Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi aksamlar kızlar 2 gundur girmiyorum ve menumu soylemiyim oglusumhasta hastanede helak olduk oyuzden aparatif bişiler atıstırdık oralarda yarın inşaahlah bişi cıkmazsa montiye devam edicek öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm:
sabah: bir gün kurusu
kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
bir ayran
domates 1 kaşık z.ezmesi

öğlen
2 tabak kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt

ara: bir armut

akşam:
bir greyfurt
3 ceviz
bir avuç beyaz leblebi

kızlar ne zaman vazgeçecek gibi olsam hemen sizi okuyorum tekrar hırslanıyorum sağolun yaa
bugün yediklerim:
sabah 2 sosis 4-5 yeşil zeytin domates(daha ziligurtu okumamıştım)
ara 1 Türk kahvesi 1 dilim %70 kakaolu çikolata:)))
öğlen:domates soslu 8 dak.pişmiş spagetti 1 salatalık 1 biber
ara:1 hurma
akşam:kağıtta az yağlı levrek
patlıcan salata

oğluşuna çok geçmiş olsun tatlım umarım cidi birşey yoktur....

hımmmm iyi olmuş burayı bulman yalnız canım türk kahvesi yasak diye biliyorum yinede tam bilgiyi kızlar verirler. Çikolataya gelince %70 değil %100 kakaoda olsa şeker ve içinde şeker bulunan herşey yasak kesinlikle. Sosis zaten yasak biliyorsun....
Benim gözüme çarpan yalnız bunlar ama arkadaşlar açıklamayaı yaparlar gelince.

günaydın kızlar bu sabah -300 ü gördüm cok mutlu oldum sonunda zayıflamaya basladım :sm_cool:

bu sabah kalkınca 2 narı robottan geçirdim süzdüm suyunu içtim (katı meyve sıkacağım yok)
midemi cok kötü yaptı cok acıydı zaten zorla içmiştim..

kahvaltıda 3 t.b ekmekle 2 dilim peynir yedim

öğlen yoğurtlu tavuk salata (mayonezsiz)

aksam taze fasulye yoğurt..

zevcan hadi gözün aydın şekerim eksileri görmeye başlamışsın umarım cuma sabahı çok mutlu bir şekilde gelirsin buraya şekerim.....

zevcan hadi gözün aydın şekerim eksileri görmeye başlamışsın umarım cuma sabahı çok mutlu bir şekilde gelirsin buraya şekerim.....

inş canımm kaydirigubbakcemile2
ama dün 8 mil yaptım belim ağrıyo kendimi fazla zorlamısım benneyaptımki
bu gün 5 mil yapıcam sadece ..
naptın indire bildinmi leslie ..
bide ben dün aksam elma yedim 1 tane gece 12 ye kadar oturunca aksam yemeğimi 6 da yemiştim acıktım ..

canım indiriyorum partları biliyorsun parça parça dün akşam hiç pc başına oturmadım evde o yüzden kaldı bugün işyerinde devam ediyorum işte....

Ya bende pazartesi öğleden sonra elma ile armut yemiştim açlığımı bastırsın diye yemez olaydım akşama kadar midem bulandı onlardan nedense.....

Sporda kendini fazla zorlama sakatlanma birde

indir tatlım indir sporsuz olmuyor cünkü ..bi süre sonra ben gibi durma dönemine girme sakın..
sakatlanma yasamamda işte kas ağrıları zorluyo birazcık tatlım..
ara öğün hiç yapmıyordum ben uzun zamndan sonra ilk defa yaptım ..

canım evde koşu bandı var aslında onunla düzenli her gün 45 dakika tempolu yürüyüş ve koşu yapsam kısa sürede forma gireceğime eminim ama sürekli birşeyler çıkıyor ya kızım hastalanıyor ya ben ya evde iş ya misafir anlayacağın engel çok bahane değil. Ama inan bende çok istiyorum spora gitmeyi hatta sırf spor saloluna yazılmayı bile düşündüm para verdiğim için ertelemem mutlaka giderim zihniyeti olur diye ama bu kezde kızıma kim bakacak.... Neyse böyle işte cancanım bakalım bana ne zaman nasip olucak spor...

bende hiç yapmıyorum ara öğün ana öğünler bile bazen yerken fazla geliyor sadece su içmem azaldı bu günlerde havalar soğudu diye sanırım....

günaydın kızlarrrr
meyvecimm eşim indirmiş 5 mil
1 milden mi başlamak laızm acaba

8 mil indirsemmi acaba

kızlar albümüme bir kaç tane gelin fotomu koydum bakalım gelin halimi beğenecekmisiniz :kedi: :kedi:

günaydın kızlarrrr

8 mil indirsemmi acaba

canım 8 mile ben rastlamadım..
en fazla 5 mil bildiğim kadarıyla kendini zorlamadan yapmaya basla yorulduğunu hissttiğin yerde bırak videonun en sonunda gevşeme hareketi var onu yap öyle bitir..ben öğlen arası 3 mil yaptım dün aksamda 5 mil..
ama vücudum acıdı hiç zorlama kendini ben 2 mille basladım cok rahat yapmıstım..

yaparsın zaten yapmak istediğim zamanı kendin hissedersin..
bende su içememiyorum son günlerde günde 1 bucuk litre falan oluyor..

kızlar dünkü menüm:

Kahvaltı :
2 dilim tb ekmek
kk light peynir
domates salata ve kahvaltılık sos (içinde montiye aykırı hiç birşey yok, Bulgar göçmenlerine has bir sos lütenitsa deniyor.)
Ve Tabii ıhlamur....

Öğle ve Akşam yemeğim Aynı oldu kıslar tesadürf:

Ispanak yoğurt ve salata...

Son düzenleme:

yaparsın zaten yapmak istediğim zamanı kendin hissedersin..
bende su içememiyorum son günlerde günde 1 bucuk litre falan oluyor..

inşallah o his gelsin bir an önce...

dimi bir tek bende yok havalrın etkisinden sanırım su tüketimi azaldı.

kızlar
böyle havalarda hep kafa dengi aynı dili konuştuğum bir arkadaşla
sabah kahvesi içmek sohbet etmek isterim.
Evde değil ama evde olunca iş güç bitmez....

Dışarıda sakin bir mekanda bir cafenin kış bahçesinde mesela....

geçmiş olsun canım...acil şifalar paşaya...opuyorumnanaktanşimdi nasıl nasıl ateşi düştümü??inş serum iyi gelmiştir..
günaydınnnnnn safişcimopuyorumnanaktan
günaydın canımmmmm bende eksileri görmek istiyorum artık...iki dokuzu yanyana görsem virgülden sonrası hiç önemli değil.(((
safişcim benim de koşu bandı var ama bana fırsatım yokki ancak hafta sonları hafta içi akşam 8,8,30 gibi evde oluyorum istanbulun trafiği bitirdi beni..yemek bulaşık vs derken bir bakmışım saat 10 olmuş üstümden tır geçmiş gibi kalıyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın kızlarrrr

8 mil indirsemmi acaba
günaydın banucumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…