Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canımya beni gülümsettin valla.

canımya beni gülümsettin valla.

ne mutlu o zaman bana hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

fazla kilolu olmakta kötü işte malesef belli bir dönemden sonra o kilolar sağlık sorunlarına neden oluyor çok zayıf olmakta iyi değil çok şişmanda kararını tutturmak lazım işte....

safişim sana katılıyorum erkeğin zayıfını bende sevmem azcık ta olcak beyaadelikafadulden

evet aplaaa aynen azcık et olcek abartmadan :asigim: :asigim:

meyvenull bende senin fotolari merak ettim seyyy benimle arkadas olunmuuu.sanki evlenme teklif ediyorum gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3

sen spor yaparken bumu geldi aklına

o kadarda zayıf olma be yaaa o kadarda değil yaaa kadınsın sen anacım yaaa biraz ele birşeyler gelmeli (Gerçi ben erkeğinde zayıfını sevmem ya neyse )

kac gündür aklımdada bu gün itiraf ettim kaydirigubbakcemile3
yok yav o kadar zayıflayamam ben zaten 27 beden kot giysem bana yeter son aldığım kotum 30 beden yani 10 kilo vermem lazımm 53-52 istiyorum ..tabi hayallerimde var bu konuda 49-50 ile hamile kalıp 60 la doğurmak gibi :roflol:

canım yaaa 53-55 olsan inan sana yeter bence çokta zayıflarsan güzellikten ziyade çirkin durur diye düşünüyorum kemik üstü deri görünümün olmasın yanii....

Olur canım o hamilelikte neden olmasın sen hamile iken iki canlıyım deyip iki kişilik yemez ve her tükettiğine dikkat eder hareketsizde kalmazsan çok az kilo ile hamileliğini tamamlayabilir ve çok kısa sürede eski formuna dönebilirsin. Bu senin elinde şeker yerimseniben

hiç 50 kilo olduğumu hatırlamıyorum biliyormusun sanki hem böyle şişmandım gerci evet hep şişmandım bben yasıtlarımdan 5-6 kilo fazlayla dolasırdım ondan bu defa düşebildiğim kadar düşücem hem beğenmezsem azıcık yer alırım kilomu kendimi zayıf görmek istiyorum en zayıf halim 54 kiloydu ve cokda güzeldi tam formumdaydım ama yine zayıf değildim iyiydim anlıcan 50 olayımda zayıf halimi göreyim ..

ay kızlar bu lesliee yi indiremedm bir türlü ya(((((((( bide en azından evde spor yapsam iyi olcaktı

sen bilirsin güzelim
kafaya koymuşsun sen 50 olucaksın
hadi bakalım başarılar vede sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana opuyorumnanaktan

ay kızlar bu lesliee yi indiremedm bir türlü ya(((((((( bide en azından evde spor yapsam iyi olcaktı

cd sini al şeker satılıyorsa...

canım ben sende zayıfla die bi siteden indirdim ama indirilmek için 2 hafta kadar uğrastım çünkü hiç indirme nedir bilmiyordum şimdi sanada nasıl anlatacağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile
sen bilirsin güzelim
kafaya koymuşsun sen 50 olucaksın
hadi bakalım başarılar vede sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana opuyorumnanaktan

...

saol safişcim peşimden senide bekliyorum 50 ye kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

internette gözüme çarpmadı safinaz cnaımya yinede araştırayım çok faydasını gören var.

meyvenull saol canım.bende indiremiyorum((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…