canım anladım.ama hani bir sistemi varmı nasıl yapılır onu bulabilcem bir bilgi varmı internette.bende malum anca evde böyle bişey yapabilirim
safişcim geçmiş olsun kuzucuğuna çok üzüldüm canım...gözleri için bir önerim var günde 2,3 kere özelllikle sabahları ılık çay temiz bir pamukla gözlerini sil varsa papatya çayıda çok iyi gelir...kızlar haftasonu pek giremedim bu yüzden de menülerimi bildiremedim
şimdi eğer kafamı toparlayabilirsem yediklerimi gün gün size aktaracağım.
Malesef ki moralim bozuk minik kuzum çok hasta teyzeleri, soğuk algınlığı vardı ilaç kullanıyorduk fakat iyi olacağı yerde dahada kötü oldu ilaçlar fayda etmedi. Bu yetmez gibi birde her iki gözü mikrop kapmış iltihab olmuş yavrumun boncuk gözleri sürekli kırmızı ve çapaklanıyor yaşlar akıyor mahvoluyorum öyle gördükçe haftasonu malum doktorlara ulaşmak ne mümkün acile götürdük ama geçici damla verdi bu gün göz doktoruna vede kendi doktoruna göstereceğiz. Umarım çok uzun sürmeden geçer miniğimin hastalıkları. Yavrum öyle çapak oluyorki bu sabah kirpikleri birbirine yapışmış açamıyordu gözlerini mafoldumben mafoldumben
Allah başka dert sıkınt vermesin yinede... Anne olmak kolay değil....
bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))
bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))
buda sarışın halimdi.....
günaydınnnnnn.......:))
hayırlı haftalar kızlar....opuyorumnanaktan
bir resim daha burda kot pantolon olduğu için basenlerimin ne kadar eridiğide belli biraz daha..
süper incelmişsinn delikafadulden
bende görebilicekmiyim o günleri kaydirigubbakcemile2
sen böyle ekledikce ben hırslanıyorum cok ii oldu bunları paylasman :jeyyar:
safişcim geçmiş olsun kuzucuğuna çok üzüldüm canım...gözleri için bir önerim var günde 2,3 kere özelllikle sabahları ılık çay temiz bir pamukla gözlerini sil varsa papatya çayıda çok iyi gelir...
günaydınnnnnn.......:))
hayırlı haftalar kızlar....opuyorumnanaktan
safinaz cnm bu arada çok geçmiş olsun miniğine..en kısa zamanda iyileşsinde seninde yüzün gülsün inşallah cnm.evlatlar hastalanacağına biz hastalanalım ,onlar iki kat üzüp bitiriyor insanı( benimde oğluş yeni yeni yürüyor düştü burnunu sıyırttırdı her baktıkça gözümden yaş geliyor,onun burnu çizileceğine benimki kırılsaydı bile dedim o düşünce....
bir resim daha burda kot pantolon olduğu için basenlerimin ne kadar eridiğide belli biraz daha..
96 kg'dan 58'e düştüm.yaklaşık 40 kg verdim.1,5 yıl bile sürmedi cnm.14-15 ay falan toplamda...46 bedenden 38 bedene düştüm.ve hiç sarmadım.spordan dolayı aksine sıkılaştım.
oğluş durmuyor ben kaçıyorm fırsat bulunca gelirim...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:96 kg'dan 58'e düştüm.yaklaşık 40 kg verdim.1,5 yıl bile sürmedi cnm.14-15 ay falan toplamda...46 bedenden 38 bedene düştüm.ve hiç sarmadım.spordan dolayı aksine sıkılaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?