Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Evet safinazcımm sölemesem içimde tuhaflık hissederdim. Canım iyiyim bugün biraz daha kızım sanki düzeliyor gibi ondan keyfim yerinde.

umarım canım birdaha dönmeyiz o günlere

hade yaaa hastalık falan yok dimi tamamen boşlamaktan dlayımı aldın o kadar kiloyu tüh çok kötü olmuş 55 kadar in sonra 70 lere çık umarım son olur bu bir daha geri dönmek zorunda kalmazsın mezun olunca demekki salmamak gerek...

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN APLAAA Şeniz Şeniz Şeniz

Evet safinazcımm sölemesem içimde tuhaflık hissederdim. Canım iyiyim bugün biraz daha kızım sanki düzeliyor gibi ondan keyfim yerinde.

ohhhh sefanız olsun ne kadan güzel....
çocuklar iyi oluna anne baba hasta olsada moral düzeliyor iyileşiveriyor değilmi kaydirigubbakcemile2

umarım canım birdaha dönmeyiz o günlere

inş. canım inş.
bekarlık halime geri dönsem birde göbeğimi eritsem kolay kolay o hallere döneceğimi sanıyorum kesin kararlıyım.... Tabii es kaza 2. hamilelik olmazsa bilmiyorumkismile

Safinaz canım vet valla.hatta eşime diyorumki kuzum hasta olmasın ben olayım nasılsa annesin ayakta duyurosun ama onun derdini anlıyamıyorsun ama allah daha beterinden saklaısn.

Ahh ahh canım bende o 48 kilolu halime dönsemm süper olur ama hiç umudum yok sanki( oysa gidecek diye çok umutlu ve kararlıydım ama şu an umudum yok gibi nedense(

Canımm mutlu yılalr...bundan sonraki yıllların daha mutlu huzurlu geçsin.

çok teşekkür ederim kızlarrrrr iyiki varsınız...opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
safişcim pastadaki yazıyı görmedim sanma teşekkür ederim lansempatiksalakcinniaklinialirimsmileŞeniz

aynen öyle canım biz bir şekilde ayakta idare ederi geçiririz ama kuzular hasta olunca aynı olmuyor işte. Dertlerini anlatamıyorlar hemen süzülüyorlar renkleri kalmıyor bende öyle görünce mahvoluyorum haliyle.... Dediğin gibi allah bunları unutturacak dertler skıntılar hastalıklar vermesin....

canım umudunu kaybetme burda bize örnek olan nice insanlar var belkide onlara olmaz yapamazsın imkansız diyenler bile olduğu halde mucize bir şekile hedeflerine ulaşan arkadailarımız var onları örnek al kendine ve asla verdiğin karardan dönme pes etme... Kilo vermesen bile hatta alsan bile yinede aynı yolda devam et. Kendine verdiğin sözü tut....

çok teşekkür ederim kızlarrrrr iyiki varsınız...opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
safişcim pastadaki yazıyı görmedim sanma teşekkür ederim lansempatiksalakcinniaklinialirimsmileŞeniz

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günün neşelensin diyeee şey ettimm sema ablaaa bilmiyorumkismile yanlış anlaşılmadım umarım :kedi:

doğum günün kutlu olsun ablacım ikimizde teraziyiz yani
bu sene sonunda ikimizde ince olalım doğumgünü hediyesi olarak :))) ne dersin

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günün neşelensin diyeee şey ettimm sema ablaaa bilmiyorumkismile yanlış anlaşılmadım umarım :kedi:
yok güzelim rahat ol çok beğendim...opuyorumnanaktan
YOK Safinazcım vazgeçmemde ne bieliym bugün tepemde kara bulutlar rvar sanırım(
karamsarlık yok canım...iyi düşün iyi olsun..lmaz:.opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun ablacım ikimizde teraziyiz yani
bu sene sonunda ikimizde ince olalım doğumgünü hediyesi olarak :))) ne dersin

teşekkür ederim diyarımopuyorumnanaktan

yağmur doğum günün kutlu olsun,iyiki doğmuşsun,iyiki montici olmuşsun...
nevracım büyük gelen kıyafetlerini ver gitsin cnm.ben taşınırken 6 büyük poşet kıyafetimi verdim.8 yıl tuttum giyerim belki bir gün şişmanlarsam diye..o zamanlar doğudaydım,her yer kar ve çamur diye vakkodan aldığım kaşmir pantolonlarım vardı kıyıp giyemedim okulda.etiketleriyle kaldılar.hafta sonları dışarda giyerim diye kot pantolanlar almıştım hepsi kaldı yepyeni...evi taşırken gardırobumda ne kadar yer kapladıkları farkettim.eşylarımı almıyor 6 kapılı dolap.eşimin çalışma odasındaki gömme dolaplara doldurdum kışlıklarımı üstelik.neden yer kaplatıyorumki dedim kendime ver gitsin 8 yılda almadıysam almam artık bir daha kilo dedim...alırsakta birden 40 kilo alacak değilimya yine olmyacaklar yani verdim hepsini ihtyaç sahiplerine...

sende ver gitsin çok büyük gelenlerini,hem giyecek kıyafetim kalmadı diye kilo almassın bir daha...olumunekankayizsmile

YOK Safinazcım vazgeçmemde ne bieliym bugün tepemde kara bulutlar rvar sanırım(

kov o kara bulutları kov kışştt kışşttt de gitsin hepsiiiii aklinialirimsmile

yok güzelim rahat ol çok beğendim...opuyorumnanaktan

tamam abla ben zaten hep rahatım hiç hazır ola geçmiyorumkiiiiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

kıııııııızzzzzzzzzz ziliii sen bana niye hiç laf atmıyon bakiimmmmmm
bişimi yaptıkta haberimiz yokkk ohaoldumsmile

kızlar bu arada dünkü menümü yazmayı unuttum yazıyorum hemen

Kahvaltı 07.30
3 dilim tb ekmek
domates salata
yarım dilim light peynir
bir kupa yeşil çay....

Öğle 12.00
2 adet ızagara köfte
salata ve ayran.

Ara 17.00
Bir Kase yarım yağlı yoğurt

Akşam 19.30
bir tabak yoğurtlu ıspanak ve marul salatası .

teşekkür ederim canım...daha önceki kıyafetlerimi bende verdim....yakında bunlarıda vermek zorunda kalacağım...eteklerim belimden düşmeye başladızemuszemus

safinaz laf atıyorum şimcik sana cnm....hooooopp..............tut bakalım attım
cnm dünki menün de kaloriyi kısıtlama yoluna gitmişsin gibi geldi bana.öğlen iki köfte çok az ..5-6 tane yeseydin bari....akşamda hep ot olmuş cnm...bu şekilde beslenmen cumaya yüzünü güldürür ama bir kaç gün biraz normal yesen +'ları görürsün cnm...çok kasmadan kendini doyana kadar ye..zaten bir ölçüsü oluyor herkesin..o çlçüyü aşmadan doyana kadar ye cnm....

yakalaım gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

yok be abla ne kısıtlaması
iş yerinde köfteyi ancak iki tane veriyorlar köftenin yanında patates püresi vardıda o bakımdan onu yazmadım bile yemediğim için yemeyeceğim için...

Akşamda evde ıspanak kaldıydı bir tabak onu bitireyim dedimmm yoksa ton balıklı salata yapacaktım kendime çünkü kocam olacak şişgo göbekli adama kabak ve patates kızartması yaptım makarna ile doymuyor başka türlü bende ikisinide yiyemeceğim için ourup salatamla ıspanağımı yani otlarımı yedim

normal derken ne yapmam gerek.. Her akşam iki çeşit ayrı yemek yapmaya üşeniyorum valla yaaaaa :kedi:

Safinz canım valla 2 çeşit yemek zor oluyor.ben özellikle yemekten sonra her işimi bitirip ertesi gün ofise getiricem sebze yemeğini pişiriyorum.çok yorucu oluyorya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…