Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar demiştim geçen pazartesi başladım ama başlarda daha kitabı okumakla meşgul olduğum için ufak tefek hatalar yaptım ama şimdi düzgün bi şekilde gidiyorum bugünkü yemeklerim
sabah kahvaltısında 3.5 dilim tam doygun çavdar ekmeği,zeytin ezmesi,domates,salatalık ve kendi hazırladığım şekersiz elma marmelatı şekersiz açık çay.
öğlen(misafirlikdeydik)biraz yumurtalı pırasa,yeşil salata,bikaç çatalda turşu ve çay(vazgeçemiyorum)
akşam mercimek çorbası ve bol yeşil salata (içinde közlenmiş patlıcan,kırmızı biber ve haşlanmış mantarlı) bu arada eklemem gerek öğlen ve akşam yoğurdumu bol bol yiyorum ama öğlen misafirlikde yiyemedim akşamda salatanın sonunda hatırladım asla sade yoğurt yiyemem inanılmaz midemi bulandırıyo o şekilde ama bugünlük ne yazık ki böyle oldu.Bu arada iyi haber demişdim 69 ile başladım 68'e inmiş dün akşam tekrar baktım 67 olmuşum :)

iyi geceler kızlar , bugün uğrayamadım. bende leslie yapmaya kara verdim.spor şart . eşim yürüyüş bandını tamir ettirmekten bıktı. son bir defa daha deneyeceğiz. bakalım dilerim bu sefer çalışır:hulya:
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorumolumunekankayizsmile veremeyen arkadaşlar ,dilerim haftaya daha güzel rakamları görürler tartıda

Safinazcığım vallahi ben bilmiordum kiremitte yumurta... Profilinde İzmir yazıyor, eğer İzmir'de yaşıyorsan, her türlü yemeği, özellikle de sağlıklı olanları bilmen gayet normal. Çok şanslısın kıymetini bil derim. Biz uzaktan akrabalarımız orada olduğu için çocukluktan
beri yılda en az 1 kez gideriz İzmir'e. Annem babam da Aydınlı benim, dolayısıyla bir ayağımız Egededir hala ve ben oranın yemeklerini çok seven ve hala özleyen biriyim. Rahmetli anneannem saolsun çok güzel yemek yapardı ve insanları yedirmesini çok severdi. E beni de o büyüttüğüne göre tahmin edin siz halimi

Neyse çok uzatmayayım, ben Antalya'da doğdum, büyüdüm, ve Egeli kültürüyle yetiştim. 2.5 sene oldu evleneli ve annemin yemeklerini yapmaya çalışıyorum, tabi o tatta olmuyor. Antalya'da dışarıda yenebilecek öyle az yer var ki... Biraz sıcakla da ilişkili, insanlar biraz tembel burada(ben de dahil canım, kimseyi suçlamaya gerek yok). Çalışmayı çok sevmiyoruz. Öyle olunca da adamakıllı işletme yok.

Velhasıl ben memleketimin otlarını, etlerini, sütlerini, yumurtalarını ösledim yahu mafoldumben

Çok hüzünlü oldu bu yazı da...sırnaşık şey

ya benim sorum şimdi komedi olucak ama mercimek bulgur yada bulgur nohut gibi diyelim bakliyatları birbirine karıştırabiliyor muyuz?Beni bu konuda da aydınlatın söz soru yok:kedi:bende herşeyi anladım ne hikmetse bakliyatlarda takılıp duruyorum:sinifsinif:

merhaba istediign kadar soru sorabilirisn burda hepimiz ögreniyoruz çünkü
sorarak

cnm bu diyette bulguru hiç yemiyoruz malesef bulgur,pirinç yemiyoruz
bakliyatları etsiz normal pişirdigin gibi pişirebilrisn
salatalarını yapıp yiyebilirisnn

sağol cnm bende bulgurla ilgili bişi olduğunu hatırlıyodum emin değildim ne edek 2,3 ay o da yenmez zaten çok da aradığım bişi değil

bugünkü liste
sabah;açık çay,tam buğday ekmeği,domates,salatalık,zeytin ezmesi,şekersiz marmelat ve azzıcık lahana turşusu
öğlen:bol yeşil salata,mantarlı omlet,ıspanak yemeği (2 kaşık kadar)ve bolca yoğurt
arada 1 elma ve mandalina
akşam:2 kaşık kadar taze fasulye ve yoğurt.(aslında pekde aç değilim ama ilerleyen saatler için dedim)
Bu aralar hastalanmak üzere olduğum için tartıdan falan uzak durmaya karar verdim durduk yere morel bozmaya gerek yok :)

Benimde çarşamaba günü olmama lazım ve tutamıyorum kendimi sürekli yemek itiyorum
bol bol bitki çayı içiyorum ki biraz bastırsın diye

bugün yeidklerimi ne siz sorun nede ben söleyim aben ablam benim kafamı kırıcakkk
birde deidimki kaçamk yapmıycam güye
nelr yeidm neler bugün
tatlı kek filan degilde
1 avuç leblebi 1 elma
1 mandalina sürekli yeidm yani

geçen haftada sabit kaldım
bu haftada bugünki salaklıgımdan veremiycme gitti banu 2 hafta

aben ablam görmeden kaçayım ben

günaydın arkadaşlar.

masum aynı dert bende de var.regl olacam diye dağılmış durumdayım.güne güzel başlıyorum.mesela 2 gündür bak ne yedim :
cuma

sabah : yarım dilim elma
kahvaltı: light peynir,3 dilim tb ekmek,yeşillik,domates
öğle: ton balıklı salata,yoğurt
akşam: kuru fasülye,salata,yoğurt

cumartesi aynı şekilde kahvaltı..

yanlız kahvaltı geç oldu ve sağlam yaptım diye akşam yedim salat,yoğurt,fasülye..

güzel değil mi..

ama yemekten sonra salak gibi 1 kase çekirdek yedim.o da yetmedi gece 11 de 2 dilim t.b ekmeğinin arasına 2 dilim kaşar koydum yağsız tost yaptım yedim.

açmıydım hayır niye yaptım bilmiyorum.

montiye alışltım aslında.ama yorgunum sürekli.kemiklerim ağrıyor,halsizim.

kış geldi diye herhalde..sürekli bi üşüme...inan tatlı yemiyorum incir aldım çok canım isterse 1 incir atıyorum ağzıma.

mazeret yok aslında.bak ziligurti nasıl dikkat etmiş kendine millet löp löp götürürken.işte irade bu.aslında sende de var da regl işi bozmuş.

bizim 80-89 kilo topiğinde bir arkadaş tarçınlı sütle geçiştirmeye çalışıyormuş ya açlığını,kaçamaklarını..bizde mi öyle yapsak..

günde kaç bardaklık yoğurt süt hakkımız var kızlar?bilgi verir misiniz?

bi de kalsiyum çiğneme tabletim var demiştim nasıl kullanayım dedim kimse cvp yazmamış.gözden kaçtı herhalde..

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..

ben inanılmaz pasta,börek,çörek,tatlı düşkünüyümdür yani nerdeyse bütün arkadaşlarım senem biz senin yediğini yesek 100 kilo çoktan olmuştuk demiştir bunda da sanırım metabolizmamın çok hızlı çalışması etkin yalnız ben 1-2 yıldır çok hareketsiz kaldım ve hele 1,2 ramazandır yemekleride hep ben hazırlayıp o yemekleri yiyip bide yattım uykuma dikkat etmedim yani kilo almak için resmen çabaladım ama 2 haftadır cnm hiç bişi istemiyoo üstelik reglimde yaklaştı umarım hepde böyle gider en azından 2 ay daha dayanmam gerektiğini biliyorum:)tek sorun salı günü pastacılık,bisküvi ve tatlı kursum başlıyoo sabahtan akşama 6 çeşit yapacakmışız artık diyorum ki 2 ay yaptığım hiç bişeyin tadına bakmicam zaten o günü atlatırsam(ki öğle tatilinde yapılacaklar yenilecek)ben rahat rahat veririrm kilomu:)

valla bugün resmen sabrım sınandı sabah yengem sivasdan geldiği için kahvaltıda dayımlarda bizlerleydi hemde pazar sabahı tabi abartılı sofra biraz yengemde gelirken sivastan bunların yağlı ve yağsız olmak üzere çörekleri varmış ondan getirmiş tabi ki yemedim sonra annem kahvaltıya sigara böreği kızartmış tabi onuda yemedim sadece sosis ve yumurta yedim ve evet muhtemelen yememem gerekti lahana turşusu yedim sonra öğlen (ki bu ara ne yazık ki kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeğimde geç oluyoo)közlenmiş patlıcanlı bol salata ve yoğurt yedim.Sonra çilem bitmemiş komşu çağırdı pizzalar,yoğurtlu havuç salataları,ıslak kekler falan ve tabi ben yine yemedim ama akşam bi kriz geldi açlıkda değil aslında illa canınız bişi ister çayın yanınada bilemezsiniz ya benimde öyle bi krizim tuttu ve ne yazık ki 3 dilim tam buğday ekmeği zeytin ezmesi ve domatesle yedim sonrada bunları neden yedim diye kendimi kötü hissettim deminde 1 bardak sütümü içtim nese artık bi daha yapmam artık (

senem gece gece hiç ii olmamaış yedigin ekmegi ama insanın bazen sabrı kalmıorr
bende adet olucam birkaç güne oyüzden krizim gelioo yemek istiyorum sürekli
yani tatlı börek çörek degil özellikle ne olursa düzensiz ve bol atışmalı geçiyor günüm eger izin veririsem
aben ablam öldür beni ez beni valla bugünde 3 lokma pizza yedim

eşim ve çocuklar pizza yediler dışarda ve ben o koca ğpizzadan 3 minik lokma yedmm
korkarakkk ya deidm aben abla buradaysaa yedrir bu pizaayı banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zilimm ben snein ilk halin gibiyim şuanda

sen kaç kilosun şimdi

masum, izlem, yeni gelen arkadaşlar herkese slmm
haftasonu giremedim ancak giriyorum
ve buraya ne zaman girmesem bilin ki özlem bişileri yanlış yapıyor
dün klasik yemeklerden sonra akşam teyzeme gittim ve bir lokma köy işi hamur yedim
bu son dedim ama çilem bitmemiş ki kardeşime izmire yemek yollıcaktım isteyince kıyamadım
börek, kurabiye ve tart yaptım aslında hiç tadına bakmıcaktım ama istanbuldan izmire yolluyorum kötü olmuşsa ayıp olur die tadlarına baktım ama inanın hiç canım istemeden baktım şimdi kesin şekerim fırladı ve bu hafta hep bünyem kaçamak yapmak isticek
yani masumcum kaçamağın hasını yaptım bu cuma tartıda bana süpriz olmıcak umarım kilo almam sadece sabit kalırım

diyarcımmm ben de çok fenayımm ya reglimi bi olsam kurtulcammm
yarında anneme gdiiyorum bakalım bu hafta neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…