Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:roflol::roflol::roflol:

yok aslında beni düşünüp okadar kişiye ne yemegi deyip istememişler ..sempatiksalakcinni
bende eşime dedim ,tekrar arada ''hanım yemege çagırıyor de ''dedim ...
kızlar montide kiremitte yumurta yiyebiliyormuyuz fırında pişmiş
sabah kahvaltısında tb ekmek yanında oluyormu?
şafiş istersen tuglada ye yumurtayı AMA EKMEKLE YEME ...:roflol:

RÜYANADA GELİNCE EEE KİLO VERDİNYA KENDİNİ YENİ GELİN SANDIN ZARRRR..:roflol:

Son düzenleme:
ben kaçtım ......

birde yagmur yagıyor .çatıda akıyor ay delirecegim . siz siz olun en üst kattan ev almayın bacılarrrrr...

bende diycektimki
aben abla taekrara ara yemege çagır dicyektim

kendime bol sebzelii proteinli bir öglen menüsüyaptım midem bayrame tsin diye
2 yumurta ile soganlı omlet
lahana salatası
semiz otlu yogurt

Sohbetinize doyum olmuyor hanımlar ama benim çıkmam lazım, fotokopilerimi çektireyim, kiramı yatırayım sonra da gidip evraklarımı teslim edeyim, ben kaçar..kendinize cici bakın..hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah...

sema ablam nasılsınnn
teşekkür ederim banucum bu hafta kg veremedim biraz canım sıkıldı..( artık basküle çıktığımda ikili rakamları görmek istiyorum...
geçen hafta sonu arkadaşa gittim sadece 1 öğünde kaçamak yapmak bile dengemi bozdu...ancak bugün kendime gelebildim...

abla bende sendenim ne kaçamk yaptım ne ögün atladım giden 0 adet olucam belkim ondandırn diyorum

özellikle anneme gittigim iki gün valla resmen bubi tuzagı gibiydi ve bu sabah tabii
bakalım hsftaya abla inşş
bu aizmle sen görürsün ikili rakamları abla

sema abla ve banu siz 20 kilo vermişssiniz duraklama yasamanız normal ben 10 kilo fazlamı aylardır veremedim nefsime hakim olamadım bir türlü :sinifsinif:
üzülmeyin bu kadar veren daha neler verir ..

sema abla ve banu siz 20 kilo vermişssiniz duraklama yasamanız normal ben 10 kilo fazlamı aylardır veremedim nefsime hakim olamadım bir türlü :sinifsinif:
üzülmeyin bu kadar veren daha neler verir ..
bakıyorumda 1 hafta takıldın kaçamakdan diye hemen moral kaybetmişin .kaydirigubbakcemile
görmeyim bidaha ...:mymeka: kilo verdigin haftada olacak ,aldıgın haftada ... kilo verme işine bir bütün olarak bak meyvem ..boshayallersmile

meyvecimmm senin bana gönderdiin msj d alnki açamıyorum burdan verirmisin cnm linki bir kezde

arkadaş geldi kahveyeee biraz leblebi ve bir kaç kraker yedimm
oysaki ara yapmıycaktım zaten bu yedikleirm arada yenmiyorr((

miss gibi kabak pişirdim bol dereotu ilee
artık ben pirinç bulgur aramıyorum yemeklerde

ama pilavı ösledim tabii

napım aeben abla yaa elimde değil herkes birsürü kilo vermiş burda ben nisandan beri 15 kiloyu veremedim..
60 ın altına bi düşseydim keyfim yerine gelicek ama olmuyo iştee artık zaman koymıcam zaten öyle yapınca daha cok üzülüyorum ..
bu gün hesapladım benim yasıma göre 53 olmam gerekiyormus 55 olayım bi ondan sonra 50 için uğrasıcam..

meyvecimmm senin bana gönderdiin msj d alnki açamıyorum burdan verirmisin cnm linki bir kezde

canım hiç farketmemişim baska site eklenmiyormu acaba buraya..
benm indirdiğim sitede sorun var site acılmıyo 8 e kadar ..evimdede net yok pazartesi gönderebilicem ancak sende zayıfla die bi site leslie ile yürü ve incel yazınca cıkıyo..
bulamazsan pazartesi göndereyim tatlım..

ayyyy ablacım ben bu maddeyi içeren ne cok sey kullanıyormöusum meger hazır harclar etsuyu dondurma meyveli yoğurtlar bundan sonra daha dikkatli olucam

Monti başlığına uzun zamandır girmiyorum. Vefasız çıktım biliyorum.
Bu hafta yine başladım.
Ve bir haftada 1.2 kilo verdim. P.tesi 70.9 dum bu sabah 69.7
Narin de girmiyor sanırım hiç göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…