Safinz canım valla 2 çeşit yemek zor oluyor.ben özellikle yemekten sonra her işimi bitirip ertesi gün ofise getiricem sebze yemeğini pişiriyorum.çok yorucu oluyorya
Aynen canım.çocukta ilgi istiyor sonuçta çalışınca dahada zor oluyor
kızlar mrb.Ben pazartesi başladım monti diyetine ogün sabah tartındığımda 57 kilo geldim 3 gün sonra yani bugün tartındım 55,8 olmuş.Bu kadar kısa sürede çok iyi ya
diyete devamm
merhaba;
sabahtan beri şu konuyu okuyorum ve bende bu diyete başlamak istiyorum.
Temel esaslar neler ben mesela sabah peynir yumurta salatalık etimek yiyorum yanlış mı yapıyorum
merhaba canım hoşgeldin . Etimek bu diyette yasak canım . Biz onun yerine tam buğday ekmeği tüketiyoruz ekmek sadece sabah kahvaltısında var . Ve ekmek tükettiğimizde yumurta yemiyoruz . Başlıca yasaklarımız
patates, pirinç , beyaz un ve undan yapılmış herşey , şeker ve içinde şeker barındıran bütün yüyecekler , havuç mümkün olduğunca et tükettiğimiz öğünleri karbonhitrat içeren gıdalarla almamaya çalışıyoruz . Her öğünde mutlaka 1 süt ürünü ve salata olması lazım . Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar zamanla arkadaşların menülerini takip edersen daha çabuk anlarsın ve hayata geçirirsin canım .
çok sağol yanlışlarımı düzeltirseniz böyle çok sevinirim. Bende kilotakibi.com dan öğünlerimi yazıyıorum. bir de kuru kayısı tüketiyorum bazen ara ürünlerde. günlük olarak bende buraya yediklerimi yazsam aranıza katılmış olurmuyum?
safinaz cnm eşine yaptığın yemekleri montiye uyarla sende ye..mesela bizdede kızartma yapılıyor hemde bende yiyiyorum.hatta burda yazın hep tarifini vermiştim.fırında kızartıyoruz biz.ve tadından bir şeyde kaybetmiyor afiyetle yiyiyoruz.hem kendine hem eşine yemek yapmak ve yorulmak zorundada kalmassın cnm.eşine makarna yapacağına spagetti yap kendine 6 dk.haşladıktan sonra ayır onunkini biraz daha pişir birlikte yiyin...yani senin içinde hem kolay olur hemde eşin yemeğini yerken sen ot yemekten kurtulursun cnm...
meyvem geldim cnm senin verilecek kilon yokmuşki cnm..gayet fit görünüyorsun...oplum sana bayılacak walla:)) görücüye gelirken çikolata almadık montiye uymuyor diye meyve sepeti yaptırdık şekerim şöle jan janlı falan:)a.s.
teşekkürler meyvecim...olumunekankayizsmilesema ablacım mutlu yıllar
Şeniz doğum günün kutlu olsunn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
parmaklarımın ucu ile yağa banıp sürüp fırına veriyorum bunu diyorsun dimi şeker?
Makarna içinde akşam uğraşmak istemedim ıspanak var diye yoksa aklıma gelmişti makarna ama ıspanağa sardım ben
canım yaa bişi sorucam öğlen ve akşam yemeğinde tek ana yemekmi olması gerekli?
mesela montiye uygun çorba yapsam bir kase arkasından da sebze yemeği yada et vs. yesem oluyormu? Ben çorba içmek istiyorum ama sadece çorba yoğurt salata tok tutmaz o yğzden içmiyorum sadece ana yemeği tüketiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?