bizi sayan yok:dilcikar::dilcikar:nerde bu devlet ?nerde bu millet? aebenim masumum ketumum laceyim nerelerde?
nerde bu devlet ?nerde bu millet? aebenim masumum ketumum laceyim nerelerde?
Günaydın.
Çok canım sıkkın bu sabah tartı 71 dedi ya.
Haftasonu hiç bozmadım gayet güzel uydum.
Nasıl oluyor anlamadım. Sabah sabah delirdim resmen.
Günaydın.
Çok canım sıkkın bu sabah tartı 71 dedi ya.
Haftasonu hiç bozmadım gayet güzel uydum.
Nasıl oluyor anlamadım. Sabah sabah delirdim resmen.
:kedi::kedi::kedi:ay yine sizi istemeden habersiz bırtaktım ...aeben nerdesin ay merak ettim.insallah bir problem yoktur.
:kedi::kedi::kedi:ay yine sizi istemeden habersiz bırtaktım ...
özelikle zilim senden çok özür dilerim ... sabah eşimleçıkmam gerekdi şimdi girdim nete ... dünden haberimde yoktuki haber vereyim .. yoksa unutmadım resimlerini koyacagını o çıtır bacaklarını çok merak ediyordum güzelim ..:kedi::kedi:Şeniz..
bir kaç gün daha yogunum fıstıklar affedin beni ...
montiyi tam yapamıycam bu günlerde. cumartesi yemekli davet . dünde dışarda yedik . şükür yasaklar yok hepsine hayır diyebildim ama tam yapabildigimde söylenenemez .:kedi:.. bu hafta kilo almayım yeter bana ...
iyi akşamlar hepinize ...
bi bakayım eski sayfalara zilim resim koydunmu ??
Şenizablacığım hoşgeldin bugünlerde çok yoğunsun kk dan belli oluyor seni göremiyoruz..kolay gelsin ablacığım opuyorumnanaktan
Şeniz
zilim resimleri profiline koyarsan arkadaş olarak kabul etiklerin den başkası göremez güzelim .. yarın 12 kadar evdeyim sabah girmeye çalışacagım .....a.s.
yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler.. umarım en kısa zamanda tüm fazlalıklarınızdan kurtulursunuz monti amcaya ihanet etmeyin inanin oda sizi yarı yolda bırakmaz ....
yağmurcum sen buradaydınya bu gün ondan seni saymadım tatlışım.yarın aebenim ve black burdayken bir ara yine cee derim :)
canım hoşgeldin bend eyeniyim bakalım arkadaşla başladık bu diyete çok heycanlıyım 1 hafta sonra en azından bir düşüş olcakmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?