Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sema ablam haklısın herşey olacağına varıyo ama cok zoruma gidiyo okadar sey yasa onun için herşeyden ailenden bile vaz gec o seni msn de terk ediyorum desin...
hakkımda hayırlısı olsun... alısıcam geçicek ...

günaydın kızlar...aebenim kaç gündür yok yahu,iyiden iyiye merak ettim vallahi...
kızlar dün sabah tartıldım 2 kg fazla çıktım ve çok moralim bozuldu.halbuki o kadarda dikkat ediyorum.neredeyse birinci aşamada devam eder gibiydim kaç gündür üstelik....bu sabah batım tekrar aynı kilodayım çıldırdım.hemen tartımı kalibre ettim ama sorun bende değil tartımdaymış.oğlum emekleye emekleye banyoya gidip kaldırıp kaldırıp yere vurmuştu geçen gün bir kaç kez.kalibrasyonu bozulmuş.başına böyle bir şey gelen varmı? ve nasıl düzelttiniz yani bir ayar yeri falan varmı bunların,ben baktım göremedimde...? şu an 2,5 lt'lik kola şişesini 2700 gr gösteriyor. 10 kg'da 800 gram fazla gösteriyor yani....

meyvenull ne oldu tatlım yaa siz nişanlanmayı düşünüyordunuz inşallah hayırlısıyla herşey tatlıya baglanır

sema ablacım nasılsın tatlım 80-89 topicinde bişiymi oldu anlamadım herşey yolundadır inşallah

meyvem boşver gitsin. senin bu kadr fedakarlık gösterdiğin bir şey onun için çok önemli olmayabiliyor tatlım...senin değer verdiğin kadar değer vermiyorsa ilişkisine o kendisinin sorunu...onu boşver sen benimle arkadaş ol kaydirigubbakcemile5 seni görücüye gelmek istiyorum.arkadaşın olarak ek benide resmini göreyim tatlım..ben oğluma alırım seni,boşwer eskisini sen bitanem...

zilicim kalibrasyon firmaları var tatlım netten bak sana yakın olan bitanesine gönderebilirsin ama yaptıkları bu işlem baskül fiyatını geçmez inşallah

canım güzelim tabiki zor ama birde şöyle düşün ya evlendikten sonra yaşasaydın bunları... aranızdaki sorun ne bilmeden konuşuyorum canım kusura bakma...bende ailemi silip evlendim...geri dönüşüm çok zordu... sürekli biz demiştik dinlemedin..evlenmeye nasıl kendin karar verdiysen boşanma işinide kendin hallet bunları duymak nasıl yaralar açtı içimde bilemessin...senağlamasenağlama adliyelerde tek başıma uğraşmak insan yanında bir destek olacak içini dökecek birini istiyor oralarda...

denizcim boşver önemli değil...sen uğramaz oldun buraya güzelim nerelerdesin bakimklava:aklinialirimsmile

:roflol::roflol:istemeye ne zaman gidiyoruz..

zevcan canım günaydın nasılsın bugün?

safinaz canım sen nasılsın?
günaydın canım..düne göre daha immm :1hug:
merhaba montici fıstıklar a.s.
günaydın narincim evet öyleydi..biz nişanlanıcaktık 2 aya kadar ama bitti ... oldum arkadas senle olumunekankayizsmile
katılıyorum sana sema abla senin yasadıkların cok cok daha zor...
alısıcam bende bu duruma ..
şimdi tek istediğim becayiş için mesaj attığım kişinin kabul etmesi maddi yardım bile yapılır yazdım 10.000 liraya kadar vermeyi düşünüyorum..inş kabul eder..

sema ablacım neler yaşamışsın tatlım yaa keşke ozamanlar tanışmış olsaydık sonuna kadar destek olmaya çalışırdık hepimiz :teselli:.beni sormaaaa ben işin iyice b...çıkardımmm sempatiksalakcinni ruh halim gelgit kilom gel git ne bileyim rahat batıyor herhaldeeeeee delikafadulden bi temiz döv beni ablaaaaa

canlarım sosis öyle 2 minik parça dedimya halka şeklinde doğranmış sadece eşime yaparken tadına bakmak için yanı 0,2 grm bile yoktur:)) onuda hani yediklerimi atlamim diye yazdım.

dürüst davrandım diyorsu yani

zevcan canım günaydın nasılsın bugün?

safinaz canım sen nasılsın?

Günaydın iyiyim tatlım sen nasılsın?

merhaba montici fıstıklar a.s.

Hoşgeldin narin

teşekkür ederim safişcim iyiyim şeker sen nasılsın?

Bende iyiyim apla nasıl olsun aynen devam işte

bana soracak olursan hiiiçç uğraşma derim git teknosaya 20-25 tl. ye digital basküller var yenisini al. Böyle ürünlerin tamirinde astarı yüzünü geçiyor çünkü...

ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff oofffffffffffffffffff
Allah yaşatmasın beterinden korusun...

alemsin kızz ilahiii

Günaydınnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus
lacey kaç kilosun hedefin kaç kg?

merhaba canım ara gelip gidiyorum malum akşamın yemeğini yapıyorum , geçen hafta 69 .8 kg ama bu hafta sanki biraz kilo aldım:gitme:2 yıl önce 55 ile 9. takımdan mezun olmuştum. ahhhh kafam ahhh yürüyüşü ve beslenmeyi bırakınca neler olduu:sinifsinif:

dilerim becayiş işi olur canım. konuştuğun kişi ile aynı yerdemi yaşıyorsun , yoksa iftira dediğin olayı başkalarından mı dinlemiş.

ziliciğim aeben 2 gün önce yazmıştı çok yoğunum diye. galiba yemekli davetler ve misafirlerden bahsetti. o yüzden gelemiyordur

dilerim becayiş işi olur canım. konuştuğun kişi ile aynı yerdemi yaşıyorsun , yoksa iftira dediğin olayı başkalarından mı dinlemiş.

canım aynı yerde oturmuyoruz...iftira olayı ile ayrılmam birbirinden ayrı o işyerinde oldu baskaları yapmı etti benim üstüme atıldı hersey..iş yerindede durumlar karısık yani..
bu sorunun üstüne bide ayrılık geldi...anlıcan burdan gitmek benim için en iisi ...

klava::mymeka:döv dedinya bende şeyini çıkarayımkötükedihüso:mymeka::roflol:
çok şükür geçti canım...keşke daha önce yapsaymışım...hayata çok geç başladım..neyse yaaa kendi geçmiş dertlerimle sizide üzdüm....boşverinnnn hayat herşeye rağmen devam ediyor...veeeeeeee
bugün benim doğumgünümmmmmmmm:kedi:zemuszemus
kaç yaşında kadının doğumgünümü olurmuş demeyin....lülülülülülü

ayyy canım mutlu yıllar...ŞenizŞenizŞeniz

her yaşın doğum günü olur önmeli olan kalp.. kalp yaşlanmıyor ki bee....Şeniz

hep mutlu ol sevdiklerinle hayatın bundan sonrasında hep tadını çıkart inşallah...:Saruboceq:

anladım canım, dilerim işyeri değişikliği olurda rahat edersin. çalıştığın yerde huzursuz olmak çok kötü

yağmurcuğum doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktankaç yaşında olduğun önemli değil kendini kaç yaşında hissettiğin önemli. bir ömür boyu oğluşunla sağlıkla yıllar geçirmen dileğimle olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…