iyi aksamlar kızlar 2 gundur girmiyorum ve menumu soylemiyim oglusumhasta hastanede helak olduk oyuzden aparatif bişiler atıstırdık oralarda yarın inşaahlah bişi cıkmazsa montiye devam edicek öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan
kızlar ne zaman vazgeçecek gibi olsam hemen sizi okuyorum tekrar hırslanıyorum sağolun yaa
bugün yediklerim:
sabah 2 sosis 4-5 yeşil zeytin domates(daha ziligurtu okumamıştım)
ara 1 Türk kahvesi 1 dilim %70 kakaolu çikolata:)))
öğlen:domates soslu 8 dak.pişmiş spagetti 1 salatalık 1 biber
ara:1 hurma
akşam:kağıtta az yağlı levrek
patlıcan salata
zevcan hadi gözün aydın şekerim eksileri görmeye başlamışsın umarım cuma sabahı çok mutlu bir şekilde gelirsin buraya şekerim.....
inş canımm kaydirigubbakcemile2
ama dün 8 mil yaptım belim ağrıyo kendimi fazla zorlamısım benneyaptımki
bu gün 5 mil yapıcam sadece ..
naptın indire bildinmi leslie ..
bide ben dün aksam elma yedim 1 tane gece 12 ye kadar oturunca aksam yemeğimi 6 da yemiştim acıktım ..
canım indiriyorum partları biliyorsun parça parça dün akşam hiç pc başına oturmadım evde o yüzden kaldı bugün işyerinde devam ediyorum işte....
Ya bende pazartesi öğleden sonra elma ile armut yemiştim açlığımı bastırsın diye yemez olaydım akşama kadar midem bulandı onlardan nedense.....
Sporda kendini fazla zorlama sakatlanma birde
indir tatlım indir sporsuz olmuyor cünkü ..bi süre sonra ben gibi durma dönemine girme sakın..
sakatlanma yasamamda işte kas ağrıları zorluyo birazcık tatlım..
ara öğün hiç yapmıyordum ben uzun zamndan sonra ilk defa yaptım ..
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
meyvecimm eşim indirmiş 5 mil
1 milden mi başlamak laızm acaba
8 mil indirsemmi acaba
canım evde koşu bandı var aslında onunla düzenli her gün 45 dakika tempolu yürüyüş ve koşu yapsam kısa sürede forma gireceğime eminim ama sürekli birşeyler çıkıyor ya kızım hastalanıyor ya ben ya evde iş ya misafir anlayacağın engel çok bahane değil. Ama inan bende çok istiyorum spora gitmeyi hatta sırf spor saloluna yazılmayı bile düşündüm para verdiğim için ertelemem mutlaka giderim zihniyeti olur diye ama bu kezde kızıma kim bakacak.... Neyse böyle işte cancanım bakalım bana ne zaman nasip olucak spor...
bende hiç yapmıyorum ara öğün ana öğünler bile bazen yerken fazla geliyor sadece su içmem azaldı bu günlerde havalar soğudu diye sanırım....
yaparsın zaten yapmak istediğim zamanı kendin hissedersin..
bende su içememiyorum son günlerde günde 1 bucuk litre falan oluyor..
geçmiş olsun canım...acil şifalar paşaya...opuyorumnanaktanşimdi nasıl nasıl ateşi düştümü??inş serum iyi gelmiştir..iyi aksamlar kızlar 2 gundur girmiyorum ve menumu soylemiyim oglusumhasta hastanede helak olduk oyuzden aparatif bişiler atıstırdık oralarda yarın inşaahlah bişi cıkmazsa montiye devam edicek öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan
günaydınnnnnn safişcimopuyorumnanaktan
günaydın canımmmmm bende eksileri görmek istiyorum artık...iki dokuzu yanyana görsem virgülden sonrası hiç önemli değil.(((günaydın kızlar bu sabah -300 ü gördüm cok mutlu oldum sonunda zayıflamaya basladım :sm_cool:
bu sabah kalkınca 2 narı robottan geçirdim süzdüm suyunu içtim (katı meyve sıkacağım yok)
midemi cok kötü yaptı cok acıydı zaten zorla içmiştim..
kahvaltıda 3 t.b ekmekle 2 dilim peynir yedim
öğlen yoğurtlu tavuk salata (mayonezsiz)
aksam taze fasulye yoğurt..
safişcim benim de koşu bandı var ama bana fırsatım yokki ancak hafta sonları hafta içi akşam 8,8,30 gibi evde oluyorum istanbulun trafiği bitirdi beni..yemek bulaşık vs derken bir bakmışım saat 10 olmuş üstümden tır geçmiş gibi kalıyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcanım evde koşu bandı var aslında onunla düzenli her gün 45 dakika tempolu yürüyüş ve koşu yapsam kısa sürede forma gireceğime eminim ama sürekli birşeyler çıkıyor ya kızım hastalanıyor ya ben ya evde iş ya misafir anlayacağın engel çok bahane değil. Ama inan bende çok istiyorum spora gitmeyi hatta sırf spor saloluna yazılmayı bile düşündüm para verdiğim için ertelemem mutlaka giderim zihniyeti olur diye ama bu kezde kızıma kim bakacak.... Neyse böyle işte cancanım bakalım bana ne zaman nasip olucak spor...
bende hiç yapmıyorum ara öğün ana öğünler bile bazen yerken fazla geliyor sadece su içmem azaldı bu günlerde havalar soğudu diye sanırım....
günaydın banucumopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrr
meyvecimm eşim indirmiş 5 mil
1 milden mi başlamak laızm acaba
8 mil indirsemmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?