Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ziligurti valla bravo ya.zaten hamilelikte alınıyor kilolar bende 50 den 74 lere çıkmıştım.ama ekimden buyana epey verdim sabitleşen bana yapışan inatçıları vericem inşallah bu blog sayesinde.

Kızlar bu arada ben bu bölüme damdan düşer gibi girdim.ismim tülay 18 aylık bir kızım var antalyada yaşıyorum:)) muhasebeciyim 33 yaşındayım:)

merhabalar herkese bugunku menum

sabah:3 dilim ekmek denge light peynir zeytin salatalık domates
öğlen: fırında balık salata yogurt
aksam:çorba slata yogurt

bir resim daha koydum ama döndürüp yerleştirdiğim halde tekrar yan yatıyor resim yğklendikten sonra,artık yan yatıp bakacaksınız kızlar:)))çabuk bakın hemen kaldırıcam çünki:))

zilim kaldırma ama ben işyerinde ressim göremiyorum holding jıgeg li ressimli dosyaları göstertmiyor ((( akiam eve gidince bakabilirim
biliyom çok oldum ama ((

safinazım yanlızımın dediği gibi ben çok bilinçli ve dikkatli bir gebelikle sadece 9 kg ile bitirdim gebeliğimi ve 3450 gr. bebişim oldu.ve doğumda 5 kg akabindede 4 kg hemen gitti ben 40'ım çıktığında eski kiloma geri döndüm tatlım.tabii doğurduktan üç gün sonra yürüyerek çarşıya bir hafta sonrada jimnastiğe başlamıştım.atom karınca gibisin diyordu arkadaşlar.hatta yan apartmandan tanımadığım bir bayan arkaşıma benim düşük yapıp yapmadığımı bile sormuş.arkadaş oda nerden çıktı deyince 2-3 gün evvel hamileydi şimdi spordan gelirken gördüm doğurur doğurmazda spora gidecek hali yokya demiş:))
ben ünv.'de iken kilo almıştım,sıkıntıdan yemeğe vurmuştum kendimi...cips kola çerez ne bulduysam yiyyordum(
benim gebeliğim çok kolay ve güzeldi yani cnm,benden sonra gebe kalan 4 arkadaşımın gebelik koçu oldum:)homini gırtlak tıkınmadan da gebeliğin geçebileceğini ve çok sağlıklı bir bebeklerinin olabileceğinin kanıtıydım onlar için...kilo almadığım içinde çoook kolay bir doğum oldu ilk bebek olmasına rağmen...
resim olayına gelince bildiğin gibi ben öğretmenim güzel sanatlarda cnm.öğrencilerimdende girenler olduğunu düşünerek burda resmimi uzun süre tutamıyorum.hoş olmaz anlayış göstereceğiniz üzre...ve eşimin hatanesinden hemşirelerin ebelerinde girdiğini biliyorum kk'ya .o sebeple görünmek istemedim çok fazla...annem düğünden önce göster ama elletme dedi ...laelaelaelaelae

ayyy bayılcam şimdi zilicim alemsin valla:jeyyar::roflol::roflol:

meyvem kahvaltılık salçada şeker yoksa yeniyor tatlım ama çok tuzluysa su tutar ve şişirir seni cnm.ben de çok severim bu tür sosları.daha evvelde tarifini vermiştim bir çeşit sos yapıyordum ama bu yıl evde yoktum domatesin bol zamanında yapamadım ve artık oğlum heryeri alt üst ediyor ben bunları yaparken ona bakacak biride olmadığı için yapamadım bu yıl.ve domates fiyatları uçmuş durumda.3,750'den aldım dediğim sos için 10 kg alınıyor domates patlıcanıydı biberiydi cevizi falan bir hesap edersek 70 lirayı geçiyor.git hazır al uğraşması yok bari:)
şekersiz olarak aklıma gelen bir marka var tat cevizli ezme,birde penguenin pincur vardı ondada şeker yoktu hatırladığım kadarıyle.bir ara gene burda konuşulmuştu soslar.araştırmacı gazeteci yazar bekir hazar olarak araştırmıştım o zamanlar...
bu arada aebenim yine yok,nerde kaldı ki???merak ettim aplamı...:uhm:

harikasın canım tebrikler

sen maşallah daha olay tazecikken spora başlamışsın aslında biraz bunun etkisi var kilo vermende doğumdan sonra ne kadar çabuk başlarsan hareketliliğe o kadar çabuk gidiyor kilolar eminim birde emzirdiğin sürece kilo kaybı oluyor...
Benm eksiğim bu oldu malesef doğumdan 7 kilo eksikle çıktım eve geldim emzirirken kilolarım gidiyordu fakat sütüm kesildi ve verdiğim tüm kilolar geri geldi doğum öncesi kiloma geri döndüm malesef :1no2:

74 kilo ile doğum yaptım
67 kilo ile eve geldim
Emzirme sürecinde 65 e kadar düştüm
Süt kesildi veee
ben yine 72 oldum.
Ne kadan ilginç değilmi

neyseki şuan veriyorum allahtan az kaldı.... sositososito

valla cnm süper yakında bende senden koçum olmanı isteyebilirim 2.bebişi düşünmeye başladığımda.................

canım bana kayınvalide adayım göndermiş küçük bi saklama kabında hafta sonu kahvaltıda biraz yedim ama aklımada takıldı yesemmi yemesemmi şeker yokda tuz oranı biraz fazla.... bilmiyorumkismile

3 günlük menüm...
CUMARTESİ( kahvaltıda misafirim vardı )
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,acı domates sosu,salatalık,çay ( patates kızartmasına yan bile bakmadım ):dilcikar::dilcikar:

ARA
türk kahvesi

ÖĞLE
1 avuç fındık 1,2 parça ceviz kuru kayısı

kahvaltıyı geç yaptığımızdan bunlarla yetindim

AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt

PAZAR
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,domates,çay

ÖĞLE
1 elma
öğleden sonra komşuda kuran vardı ondan meyve yedim

KOMŞUDA
pilavsız tavuk eti ,2 tane yaprak sarma 2 bardak ayran

AKŞAM
palamut buğulama

ARA
kuru kayısı

PAZARTESİ
KAHVALTI
denge ekmek,domates,zeytin,peynir,çay

ARA
yarım elma

ÖĞLE
palamut buğulama,salata,

ARA
YY süt

AKŞAM
yeşil mercimek,yoğurt,salata
(

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katılıyorum.daha önce monti yapmış biri olarak bu diyete çok güveniyorum.şu anda kilom 62.6 55 olmayı hedefliyorum.umarım yapabilirim.iki küçük bıcırığın artıklarını yemekten bu hale geldim.:)))Boyum 1.60.

canım hoşgeldin bend eyeniyim bakalım arkadaşla başladık bu diyete çok heycanlıyım 1 hafta sonra en azından bir düşüş olcakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…