kızlar haftasonu pek giremedim bu yüzden de menülerimi bildiremedim
şimdi eğer kafamı toparlayabilirsem yediklerimi gün gün size aktaracağım.
Malesef ki moralim bozuk minik kuzum çok hasta teyzeleri, soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyorduk fakat iyi olacağı yerde dahada kötü oldu ilaçlar fayda etmedi. Bu yetmez gibi birde her iki gözü mikrop kapmış iltihab olmuş yavrumun boncuk gözleri sürekli kırmızı ve çapaklanıyor yaşlar akıyor mahvoluyorum öyle gördükçe haftasonu malum doktorlara ulaşmak ne mümkün acile götürdük ama geçici damla verdi bu gün göz doktoruna vede kendi doktoruna göstereceğiz. Umarım çok uzun sürmeden geçer miniğimin hastalıkları. Yavrum öyle çapak oluyorki bu sabah kirpikleri birbirine yapışmış açamıyordu gözlerini mafoldumben mafoldumben
Allah başka dert sıkınt vermesin yinede... Anne olmak kolay değil....
oy kınalı kuzum . ne bü acele önümüzdeki 2 günün menüsünü vermişin ..
tez canlısın anlıyorum birden gitsin kilolar diyorsum ama bu kiloları birkaç haftadamı aldıkki bir kaç haftada verelim .?:hulya: sabır ..
hafta dedigin inan çabuk geçiyor meyvem ...kaydirigubbakcemile2
menülerin güzel şimdiden afiyet olsun ....opuyorumnanaktan
kızlar haftasonu pek giremedim bu yüzden de menülerimi bildiremedim
şimdi eğer kafamı toparlayabilirsem yediklerimi gün gün size aktaracağım.
Malesef ki moralim bozuk minik kuzum çok hasta teyzeleri, soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyorduk fakat iyi olacağı yerde dahada kötü oldu ilaçlar fayda etmedi. Bu yetmez gibi birde her iki gözü mikrop kapmış iltihab olmuş yavrumun boncuk gözleri sürekli kırmızı ve çapaklanıyor yaşlar akıyor mahvoluyorum öyle gördükçe haftasonu malum doktorlara ulaşmak ne mümkün acile götürdük ama geçici damla verdi bu gün göz doktoruna vede kendi doktoruna göstereceğiz. Umarım çok uzun sürmeden geçer miniğimin hastalıkları. Yavrum öyle çapak oluyorki bu sabah kirpikleri birbirine yapışmış açamıyordu gözlerini mafoldumben mafoldumben
Allah başka dert sıkınt vermesin yinede... Anne olmak kolay değil....
aeben ablacımm ben hafta sonu giremiyorum buraya menümü yazdımmıda sartlanıyorum onun dısında bişi yiyemiyorum en güzeli bu die düşündüm menüleri cuma aksamından eklemek haftasonu sadece onları yemek oldu valla cokda güsel oldu zemuszemus
kacamak yok artık haftaya cumartesi pazar annemlerde olucam aksam yemeklerinde balık yemeği düşünüyorum çünkü tek basıma balık yapmak hatta hamsi yapmak cok zor ondan orda yiyeyim diyorum...zilinin fotosunu gördükten sonra daha bi istek geldi keske zayflayan herkes eklese böyle ben dahada hırslanıyorum kaydirigubbakcemile3
annemlerin yanına gidene kadar 62 yi görmek istiyorum bu leslie işini cok sevdim ben her gün 5 mil yapıyorum kaydirigubbakcemile2
seni seviyorumaeben abla Şeniz
canım bu leslie olayı ne acaba.bende en azından kurban bayramına kadar ideal kilomda olmak istiyorum
safinazcığım geçmiş olsun, dilerim bebişin bir an önce sağlığına kavuşur. çocuklar hasta olunca hiçbir şeyin tadı olmuyor.
geçmiş olsun canımm üst üste gelmiş ikisi umarım en kısa zamnda iileşir kuzucun...
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
canım leslie evde yürüyüz benim dısarda yürüme spor salonu vs imkanım yok bulunduğum ilce cok küçük ve 7 den sonra otobüsüde yok merkeze ondan böyle bişeye başladım kilo vermem durmustu tekrar incelicem inş bu yöntemle kaydirigubbakcemile2
bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?