safişim 1 oğluşum var...5 aylık asker VAN da...izine geldiğinde yapar ablası....))BİZ BURALARDAYIZ APLA BEKLERİZ
senin oğluşun ne vakit geliyor askerden bakem?
Dimek asker yolu gözlüyorsun Allah sabır versin
Bir tanemi çocuğun var ablacım...
meyvecim benim zayıflamak için denemediğim bişey kalmadı...( ilaç hariç ) onuda çok düşündüm de tiroidden dolayı cesaret edemedim....diyetisyene de gittim...akupunktura da gittim...şok diyetlerde yaptım...hepsi bana verdiğimden daha fazlası olarak geri döndü...monti tam bana göre bir beslenme şekli...sema abla cok isterim o kilodaki halini ve şimdiki halini görmeyi annemde 100-101-99 arasında gidip gelio 117 den düştü bu kiloya ama ben daha cok vermesini istiyorum bu cocuk olarak onu daha güsel ve daha sağlıklı görmek istiyorum istahını bi türlü dengeleyemedik gold slim alıcam belki işe yarar hem vücuda bişi girmiyo hem istah kapatıyormus..
ablacım kaldırdım profilimde aynı resim var arkadaslık gönderdim ordan bakarsan sevnirim opuyorumnanaktan
selam kıslar,
misafirler gitti ev toplandı artık yine sizleyim
herkes iyidir umarım sizleri ösledim.. geçmişi ara ara okuyacam inşallahh
bugünkü menüm
2 tam ekmeğe tost
köfte, ayran,salata
patlıcan yemeği, yoğurt,salata
akşama 2 elma yerim..
safişim 1 oğluşum var...5 aylık asker VAN da...izine geldiğinde yapar ablası....)).
teşekkür ederim laceycim....opuyorumnanaktan
yağmurcuğum geçmiş olsun gerçekten zorlu ameliyatlar geçirmişsin.
canım eti sebzeyle yiyoruz..beyaz un ve mamulleri pirinç bulgur,şehriye,patates şeker ve şekerli bütün ürünler yasak...vücudumuza gerekli şekeri meyveden alıyoruz..muz,üzüm hariçkızlar akşam sebze yada et yemeğinin yanında az haşlanmış kepekli makrna yesem tuzsuz salça kekik nane ile soslandırsam diyete uyarmı
opuyorumnanaktan:a015::a015::a015:Meyvem .HİÇ FENA DURMUYORSUN .AMA birgeNç hatun için kilon biraz fazla hadi bakalım daha evlenicen bebelerin olAcak ..opuyorumnanaktan. önce daha çıtır olmak lazım ....a.s
NEVKUŞUM HOŞGELDİN BACIM ....MİSAFİRLER GİTTİ ..ÖZELEDİK SENİ...GELBİ ÖPPEM Şeniz
BEN KAÇAR KISLAR HAYIRLI GÜNLER HEPİNİZE ...
hımmm allah bağışlasın ablacım rabbim sağlıkla teskere aldığı günüde görmenizi nasip etsin inş.
Tamam biz buralardayız bekleriz her daim...
Aminnnnn canım çok ösledim oğlumu çokkkkk:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaçok zor ama vatan sağolsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi
teşekkür ederim laceycim....opuyorumnanaktan
canım eti sebzeyle yiyoruz..beyaz un ve mamulleri pirinç bulgur,şehriye,patates şeker ve şekerli bütün ürünler yasak...vücudumuza gerekli şekeri meyveden alıyoruz..muz,üzüm hariç
makarna çok sık olmasada yiyoruz ama spagetti makarna ve az pişmiş olacak 6,8 dk
opuyorumnanaktan:a015::a015::a015:
Aminnnnn canım çok ösledim oğlumu çokkkkk:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaçok zor ama vatan sağolsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi
meyvem seni birazda olsa motive edip hırslandırabildiysem çok sevinirim cnm...sporsuzda zayıflanıyor ama incelme istediğin ölçüde olmuyor ve yumuşuyorsun...sporla desteklenince hem daha hızlı gidiyor hemde sarkmıyor vücut..3 kg versen 5 kg vermiş gibi sıkılaşıtırıyor vücudu...
aebenim ablacım bu resimleride eşime kestirip küçülttürdüm eklettirdim.geçen gün demiştim hatta yazlıkta oğlum laptobumu düşürdü kırdı bu yeni laptop diye.bu yeni laptobuma eklerken hangi formatta attıysam daha dosyayı açtığım anda pc de bir sorun oluştu açık olan tüm dosyalarınız kapatılacak diye hata raporu gönderiyor.eşim resimleri kendi laptobuna attı formatını değiştirdi kesti biçti (çok uğraştırdım onu açıkçası) sonra buraya aktardı.bu laptopta bu kadar resim var bana ait ve hepsi bu büyüklükte.bunları profilime atsamda bu ebatlarda gçreceksiniz anlayacağınız üzre...
eşimin bol bir vaktinde tekrar uğraştırıp yaptırım ama sizin için...
az evvel eşim yemeğe geldiğinde fırsattan istifade markete gittim eve yakın yeni bi market açıldı.o markete gitmek içinde bir bakkalın önünden geçiliyor.hiç tanımadığım yaşlı bir kadın çıktı önüme,yawrum bi dakika bakarmısın dedi buyur teyze dedim.sen güzel sanatlardaymışsın değilmi dedi?evet dedim.(kesin torununa yada çocuğuna ders aldırmak isteyecek diye düşündüm genelde böyle oluyor çünki) ama teyze beni bizim okulda öğrenci sanmış.benimde yeni öğretmen çıkmış bir oğlum var dedi.seni burdan gelip geçerken gördüm geçen günde sizin alt kattaki dükkana sordum seni dedi.o kişiyide tanımıyorum sadece güzel sanatlarda olduğumu biliyormuş elimde keman kutusuyla girip çıkarken görmüş ve öğrenci sanmış beni.
kadında bekar sanmış ve oğluyla görüşmemi istedi...Allahım ne diyceğimi şaşırdım bu soğuk havada sırtımdan kilolarca ter bir anda boşandı sanki.yanaklarım yüzüm gözüm kıpkırmızı ve bu konuşmaları bakkalın önünde dikilen öğrencilerim duydu(( gülüştüler ((
kadın kızardığımı görünce utanacak bişey yok yawrum bi görüşürsün beğenmessen zorla alacak değilsinya dedi.hemen durumu düzelttim evliyim teyze ben falan diye .kadında kıpkırmızı oldu özür dileye dileye bi hal oldu.öğrencileriminde yanına gidip aba altından sopa gösterdim:))
eve gelirken sinirim bozuldu gözlerim dolu dolu geldim,evde eşime anlattım oda şok oldu...sana parmağının kalınlığınca alyans almamız şart oldu diye kızdırıdı durdu ....çünki sadece beyaz altın tektaş takıyorum.sarı altın takamıyorum...
kadına birde oğlum var deyince hiç inanmak istemedi başımdan savdığımı bile sandı...ee sen kaç yaşında evlendin kızım falan dedi ..29 yaşıma girdim dediğimde valla kız gibi duruyorsun dedi.içimden 8 sene öncede kadın gibiydim o zaman görseydin acaba aynı şeyleri söyliyebilecekmiydin dedim:))
işte böle bişey yaşadım kızlar sabah sabah.....
arada 8 yaş olmasına rağmen kiloluyken evli sanarlardı şimdide ya bekar yada çocuksuz.....
kızlar yaaa pazar akşamı evde pazartesi akşam yeöeği için ıspanak yapmıştım ama dün annemlere gittik yemeğe ve ıspanak vardı
Bu gün öğle yemeğinde şirkette ıspanak çıkardı
ve akşam yemekte evde yine ıspanak var
sizce montiye bir mahsuru olurmu üç öğün aynı şeyi yemek?
kızlar yaa ben sahanda yumurtaya ekmek batırak yemeyi cok özledimm kaydirigubbakcemile3
meyveull canim söyle düsün,sahanda yumurtayi yedin yedigin süre zarfinda yani 10 dakika mutlu oldun.amaaaaaaaa söyle tam citir oldugun zaman kilolar gittikten sonra her kendine aynada baktiginda,disarda insanlarin sana bakip ayyy ne kadar güzel zayiflamis fizik onnumara dediklerinde yada alisverise giderken maalesef cok zayifsiniz sizin bedeniniz kalmamis dedilerindeki muttlulugumu tercih edersin canim.simdi halada canin yumurta istiyomu canimolumunekankayizsmile:1hug:
aslinda bir mahsuru yok canim sonucta montiye aykiri bisey degil.eger ispanak kavurmasiysa aksam evde icine 1-2 yumurta kirabilirsin.hem tok tutar hemde nfis olur biraz baharat yeme yaninda yatdelikafaduldendelikafaduldenohhhhhh afiyet olsun.tabi salata ve yogurdu unutmavereliniortak
kızlar yaa ben sahanda yumurtaya ekmek batırak yemeyi cok özledimm kaydirigubbakcemile3
istemiyo :roflol:
cok zayıfsınız sizin bedeniniz kalmamısı duymak istiyorum bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?