aebe apla vede ak81 kızlar sanırım siz benimle makara yaptınız kiremitte yumurta diyince ama sizlerin bunu bilmiyor olması beni şaşırttı açıkçası...
Arkadaşlar biz eşimle her pazar dışarıya gideriz kahvaltıya ve gittiğimiz yerlerde doğayla başbaşa şlale vs. olan yerlerdir. Buralarda tamamen doğal ürünler ikram edilir kahvaltının yanı sıra ise kiremitte peynir vede yumurta pişirilir dumanı üstünde.
Tarife gelince bildiğimiz toprak tencerelerin oval şeklinde olanlarını bilirsiniz genelde alabalık yapılır onlarda kiremitte balık denir. İşte bu kiremitte yumurta. iki tane yumurtayı kırıyorsunuz içine sarıları patlatmadan ve orta ısıda ırına veriyorsunuz on dakikada pişiyo zaten. Enfes bir tadı oluyor bence denemelisiniz. Tabii bu kiremitte yumurta ekmek bana bana yenirki tadı çıksın
İşte böyle kiremitte yumurtaaa...
ya benim sorum şimdi komedi olucak ama mercimek bulgur yada bulgur nohut gibi diyelim bakliyatları birbirine karıştırabiliyor muyuz?Beni bu konuda da aydınlatın söz soru yok:kedi:bende herşeyi anladım ne hikmetse bakliyatlarda takılıp duruyorum:sinifsinif:
merhaba istediign kadar soru sorabilirisn burda hepimiz ögreniyoruz çünkü
sorarak
cnm bu diyette bulguru hiç yemiyoruz malesef bulgur,pirinç yemiyoruz
bakliyatları etsiz normal pişirdigin gibi pişirebilrisn
salatalarını yapıp yiyebilirisnn
nerde izilim resimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?