Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nevracım ilk yorumu yapan ben olacağım sanırım cnm.çooook sevindim ,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.az kilolu ,çok kolay ve keyifli bir gebelik geçirirsin inşallah..ve miniğini kucağına alırsın hayırlısıyla...ilk bebekmi?

meyvem çok üzüldüm cnm,hayırlısı olsun hakkınızda..inşallah herşey yoluna girer.girmessede üzülme hayırlısı böyleymiş dersin...umarım iştahına yenilmemişsindir bu akşam....

masumcum cnm kaçamağın cuma günü tartıya yansımaz umarım cnm...

monticiler size neler oluyor yahu, motivasyonunuzda düşüş var gibi..cuma yaklaşıyor kızlar,toparlanın lütfen...yoksa tartıya +'lar yansıdıkça üzülüp motivasyonunuz dahada düşecek...silkinip kendinize gelme zamanıdır....
yoksa aebenim gelince sopasını yersiniz ona göre:)) aebenim nerelerdesin ablam,gelde bir hizaya sok şunları yahu kaydirigubbakcemile5

masumm
yazdıklarını okudum kızdım sana
kaçamak yaptığın için değil kendine kızdığın için
elbette ki bayrama kadar kaçamaksız sözü verdik ama bi anlık minicik birşey yüzünden kendine haksızlık etme
20 kg verdin el insaf
bu ilk ve son kaçamamığımız olur bayrama kadar böyle düşün pozitif ol bu cuma kilo vermiş olucaz herşeye rağmen eminim

nevracığım gözün aydın. dilerim bebişin sağlıkla gelir

safinazcım o bulgar domates sosunu biliyorum ev arkadaşım bulgar göçmeniydi
domates patlıcan havuç herşey vardı içinde ama iştahını açmıyor mu o senin biz yanında bi ton kızarmışş ekmekle yerdik onu ünv tede :)))

merhaba canım bende masumm gibi kendime hakim olamayanlardanım:gitme: akşama kadar herşey süper gidiyor. eve gelince gözü dönmüş canavar çıkıyor içimden. oysa 2 hafta iyi gitmiştim:gitme: farkındayım toparlanmam lazım:sinifsinif:

diyarcım ben tv'ye bakarken gelip gitmişsin cnm sen.menülerin gayet iyi.akşam yememişsin ama ziyanı yok cnm her gün yaptığın bişey değil sonuçta...cuma tartıda ne olacak bakalım merak ediyorum senin kilonu??

lacey cnm sen ne güzel gidiyordun yaaa sendemi kaçamak yapmaya başladın...?
kızlarr neler oluyor sizeeee? hemmmmmen silkinip kendinize geliyorsunuz ve kaçamak yapan ellerinize parmaklarınıza ceza veriyorsunuz kötükedihüso canınız bir şey istedikçe o parmağınızı ısırın laelaelaelaelae
şaka bir yana bütün haftaki emeğinizi bir kaçamakla çöpe göndermeyin ne olur...o kadar resin koyuyorum motive olun diye kızlar...sıkın azıcık dişinizi....

zilicim canavar mı kaçtı içime bilmiyorumkiii

nevracımm inşş zayıf bir gecelik geçirirsin ben ikiz olmasına ragmen 11 kilo almıştım
ama lohusalıkta tutamadım kendimi

özlemcim öle tabi 20 kilo az degil ama kaçamak yapınca kenimi ne kadar aşagılarsan okadar hırslanıyorum ben

aben ablamı bende ösleidmm

yarınn sosyete pazarına gidicem üstüme giyicek hiç bir şeyim kalmamışş
ben severim pazarları giidp bakıcam ne var ne yok alışvriş yapıcam geçen yılki kışlık herşeyim çok bol geliyor

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile malesef ziliciğim cezayı hakediyorum. yarın toparlayacağım inşallah

bende şimdi geçen seneki kışlıkları ayırdım hepisi bol geliyor özellikel pantolonlar ama atsam mı birine mi versem yoksa kilo alırmıyım yine atınca çıplak kalırım die düşünmektne karar veremedim
Allahım bir daha o çuvallara girmeyi nasip etmez ama ben dirayetsiz olursam ne olur die düşünüyorum
ne yapsam bi valiz kıyafet çıktı şimdi bekletsem mi birilerine mi versem??
sizler büyük gelenleri ne yapıyorsunuz kuzum
kilo alıp vermekten hurçlarda 40 bedende 48 bedene kadar her çeşit kıyafet doldu

kardeşime yaptığım kurabiyerlerde eve misafir gelir die biraz ayırmıştım hala hayret ediyorum ki nasıl ben onları yemiyorum
benim iki haftadır yaptığım yanlış öğlen yemeklerinden kaynaklı sadece köftelerde neler var bilmiyorum etler patatesle pişiyor ben ayırsam da pişerken karışıyor
ama onlarıda yemezsem açlıktan ölür tatlıya saldırırım biliyorum

özlemcimm benim hiç kıyafetim yokdesem inanmazsın
ben hamile kalıcma diye hiç bir şey almaıdm ve o kış hamiş kaldım
sonraki kış bebekleirm oldu ve begenmedigim için kendimi almadım
geçen kışta magazaya gitmek istemeidm bile idare ettim olanlarla

şuan evd egiyebilecegim bir pijaöma altı
2 uyduruk tişört ve 1 adam gibi eşofman var inanmazsın belki ama

artık barıştım kendimel alıcma inşş

günaydın kızlarr..

sabah 2 dilim t.b.ekmek 2 dilim peynir

öğlen tavuklu omlet yoğurt

aksam süt meyve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…