masumcum yabanmersini şekerle kurutuluyor cnm yiyemiyoruztürkiyedeki tüm yabanmersini kuruları şekerli cnm.yabanmersini normalde çok buruk bir tadı olan meyve hele kurusu doğal yolla kurutulmuşsa mora yakın boz bir renk alıyor ve tadı çok kekremsi...ama kuruyemişçiden baharatıçıdan marketten alınanlar öyle değil gayet şekerli yedikçe yiyesi geliyor insanın...benim babam diabetli bizde ilk zamanlarda düşsün diye yedirdikçe şekeri tavan yapmıştı (
yağmurcum sen buradaydınya bu gün ondan seni saymadım tatlışım.yarın aebenim ve black burdayken bir ara yine cee derim :)
masumum yazılarımı dikkatli okumuyorsun galiba ....birde yaban mersini yiyebiliyormuyuz
günaydın kıslar ......
.
canım sıkıldı bak sabah ,sabah ....
paylaşım alanına yazdım .
zilim fazla kalamıycam .. bi mahsuru yoksa resimlerini cumaya koy güzelim yoksa raslaşamıycaz ...
günaydın kıslar ......
.
canım sıkıldı bak sabah ,sabah ....
paylaşım alanına yazdım .
zilim fazla kalamıycam .. bi mahsuru yoksa resimlerini cumaya koy güzelim yoksa raslaşamıycaz ...
yok safişim böyle düşünebilir arkadaş ama.montiyi karbonhidrat yada şok diyetlerle aynı kefeye koyup yazmasındana üzüldüm . adı monti aslında ama yaptıgımız saglıklı beslenme ...günaydın ablam
evet bende sabah okudum o yazıyı ve şaşırdım
arkadaş kendisi yapmıyor uygulamıyor olabilir ama yazmasıda hoş olmamış
neyse ablam yaaa boşver
ben montiye inananlardanım ve doğru yolda olduğuma eminim.
Canımın her istediğini bende yiyorum tabii usulüne göre
oyunu kuralına göre oynuyorum monti bunu kabul ediyor.
Sende boşver neden sıkıyorsun ki canını salla gitsin
biz verdiğimiz kilolara bakalım :dance: :dance:
nasılsınız bakem cadılar hafta sonunuz nasıl geçti ????
yok saşişim böyle düşünebilir arkadaş ama.montiyi karbonhidrat yada şok diyetlerle aynı kefeye koyup yazmasındana üzüldüm . adı monti aslında ama yaptıgımız saglıklı beslenme ...
ne oldugunu bilmedigimiz vede araştırmadıgımız bir beslenme hakkında eleştiriyi dogru bulmuyorum ona üzüldüm sadece ...
herkesin kendi fikridir saygım var ama linke bu tarzda yazması olmamış dogrusu ...
kimse monti yapmak zorunda deyil .. ama böyle yazmak zorundada deyil ..
neyse uzatmayalım ..olumunekankayizsmile
nasılsınız bakem cadılar hafta sonunuz nasıl geçti ????
benim iidi hafta sonu pazar 63.2 olduğumu gördüm ama dün yine 63.7 olmustu bu sabah 100 gr gitmiş :) cumaya kadar baya gider inş pazar günkü sonucu görsem yeter bana..
bu hafta bende 63 ü görsem süpper olar bacım virgülden sonrası umurumda değil 63,9 olsada razıyımama 63 göreyim hele bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?