Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet 2 haftadır çok süper gidiyorsun bence de cozutma bitanem..zararsız şeylerle avut kendiniopuyorumnanaktan

canım yoğurt ye yada salatalık yesen hatta kızlar salatalığın üzerine dereotu yaptıüüğınızda acayip doygunluk veriyor. canım tamam eğer zahmet olmaz gönderirisen sevinirim.a

evet 2 haftadır çok süper gidiyorsun bence de cozutma bitanem..zararsız şeylerle avut kendiniopuyorumnanaktan

inşallah tatlım yaaa bunun için uğraşıyorum diyorum ya allahtan yanımda zararlı şeyler yok

ama canım nedense peynir yoğurt gibi süt ürünü tüketmek istiyor yesem bir şey olurmu acaba? Yoksa akşam yemeğinimi beklemeliyim?

canım yoğurt ye yada salatalık yesen hatta kızlar salatalığın üzerine dereotu yaptıüüğınızda acayip doygunluk veriyor. canım tamam eğer zahmet olmaz gönderirisen sevinirim.a

canım iş yerimde sadece bir kutu light yoğurt var salatamı kendim sabahtan hazırlayıp getiriyorum kahvaltı ve öğle yemeği için bu saate kalmıyor yani. Teşekkü ederim bilgi için.

Ben bir bitireyim indirme işini tabikide seve seve yollarım balım ne olucak

opuyorumnanaktanhihoyyyt

bişiler karalayın yaafff canım sıkıldı boş boş bakmaktan yazışın hadi yazışın

bend eburalarda geziniyorum az sonra çıksamda kuzumu alsam ya umarım bu gece ateşi yükselmez rahatça uyur.

bişiler karalayın yaafff canım sıkıldı boş boş bakmaktan yazışın hadi yazışın
çıkcaz kız az sonra mesai bitiyo :)
halmi kaldı bende karalicak aldılar götürdüler bütün enerjimi ...
bend eburalarda geziniyorum az sonra çıksamda kuzumu alsam ya umarım bu gece ateşi yükselmez rahatça uyur.

inş canım ... güzelce dinlenirsiniz..

okulamı gidiyor canım?
inşallah ateş çıkmaz ve normale dönerler artık..

çıkcaz kız az sonra mesai bitiyo :)
halmi kaldı bende karalicak aldılar götürdüler bütün enerjimi ...

inş canım ... güzelce dinlenirsiniz..

canım yaaa deme böyle toplan kendine gel....
Ne oldu aramadımı erkek arkadaşın kesin bittimi yani?

okulamı gidiyor canım?
inşallah ateş çıkmaz ve normale dönerler artık..

canım yaaa deme böyle toplan kendine gel....
Ne oldu aramadımı erkek arkadaşın kesin bittimi yani?

bitti aramaz kesinnlikle biliyorum 10 gün boyunca bişi yapmazsa yüzüğünü hediyelerini falan göndericem evine..

kızlar ben cıkıyorum ii aksamlar hepinize..

Safinaz canım kızım 18 aylık daha.annem bakıyor bende ehrgün bırakıp alıyorum.hasta epey.
Iyi akşamlar kızlar .görüşürüz yarın.

bitti aramaz kesinnlikle biliyorum 10 gün boyunca bişi yapmazsa yüzüğünü hediyelerini falan göndericem evine..

kızlar ben cıkıyorum ii aksamlar hepinize..

anladım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım kendini hırpalama değmez çünkü sende biliyorsun zamana bırak herşeyi en güzel ilaç o....

İyi akşamlar canım....

Safinaz canım kızım 18 aylık daha.annem bakıyor bende ehrgün bırakıp alıyorum.hasta epey.
Iyi akşamlar kızlar .görüşürüz yarın.

hımmmm benim kızdan üç ay büyükmüş ama benimki kreşe gidiyor tatlım
umarım iyidir biraz daha kuzucun....
Sanada iyi akşamlar canım....

kızlar 6.takımda yaptım duyuruyu ayrıntıları isteyen takıma buyursun ama buraya da yazmadan geçemedim.. Bugün hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum Çok mutluyum Allah inşallah tamamına erdirir...
Dualarınızı eksik etmeyin kıslar ...Allah dileyen herkese versin...

allah tamamına erdirisn cnmm inşş ilk mi?

artık yorum yapmıyorsun menülerime aebencimde yok acaba montiye uygun die menülerim yoksa benden bişi olmaz die mi yorum yok :)
bugünkü menüm:
kahvaltı
4 dilim tb ekmeği(normalde 2 siyle doyarken ısıtayım bugün dedim çok yeniyormuş en iyisi soğukken az yemek)
2 kk light beyaz peynir ve bir tane kırmızı biberi pişirip üzerine maydonoz doğradım
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
bir ayran

öğlen
bir kaşık et sote
salata
yoğurt
z.yağlı enginar

ara:
2 mandalina

akşam:
halkoyunlarındna yeni geldiğim için 2 mandalina yedim bu saatte yemek yemiyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…