Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın.
Çok canım sıkkın bu sabah tartı 71 dedi ya.
Haftasonu hiç bozmadım gayet güzel uydum.
Nasıl oluyor anlamadım. Sabah sabah delirdim resmen.

canım anladım.ama hani bir sistemi varmı nasıl yapılır onu bulabilcem bir bilgi varmı internette.bende malum anca evde böyle bişey yapabilirim

tatlım leslei yürüve incel dediğin zaman google la sendezayıfla diye bi site cıkıyo ilk cıkan site zaten o ben ordan indirdim.. üyelik istiyor ve fazla kilo miktarına göre linkler var ben 10 kilo fazlası olanlar için yağ yakıcı 5 mil indirdim onu yapıyorum tabi baska videolarda var..

safişcim geçmiş olsun kuzucuğuna çok üzüldüm canım...gözleri için bir önerim var günde 2,3 kere özelllikle sabahları ılık çay temiz bir pamukla gözlerini sil varsa papatya çayıda çok iyi gelir...
bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))

:roflol::roflol::roflol:

bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))

ben göremedim resimleri arkadaşlık teklifimide kabul etmişsin sağol canım ama kaldırdın sanırım resimleri

bir kez sarı yaptırmıştım saçımı kardeşimin düğününde 2 yıl önce ama çok yıpratıyor diye döndüm kumral halime...
safinaz cnm bu arada çok geçmiş olsun miniğine..en kısa zamanda iyileşsinde seninde yüzün gülsün inşallah cnm.evlatlar hastalanacağına biz hastalanalım ,onlar iki kat üzüp bitiriyor insanı( benimde oğluş yeni yeni yürüyor düştü burnunu sıyırttırdı her baktıkça gözümden yaş geliyor,onun burnu çizileceğine benimki kırılsaydı bile dedim o düşünce....

96 kg'dan 58'e düştüm.yaklaşık 40 kg verdim.1,5 yıl bile sürmedi cnm.14-15 ay falan toplamda...46 bedenden 38 bedene düştüm.ve hiç sarmadım.spordan dolayı aksine sıkılaştım.

canım yaa böyle telaş yapacağına özel albüm yapıp oraya bir kaç foto koysaydın ya sadece arkadaşların görürdün kaldırmak için acele etmezdin
Ayrıca daha net olurdu resimlerrr ohaoldumsmile

süper incelmişsinn delikafadulden
bende görebilicekmiyim o günleri kaydirigubbakcemile2
sen böyle ekledikce ben hırslanıyorum cok ii oldu bunları paylasman :jeyyar:

sende görde bunları daha çok inada binsin gülüm yaa

sağol canım geçicek inşallah...
Dün acildeki doktorda onu söyledi ama ben bu gün göz doktoruna ve kendi doktoruna bir çıkarayım ondan sonra yaparım zaten aklımda çay tamponu... opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn.......:))

hayırlı haftalar kızlar....opuyorumnanaktan

Tünaydın canım zemuszemus

aynen öyle oluyor balım yaaa bizde kendimizden geçiyoruz inan ona üzülmekten nu düşünmekten çok hırpalanıyoruz minicikler savunmasızlar birde böyle keyifsiz neşesiz olunca anne baba olunca bizde de moral sıfır oluyor tabii... Ha bu arada kızım böyle oldukça biz ikinci bir çocuğu yapamayacağımıza karar verdik eşimle. Tamamen duygusal yaniii :kedi:

bir resim daha burda kot pantolon olduğu için basenlerimin ne kadar eridiğide belli biraz daha..

canım yaaa başta dedim tekrar diyorum keşke albüme koysaydın çok belli değil burda yani ben göremiyorum

96 kg'dan 58'e düştüm.yaklaşık 40 kg verdim.1,5 yıl bile sürmedi cnm.14-15 ay falan toplamda...46 bedenden 38 bedene düştüm.ve hiç sarmadım.spordan dolayı aksine sıkılaştım.

çok büyük bir başarı tatlım yaaa seni gerçekten yürekten tebrik ediyorum vereliniortak

sanırım hamilelikte aldın kilolarını değilmi? Genelde kadınların sorunu bu
Bizde utanalım yaaa kırk kilo verenin yanında 5-10 kiloyu veremiyoruzs diye :sinifsinif:
neyse bizimde zamana ihtiyacımız var demiii bizde veririz elbettt sositososito
ahh birde spor olaydı bende aaahhhhhh sempatiksalakcinni

oğluş durmuyor ben kaçıyorm fırsat bulunca gelirim...

hadi git şeker gel yine ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…