canım bende 6. takımda okudum ordan da yazdım ama
al canım beden küçüldükçe ve küçük beden de kıyafetler aldıkça insan daha mutlu oluyor fazlada alma ama nasılsa daha verilecek kilolar var. Yine büyük gelicek onlar eskitemiceksin....
merhaba canım ara gelip gidiyorum malum akşamın yemeğini yapıyorum , geçen hafta 69 .8 kg ama bu hafta sanki biraz kilo aldım:gitme:2 yıl önce 55 ile 9. takımdan mezun olmuştum. ahhhh kafam ahhh yürüyüşü ve beslenmeyi bırakınca neler olduu:sinifsinif:
dilerim becayiş işi olur canım. konuştuğun kişi ile aynı yerdemi yaşıyorsun , yoksa iftira dediğin olayı başkalarından mı dinlemiş.
ziliciğim aeben 2 gün önce yazmıştı çok yoğunum diye. galiba yemekli davetler ve misafirlerden bahsetti. o yüzden gelemiyordur
klava::mymeka:döv dedinya bende şeyini çıkarayımkötükedihüso:mymeka::roflol:
çok şükür geçti canım...keşke daha önce yapsaymışım...hayata çok geç başladım..neyse yaaa kendi geçmiş dertlerimle sizide üzdüm....boşverinnnn hayat herşeye rağmen devam ediyor...veeeeeeee
bugün benim doğumgünümmmmmmmm:kedi:zemuszemus
kaç yaşında kadının doğumgünümü olurmuş demeyin....lülülülülülü
Evet safinazcımm sölemesem içimde tuhaflık hissederdim. Canım iyiyim bugün biraz daha kızım sanki düzeliyor gibi ondan keyfim yerinde.
umarım canım birdaha dönmeyiz o günlere
ayyy canım mutlu yıllar...ŞenizŞenizŞeniz
her yaşın doğum günü olur önmeli olan kalp.. kalp yaşlanmıyor ki bee....Şeniz
hep mutlu ol sevdiklerinle hayatın bundan sonrasında hep tadını çıkart inşallah...:Saruboceq:
anladım canım, dilerim işyeri değişikliği olurda rahat edersin. çalıştığın yerde huzursuz olmak çok kötü
yağmurcuğum doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktankaç yaşında olduğun önemli değil kendini kaç yaşında hissettiğin önemli. bir ömür boyu oğluşunla sağlıkla yıllar geçirmen dileğimle olumunekankayizsmile
Canımm mutlu yılalr...bundan sonraki yıllların daha mutlu huzurlu geçsin.
Safinaz canım vet valla.hatta eşime diyorumki kuzum hasta olmasın ben olayım nasılsa annesin ayakta duyurosun ama onun derdini anlıyamıyorsunama allah daha beterinden saklaısn.
Ahh ahh canım bende o 48 kilolu halime dönsemm süper olur ama hiç umudum yok sanki( oysa gidecek diye çok umutlu ve kararlıydım ama şu an umudum yok gibi nedense (
çok teşekkür ederim kızlarrrrr iyiki varsınız...opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
safişcim pastadaki yazıyı görmedim sanma teşekkür ederim lansempatiksalakcinniaklinialirimsmileŞeniz
klava::mymeka:döv dedinya bende şeyini çıkarayımkötükedihüso:mymeka::roflol:
çok şükür geçti canım...keşke daha önce yapsaymışım...hayata çok geç başladım..neyse yaaa kendi geçmiş dertlerimle sizide üzdüm....boşverinnnn hayat herşeye rağmen devam ediyor...veeeeeeee
bugün benim doğumgünümmmmmmmm:kedi:zemuszemus
kaç yaşında kadının doğumgünümü olurmuş demeyin....lülülülülülü
yok güzelim rahat ol çok beğendim...opuyorumnanaktansempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günün neşelensin diyeee şey ettimm sema ablaaa bilmiyorumkismile yanlış anlaşılmadım umarım :kedi:
karamsarlık yok canım...iyi düşün iyi olsun..YOK Safinazcım vazgeçmemde ne bieliym bugün tepemde kara bulutlar rvar sanırım(
doğum günün kutlu olsun ablacım ikimizde teraziyiz yani
bu sene sonunda ikimizde ince olalım doğumgünü hediyesi olarak :))) ne dersin
YOK Safinazcım vazgeçmemde ne bieliym bugün tepemde kara bulutlar rvar sanırım(
yok güzelim rahat ol çok beğendim...opuyorumnanaktan
yağmur doğum günün kutlu olsun,iyiki doğmuşsun,iyiki montici olmuşsun...
nevracım büyük gelen kıyafetlerini ver gitsin cnm.ben taşınırken 6 büyük poşet kıyafetimi verdim.8 yıl tuttum giyerim belki bir gün şişmanlarsam diye..o zamanlar doğudaydım,her yer kar ve çamur diye vakkodan aldığım kaşmir pantolonlarım vardı kıyıp giyemedim okulda.etiketleriyle kaldılar.hafta sonları dışarda giyerim diye kot pantolanlar almıştım hepsi kaldı yepyeni...evi taşırken gardırobumda ne kadar yer kapladıkları farkettim.eşylarımı almıyor 6 kapılı dolap.eşimin çalışma odasındaki gömme dolaplara doldurdum kışlıklarımı üstelik.neden yer kaplatıyorumki dedim kendime ver gitsin 8 yılda almadıysam almam artık bir daha kilo dedim...alırsakta birden 40 kilo alacak değilimya yine olmyacaklar yani verdim hepsini ihtyaç sahiplerine...
sende ver gitsin çok büyük gelenlerini,hem giyecek kıyafetim kalmadı diye kilo almassın bir daha...olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım...daha önceki kıyafetlerimi bende verdim....yakında bunlarıda vermek zorunda kalacağım...eteklerim belimden düşmeye başladızemuszemusyağmur doğum günün kutlu olsun,iyiki doğmuşsun,iyiki montici olmuşsun...
nevracım büyük gelen kıyafetlerini ver gitsin cnm.ben taşınırken 6 büyük poşet kıyafetimi verdim.8 yıl tuttum giyerim belki bir gün şişmanlarsam diye..o zamanlar doğudaydım,her yer kar ve çamur diye vakkodan aldığım kaşmir pantolonlarım vardı kıyıp giyemedim okulda.etiketleriyle kaldılar.hafta sonları dışarda giyerim diye kot pantolanlar almıştım hepsi kaldı yepyeni...evi taşırken gardırobumda ne kadar yer kapladıkları farkettim.eşylarımı almıyor 6 kapılı dolap.eşimin çalışma odasındaki gömme dolaplara doldurdum kışlıklarımı üstelik.neden yer kaplatıyorumki dedim kendime ver gitsin 8 yılda almadıysam almam artık bir daha kilo dedim...alırsakta birden 40 kilo alacak değilimya yine olmyacaklar yani verdim hepsini ihtyaç sahiplerine...
sende ver gitsin çok büyük gelenlerini,hem giyecek kıyafetim kalmadı diye kilo almassın bir daha...olumunekankayizsmile
safinaz laf atıyorum şimcik sana cnm....hooooopp..............tut bakalım attım
cnm dünki menün de kaloriyi kısıtlama yoluna gitmişsin gibi geldi bana.öğlen iki köfte çok az ..5-6 tane yeseydin bari....akşamda hep ot olmuş cnm...bu şekilde beslenmen cumaya yüzünü güldürür ama bir kaç gün biraz normal yesen +'ları görürsün cnm...çok kasmadan kendini doyana kadar ye..zaten bir ölçüsü oluyor herkesin..o çlçüyü aşmadan doyana kadar ye cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?