Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

siyah çay açık olmak kaydıyle istedigin kadar içebilirsin hiç bir mahsuru yok tabi vvc dışında ..kaydirigubbakcemile3

aebenim takılacak bi şey yok cnm benim,herkes istediğini söylemekte özgür,boşver....montiden bu güne kadar kime ne zarar gelmiş? biz ne sabahtan akşama kadar yumurta ,et yiyiyoruz?nede aç kalıyoruz...kim hangi diyeti yapmak istiyorsa onu yapsın,ister zayıflasın ister şişmanlasın...biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim...

kızlar bu arada bir şey belirtmek istiyorum.şu yandaki resimde ben 78 kilo falandım.o 96 kiloluk halime ait resmim yok malesef..zayıfladıktan sonra hepsini yırttım bir daha görmemek için...yani bu resimden neredeyse 20 kg daha fazlaydım.bacaklarım birbirine sürtüyordu yürürken.78le 96 arasında dağlar kadar fark vardı ama 96 kg resmim olmadığı için koyamadım.dolayısıyle aradaki fark bu kadar değil dahada fazlaydı ama resim olmadığından bunları koymak durumnda kaldım...

saol cnaım hoşbulduk.bende kronik migren var ve beyaz peynir tetikliyor çok sevmemem rağmen yiyemiyorum yoksa hastanelik boyutuna ulaştırıyor beni

ooyyy deme yaaa bu çok kötü peynirden uzak durmak düşünemiyorum.
Ama tabii önce sağlık o halde sende süt yoğurt ve yumurtaya ağırlık ver şekerim
Montide her öğünde mutlaka süt ürünü ve salata olması gerekiyor yerimseniben

mucize gibi yaaaaaaaa
seni tekrar tebrik ediyorum canım
sakın o hallere günlere dönme emi gülüm
böyle süppersiiinn manken gibim manken.....

safişcim nerdeyse her gün spor yapmaya basladım canım...baskülü salonumda tutuyorum ben çünkü banyo cok soğuk seksi sekilde cıktığımdan orda üşüyorum :)) işin garip tarafı her yerde sonuc aynı cıktı

ZİLİM MUSAİDSEN RESİMLERİ FROFİNE BEKLİYORUM BURALARDAYIM 1 SAAT DAHA ..:kedi:

Son düzenleme:

woowww hergün spor süppeerrrrr harikasın canım devam et sakın bırakma
ben tam niyetlendim başlamaya hastalandım işte elim ayağım kalkmıyor güzelim. Bir iyileşeyimde kendimi iyi hissettiğimde başlarım spora inş.

Ya bırak kaldır o zaman şekerim sadece cuma sabahları salona getirip koy baskülü seksi şekilde çık anacım yaaa

o zaman ya bizim ev yamuk her yerde baskülün ayakları oynuyor bu yüzden farklı çıkıyor
yada senin baskül süpperrr

bu arada digital mi baskülün cnm?

ZİLİM MUSAİDSEN RESİMLERİ FROFİNE BEKLİYORUM BURALARDAYIM 1 SAAT DAHA ..:kedi:

bende söyledim apla dün ama koymadı yaa özel albüm yap bir tek biz görelim dedim ııhhh

sen aplasın ya belkim seni dinler :çok üzgünüm:

sağol aebencim benim acelem yok oğlum askerden gelene kadar çıtır olcam....)) belki kısmetim falan da çıkar:roflol::roflol::roflol:
saol cnaım hoşbulduk.bende kronik migren var ve beyaz peynir tetikliyor çok sevmemem rağmen yiyemiyorum yoksa hastanelik boyutuna ulaştırıyor beni

geçmiş olsun canım yaa ne zor ben çikolata tetikliyor diye biliyordum peyniri ilk defa duydum...ben peynirsiz kahvaltı düşünemem...çok zor canım Allah şifa versin opuyorumnanaktan

dicital canım baskül öyle ii bişi değil ama ucuzluktan almıstım 20 ye aldım sanırım evden olabilir benimki ...
kız surda 1 haftadır spor yapıom nazar deydirme öğlen arası eve gidince yapmayı düşünüom bakalım inş böyle devam ederim kaydirigubbakcemile2

yağmur gözlü evet cnm çikolata da var aslında bir sürü yiyecek benim test sonucumda peynir çıktı.en kötü yaşadığım olay kızımın diş buğdayı günü yaklaşık 50 kişilik bir menü hazırlmam gerekti.akşam olacağı için çok gelmek isteyen vardı.benim cumadan tutan ve cts sabah hastanelik yapan migren öğleye kadar hastanede yatırt beni.ama ablam saolsun herşeyimi hazırlamış hastaneden çıktığımda ne ağrı ne bişey kalmıştı.hayatımda en unutamadığım ve peynire kesinlikle son dediğim an budur.

safinaz84 canım evet şimdi mutlaka yoğurt ve salata var menümde.

kızlar ziliden heveslendim bende size 67 kiloluk fotomu ekliyorum 60 olayım ozamn ikisini yan yana koyup ekyicem
ama yorum yapın zayıflamam gerektiği gönde bu beni hırslandırıcaktır ..zaten asıl amacımda bu benim dıs görünüşümü eleştirmeniz güzelllesmeme yardimci olmanız kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aman aman nazar değmesin güzelim yap sen sporunu

kötü olmuş canım yaaa ablandan allah razı olsun ki bak sana yardımcı olmuş ne güzel.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet öyle olması gerekiyormuş tatlım montide böyle kurallar var salata ve süt ürünü şart sempatiksalakcinni

canım boyun kaç burda uzun görünüyorsun resmede aldanmış olabilirim.
Ayrıca çok şişkosuuunnnnnnnnn iğrençsiiiiiiiiiinnnnnnnn bu ne hal böyleeeeeeee
sen bu kiloyla evde kalırsın koca bulamazsınnnn

çokmu oldu :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım yaaaa bana normal geldi kilon aslında ama tabii karar senin sen rahat değilsen ver gitsin anasını satiimmmm :umursamaz:

canımya acil şok diyet laızm sana:))))))))))))))))))))

canım ya aslında bana kilon gayet iyi geldi fazlalık falan yok gibi ama resimde yanıltıyor olabilir sen fazlalıklaırnı daha iyi bilirsin.ama gayet güzelsin maşallahhhopuyorumnanaktan

yaaa kızlar alay etmeyin ben doğum yamadığımdan böyle duruyorum 162 boyum kilom 63 daha ne olsun 11 kilo fazlam var
bacaklarım kollarım nasıl kalın tek göbeğim yok dizden yukarı bi fırlamıslık var ..

canımya valla bana normal geldin dedimya resimden olabilir bişey belli değil fazlalık olarak

yaaa kızlar alay etmeyin ben doğum yamadığımdan böyle duruyorum 162 boyum kilom 63 daha ne olsun 11 kilo fazlam var
bacaklarım kollarım nasıl kalın tek göbeğim yok dizden yukarı bi fırlamıslık var ..

kıısss aşk olsun ne alayı olurmu hiç öyle şey
ben şahsen gördüğümü söyledim
belkide doğumdan dolayı kalan bir göbeğim var kendimle kıyasladım belkide bu yüzden bu sende olmadığı için bana normal ve güzel geldin ama sen kendini beğenmiyorsan bu şekilde tabikide zayıfla engel değil destek oluruz aybalam :lepi: :lepi: :lepi:

Canım önerilerin için sağol daha dikkatli olmaya çalışacağım evde tb ekmek yoktu o yüzden öyle yapmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…