HOŞGELDİN daphne2007a.s.Canım önerilerin için sağol daha dikkatli olmaya çalışacağım evde tb ekmek yoktu o yüzden öyle yapmak zorunda kaldım.
meyvecim süpersin kıs diyet sennin neyine opuyorumnanaktan
bende resim eklemek isterdim...oğluşumu beklicem mecbur eski kilolu resimlerim tab edilmiş durumda onları yazıcıda taratıp eklemek gerekiyor onuda yapmayı ben bilmiyorum...o resimler kilomun tavan yaptığı dönemde ( ayrılık baba evine dönüş vs bunalım depresyon ilaçları sonrası ) çekilen resimler ( yaklaşık 127, 130 kg ) şimdiki halimle aradaki farkı görmenizi isterdim..
sema abla cok isterim o kilodaki halini ve şimdiki halini görmeyi annemde 100-101-99 arasında gidip gelio 117 den düştü bu kiloya ama ben daha cok vermesini istiyorum bu cocuk olarak onu daha güsel ve daha sağlıklı görmek istiyorum istahını bi türlü dengeleyemedik gold slim alıcam belki işe yarar hem vücuda bişi girmiyo hem istah kapatıyormus..meyvecim süpersin kıs diyet sennin neyine opuyorumnanaktan
bende resim eklemek isterdim...oğluşumu beklicem mecbur eski kilolu resimlerim tab edilmiş durumda onları yazıcıda taratıp eklemek gerekiyor onuda yapmayı ben bilmiyorum...o resimler kilomun tavan yaptığı dönemde ( ayrılık baba evine dönüş vs bunalım depresyon ilaçları sonrası ) çekilen resimler ( yaklaşık 127, 130 kg ) şimdiki halimle aradaki farkı görmenizi isterdim..
Ben neden resim görmüyorum meyvem ?
aebenim takılacak bi şey yok cnm benim,herkes istediğini söylemekte özgür,boşver....montiden bu güne kadar kime ne zarar gelmiş? biz ne sabahtan akşama kadar yumurta ,et yiyiyoruz?nede aç kalıyoruz...kim hangi diyeti yapmak istiyorsa onu yapsın,ister zayıflasın ister şişmanlasın...biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim...
kızlar bu arada bir şey belirtmek istiyorum.şu yandaki resimde ben 78 kilo falandım.o 96 kiloluk halime ait resmim yok malesef..zayıfladıktan sonra hepsini yırttım bir daha görmemek için...yani bu resimden neredeyse 20 kg daha fazlaydım.bacaklarım birbirine sürtüyordu yürürken.78le 96 arasında dağlar kadar fark vardı ama 96 kg resmim olmadığı için koyamadım.dolayısıyle aradaki fark bu kadar değil dahada fazlaydı ama resim olmadığından bunları koymak durumnda kaldım...
ooyyyyyyyyyyy ooyyyyy canım yaaa ne çok hastalık ne çok ameliyat geçirmişsin kıyamam yaaa.... Çok çok geçmiş olsun birtanem Allah bugünleri aratmasın.
Tiroid bezleri malesef kilo kaybına engel oluyor canım yaaa ama vazgeçme sakın yavaş yavaş verirsin yinede verirsin güzelim..... :hooray: :hooray:
günaydın arkadaşlar, okul yazı işlerim vardı şimdi vakit buldum yazılanları okudum . birkaç satır yazıp çıkıyorum
aebenciğim bozma moralini, adını duyunca şok diyetlerle aynı zannediyorlar. ama içeriğini bilmiyorlar . bende açıkçası başta öyle zannettimohaoldumsmile okudukça ve kitabı alınca gerçeklerle tanıştım
yağmurcuğum geçmiş olsun gerçekten zorlu ameliyatlar geçirmişsin.
meyveciğim bende arkadaşlık teklifi gönderdim. fotoları göremedim.
sabah 2 dilim tb ekmekli kahvaltı yaptım. peynir yemedim. peynir hakkımı öğlen salata olarak kullanacağım.
görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5
etin yanıda zaten asla ekmek türü yemiyoruz .kızlar akşam sebze yada et yemeğinin yanında az haşlanmış kepekli makrna yesem tuzsuz salça kekik nane ile soslandırsam diyete uyarmı
Aminnn.....çok teşekkür ederim safişim....yok canım hiç vazgeçermiyim acelem yok benim yavaş yavaş vericem..
şu halde bile beni görünce insanların yüzündeki şaşkınlık ifadesi beni mutlu ediyor çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın neler yaptın soruları başladı...hatta bayram ertesi işe başladığımız gün müdürüm sordu siz diyetisyene falanmı gidiyosunuz dedi yooo dedim:)))) benim hanımda zayıflamak istiyor diyetisyen araştırıyoruz sizide görünce sormak istedim dedi eşinide biliyorum yapı olarak bana benziyor enine boyuna.))))))...benimde boyum uzun olduğundan kilomda orantılı olduğundan çok kötü durmuyor...fazlalıklar basende ve bacakta.))
benim kilo vermemi yavaşlatan tiroid illeti bütün metabolizmayı etkiliyor...Allah daha beterinden korusun deyip yaşıyorum işte bu geçecek bişey değil ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım...
kızlar çok soru soruyorum ama bulgur arpa şehriye tel şehriye onlar serbestmi ilk sayfayı okudum alsında ama gözümdenmi kaçtı yaskamı değilmi anlamadım bir türlü(((
aeben ablam bende aynı fikirdeyimm.. olumunekankayizsmile
ben kacar fıstıklar eve spora kaydirigubbakcemile2 1 bucuktan sonra görsz opuyorumnanaktan
şehriye makarna sınıfında canım yemiyoruz beyaz un yani....kızlar çok soru soruyorum ama bulgur arpa şehriye tel şehriye onlar serbestmi ilk sayfayı okudum alsında ama gözümdenmi kaçtı yaskamı değilmi anlamadım bir türlü(((
etin yanıda zaten asla ekmek türü yemiyoruz .
Sebzenin yanında yenebilir ama nasıl ?
. Montide normal makarna yemiyoruzkepekli olsa bile ..
Sadece az haşlammış spagetti oda sabah ekmek yemedigimiz bir gün yiyoruz ....
Montide tuzun yagın okadar önemi yok (doymuş yağ dışında tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?