sema ablam nasılsınnn
inş banucum benimde reglim yakın şişkinlik var kasıklarım patlacak gibi sanki...abla bende sendenim ne kaçamk yaptım ne ögün atladım giden 0 adet olucam belkim ondandırn diyorum
özellikle anneme gittigim iki gün valla resmen bubi tuzagı gibiydi ve bu sabah tabii
bakalım hsftaya abla inşş
bu aizmle sen görürsün ikili rakamları abla
ben çok uzun zamandır buralardayım meyvecim...benle gelenler çoktannnnnn mezun oldu...tiroid yüzünden çok çektim ben monti yüzümü güldürdü...devam edicez umutsuzluk yok güzelim..sema abla ve banu siz 20 kilo vermişssiniz duraklama yasamanız normal ben 10 kilo fazlamı aylardır veremedim nefsime hakim olamadım bir türlü :sinifsinif:
üzülmeyin bu kadar veren daha neler verir ..
bende bendecokacimcoookAlemsin safinaz, kiremitte yumurta nasıl oluyor ki, ben yumurtayı çok severim, tarif et de ben de kendime yapayım...:dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisayyyy ablacım ben bu maddeyi içeren ne cok sey kullanıyormöusum meger hazır harclar etsuyu dondurma meyveli yoğurtlar bundan sonra daha dikkatli olucam
kızlar bende bu bölümü yeni keşfettim saolsun masumm arkadaşımız monti diyetini dene deyince yeşil çay bölümünde yazmış.bakalım yarın itibariyle denicem nolucak.şu an kilom 55(
Kızlar bu diyette öğlen et yemeyip akşam yesem olurmu
işyerinde anca salata yada yoğurt yiyebilirim.
hoşgeldin ....kızlar bende bu bölümü yeni keşfettim saolsun masumm arkadaşımız monti diyetini dene deyince yeşil çay bölümünde yazmış.bakalım yarın itibariyle denicem nolucak.şu an kilom 55(
oy kınalı kuzum . nebü acele önümüzdeki 2 günün menüsünü vermişin ..9/10/2010
sabah klasik kahvaltı
öğlen ızgara tavuk ayran salata
meyve süt
10/10/10
sabah ceviz t.b. ekmeyi peynir zeytin domates salatalık
öğlen ıspanak yoğurt
aksam ton balıklı salata ayran
meyve araları olabilir
tabi uygun şartlama yok menülerde ....Kızlar bu diyette öğlen et yemeyip akşam yesem olurmu
işyerinde anca salata yada yoğurt yiyebilirim.
bu işin piri olmuşun masumum .boynuz kulagı geçmin ...cnm göbek sporsuz gitmiyor malesef özellikle mekik çekmek lazım
menülerimiz şöyle
sabah meyve
kahvaltı
tambugday ekmagi 4 dlime kadar yiyoruz
peynir yagsız
zeytin bol çig sebze
istersen süt
sabah ile öglen arası ara yapmıyoruz
öglen 9
protein(et,tavuk,balık,baklagiller)
salata
yogurt
eger acıkırsak ara yapıyoruz
akşamda
sebze
salata yogurt
akşamda ara yaparsız meyve ile
menülerimizde salata ve yogurt keisnlikle oluyor
tam bugday ekmegi yiyoruz sadece sabhalrı
yumurta ve et yeidigmiz ögünlerde ekmek yemiyoruz
kafana takılan bişiy olursa yardımcı olurum kaçmak yapmazsan 1 ayda gider snein kilolalr zaten 5 kilo vercekisn sanırım
tebrikler iremcim daha sık bekliyoruz sensiz eksik buralar ....olumunekankayizsmileMonti başlığına uzun zamandır girmiyorum. Vefasız çıktım biliyorum.
Bu hafta yine başladım.
Ve bir haftada 1.2 kilo verdim. P.tesi 70.9 dum bu sabah 69.7
Narin de girmiyor sanırım hiç göremedim.
allah iyilini versin her halde biliyokk ...:dilcikar::roflol:aebe apla vede ak81 kızlar sanırım siz benimle makara yaptınız kiremitte yumurta diyince ama sizlerin bunu bilmiyor olması beni şaşırttı açıkçası...
Arkadaşlar biz eşimle her pazar dışarıya gideriz kahvaltıya ve gittiğimiz yerlerde doğayla başbaşa şlale vs. olan yerlerdir. Buralarda tamamen doğal ürünler ikram edilir kahvaltının yanı sıra ise kiremitte peynir vede yumurta pişirilir dumanı üstünde.
Tarife gelince bildiğimiz toprak tencerelerin oval şeklinde olanlarını bilirsiniz genelde alabalık yapılır onlarda kiremitte balık denir. İşte bu kiremitte yumurta. iki tane yumurtayı kırıyorsunuz içine sarıları patlatmadan ve orta ısıda ırına veriyorsunuz on dakikada pişiyo zaten. Enfes bir tadı oluyor bence denemelisiniz. Tabii bu kiremitte yumurta ekmek bana bana yenirki tadı çıksın
İşte böyle kiremitte yumurtaaa...
allah iyilini versin her halde biliyokk ...:dilcikar::roflol:
ben balıgı tercih ederim ama cokacimcoook
benim makaram ekmekle yenmiyceni daha ögrenemedinmi diyeydi...
üzgünüm bandıra, bandıra banamıycaksın ...naniknanik
:roflol::roflol::roflol::roflol:şimdi haşlanmış yumurta yumurta oluyorda kiremite girince ne degişiyor .:roflol::roflol::roflol:yaa iyide ablaa burda haşlanmış yumurta ile ekmek yrnmrz diye okudum ondan sordum yaa aşk olsun ben daha iki haftalık bir bebekim hemen herşeyi pat diye öğrenmemi bekleme...
Soruyorum işte yanlış bişi yapmayayım diye sempatiksalakcinni
kızlar bu gün okul müdürümüzün eşine oturmaya gittik okuldan arkadaşlarla.çeşit çeşit donatmış kadın masayı.biz geçen gün çok kilo verdi diye anlattığım arkadaşla monti 2.aşamaya uyan şeyleri yedik azar azar diğer kızlar bizim açığımızıda kapatacak kadar yediler sağolsunlar:)) ben 2 tane mercimek köftesi ve çok küçük bir dilim ıspanaklı börek yedim bu gideceğim belli olduğu için sabahtan yumurtalı kahvaltı yaptım ekmek öğünümü öğlene ayarladım:)bol bol marul yaprağı yedim kuzu gibi:) akşamda menemen yaptım yedik eşimle .ben ekmek yemedim tabi..geçen gün kilo verince bacaklarda inceliyormu acaba diye konuşulmuştu burada hatırlarsanız ve bende inceliyor benim inceldi demiştim.sizde foto eklede görelim demiştiniz:))
bu gün gezmeye giderken pantolon giymişken tekrar çıkarttım :))ve siyah diz hizası olan eteğimi sırf görün diye katlaya katlaya belini tokmak gibi yaptım:))walla foto çekerkende içimden allahım inşallah öğrencilerimden biri girmiyordur bu topiğe diye dua ettim.resimleri ekliycem ama hemen kaldırıcam.bunun içinde pazartesi herkesin toplanmasını bekliyorum.allahım hayatım boyunca bu kadar kısa bi etek giymedim.kıymetimi bilin kızlar valla size göstericem diye assolist gibi kısalttım eteği(
Allahım beni affet tüm günahımı şu topiğin güllerine yaz yarabbil alemin
hayır güzelim herkesin kitabı yok ...bu diyeti yapmka için illa kitabımı olması lazım kitabı burada bulamadım zati
tam olarak naısl bir diyet bana anlatabilirmisiniz..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?