Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

inanır mısın masum yediklerim çok çok azdı sadece tadına baktım sadece bit tane mizik kurabiye ve börekten bi ısırak almama rağmen midem bulanıyor sanki bir bardak yağ içmişim o kadar rahatsız oldum pişmanlığımda cabası
adet yeni bitti benim öyle bir bahanemde yok direne bildiğin kadar diren masum ve tarçınlı süt iç ben o iksirden bu yana tatlı yada atışmarmam daha çok kayboldu tarçın cidden harika bişi

ben yatıyım canım yarın iş var 6 da kalkıcam öpüyorum
bu arada aebencimin ismi elvan mış
masum senin ki tülaydı yanılmıyorsam
benimde özlem :) memnun oldum iyi ki tanışmışız

kızlar haftasonu pek giremedim bu yüzden de menülerimi bildiremedim
şimdi eğer kafamı toparlayabilirsem yediklerimi gün gün size aktaracağım.
Malesef ki moralim bozuk minik kuzum çok hasta teyzeleri, soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyorduk fakat iyi olacağı yerde dahada kötü oldu ilaçlar fayda etmedi. Bu yetmez gibi birde her iki gözü mikrop kapmış iltihab olmuş yavrumun boncuk gözleri sürekli kırmızı ve çapaklanıyor yaşlar akıyor mahvoluyorum öyle gördükçe haftasonu malum doktorlara ulaşmak ne mümkün acile götürdük ama geçici damla verdi bu gün göz doktoruna vede kendi doktoruna göstereceğiz. Umarım çok uzun sürmeden geçer miniğimin hastalıkları. Yavrum öyle çapak oluyorki bu sabah kirpikleri birbirine yapışmış açamıyordu gözlerini mafoldumben mafoldumben
Allah başka dert sıkınt vermesin yinede... Anne olmak kolay değil....

Son düzenleme:
menüler:

Cuma 08.10.2010

Kahvaltı
2 dilim tb ekmek
yarım dilim peynir
1 yeşil zeytin domates salata
yeşil çay....

Öğle
çok az ciğer tava
yoğurt ve salata

Akşam
Barbunya salata ayran

Cumartesi 09.10.2010
Kahvaltı ve öğle aynı
3 dilim tb ekmek
domates ve biber
bir dilim peynir 3 yeşil zeytin
Bir kupa ıhlamur

Akşam
ızgarada Dana Biftek
ayran ve salata

Pazar 10.10.2010
Kahvaltı ve öğle aynı
2 dilim tb ekmek
yarım dilim peynir
salata domates biber
Ihlamur.

Akşam
Izgara balık salata ve ayran

Not: Haftasonu eşim evde olduğu için kahvaltımız baya geç saate kaldı.
Eşimin ve kızımın uyanmasını bekledim....

günaydın, benimde hafta sonum oldukça yoğun geçti . dün kalabalık misafir grubum vardı. çiğ köfte partisi yaptık bizde. 3 parça yedim lmaz: ama hamur işlerine dokunmadım. zaten çiğ köfteleride ayran ve bol yeşillikle yedim. tam bir öğün fakat bulgur malesef yasak biliyorum
safinazcığım geçmiş olsun, dilerim bebişin bir an önce sağlığına kavuşur. çocuklar hasta olunca hiçbir şeyin tadı olmuyor.
ziliciğim fotoğraf çok küçük , fark belli ama büyüğünü ekleyebilir misin boshayallersmile

günaydın kızlar..
pazar sabahı 63.2 yi görmüştüm ama dün hastaydım yattım sürekli yediğim bişimi dokundu anlamdım evde lor yapmıstım peynir die onu yedim hafta sonu sanırım onun yüzünden oldu midemi bozdum :kedi:
bu gün daha iimm düne göre ama o kadar cok sıvı aldık ki dün sanırım ödem oldu bu sabah 63.7 idi kilom..

11.10.2010 menüm

kalkınca yarım elma

kahvaltı peynir domates salatalık az kahvaltılık ezme 4 dilim t.b. ekmeği

öğlen salata tavuk yoğurt

aksam yumurtalı taze fasulye yoğurt

bu hafta protein ağırlıklı beslenicem...

geçmiş olsun canımm üst üste gelmiş ikisi umarım en kısa zamnda iileşir kuzucun...

aeben ablacımm ben hafta sonu giremiyorum buraya menümü yazdımmıda sartlanıyorum onun dısında bişi yiyemiyorum en güzeli bu die düşündüm menüleri cuma aksamından eklemek haftasonu sadece onları yemek oldu valla cokda güsel oldu zemuszemus
kacamak yok artık haftaya cumartesi pazar annemlerde olucam aksam yemeklerinde balık yemeği düşünüyorum çünkü tek basıma balık yapmak hatta hamsi yapmak cok zor ondan orda yiyeyim diyorum...zilinin fotosunu gördükten sonra daha bi istek geldi keske zayflayan herkes eklese böyle ben dahada hırslanıyorum kaydirigubbakcemile3
annemlerin yanına gidene kadar 62 yi görmek istiyorum bu leslie işini cok sevdim ben her gün 5 mil yapıyorum kaydirigubbakcemile2
seni seviyorumaeben abla Şeniz

kızlar günaydınn...herkes iyidir umaırm bol diyetli haftalar diliyorum. bu arada masum verdiğin diyet için teşekkürler.ben yarın sabah itibariyle başlıyorum kızlar ve 1 hafta sonra yazıcam kilomu.şu an 55,8 kilom((

kızlar buarada istediğim kadar şekersiz çey ve yeşil çay içebilirmiyim.çok acemiyim diyet konusunda alışıncaya kadar başınızı epey ağrıtıcam.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

canım bu leslie olayı ne acaba.bende en azından kurban bayramına kadar ideal kilomda olmak istiyorum

masumcum leslie yağ yakıcı 5 mil linklerini burdan vermemi istemiştin
burdanda cıkmıyo site engelliyo istersen sen bana mail adresini gönder linkleri ordan yollım ben sana yada adresini gönder kargoyla yollım indirmeye uğrasma cok uzun sürüyo inmesi..

canım bu leslie olayı ne acaba.bende en azından kurban bayramına kadar ideal kilomda olmak istiyorum

canım leslie evde yürüyüz benim dısarda yürüme spor salonu vs imkanım yok bulunduğum ilce cok küçük ve 7 den sonra otobüsüde yok merkeze ondan böyle bişeye başladım kilo vermem durmustu tekrar incelicem inş bu yöntemle kaydirigubbakcemile2

hepinize gunaydin arkadaslar
persembeden beri yoktum oglum cok hastaydi allaha sukur simdi iyi okula gonderdim ama bizi bayagi endiselendirdi.o yuzden kilo bildirimi yapamadim menulerimide yazamadim.
Aebencimin dikkatine bu cuma 54,700 geldim en son 55,300 dum.600 gr. vermisim pantolonlarimdan hemen anlasiliyo fark, bayagi iyi oldu montiye devam kizlar.

safinazcığım geçmiş olsun, dilerim bebişin bir an önce sağlığına kavuşur. çocuklar hasta olunca hiçbir şeyin tadı olmuyor.

sağol canımcım aynen öyle valla kuzum hasta oldumu eşimde bende mahvoluyoruz
moral sıfır keyif yok ne iştah ne neşe hiç bir şey olmuyor....

geçmiş olsun canımm üst üste gelmiş ikisi umarım en kısa zamnda iileşir kuzucun...

sağol birtanem inşallah. :Saruboceq:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

çok sağol canım aminnn :Saruboceq:

bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))

canım anladım.ama hani bir sistemi varmı nasıl yapılır onu bulabilcem bir bilgi varmı internette.bende malum anca evde böyle bişey yapabilirim

bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))

süper incelmişsinn delikafadulden
bende görebilicekmiyim o günleri kaydirigubbakcemile2
sen böyle ekledikce ben hırslanıyorum cok ii oldu bunları paylasman :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…