ziligurti nasılsın canım tarifini verdiğin yumurtalı kabağı çok sık yaparız bende ege yöresinden olduğum için yazılarını çok güzel takip ediyorum harikasın vallahi ...
yağmurgözlü senide canım takip ediyorum çok iyi gidiyorsun ben cesaret edip başlayamadım montiye..
Kızlarr ben geldimmm bugün vergid airesi işlerim vardı onalrı hallettim.
Akşam kızlar kızım ateşlendi yorgun ve uykusuzum.
geçmiş olsun canım...kıyamam kuzulara noluyor bu çocuklara yaa..ani mevsim değişikliği çarptı sanırım..çevremdeki bütün çocuklar hasta....kötükedihüso
derincim hoşgeldin canım...teşekkür ederim bayrama kadar çok iyi gidiyordum ama ne olduysa bir daha toparlanamadım kilo veremiyorum...(
yumurtalı pırasayı denedim güzeldi...sıra kabakta yemeğini yapmıştım bitsin yumurtalıyı da
denerim
zilicim tarif için teşekkürleropuyorumnanaktan
oyy oyy oyy yenacım gelmiş hoşgeldin canım...buralardayım sen ve beyzuş ablam varsa bakıyorum oraya...yoksa girmiyorum..yazdıklarım havada kalıyor kendi kendime konuşuyorum...buna ne derler bilirsin.)) delikafadulden
canım nasılsın..Görünmüyorusn.?
Yumurtalı pırasayıda, kabağıda çok severim çok güzel olur dene derim...
okudum canımopuyorumnanaktangamze geçmiş olsunn
sema abla msj ATTIM GÖRDÜNMÜÜÜ
gamze geçmiş olsunn
sema abla msj ATTIM GÖRDÜNMÜÜÜ
Gamze
canım duş değil ılık havlu ile sık sık kompres yap bende önceden duşa sokardım kızı hemen ama doktor kesinlikle yanlış bir yöntem olduğunu söyledi. Duşa girdiğinde ateş suyun etkisi ile hemen dşermiş fakat vücut ısısı düşüyor dye vücut hemen harekete geçer ve aniden ısıyı yükseltirmiş yüksek ateş böyle oluşurmuş genelde....
Bu yüzden havlu ile yap balım koltuk altlarına bacak aralarınsa sık sık inan faydasını görürsün ben çok gördüm...
umarım tahlil sonuçlarıda temiz çıkar güzelim...
slm kızlar..gamze kuzucuğuna geçmiş olsun cnm,inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur...kış geliyor benide en çok korkutan şey çocuğumun hasta olacağı düşüncesi...şu ana kadar hiç hasta olmadı şükür ama artık beni çok az emiyor ve bırakacak gibi dolayısıyle emmeyi bıraktıklarında hastalanmaya başlıyorlarmış doktorumuz dedi....bunun tedirginliğini yaşıyorum bende...inşallah hiç kimsenin yawrusu hasta olmazda hiç birimizin tadı kaçmaz....
kızlar montide yemekleri çeşitlendirmek adına monti yapan arkadaşımdan yürüyüş esnasında öğrenip yaptığım bir ege yemeği var,bileniniz çoktur belki ama yazayım yinede bilmeyenlerde yapar belki...
bir baş kurusoğanı az yağda kavurup içine küçük küçük doğranmış kabakları ekleyip yumuşayana kadar kavurun tuz kırmızı biber ekleyip çırpılmış yumurtaları ekleyin yumurtalar pişene kadar 1-2 çevirin .hepsi bu kadar...tabii ekmeksiz yemeniz lazım yumurta olduğu için..ama denedim çokta beğendim....yapanlara afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?