safişcim benim de koşu bandı var ama bana fırsatım yokki ancak hafta sonları hafta içi akşam 8,8,30 gibi evde oluyorum istanbulun trafiği bitirdi beni..yemek bulaşık vs derken bir bakmışım saat 10 olmuş üstümden tır geçmiş gibi kalıyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar günaydın.monti ye devam ediyorum bu gün 3. günüm oldu kendimi iyi hissediyorum bu sefer kararlıyım istediğim kiloya geleceğim.:Saruboceq:
canım 8 mile ben rastlamadım..
en fazla 5 mil bildiğim kadarıyla kendini zorlamadan yapmaya basla yorulduğunu hissttiğin yerde bırak videonun en sonunda gevşeme hareketi var onu yap öyle bitir..ben öğlen arası 3 mil yaptım dün aksamda 5 mil..
ama vücudum acıdı hiç zorlama kendini ben 2 mille basladım cok rahat yapmıstım..
safişciğim teklifi kabul edersen arkadaş olalım:roflol:kızlar albümüme bir kaç tane gelin fotomu koydum bakalım gelin halimi beğenecekmisiniz :kedi: :kedi:
safişciğim teklifi kabul edersen arkadaş olalım:roflol:
günaydınnnkaydirigubbakcemile5
seve seve şekerim :asigim: :asigim:
yorumsuz geçme yırtarımmmm kötükedihüso
bu arada günaydınnnn
hadi bakalım umarım istediğin kiloya çabucak ulaşırsın tatlım
bu arada kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun?
oğluşuna çok geçmiş olsun tatlım umarım cidi birşey yoktur....
tesekkur ederim canım 3 gundur serum taktırıyoruz atesinin neden cıktıgını bulamıyorlar bakalım ilaca devam
geçmiş olsun canım...acil şifalar paşaya...opuyorumnanaktanşimdi nasıl nasıl ateşi düştümü??inş serum iyi gelmiştir..
tesekkur ederim abla iyi şimdilik gecede pek ateşi cıkmadı ilaçları inş ii gelir bu arada seninde gozun aydın gelmiş teyzemler kaydirigubbakcemile3
tenküüü canım, fotoğlar çok güzel . kızında maşallah çok tatlı
siyah badili fotoda kaç kilosun canım.
57 kiloyum 52 ye kadar insem çok iyi olcak hedefim 52 yani
tesekkur ederim canım 3 gundur serum taktırıyoruz atesinin neden cıktıgını bulamıyorlar bakalım ilaca devam
yine beceremedim yazılar içinde cıktı..akannehir:sinifsinif:
sağol canım teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile3başladı benim akşam mesaisi bir aşağı bir yukarıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıtesekkur ederim canım 3 gundur serum taktırıyoruz atesinin neden cıktıgını bulamıyorlar bakalım ilaca devam
tesekkur ederim abla iyi şimdilik gecede pek ateşi cıkmadı ilaçları inş ii gelir bu arada seninde gozun aydın gelmiş teyzemler kaydirigubbakcemile3
hay allah serum takıyorlar demekk canım yaaa çok çok geçmiş olsun eğer üç gündür ataeş düşmüyorsa vücutta sağlam bir enfeksiyon var fakat hastalığını ne olarak yansıtacağı belli değil demektir tatlım. Aynı şeyi bizde yaşadık güzelim malesef 4 gün sürdü kızımın ateşi hiç düşmedi iğneler ilaçlar fitiller en sonunda ne oldu boğazları kızardı öksürük başladı burnu akmaya başladı ateş düştü meğer buymuş sebep. Bol bol ılık kompres yap tatlım oğluna ateşinin düşmesine yardımcı olur [COLOR="Black" .!.:bende sık sık ılık dus aldırıyorum bizimdebogazımızda ciddi bir kızarıklık var ornek aldılar pamuklu cubukla tahlile gitti bu zamana kadar ilac gecmediği için bakalım sonucu bekliyoruz[/COLOR]
ben anladım osssunnnn kaydirigubbakcemile3
sağol canım teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile3başladı benim akşam mesaisi bir aşağı bir yukarıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kolay gelsin sana abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?