ayyy olmasın ne güzel gidiyorum iki haftadır üstelikte daha ikinci haftamdaki cma yarışmasında üçüncü kişi olmuşken istemiyorum cozutmak yaaaaaa
valla canım açıkçası elma yemeyede korkuyorum neden çünkü pazartesi midem kazınmıştı elma yedim burnumdan geldi öyle bir mide bulantısı yaşadım ki anlatamam yaaa.... Bu yüzden istemiyorum meyve tüketmek ıhlamurla kendimi kandırıyorum
evet canım okudum mesajını dediğim gibi yaparız o zaman indirme olayı bitsin hepsini cd ye çeker sana yollarım ben şekerim
Elma olayınıda anlattım ya yukarıda aynen öyle işte
sen cumaya kadar devam et bozmadan bakalım ne kadar gidecek?
evet 2 haftadır çok süper gidiyorsun bence de cozutma bitanem..zararsız şeylerle avut kendiniopuyorumnanaktan
canım yoğurt ye yada salatalık yesen hatta kızlar salatalığın üzerine dereotu yaptıüüğınızda acayip doygunluk veriyor. canım tamam eğer zahmet olmaz gönderirisen sevinirim.a
canım iş yerimde sadece bir kutu light yoğurt var salatamı kendim sabahtan hazırlayıp getiriyorum kahvaltı ve öğle yemeği için bu saate kalmıyor yani. Teşekkü ederim bilgi için.
Ben bir bitireyim indirme işini tabikide seve seve yollarım balım ne olucak
çıkcaz kız az sonra mesai bitiyo :)bişiler karalayın yaafff canım sıkıldı boş boş bakmaktan yazışın hadi yazışın
bend eburalarda geziniyorum az sonra çıksamda kuzumu alsam ya umarım bu gece ateşi yükselmez rahatça uyur.
bend eburalarda geziniyorum az sonra çıksamda kuzumu alsam ya umarım bu gece ateşi yükselmez rahatça uyur.
çıkcaz kız az sonra mesai bitiyo :)
halmi kaldı bende karalicak aldılar götürdüler bütün enerjimi ...
inş canım ... güzelce dinlenirsiniz..
okulamı gidiyor canım?
inşallah ateş çıkmaz ve normale dönerler artık..
canım yaaa deme böyle toplan kendine gel....
Ne oldu aramadımı erkek arkadaşın kesin bittimi yani?
bitti aramaz kesinnlikle biliyorum 10 gün boyunca bişi yapmazsa yüzüğünü hediyelerini falan göndericem evine..
kızlar ben cıkıyorum ii aksamlar hepinize..
Safinaz canım kızım 18 aylık daha.annem bakıyor bende ehrgün bırakıp alıyorum.hasta epey.
Iyi akşamlar kızlar .görüşürüz yarın.
iftiraya uğradım dışlandım..sevgilim terk etti beni...
kızlar 6.takımda yaptım duyuruyu ayrıntıları isteyen takıma buyursun ama buraya da yazmadan geçemedim.. Bugün hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum Çok mutluyum Allah inşallah tamamına erdirir...
Dualarınızı eksik etmeyin kıslar ...Allah dileyen herkese versin...
zilicim ii akşamlar
kimse yok sitede bi sen bi ben sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?