yok canım yemeğini yaptım malesef onu kavuramam heralde
akşama dökerim bol yoğurdu üzerine ve yanında bol salata ile enfess.... opuyorumnanaktan
sen spor yaparken bumu geldi aklına
o kadarda zayıf olma be yaaa o kadarda değil yaaa kadınsın sen anacım yaaa biraz ele birşeyler gelmeli (Gerçi ben erkeğinde zayıfını sevmem ya neyse)
sema abla cok isterim o kilodaki halini ve şimdiki halini görmeyi annemde 100-101-99 arasında gidip gelio 117 den düştü bu kiloya ama ben daha cok vermesini istiyorum bu cocuk olarak onu daha güsel ve daha sağlıklı görmek istiyorum istahını bi türlü dengeleyemedik gold slim alıcam belki işe yarar hem vücuda bişi girmiyo hem istah kapatıyormus..
meyvenull kiz bizim annelerimiz bir olmasin.benim annemde cesitli saglik sorunlarindan kadinsal hastaliklardan bir sürü amelyat gecirdi.ve annam 125 kiloya kadar cikti.aslinda annem yas olaeak daha genc 44 yasinda,ama hayat iste olan sikintilar dertler hep kilo olarak geri döndü.ara ara diyet yaparak önce 115 kiloya indi.115 te baya takili kaldi tekrar diyet ve araya giren sikintilar ve 5 saatlik bir amelyattan sonra amelyat korkusu tedirginlik ve doktorunda biraz korkutmasiyla 95 kadar indi.benim annem üzüldügünde hirsini yemeklerden cikartanlardan.o yüzden hep bir dalgalanmalsr oluyordu kilosunda.neyse yine ramazan ve ardindan gelen bayram vevtatlilar sonuc yine 100,4 oldu.gecen hafta pazartesiden beri yine diyete basladi,yani daha dogrusu baslattim.bu 125 kilodan inme süresinde bazen kendi yaptigi sagliksiz diyetler ve daha sonra benim önerdigim montiyle oldu.pazartesiden beri yine monti yapiyor ve su an 95,7 düstü.bu arada vücüdü cok su tutuyordu,bu bir haftadir parmaklardaki sislik biraz azaldi.tabiki giden kilonun yarisindan fazlasinin su oldugunu biliyor ama vucuttan atilan su ödem onu cok rahatlatti.abartisiz günde 30 sefer ariyorum onu.su an ne yedin öglen aksam ne yiceksin kacamak yapma sen basarabilirsin sana güveniyorum diye sürekli motive ediyorum onu.sen sanslisin en azindan yanindasin annenin birlikte ayni yemekleri yapip yiyebilirsiniz.bende annemin bu haline cok üzüluyorum canim.bence anneni ikna edip onuda montiye baslat.ay cok uzun oldu kusura bakmayin.
o kadarda zayıf olma be yaaa o kadarda değil yaaa kadınsın sen anacım yaaa biraz ele birşeyler gelmeli (Gerçi ben erkeğinde zayıfını sevmem ya neyse)
canımya beni gülümsettin valla.
meyvenull kiz bizim annelerimiz bir olmasin.benim annemde cesitli saglik sorunlarindan kadinsal hastaliklardan bir sürü amelyat gecirdi.ve annam 125 kiloya kadar cikti.aslinda annem yas olaeak daha genc 44 yasinda,ama hayat iste olan sikintilar dertler hep kilo olarak geri döndü.ara ara diyet yaparak önce 115 kiloya indi.115 te baya takili kaldi tekrar diyet ve araya giren sikintilar ve 5 saatlik bir amelyattan sonra amelyat korkusu tedirginlik ve doktorunda biraz korkutmasiyla 95 kadar indi.benim annem üzüldügünde hirsini yemeklerden cikartanlardan.o yüzden hep bir dalgalanmalsr oluyordu kilosunda.neyse yine ramazan ve ardindan gelen bayram vevtatlilar sonuc yine 100,4 oldu.gecen hafta pazartesiden beri yine diyete basladi,yani daha dogrusu baslattim.bu 125 kilodan inme süresinde bazen kendi yaptigi sagliksiz diyetler ve daha sonra benim önerdigim montiyle oldu.pazartesiden beri yine monti yapiyor ve su an 95,7 düstü.bu arada vücüdü cok su tutuyordu,bu bir haftadir parmaklardaki sislik biraz azaldi.tabiki giden kilonun yarisindan fazlasinin su oldugunu biliyor ama vucuttan atilan su ödem onu cok rahatlatti.abartisiz günde 30 sefer ariyorum onu.su an ne yedin öglen aksam ne yiceksin kacamak yapma sen basarabilirsin sana güveniyorum diye sürekli motive ediyorum onu.sen sanslisin en azindan yanindasin annenin birlikte ayni yemekleri yapip yiyebilirsiniz.bende annemin bu haline cok üzüluyorum canim.bence anneni ikna edip onuda montiye baslat.ay cok uzun oldu kusura bakmayin.
safişim sana katılıyorum erkeğin zayıfını bende sevmem azcık ta olcak beyaadelikafadulden
sema abla cok isterim o kilodaki halini ve şimdiki halini görmeyi annemde 100-101-99 arasında gidip gelio 117 den düştü bu kiloya ama ben daha cok vermesini istiyorum bu cocuk olarak onu daha güsel ve daha sağlıklı görmek istiyorum istahını bi türlü dengeleyemedik gold slim alıcam belki işe yarar hem vücuda bişi girmiyo hem istah kapatıyormus..
canım biz annemle birlikte oturmuyoruz malesef ben tek yaşıyorum ailem izmitte ..
annecine cok gecmiş olsun umarım en kısa zamnda 10 kilo gibi ciddi bi basarıya kavusur benimki monti yapamıyor malesef küçük kardeşim ve babam montiye göre olan menüleri kabul etmezler ondan yapamıyorum olmuyo dio bakalım sonu nasıl olucak ama zayıflama küpesine fena halde takmıs durumdayım alıcam onu..
sen spor yaparken bumu geldi aklına
meyvenull bende senin fotolari merak ettim seyyy benimle arkadas olunmuuu.sanki evlenme teklif ediyorum gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3
kac gündür aklımdada bu gün itiraf ettim kaydirigubbakcemile3
yok yav o kadar zayıflayamam ben zaten 27 beden kot giysem bana yeter son aldığım kotum 30 beden yani 10 kilo vermem lazımm 53-52 istiyorum ..tabi hayallerimde var bu konuda 49-50 ile hamile kalıp 60 la doğurmak gibi :roflol:
canım yaaa 53-55 olsan inan sana yeter bence çokta zayıflarsan güzellikten ziyade çirkin durur diye düşünüyorum kemik üstü deri görünümün olmasın yanii....
Olur canım o hamilelikte neden olmasın sen hamile iken iki canlıyım deyip iki kişilik yemez ve her tükettiğine dikkat eder hareketsizde kalmazsan çok az kilo ile hamileliğini tamamlayabilir ve çok kısa sürede eski formuna dönebilirsin. Bu senin elinde şeker yerimseniben
hiç 50 kilo olduğumu hatırlamıyorum biliyormusun sanki hem böyle şişmandım gerci evet hep şişmandım bben yasıtlarımdan 5-6 kilo fazlayla dolasırdım ondan bu defa düşebildiğim kadar düşücem hem beğenmezsem azıcık yer alırım kilomu kendimi zayıf görmek istiyorum en zayıf halim 54 kiloydu ve cokda güzeldi tam formumdaydım ama yine zayıf değildim iyiydim anlıcan 50 olayımda zayıf halimi göreyim ..
ay kızlar bu lesliee yi indiremedm bir türlü ya(((((((( bide en azından evde spor yapsam iyi olcaktı
sen bilirsin güzelim
kafaya koymuşsun sen 50 olucaksın
hadi bakalım başarılar vede sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana opuyorumnanaktan
cd sini al şeker satılıyorsa...
ay kızlar bu lesliee yi indiremedm bir türlü ya(((((((( bide en azından evde spor yapsam iyi olcaktı
sen bilirsin güzelim
kafaya koymuşsun sen 50 olucaksın
hadi bakalım başarılar vede sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana opuyorumnanaktan
...
aa evet canımya iyi fikir araştırayımda alsın eşim:))
canım ben sende zayıfla die bi siteden indirdim ama indirilmek için 2 hafta kadar uğrastım çünkü hiç indirme nedir bilmiyordum şimdi sanada nasıl anlatacağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile
saol safişcim peşimden senide bekliyorum 50 ye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
yada sende varsa bana mail olarak atsan gelirmi acaba):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?