kızlar 6.takımda yaptım duyuruyu ayrıntıları isteyen takıma buyursun ama buraya da yazmadan geçemedim.. Bugün hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum Çok mutluyum Allah inşallah tamamına erdirir...
Dualarınızı eksik etmeyin kıslar ...Allah dileyen herkese versin...
monticiler size neler oluyor yahu, motivasyonunuzda düşüş var gibi..cuma yaklaşıyor kızlar,toparlanın lütfen...yoksa tartıya +'lar yansıdıkça üzülüp motivasyonunuz dahada düşecek...silkinip kendinize gelme zamanıdır....
yoksa aebenim gelince sopasını yersiniz ona göre:)) aebenim nerelerdesin ablam,gelde bir hizaya sok şunları yahu kaydirigubbakcemile5
safinazcım o bulgar domates sosunu biliyorum ev arkadaşım bulgar göçmeniydi
domates patlıcan havuç herşey vardı içinde ama iştahını açmıyor mu o senin biz yanında bi ton kızarmışş ekmekle yerdik onu ünv tede :)))
bende şimdi geçen seneki kışlıkları ayırdım hepisi bol geliyor özellikel pantolonlar ama atsam mı birine mi versem yoksa kilo alırmıyım yine atınca çıplak kalırım die düşünmektne karar veremedim
Allahım bir daha o çuvallara girmeyi nasip etmez ama ben dirayetsiz olursam ne olur die düşünüyorum
ne yapsam bi valiz kıyafet çıktı şimdi bekletsem mi birilerine mi versem??
sizler büyük gelenleri ne yapıyorsunuz kuzum
kilo alıp vermekten hurçlarda 40 bedende 48 bedene kadar her çeşit kıyafet doldu
özlemcimm benim hiç kıyafetim yokdesem inanmazsın
ben hamile kalıcma diye hiç bir şey almaıdm ve o kış hamiş kaldım
sonraki kış bebekleirm oldu ve begenmedigim için kendimi almadım
geçen kışta magazaya gitmek istemeidm bile idare ettim olanlarla
şuan evd egiyebilecegim bir pijaöma altı
2 uyduruk tişört ve 1 adam gibi eşofman var inanmazsın belki ama
artık barıştım kendimel alıcma inşş
günaydın kızlarr..
sabah 2 dilim t.b.ekmek 2 dilim peynir
öğlen tavuklu omlet yoğurt
aksam süt meyve...
dün yasadığım tüm kötülüklere rağmen aksam kacamak yapmadımaslında masumun kacamak yapması engelledi beni yedim ama artık daha mutsuzum demesi..
dünden beri hayatımda hiçbir fark yok daha az ağlıyorum ve alısmaya basladım sadece..
nedense yüzük hala parmağımda ama hiç cıkartmak gelmiyo içimden...
diğer konu ilede ilgili bişey yapmadım..bekliyorum sadece....
bende şimdi geçen seneki kışlıkları ayırdım hepisi bol geliyor özellikel pantolonlar ama atsam mı birine mi versem yoksa kilo alırmıyım yine atınca çıplak kalırım die düşünmektne karar veremedim
Allahım bir daha o çuvallara girmeyi nasip etmez ama ben dirayetsiz olursam ne olur die düşünüyorum
ne yapsam bi valiz kıyafet çıktı şimdi bekletsem mi birilerine mi versem??
sizler büyük gelenleri ne yapıyorsunuz kuzum
kilo alıp vermekten hurçlarda 40 bedende 48 bedene kadar her çeşit kıyafet doldu
dün yasadığım tüm kötülüklere rağmen aksam kacamak yapmadımaslında masumun kacamak yapması engelledi beni yedim ama artık daha mutsuzum demesi..
dünden beri hayatımda hiçbir fark yok daha az ağlıyorum ve alısmaya basladım sadece..
nedense yüzük hala parmağımda ama hiç cıkartmak gelmiyo içimden...
diğer konu ilede ilgili bişey yapmadım..bekliyorum sadece....
ayrıcaaaaa herkese günaydınnnnn.....
diyarcığım bende aynı sorunu yaşıyorum tek fark ben 2 yıl önce 50 li kilolara indiğimde bütün etk ve pantalonlarımı daralttırdım. şimdi hepsi dar oluyor. ama ben inatla yenilerini almıyorum. içine gireceğim günü bekliyorum . giyince göbeek popo çıkıyor ama okulda önlük giyorum üstüneohaoldumsmile çok severek aldığım triko elbiselerimi giyemiyorum. inşallah bir gün yeniden giyeceğimmirmirmirmir bencede kıyafetlerden kurtul. dilerim verdiğin kilolaları almazsın asıl mesele buradaeyvahedigeldismile
meyveciğim kaçamak yapmamış olman harika. dilerim herşey yoluna girer. zaten karşındaki kişi seni gerçekten sevmiş ve güvenmişse merak etme dönecektir yeniden. ama olumsuz olursa da üzülme sana layık birisi değildir o zaman
günaydınnnnnnolumunekankayizsmile
meyveciğim kaçamak yapmamış olman harika. dilerim herşey yoluna girer. zaten karşındaki kişi seni gerçekten sevmiş ve güvenmişse merak etme dönecektir yeniden. ama olumsuz olursa da üzülme sana layık birisi değildir o zaman
allah tamamına erdirisn cnmm inşş ilk mi?
nevracım ilk yorumu yapan ben olacağım sanırım cnm.çooook sevindim ,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin.az kilolu ,çok kolay ve keyifli bir gebelik geçirirsin inşallah..ve miniğini kucağına alırsın hayırlısıyla...ilk bebekmi?
nevracığım gözün aydın. dilerim bebişin sağlıkla gelir
nevracım çok çok güsel bir hamilelik diliyorum hayırlı olsun şimdiden
inşallah canım ya..kilo konusu kabusum zatii nasıl olcek hiç bilmiyorum elimden geleni yapcam çok şişko olmamak için..kafamçokkarıştınevracımm inşş zayıf bir gecelik geçirirsin ben ikiz olmasına ragmen 11 kilo almıştım
ama lohusalıkta tutamadım kendimi
canım bende 6. takımda okudum ordan da yazdım ama burdan da yazayım
hayırlı vede uğurlu olsun inşallah tatlım
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
....
kızlar günaydın nasılsınız? dünkü menüm
sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay
öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata
akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.
yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...
nevracım canım çok sevindim....Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...
meyvecim üzülme güzelim herşey olacağına varır...o gözyaşlarına yazık kimse için üzme kendini...9 yıl önce 13 yıllık evliliğimi bitirip bir çocukla baba evine dönmek zorunda kalmıştım..yaşayamam sanıyordum...harap ettim kendimi depresyon ilaçlarına kadar...şimdi çok kızıyorum kendime neden üzmüşüm kendimi o kadar...yeniden doğmuş gibiyim son 6,7 yıldır yepyeni bir sayfa açtık oğluşumla kendimize...hayat devam ediyor canım....
çok sağolun kıslar iyi dilekleriniz için çook ama çok mutluyum :CüvCüv:
ilk bebek olacak nasipse kıslar...:Saruboceq:
inşallah canım ya..kilo konusu kabusum zatii nasıl olcek hiç bilmiyorum elimden geleni yapcam çok şişko olmamak için..kafamçokkarıştı
okudum canım çok sağol iyi dileklerin için..:Saruboceq:Şeniz
kızlar günaydın nasılsınız? dünkü menüm
sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay
öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata
akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.
kızlar ben birazdan çıkıcma ve muhtemelern yemek saatine denk gelmeyecek dönmem o yüzden yanıma ütmü ve beyaz leblemi aldımm
yağmurgözl sağol kuzum şimdi gördüm..
meyvenull şimdi okdum üzüntünü kusura bakma..inşallah herşey yoluna girer ve mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?