kızlar 6.takımda yaptım duyuruyu ayrıntıları isteyen takıma buyursun ama buraya da yazmadan geçemedim.. Bugün hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum Çok mutluyum Allah inşallah tamamına erdirir...
Dualarınızı eksik etmeyin kıslar ...Allah dileyen herkese versin...
nevracım ilk yorumu yapan ben olacağım sanırım cnm.çooook sevindim ,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.az kilolu ,çok kolay ve keyifli bir gebelik geçirirsin inşallah..ve miniğini kucağına alırsın hayırlısıyla...ilk bebekmi?
meyvem çok üzüldüm cnm,hayırlısı olsun hakkınızda..inşallah herşey yoluna girer.girmessede üzülme hayırlısı böyleymiş dersin...umarım iştahına yenilmemişsindir bu akşam....
masumcum cnm kaçamağın cuma günü tartıya yansımaz umarım cnm...
monticiler size neler oluyor yahu, motivasyonunuzda düşüş var gibi..cuma yaklaşıyor kızlar,toparlanın lütfen...yoksa tartıya +'lar yansıdıkça üzülüp motivasyonunuz dahada düşecek...silkinip kendinize gelme zamanıdır....
yoksa aebenim gelince sopasını yersiniz ona göre:)) aebenim nerelerdesin ablam,gelde bir hizaya sok şunları yahu kaydirigubbakcemile5
lacey cnm sen ne güzel gidiyordun yaaa sendemi kaçamak yapmaya başladın...?
kızlarr neler oluyor sizeeee? hemmmmmen silkinip kendinize geliyorsunuz ve kaçamak yapan ellerinize parmaklarınıza ceza veriyorsunuz kötükedihüso canınız bir şey istedikçe o parmağınızı ısırın laelaelaelaelae
şaka bir yana bütün haftaki emeğinizi bir kaçamakla çöpe göndermeyin ne olur...o kadar resin koyuyorum motive olun diye kızlar...sıkın azıcık dişinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?