siyah çay açık olmak kaydıyle istedigin kadar içebilirsin hiç bir mahsuru yok tabi vvc dışında ..kaydirigubbakcemile3canım yok bagetin derisini çıkartıp suyunu aldırdıktan sonra hfif z.yağında çevirdim kızartmadım ama bundan sonra haşlama yesem daha iyi olur.sütüde arada içerim.peynir bana yask olduğu için yumurtayıda pek sevmediğimden acıkırsam aralarda meyve tüketeyim.canım çok saolya inşallah zamanla oturacak menümde. peki canım şekersiz çay ve yeşil çay içmemin sakıncası varmı
saol cnaım hoşbulduk.bende kronik migren var ve beyaz peynir tetikliyor çok sevmemem rağmen yiyemiyorum yoksa hastanelik boyutuna ulaştırıyor beni
aebenim takılacak bi şey yok cnm benim,herkes istediğini söylemekte özgür,boşver....montiden bu güne kadar kime ne zarar gelmiş? biz ne sabahtan akşama kadar yumurta ,et yiyiyoruz?nede aç kalıyoruz...kim hangi diyeti yapmak istiyorsa onu yapsın,ister zayıflasın ister şişmanlasın...biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim...
kızlar bu arada bir şey belirtmek istiyorum.şu yandaki resimde ben 78 kilo falandım.o 96 kiloluk halime ait resmim yok malesef..zayıfladıktan sonra hepsini yırttım bir daha görmemek için...yani bu resimden neredeyse 20 kg daha fazlaydım.bacaklarım birbirine sürtüyordu yürürken.78le 96 arasında dağlar kadar fark vardı ama 96 kg resmim olmadığı için koyamadım.dolayısıyle aradaki fark bu kadar değil dahada fazlaydı ama resim olmadığından bunları koymak durumnda kaldım...
cok zor peynir yiyememek ...
lor falandamı yiyemiyorsun...
safişcim nerdeyse her gün spor yapmaya basladım canım...baskülü salonumda tutuyorum ben çünkü banyo cok soğuk seksi sekilde cıktığımdan orda üşüyorum :)) işin garip tarafı her yerde sonuc aynı cıktı
ZİLİM MUSAİDSEN RESİMLERİ FROFİNE BEKLİYORUM BURALARDAYIM 1 SAAT DAHA ..:kedi:
sağol aebencim benim acelem yok oğlum askerden gelene kadar çıtır olcam....)) belki kısmetim falan da çıkar:roflol::roflol::roflol:geçmiş olsun yagmurum ..a.s...
biliyorumki montiyle kilo vermen daha çok olur, ama bu durumlar seni engelliyor farkındayım ....:umursamaz:özeliklede troidin ve kulandıgın ilaçlar yoksa sen şimdiye çokdan 90 olmuştun .a.s
ama üzülma yavaş olsun bizim olsun ...sen bunu yavaşda olsa başaracaksın ...opuyorumnanaktanalkisalkisalkis
saol cnaım hoşbulduk.bende kronik migren var ve beyaz peynir tetikliyor çok sevmemem rağmen yiyemiyorum yoksa hastanelik boyutuna ulaştırıyor beni
woowww hergün spor süppeerrrrr harikasın canım devam et sakın bırakma
ben tam niyetlendim başlamaya hastalandım işte elim ayağım kalkmıyor güzelim. Bir iyileşeyimde kendimi iyi hissettiğimde başlarım spora inş.
Ya bırak kaldır o zaman şekerim sadece cuma sabahları salona getirip koy baskülü seksi şekilde çık anacım yaaa
o zaman ya bizim ev yamuk her yerde baskülün ayakları oynuyor bu yüzden farklı çıkıyor
yada senin baskül süpperrr
bu arada digital mi baskülün cnm?
dicital canım baskül öyle ii bişi değil ama ucuzluktan almıstım 20 ye aldım sanırım evden olabilir benimki ...
kız surda 1 haftadır spor yapıom nazar deydirme öğlen arası eve gidince yapmayı düşünüom bakalım inş böyle devam ederim kaydirigubbakcemile2
yağmur gözlü evet cnm çikolata da var aslında bir sürü yiyecek benim test sonucumda peynir çıktı.en kötü yaşadığım olay kızımın diş buğdayı günü yaklaşık 50 kişilik bir menü hazırlmam gerekti.akşam olacağı için çok gelmek isteyen vardı.benim cumadan tutan ve cts sabah hastanelik yapan migren öğleye kadar hastanede yatırt beni.ama ablam saolsun herşeyimi hazırlamış hastaneden çıktığımda ne ağrı ne bişey kalmıştı.hayatımda en unutamadığım ve peynire kesinlikle son dediğim an budur.
safinaz84 canım evet şimdi mutlaka yoğurt ve salata var menümde.
kızlar ziliden heveslendim bende size 67 kiloluk fotomu ekliyorum 60 olayım ozamn ikisini yan yana koyup ekyicem
ama yorum yapın zayıflamam gerektiği gönde bu beni hırslandırıcaktır ..zaten asıl amacımda bu benim dıs görünüşümü eleştirmeniz güzelllesmeme yardimci olmanız kaydirigubbakcemile3
kızlar ziliden heveslendim bende size 67 kiloluk fotomu ekliyorum 60 olayım ozamn ikisini yan yana koyup ekyicem
ama yorum yapın zayıflamam gerektiği gönde bu beni hırslandırıcaktır ..zaten asıl amacımda bu benim dıs görünüşümü eleştirmeniz güzelllesmeme yardimci olmanız kaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar alay etmeyin ben doğum yamadığımdan böyle duruyorum 162 boyum kilom 63 daha ne olsun 11 kilo fazlam var
bacaklarım kollarım nasıl kalın tek göbeğim yok dizden yukarı bi fırlamıslık var ..
daphne cnm sosisin içinde nişasta var cnm,monticiler pek yemiyor ..bilgin olsun....
sabahları ekmekle kahvaltı yaparsan acıkmassın.tüm gün aç gezmiş gibi olursun oda açlık krizleri yaşatır sana...sabah karnın doyana kadar kahvaltını yap,gün içinde yediklerinde sorun yok ama sabah karnın doymadığı için ara yapmak zorunda kalmışsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?