Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aa evet canımya iyi fikir araştırayımda alsın eşim:))

a.s a.s a.s

yok canım yaaa ben almıyım
bekarlığımda 50 kilo iken ben çocuk gibiydim ve resmen kemiklerim sayılıyordu diyorum yaa zayıf olmak isterim tabikide mağazada her giydiğim üstüme otursun isterim lakin o kadarda zayıf olmak istemem yakıştırmam kendime elmacık kemiklerim çıkıyor çirkin görünüyorum. 46 kiloya kadar düştüğüm için ben kendimi çok çok iyi tanıyorum beni ancak 55 paklar....

internette gözüme çarpmadı safinaz cnaımya yinede araştırayım çok faydasını gören var.

CADIARZU CADIARZU

kızlar merak ettim sırf b kadar konu olduğu için ve şuan araştırıyorum leslie haberiniz olsun...

arastır arastır bilgilenmek güzeldir

kızlar biz üçümüz buranın demir bası olduk sanırım.. sırnaşık şey

arastır arastır bilgilenmek güzeldir

kızlar biz üçümüz buranın demir bası olduk sanırım.. sırnaşık şey

araştırdım vede buldum birde ben göz atayım bakayım neymiş bu leslie

heee demirbaş olduk gariiii lülülülülülü lülülülülülü

:) ya ben niye bulamıyorum ve indiremiyırumm ağlıycamm şimdi ya:) evet demirbaşı olduk ben 2009 mayıs annelerinden buraya terfi ettim:))

yavvv sen aştın bizi :roflol: :roflol:

esta piti piti güzelim ne haddime

:) ya ben niye bulamıyorum ve indiremiyırumm ağlıycamm şimdi ya:) evet demirbaşı olduk ben 2009 mayıs annelerinden buraya terfi ettim:))

kıısss ağlama beee neden ağlıcan şimdi allah allah yaaaa....
dimek sende eskisin ben gibi bu kulüpte kaydirigubbakcemile5

cnmya ayzda bende indireyim bari gece raht uyim:))))

canım sende zayıfla isimli siteye üye oluyorsun ordan leslie yürü ve incel linkini bulup indirmeye başlıyorsun çok basit....

kızlar mrb aranıza ben yeni katıldım
monti diyetine bende dün başladım.umarım kilo veririm

hadi bakalım hayırlısı umarım bir an önce hedef kilona ulaşırsın kaydirigubbakcemile2

cnm ben 57 yim şuan ama 52 olmak istiyorum

neeee 57 misin :1shok: :1shok:
daha neyine zayıflıcan bacım zaten kilolu sayılmazsınkiiiii sempatiksalakcinni

www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/340706-selinbenim-mucizemin-dis-bugdayi-partisi.html

kızlar beni yakından tanımak isterseniz kızım ve benim resimelrimiz burda:)

hepsine baktım kızınada sanada maşallah canım hepsi birbirinden güzel resimler bayıldımmmmm

Allah daha nice yaş günlerini görmenizi nasip etsin Ağız tadınız ev huzurunuz hiç bozulmasın inşallah canımmm....

Bu arada varya masadakileri görünce de canım istemedi değil haniiii :kedi:

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi diyetler öpütüm herkesi

sanada iyi diyetler şeker yine geel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…