Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar günaydınnn. Iyi diyetler:)

ben dün öğleden sonra başladım ikindi bir tane mürdüm eriği
akşam
bir tane z.yağında pişirilmiş baget
1 kase yoğurt
1 tabak yeşilliklerle harma edilmiş limonlu salata
akşam yatrkende 1 su br lght tarçınlı süt

bugün sabah ise
önce 1 mürdüm eriği 20 dk sonra

3 dilim t.buğday ekmeği
yarım domates
1 tutam roka
5 zeytin
2 br şekersiz çay
öğlen yanımda getirdiğim
1 tabak pazı yemeği
1 kase yoğutrt
1 tabak salata

kızlar size sorum ben şimdi arada bişey yemem gerekiyormu.ve menüm olmuşmu

benim iidi hafta sonu pazar 63.2 olduğumu gördüm ama dün yine 63.7 olmustu bu sabah 100 gr gitmiş :) cumaya kadar baya gider inş pazar günkü sonucu görsem yeter bana..
meyvem elinden geliyorsa günlük tartılma be güzelim ...bilmiyorumkismile
amaaaannnnn boşver ablam yaaaa ne derse desin sen bak keyfine.... salla gitsin dertleriniiii :teytey: :teytey: :teytey:

biss çok hastaydık aplaaa :kedi:
yapma ya geçmiş olsun safiş ufaklıkdamı hasta kıyamam ....:ecrin_bebek:
bu hafta bende 63 ü görsem süpper olar bacım virgülden sonrası umurumda değil 63,9 olsada razıyım ama 63 göreyim hele bir

sen beni geçeçeksin birkeç haftaya kalmadan safiş ....sengözlerimebaksanab
kıslar antibiyotikler kilo vermeyi engellermi bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan varmı??? ben + dayım . hafta sonumda iyidi nelere hayır dedim valla . ama satler düzensiz o yüzden veremiyorsam bilmiyorum ... bird bünye iyce montiye alıştı ilk yapıldıgı gibi cevap vermiyor . bu konuda şanslısınız bu şansı iyi degerlendirin ...
bu konu kitapdada geçiyor . ilk yaptıgınız montiyle her dafasında tekrar başladıgınız monti her seferinde aynı sonucu vermiyor . çünki bünye alışır kilo verme git gide azalır ..
o yüzden siz siz olun bismillah dediginizden sonra sakın bırakmayın ...kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım yokluğun çok belli oluyor bir an önce bitir işlerini opuyorumnanaktan
yağmurcum sen buradaydınya bu gün ondan seni saymadım tatlışım.yarın aebenim ve black burdayken bir ara yine cee derim :)
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok:ben bunu bilmiyordum....teşekkürler canım opuyorumnanaktan
nasılsınız bakem cadılar hafta sonunuz nasıl geçti ????
güzel geçti aebencim komşunun kuranın da yediğim 2 sarmayı saymassak kaçamaksız geçti ama bu sabah tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım + olmuşum reglimin 2. günü acaba ondan mı ?? moralim çok bozuldumafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın ...
ayrıca hışgeldin ....olumunekankayizsmile
yenisin o yüzden küçük ayrıntılara dikkatini çekeyim ... 1 bagette olsa ve yagın z.yagda olsa kızarmadan uzak dur ... ve tavugun derisindende ...a.s

menülerinde gayet başarılı ...alkisalkisalkis
ara açıkırsan yap. fazla aç kalma . ama öyleden 3.4. saat sonra yap aranı . meyve tercihimiz . yada akşamki sütünü öylededen sonra arasında iç ... gece süt pek önermiyoruz ...
aralarında yagsız peynir . katı yumurta. meyve . yiyebilirsin eger ihtiyac duymuyorsan ara yapmana gerek yok . kuru yemişi ara olarak kulanma sakın ama ana ögünlerinde tavsiye edilir tabi miktarına dikkat ederek .

aeben abla antibiyotik kilo yapmaz ama hastalık ve iyileşme evresinde vücut kendini korumaya aldığından + cıkman cok normal sıkma canını kısa sürede normale dönersin olumunekankayizsmile

masum canım yaban mersini şu kuru olanlardan alma tehlikeliymiş ve şeker oranı yğksekmiş.arkadaşlarda yazmışlar ama artık sağlık olayını düşünen kimse yok önüne gelen sağlıklı diye birşeyler çıkartıyor.

canım yok bagetin derisini çıkartıp suyunu aldırdıktan sonra hfif z.yağında çevirdim kızartmadım ama bundan sonra haşlama yesem daha iyi olur.sütüde arada içerim.peynir bana yask olduğu için yumurtayıda pek sevmediğimden acıkırsam aralarda meyve tüketeyim.canım çok saolya inşallah zamanla oturacak menümde. peki canım şekersiz çay ve yeşil çay içmemin sakıncası varmı

yagmurum regli artı yapıyor . 3. günden sonra yavaş yavaş iniyor baskül cumaya iner güzelim .....
kıslar ben başaramıyorum ama en azından siz deneyin hergün tartılmayın buda olumsuz etkiliyor ..lmaz:

aeben okudum arkadaşın yazısını boşver takma isteyen istediğini yapsın bilinçsizce konuşmak hoş dğeil.ama ben bu diyetin başarılı olacağına inanıyorum:)ve internette çok fazla başaran insan var YAŞAŞINNN MONTİ AMCA:)))))))))))))

yagmurum regli artı yapıyor . 3. günden sonra yavaş yavaş iniyor baskül cumaya iner güzelim .....
kıslar ben başaramıyorum ama en azından siz deneyin hergün tartılmayın buda olumsuz etkiliyor ..lmaz:

tartılmazsam meraktan ölüp ölüp diriliyorum olmuyo aksam bile tartılıyorum kıyafetli kıyafetsiz her şekilde benimki hastalık boyutunda galiba :roflol:sabah 5 kez cıktım basküle yerini değiştirip değiştirip keske cıkmasam ama olmuyo :1closedeyes:

canım ben kendimden biliyorum antibiyotik kullandığımda kilo alıyorum..iştahıda etkiliyor doymak bilmiyorum....

çok ilaç kullandım çokkkk zamanında o yüzden şimdi ağrıdan ölsemde ilaç içmiyorum dayanmaya çalışıyorum...kortizonlu romatizma ilaçları,bronşit ilaçları kutularca iğneler,nefes açan bronşitlilere verilen spreylerde bile kortizon varmış ben çok kullandım...bronşitim astıma dönüşüyordu çok ağır bir ilaç tedavisi gördüm..tam iyiyim derken bir sabah bel tutulması doktor emar vs bel fıtığı hadi yine kortizonlu iğneler ve doktorun vurdum duymazlığı yüzünden davul gibi şiştim meğer kortizon kullanırken 0 tuz yani hiç tuz kullanmamak gerekirmiş doktorum beni bu konuda uyarmadı...

çok şükür ameliyat olmadım kendime dikkat ederek idare ediyorum...
belden ameliyat olmadım ama yumurtalık kisti ameliyatı oldum tam 15 kg kist olurmu diceksiniz oluyormuş ben yaşadım hemde hiç haberim olmadan taşımışım..
bunlardan bir kaç ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum...((
daha sonra bir miyom ameliyatı..(
en sonra hipotiroid olduğumu öğrendim üstüne tuz biber oldu ...(

yani kısacası 1,5 yıl içinde
1 kist ameliyatı
1 safra kesesi ameliyatı
1miyom ameliyatı
benim kadar kimse iğne ilaç kullanmamıştır....((

canım çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun yagmurum ..a.s...
biliyorumki montiyle kilo vermen daha çok olur, ama bu durumlar seni engelliyor farkındayım ....:umursamaz:özeliklede troidin ve kulandıgın ilaçlar yoksa sen şimdiye çokdan 90 olmuştun .a.s
ama üzülma yavaş olsun bizim olsun ...sen bunu yavaşda olsa başaracaksın ...opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

görürsünn eminol ...
ben aslında cumaya 62 görmek istiyorumda :kedi: cok sey istiyorumm sanırım kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım bakalım cumayı bekliyorum basküle çıkmak için :):):)

eğer kaçamaksız yapar sporada devam edersen sende sanırım 62 yi görürsün şeker yerimseniben

efet aplaaa kuzum çok hasta idi grip soğukalgınlığı gözlerde iltihaplanma neyseki bu gün daha iyi cimcimem....

geçeceksin derken sanırım kaybolan kiloları kast ettin ablam. Umarım vücudum montiye hemen alışmaz ve kilo vermeye devam ederim. Şu hedefime bir ulaşsaydım hayırlısı ile...

canım yaaa bende antibiyotik kullanıyorum bu hafta çok hastayım belki bu yüzden bende kilo veremeyebilirim. Ama seninde bundan olabilir şekerim. Bİz iyileşelimde önce sağlık sonra devam ederiz yine kilo vermeye :dance: :dance:

evet ben bismillah dedim başladım üçüncü haftamdayım kaçamak sıfır. Sizi dinliyorum vede doğru olanları yapmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar gidecek ne olacak merak ediyorum CADIARZU

ben tartılmıyorum applaaaa
banyoya her girdiğimde baskül bana ben basküle bakıp duruyoruz ama hayır diyorum kendime sadece cuma sabahları çıkacaksın üstüne başka yok.... ohaoldumsmile

çatlak yaaa
her yerde farklı çıktı ama dimi kilon

bende evde ilk başladığımda denemiştim evin her yerinde başka çıkmıştı banyoda bir yer belirledim ordan almıyorum çünkü anladımki en doğru orda çıkıyor sende bir yere koy hatta göz mnünde olmasın ki her gün çıkma tepesine kurtul bu hastalıktan

ooyyyyyyyyyyy ooyyyyy canım yaaa ne çok hastalık ne çok ameliyat geçirmişsin kıyamam yaaa.... Çok çok geçmiş olsun birtanem Allah bugünleri aratmasın.
Tiroid bezleri malesef kilo kaybına engel oluyor canım yaaa ama vazgeçme sakın yavaş yavaş verirsin yinede verirsin güzelim..... :hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…