Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben nerdesin ay merak ettim.insallah bir problem yoktur.
:kedi::kedi::kedi:ay yine sizi istemeden habersiz bırtaktım ...
özelikle zilim senden çok özür dilerim ... sabah eşimleçıkmam gerekdi şimdi girdim nete ... dünden haberimde yoktuki haber vereyim .. yoksa unutmadım resimlerini koyacagını o çıtır bacaklarını çok merak ediyordum güzelim ..:kedi::kedi:Şeniz..
bir kaç gün daha yogunum fıstıklar affedin beni ...
montiyi tam yapamıycam bu günlerde. cumartesi yemekli davet . dünde dışarda yedik . şükür yasaklar yok hepsine hayır diyebildim ama tam yapabildigimde söylenenemez .:kedi:.. bu hafta kilo almayım yeter bana ...
iyi akşamlar hepinize ...
bi bakayım eski sayfalara zilim resim koydunmu ??

Son düzenleme:

ablacığım hoşgeldin bugünlerde çok yoğunsun kk dan belli oluyor seni göremiyoruz..kolay gelsin ablacığım opuyorumnanaktan

ablacığım hoşgeldin bugünlerde çok yoğunsun kk dan belli oluyor seni göremiyoruz..kolay gelsin ablacığım opuyorumnanaktan
Şeniz

zilim resimleri profiline koyarsan arkadaş olarak kabul etiklerin den başkası göremez güzelim .. yarın 12 kadar evdeyim sabah girmeye çalışacagım .....a.s.

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler.. umarım en kısa zamanda tüm fazlalıklarınızdan kurtulursunuz monti amcaya ihanet etmeyin inanin oda sizi yarı yolda bırakmaz ....

Son düzenleme:

ben de zillimi çok merak ettim ama arkadaşım olmadığı için göremedim maalesef mafoldumben
ablacığım yarın da görüşürüz ozaman kendine dikkat etopuyorumnanaktan

yağmurcum sen buradaydınya bu gün ondan seni saymadım tatlışım.yarın aebenim ve black burdayken bir ara yine cee derim :)

iyi akşamlar kızlar, öğleden sonraları sizlere katılamıyorum. o saatlerde dersteyim. sabahtan koşuşturmacanın içinde ancak 1-2 kelime yazıp çıkıyorum
ziliciğim . fotolarını profiline koysan sadece arkadaş oldukların görebilir , yazılanları okudukça meraklandımyerimseniben
aebenciğim yoğun günler için kolaylıklar
bugünkü menüm
sabah : 3 dilim tb ekmekli kahvaltı
öğlen: yiyeceğimi yanımda getirmediğim için patlıcanlı gözleme8küçük parça
akşam: yumurtalı ıspanak,salata, yoğurt

merhabalar ben geldimm
zilicimm nekadar merak ettim valla bende resimleri anlatamam görmem laızm benimle lütfen profiine koyarmısın cnm

tlyon
merhaba cnm valla dert etme şu kilonu lütfen yaa benim olmak istedigim kilo seninkinden 5 fazla
ve benim boyumda 160

meyvecim
eşie söylüycem halleder sanırıyorum kendisi bilgisayar şirketinde bu işin piri olmuş biraz
indiremezse senden isterim cnm 5 mil indireyim dimi ben

aklıma gelenler bu kadar hepinizi öptt

Bugün yediklerim:
sabah:4-5 yeşil zeytin
1 salatalık 1 küçük sosis
ara:1 taze hurma
öğlenatlıcan yemegi,yoğurt,1 salatalık
ara:1 ceviz 1 kuru incir
akşam:taze fasülye salata

bugün anneme gittim bu arada

kahvaltı
3 dilim ekmek
peynir,zeytin,k.sos(bimden aldım)

öglen
tavuk ciger salata ayran

ara
meyve

akşam
k.fasulye ayran salata
1 avuç leplebi

ama yiyorum yiyorum doymuyrum bugünlerde
leblebi yeidm ymegin üsütne doymadıgımdan degil yeme istegi oldugumdan

anmemein komşusuna gititk bugün pişmaniye ve sütlü şekerli kahve yapmış
ben kenidme kalkıp sadesni yaptım
pişmaniye tabagında mutfaga götürüdmm:)))

daphne cnm sosisin içinde nişasta var cnm,monticiler pek yemiyor ..bilgin olsun....
sabahları ekmekle kahvaltı yaparsan acıkmassın.tüm gün aç gezmiş gibi olursun oda açlık krizleri yaşatır sana...sabah karnın doyana kadar kahvaltını yap,gün içinde yediklerinde sorun yok ama sabah karnın doymadığı için ara yapmak zorunda kalmışsın....

masumcum yabanmersini şekerle kurutuluyor cnm yiyemiyoruz türkiyedeki tüm yabanmersini kuruları şekerli cnm.yabanmersini normalde çok buruk bir tadı olan meyve hele kurusu doğal yolla kurutulmuşsa mora yakın boz bir renk alıyor ve tadı çok kekremsi...ama kuruyemişçiden baharatıçıdan marketten alınanlar öyle değil gayet şekerli yedikçe yiyesi geliyor insanın...benim babam diabetli bizde ilk zamanlarda düşsün diye yedirdikçe şekeri tavan yapmıştı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…