Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım aynen öyle oluyor malesef aslında bir başlasak ben eminim devamı gelecek yapmak isteyeceğiz yapmayınca kendimizi kötü hissedeceğiz falan ama işte başlangıç olamıyor bir türlü...
İstanbulda olanların hali daha zor valla Yol trafik insanın ömrünü yer allah yardımcınız olsun

kızlar günaydın.monti ye devam ediyorum bu gün 3. günüm oldu kendimi iyi hissediyorum bu sefer kararlıyım istediğim kiloya geleceğim.:Saruboceq:

kızlar günaydın.monti ye devam ediyorum bu gün 3. günüm oldu kendimi iyi hissediyorum bu sefer kararlıyım istediğim kiloya geleceğim.:Saruboceq:

hadi bakalım umarım istediğin kiloya çabucak ulaşırsın tatlım
bu arada kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun?

8 mili yok canım. zaten 3 mil ile 5 mil arasındada sadece zaman farkı var. hareketler hep aynı. 5 mil toplam 60 dk sürüyor

kızlar albümüme bir kaç tane gelin fotomu koydum bakalım gelin halimi beğenecekmisiniz :kedi: :kedi:
safişciğim teklifi kabul edersen arkadaş olalım:roflol:

günaydınnnkaydirigubbakcemile5

yeniden günaydın. yoğunluktan menülerimi yazamıyorum ama iyi gidiyor. yürüyüş bandım yine sabah 5 dk çalıştı ve durdu. artık bende sabahları leslie yapacağım. akşama dünkü ve bugünkü menümü yazarım

tenküüü canım, fotoğlar çok güzel . kızında maşallah çok tatlı

siyah badili fotoda kaç kilosun canım.

sağol birtanem pek mersiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allah bizlere bağışlasın o prensesi inş. :Saruboceq:

orda sanırım oturduğum için zayıf görünüyorum tatlım orda 67 kiloyum

57 kiloyum 52 ye kadar insem çok iyi olcak hedefim 52 yani

çok fazlalık yok aslında montiyi tam olarak uygularsan bir ay sonunda 52 yi görürsün diye düşünüyorum....

tesekkur ederim canım 3 gundur serum taktırıyoruz atesinin neden cıktıgını bulamıyorlar bakalım ilaca devam

hay allah serum takıyorlar demekk canım yaaa çok çok geçmiş olsun eğer üç gündür ataeş düşmüyorsa vücutta sağlam bir enfeksiyon var fakat hastalığını ne olarak yansıtacağı belli değil demektir tatlım. Aynı şeyi bizde yaşadık güzelim malesef 4 gün sürdü kızımın ateşi hiç düşmedi iğneler ilaçlar fitiller en sonunda ne oldu boğazları kızardı öksürük başladı burnu akmaya başladı ateş düştü meğer buymuş sebep. Bol bol ılık kompres yap tatlım oğluna ateşinin düşmesine yardımcı olur...

yine beceremedim yazılar içinde cıktı..akannehir:sinifsinif:

ben anladım osssunnnn kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ohaoldumsmileopuyorumnanaktan

Gamze

canım duş değil ılık havlu ile sık sık kompres yap bende önceden duşa sokardım kızı hemen ama doktor kesinlikle yanlış bir yöntem olduğunu söyledi. Duşa girdiğinde ateş suyun etkisi ile hemen dşermiş fakat vücut ısısı düşüyor dye vücut hemen harekete geçer ve aniden ısıyı yükseltirmiş yüksek ateş böyle oluşurmuş genelde....

Bu yüzden havlu ile yap balım koltuk altlarına bacak aralarınsa sık sık inan faydasını görürsün ben çok gördüm...

umarım tahlil sonuçlarıda temiz çıkar güzelim...

meyveee
kız sen 8 mil dmeişsin ya bende sandım 8 ml var yani ayy çokı komikkkaydirigubbakcemile3

sen demitin ya 5 mil indir diye ben onu indirdim
çünkü spora alışkınım eger agır gelir diyorsan
digerleirnide indiireyim

slm kızlar..gamze kuzucuğuna geçmiş olsun cnm,inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur...kış geliyor benide en çok korkutan şey çocuğumun hasta olacağı düşüncesi...şu ana kadar hiç hasta olmadı şükür ama artık beni çok az emiyor ve bırakacak gibi dolayısıyle emmeyi bıraktıklarında hastalanmaya başlıyorlarmış doktorumuz dedi....bunun tedirginliğini yaşıyorum bende...inşallah hiç kimsenin yawrusu hasta olmazda hiç birimizin tadı kaçmaz....

kızlar montide yemekleri çeşitlendirmek adına monti yapan arkadaşımdan yürüyüş esnasında öğrenip yaptığım bir ege yemeği var,bileniniz çoktur belki ama yazayım yinede bilmeyenlerde yapar belki...
bir baş kurusoğanı az yağda kavurup içine küçük küçük doğranmış kabakları ekleyip yumuşayana kadar kavurun tuz kırmızı biber ekleyip çırpılmış yumurtaları ekleyin yumurtalar pişene kadar 1-2 çevirin .hepsi bu kadar...tabii ekmeksiz yemeniz lazım yumurta olduğu için..ama denedim çokta beğendim....yapanlara afiyet olsun...

Son düzenleme:
kızlar dün sohbete dalmışım menümü yazmamışım...:))
DÜN
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,salatalık,zeytin,çay

ÖĞLE
yeşil mercimek,yoğurt,kırmızı lahana salatası

ARA
elma

AKŞAM
kuru fasülye,yoğurt

ARA
1 ceviz,1 elma,yeşilçay
bunlar fazla oldu biliyorum ama annemler köyden geldiler illa cevizin tadına bak yok elmadanda ye ısrarlara dayanamadımsempatiksalakcinni

ziligurti nasılsın canım tarifini verdiğin yumurtalı kabağı çok sık yaparız bende ege yöresinden olduğum için yazılarını çok güzel takip ediyorum harikasın vallahi ...
yağmurgözlü senide canım takip ediyorum çok iyi gidiyorsun ben cesaret edip başlayamadım montiye..

BUGÜNKİ MENÜM
KAHVALTI
denge ekmek light beyaz peynirli tost,salatalık,zeytin,çay

ARA
elma

ÖĞLE
balık,salata

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt

elma çayı,ıhlamur,iksir,su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…