Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dün yasadığım tüm kötülüklere rağmen aksam kacamak yapmadımaslında masumun kacamak yapması engelledi beni yedim ama artık daha mutsuzum demesi..
dünden beri hayatımda hiçbir fark yok daha az ağlıyorum ve alısmaya basladım sadece..
nedense yüzük hala parmağımda ama hiç cıkartmak gelmiyo içimden...
diğer konu ilede ilgili bişey yapmadım..bekliyorum sadece....

canım bende 6. takımda okudum ordan da yazdım ama burdan da yazayım
hayırlı vede uğurlu olsun inşallah tatlım
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

zilim ben dün cozutmak üzere iken kendimi yoğurtla kandırdım valla nefsimi bastırdım kaçamakta yapmadım hemde hiç ama nedense kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum bu hafta şişkinlikmş var nedir anlayamadım. Bakalım yarın baskül bana ne dicek....

Aeben ablamı bende çok ösledim yaaa gelsin artıkın amaaaa

Yok canımcım yaaa iştah açılması yok bende aksine az yemeye başladım. Standart yapılan sos değil zaten benim yediklerim bana özel ayrıldı da yapıldı. Benm yediğim sosta patlıcan kırmızı biber domates elma var sadece. Tuz ve şeker havuç yok....

Ama normal halide gerçekten çok yediriyor ben bekarken onları hamur kızartması ile yerdim peynirli allahımmmm tadına doyum olmazsdı. Şimdi canım istemiyor tabiii o ayrı...

Bu ne kadan güzel bir haber sevinmelisin canım yaaaa önümüzdeki yazada geçtiğimiz yaz giydiklerin olmayacak büyük gelicke inş.
Benimde geçen kış giydiklerim büyük geliyor hatta bazı pantolonlarım iki beden büyük resmen durmuyor belimde düşüyor. Ve ben çok mutlu oluyorum ama bende daha kışlıklarımı vermedim kilo alıcam diye değil kendime yeni bişiler alana kadar idare edeyim diye

bence ver gitsin canım yaaa görme onları kilo alırsam giyerim diyede şartlandırma kendini hedef kilomuza indiktan sonra bence onu korumak için elimizden geleni yapmalı eski çuvalları unutmalıyız artık...

al canım beden küçüldükçe ve küçük beden de kıyafetler aldıkça insan daha mutlu oluyor fazlada alma ama nasılsa daha verilecek kilolar var. Yine büyük gelicek onlar eskitemiceksin....

günaydın kızlarr..

sabah 2 dilim t.b.ekmek 2 dilim peynir

öğlen tavuklu omlet yoğurt

aksam süt meyve...

canım yaaaa az değilmi bunlar?
Akşam sadece süt ve meyve

öğlende salata yok....

düşünme olumsuzlukları zaten şeker bırak gitsin su akar yolunu bulur biz ne kadar kendimi parçalasakta olacak ne ise o olur. Hırpalama kendini baka şeylere odaklan yeni meşgaleler bul kendine canın ne zaman isterse o zaman çıkar yüzüğü verdiğin kararlar kesin olmalı eğer dönersen kendine kişiliğine haksızlık etmiş olursun. Bu yüzden karar verirken çok iyi düşün. Sevgili giderse gitsin bu dünyanın sonu değilki hayatta neler yaşıyoruz neler görüyoruz herşey bizler için insanız biz.... Kendini çok yıpratma hiç birşey için....

diyarcığım bende aynı sorunu yaşıyorum tek fark ben 2 yıl önce 50 li kilolara indiğimde bütün etk ve pantalonlarımı daralttırdım. şimdi hepsi dar oluyor. ama ben inatla yenilerini almıyorum. içine gireceğim günü bekliyorum . giyince göbeek popo çıkıyor ama okulda önlük giyorum üstüneohaoldumsmile çok severek aldığım triko elbiselerimi giyemiyorum. inşallah bir gün yeniden giyeceğimmirmirmirmir bencede kıyafetlerden kurtul. dilerim verdiğin kilolaları almazsın asıl mesele buradaeyvahedigeldismile

meyveciğim kaçamak yapmamış olman harika. dilerim herşey yoluna girer. zaten karşındaki kişi seni gerçekten sevmiş ve güvenmişse merak etme dönecektir yeniden. ama olumsuz olursa da üzülme sana layık birisi değildir o zaman
ayrıcaaaaa herkese günaydınnnnn.....

günaydınnnnnnolumunekankayizsmile

Günaydınnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus
lacey kaç kilosun hedefin kaç kg?

günaydın kızlarrrrrrrrr

lacey sen 50 kilomuydunnn?

ben hala regli olmadm tartı da pek bir fark olmayacak yarın

elimden geldiği kadar güçlü durmaya calısıyorum canım..
bakalım nolucak zaman ne göstericek..
bu iş yerindende kurtulmam lazım..
becayiş için birisine mesaj gönderdim umarım kabul eder istediği yerlerin arasında çankırı yok ama maddi yardım da yapılır dedim kabul edeceğini zannetmiyorum ama dua edin kızlar ankaraya becayişim olsun.. şuan bana en ii gelecek sey bu...

yağmurlu ve kapkara bir istanbul sabahından günaydın fıstıklar...

nevracım canım çok sevindim....Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...
meyvecim üzülme güzelim herşey olacağına varır...o gözyaşlarına yazık kimse için üzme kendini...9 yıl önce 13 yıllık evliliğimi bitirip bir çocukla baba evine dönmek zorunda kalmıştım..yaşayamam sanıyordum...harap ettim kendimi depresyon ilaçlarına kadar...şimdi çok kızıyorum kendime neden üzmüşüm kendimi o kadar...yeniden doğmuş gibiyim son 6,7 yıldır yepyeni bir sayfa açtık oğluşumla kendimize...hayat devam ediyor canım....

allah tamamına erdirisn cnmm inşş ilk mi?

nevracığım gözün aydın. dilerim bebişin sağlıkla gelir

nevracım çok çok güsel bir hamilelik diliyorum hayırlı olsun şimdiden

çok sağolun kıslar iyi dilekleriniz için çook ama çok mutluyum :CüvCüv:
ilk bebek olacak nasipse kıslar...:Saruboceq:

nevracımm inşş zayıf bir gecelik geçirirsin ben ikiz olmasına ragmen 11 kilo almıştım
ama lohusalıkta tutamadım kendimi
inşallah canım ya..kilo konusu kabusum zatii nasıl olcek hiç bilmiyorum elimden geleni yapcam çok şişko olmamak için..kafamçokkarıştı

canım bende 6. takımda okudum ordan da yazdım ama burdan da yazayım
hayırlı vede uğurlu olsun inşallah tatlım
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

....

okudum canım çok sağol iyi dileklerin için..:Saruboceq:Şeniz

yağmurgözl sağol kuzum şimdi gördüm..

meyvenull şimdi okdum üzüntünü kusura bakma..inşallah herşey yoluna girer ve mutlu olursun.

kızlar günaydın nasılsınız? dünkü menüm
sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay

öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata

akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.

cnm menün ii sosis dışında aben ablam sosisi tavsiye etmiyor nişastalı oldugu için onun dışında ii

kızlar ben birazdan çıkıcma ve muhtemelern yemek saatine denk gelmeyecek dönmem o yüzden yanıma ütmü ve beyaz leblemi aldımm

Günaydın Sema Abla nasılsın????

evet doğru diyorsun boşu boşuna kendimizi parçalıyoruz hırpalıyoruz olan yine bizlere oluyor hastalıklar psikolojik rahatsızlıklar ruh ve beden sağlığının bozulması çevrene bakışın değişmesi diye diye uzar gider bu liste.... Ne gerek varki bunlara değilmi? Ama işte insanlar tazeyken acılar başka birşey düşünemiyorr....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnnn hoşgelmişsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kııss sosisi neden yedinnn onda doymuş yağ oranı yüksek vede nişasta var içindeeeee aeben aplam okumasın bunlarııııı alsanaalsanasmile

canlarım sosis öyle 2 minik parça dedimya halka şeklinde doğranmış sadece eşime yaparken tadına bakmak için yanı 0,2 grm bile yoktur:)) onuda hani yediklerimi atlamim diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…