Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yedin yedinde mutlu oldunmu...
psikolojin düzeldimi rahat hissediyormusun kendini ..

kesinlile hayırrrrrrrrrrr
daha kötüyüm midem çok fenaaa dünyayı yemiş gibi oldum nedne bimiyorum ama
piskolojimden degilde yemem meyvecim reglimen kaynakılııı

kızlar valla ben akşam ne yalan sölim irademe hakim oldum kendimide takdir ettim.eve bir gittim annem 1 tabak un helvası yapmış asla hayır diyemicem bişey.masnaın üstünde 1 poşet çeşit çeşit çikolata bunlar ne dedim sana aldım yersin gece dedi.diyette iyi baslenemiyorsun atıştır diye aldım dedi.hey allahımya ya dedim sen ye ben asla ağzıma bile sürmem hedefime ulaşıncaya kadar dedim.eşim bile şaşırdı:)) bide bana istesen de hamile kalmadan önceki incecik haline dönmessin diyor.ona inattt:))) döncemm

çok ii yapmışsın tebriklerrr
ama bazen olamadıgın zmanlarda oluyor işteee benim gibi
ben ocaktan beri diyetteyim 20 kilo veridm böle yeidigm kaçamak yaptıgım sayılıdırrr

masumcum iyi vermişsin valla.ama regl dönemlerinde insan kanabiliyor.monti diyetiylemi verdin 20 kiloyu

zeycan canımya üzme kendini herşeyin vardır bir iyi sonu benim görümcem hep der iyi düşünki herşey pozitif olsun diye.ben hep bu taktiği uyguluyorum ve inan o kadar işime yarıyorki

zevcan ne oldu gülüm yaaa
kim iftira attı sana ne oldu anlat hele bir gel şuraya?

safinaz canımya iyiki geldin ya ben hala leslie ye takmış durumdayım indiremiyorum ya indirdiğim dosyada açılmıyor yardımm et nolur ya((

safinaz canımya iyiki geldin ya ben hala leslie ye takmış durumdayım indiremiyorum ya indirdiğim dosyada açılmıyor yardımm et nolur ya((

canım benim bu durumda ne ypabilirim özelden sana link atmayı deniyeyim belki gelir oraya üye olur indiririsin bunun dışında başka ne yapabilirim?
Ben daha hepsini indirmedim karışık gidiyor 1.2.3.... sen yine bulamaz ve indiremezsen en son cd ye çeker sana kargo yaparım şeker ok?

yaaa kızlar benim canım bugün bir şeyler yemek istiyorrrr cokacimcoook
ama hepte zararlı şeyleeerrr :kedi:
allahtan iş yerimde yiyecek tüketecek hiç bir gıda yok meyve ve ıhlamur dışında

Regl de olmıcam bana ne oluyor acaba?

arada böyle cozutma isteği oluyor canım..tatlı istiyorsan yeşil elmayı kabukları ile birlikte dilimleyip,üzerine tarçın ek..ben şimdi yiyorum da ilk aklımabu geldi tatlımolumunekankayizsmile

safinaz canım saol mesaj attım sana ama burdanda yazayım açılmadı sayfa hata veriyor. bende yeşil elma yedim sende öle yap. bende tarçınlı deneyeyim çok severim.aslında bu bir haftada 1 kilo versem daha mutlu olucam inşallah veririm.

arada böyle cozutma isteği oluyor canım..tatlı istiyorsan yeşil elmayı kabukları ile birlikte dilimleyip,üzerine tarçın ek..ben şimdi yiyorum da ilk aklımabu geldi tatlımolumunekankayizsmile

ayyy olmasın ne güzel gidiyorum iki haftadır üstelikte daha ikinci haftamdaki cma yarışmasında üçüncü kişi olmuşken istemiyorum cozutmak yaaaaaa

valla canım açıkçası elma yemeyede korkuyorum neden çünkü pazartesi midem kazınmıştı elma yedim burnumdan geldi öyle bir mide bulantısı yaşadım ki anlatamam yaaa.... Bu yüzden istemiyorum meyve tüketmek ıhlamurla kendimi kandırıyorum

evet canım okudum mesajını dediğim gibi yaparız o zaman indirme olayı bitsin hepsini cd ye çeker sana yollarım ben şekerim

Elma olayınıda anlattım ya yukarıda aynen öyle işte

sen cumaya kadar devam et bozmadan bakalım ne kadar gidecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…