Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvecim süpersin kıs diyet sennin neyine opuyorumnanaktan
bende resim eklemek isterdim...oğluşumu beklicem mecbur eski kilolu resimlerim tab edilmiş durumda onları yazıcıda taratıp eklemek gerekiyor onuda yapmayı ben bilmiyorum...o resimler kilomun tavan yaptığı dönemde ( ayrılık baba evine dönüş vs bunalım depresyon ilaçları sonrası ) çekilen resimler ( yaklaşık 127, 130 kg ) şimdiki halimle aradaki farkı görmenizi isterdim..

BİZ BURALARDAYIZ APLA BEKLERİZ
senin oğluşun ne vakit geliyor askerden bakem?
Dimek asker yolu gözlüyorsun Allah sabır versin
Bir tanemi çocuğun var ablacım...

sema abla cok isterim o kilodaki halini ve şimdiki halini görmeyi annemde 100-101-99 arasında gidip gelio 117 den düştü bu kiloya ama ben daha cok vermesini istiyorum bu cocuk olarak onu daha güsel ve daha sağlıklı görmek istiyorum istahını bi türlü dengeleyemedik gold slim alıcam belki işe yarar hem vücuda bişi girmiyo hem istah kapatıyormus..
Ben neden resim görmüyorum meyvem ?

ablacım kaldırdım profilimde aynı resim var arkadaslık gönderdim ordan bakarsan sevnirim opuyorumnanaktan

harika:lepi: süper görünüyorsun canım fıstık gibi olmuşsun tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı sositososito kendinle,bu büyük başarı ile gurur duymalısın tatlımalkisalkisalkis

selam kıslar,
misafirler gitti ev toplandı artık yine sizleyim
herkes iyidir umarım sizleri ösledim.. geçmişi ara ara okuyacam inşallahh

bugünkü menüm
2 tam ekmeğe tost
köfte, ayran,salata
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
akşama 2 elma yerim..

Aminnn.....çok teşekkür ederim safişim....yok canım hiç vazgeçermiyim acelem yok benim yavaş yavaş vericem..
şu halde bile beni görünce insanların yüzündeki şaşkınlık ifadesi beni mutlu ediyor çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın neler yaptın soruları başladı...hatta bayram ertesi işe başladığımız gün müdürüm sordu siz diyetisyene falanmı gidiyosunuz dedi yooo dedim:)))) benim hanımda zayıflamak istiyor diyetisyen araştırıyoruz sizide görünce sormak istedim dedi eşinide biliyorum yapı olarak bana benziyor enine boyuna.))))))...benimde boyum uzun olduğundan kilomda orantılı olduğundan çok kötü durmuyor...fazlalıklar basende ve bacakta.))
benim kilo vermemi yavaşlatan tiroid illeti bütün metabolizmayı etkiliyor...Allah daha beterinden korusun deyip yaşıyorum işte bu geçecek bişey değil ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım...

günaydın arkadaşlar, okul yazı işlerim vardı şimdi vakit buldum yazılanları okudum . birkaç satır yazıp çıkıyorum
aebenciğim bozma moralini, adını duyunca şok diyetlerle aynı zannediyorlar. ama içeriğini bilmiyorlar . bende açıkçası başta öyle zannettimohaoldumsmile okudukça ve kitabı alınca gerçeklerle tanıştım

yağmurcuğum geçmiş olsun gerçekten zorlu ameliyatlar geçirmişsin.
meyveciğim bende arkadaşlık teklifi gönderdim. fotoları göremedim.
sabah 2 dilim tb ekmekli kahvaltı yaptım. peynir yemedim. peynir hakkımı öğlen salata olarak kullanacağım.
görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar
kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak açık çay
öğle
balık ve bol salata
ara
1 elma
akşam
kereviz yemeği
yoğurt
salata
bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım bunlar
az önce pilatesimi de yaptımzemuszemus gün boyu da adaçayı ve yeşil çay içmeyi planlıyorum..
yalnız daha önce 2.5-3 lt su içerken havalar soğuyunca 1 lt falan içmeye başladım:çok üzgünüm:

kızlar akşam sebze yada et yemeğinin yanında az haşlanmış kepekli makrna yesem tuzsuz salça kekik nane ile soslandırsam diyete uyarmı

kabul ettim canım isteğini zaten tek resim var 2. için 60 kilo olmamı bekliyorum ben diye bi albüm de bi daha bak istersen profilime :1hug:

Meyvem .HİÇ FENA DURMUYORSUN .AMA birgeNç hatun için kilon biraz fazla hadi bakalım daha evlenicen bebelerin olAcak ..opuyorumnanaktan. önce daha çıtır olmak lazım ....a.s

NEVKUŞUM HOŞGELDİN BACIM ....MİSAFİRLER GİTTİ ..ÖZELEDİK SENİ...GELBİ ÖPPEM Şeniz

BEN KAÇAR KISLAR HAYIRLI GÜNLER HEPİNİZE ...

kızlar çok soru soruyorum ama bulgur arpa şehriye tel şehriye onlar serbestmi ilk sayfayı okudum alsında ama gözümdenmi kaçtı yaskamı değilmi anlamadım bir türlü(((

aeben ablam bende aynı fikirdeyimm.. olumunekankayizsmile
ben kacar fıstıklar eve spora kaydirigubbakcemile2 1 bucuktan sonra görsz opuyorumnanaktan

kızlar akşam sebze yada et yemeğinin yanında az haşlanmış kepekli makrna yesem tuzsuz salça kekik nane ile soslandırsam diyete uyarmı
etin yanıda zaten asla ekmek türü yemiyoruz .
Sebzenin yanında yenebilir ama nasıl ?
. Montide normal makarna yemiyoruzkepekli olsa bile ..
Sadece az haşlammış spagetti oda sabah ekmek yemedigimiz bir gün yiyoruz ....
Montide tuzun yagın okadar önemi yok (doymuş yağ dışında tabi)

geçme zate aplaaa baksana daha şimiden sormaya başlamışlar şaşıranlar olmuş bu eminimki çok çok güzel bir duygudur... Ve azmşn elinden hiç bir şey kurtulmaz ....

ben kilo verniş olmama rağmen haftasonu iki kişi banba hamilemisin diye sordu acaip canım sıkıldı sanırım göbüşten dolayı bunu sordular :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Evet malesefömür boyu kullanacaksın o ilaçları ve bu yüzden de ömür boyu yediğin herşeye dikkat etmek zorundasın ablacım. Allah başka dert keder vermesin....

kızlar çok soru soruyorum ama bulgur arpa şehriye tel şehriye onlar serbestmi ilk sayfayı okudum alsında ama gözümdenmi kaçtı yaskamı değilmi anlamadım bir türlü(((

canım beyaz un ve içinde beyaz un bulunan herşey yasak
pirinç arpa ve tel şehriye bulgur yasak değil bildiğim kadarı ile ama 1. aşamada önermiyorlar arkadaşlar.
Makarna ise sadece spagetti yeniyor oda 6-8 dk. pişmiş olmalı ancak bu şartla.... Bol yoğurt ve salata ile....

aeben ablam bende aynı fikirdeyimm.. olumunekankayizsmile
ben kacar fıstıklar eve spora kaydirigubbakcemile2 1 bucuktan sonra görsz opuyorumnanaktan

hadi bakalım yap sporunuda gel bacım basküle çıkma amaaa

Son düzenleme:
şehriye makarna sınıfında canım yemiyoruz beyaz un yani....
Bulgurda kesin yasak olmasada çok nadir çok az mikdarda belki ama kilo vermemizi etkiliyor o yüzden yemiyoruz ...
Bulguru spagetti gibi düşünün . Ekmek yemediginiz bir gün ama yagsız,miktarına dikkat ederek yiyebilirsiniz ..ama pek tavsiye deyildir ...

cnaıms aoalsın dün aldığım kepekli makarnalar boşa gitti sanırım eşimde yemez(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…