Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Safinz canım valla 2 çeşit yemek zor oluyor.ben özellikle yemekten sonra her işimi bitirip ertesi gün ofise getiricem sebze yemeğini pişiriyorum.çok yorucu oluyorya

kesinlikle canım yaaa hele birde eteğinde bir bebek varsa annee anne diye herşey dahada zorlaşıyor insan kendine hiç vakit ayıramıyor. Bende bulduklarımla yaptıklarımla yetinmeye çalışıyorum işte ne yapayım....

kızlar mrb.Ben pazartesi başladım monti diyetine ogün sabah tartındığımda 57 kilo geldim 3 gün sonra yani bugün tartındım 55,8 olmuş.Bu kadar kısa sürede çok iyi ya
diyete devamm

Aynen canım.çocukta ilgi istiyor sonuçta çalışınca dahada zor oluyor

kesinlikle ben zaten çoğu zaman kızımla ilgileniyorum banane diyorum yaa ev işi hep olur zaten topu topu bir iki saat görüyorum çocuğumu akşamları uykusu geliyor hemen ancak onu uyuttuktan sonra başlıyorum evde iş yapmaya oda ayrı bir yorgunluk zaten.
Ne yapalım anne olmak eş olmak kadın olmak kolay değil allah sağlık versin herşey olur elbet....

kızlar mrb.Ben pazartesi başladım monti diyetine ogün sabah tartındığımda 57 kilo geldim 3 gün sonra yani bugün tartındım 55,8 olmuş.Bu kadar kısa sürede çok iyi ya
diyete devamm

devam et o halde son sürat hızla

merhaba;

sabahtan beri şu konuyu okuyorum ve bende bu diyete başlamak istiyorum.

temel esaslar neler ben mesela sabah peynir yumurta salatalık etimek yiyorum yanlış mı yapıyorum

lütfen bana yardım edinnn bayanlar

merhaba;

sabahtan beri şu konuyu okuyorum ve bende bu diyete başlamak istiyorum.

Temel esaslar neler ben mesela sabah peynir yumurta salatalık etimek yiyorum yanlış mı yapıyorum

merhaba canım hoşgeldin . Etimek bu diyette yasak canım . Biz onun yerine tam buğday ekmeği tüketiyoruz ekmek sadece sabah kahvaltısında var . Ve ekmek tükettiğimizde yumurta yemiyoruz . Başlıca yasaklarımız

patates, pirinç , beyaz un ve undan yapılmış herşey , şeker ve içinde şeker barındıran bütün yüyecekler , havuç mümkün olduğunca et tükettiğimiz öğünleri karbonhitrat içeren gıdalarla almamaya çalışıyoruz . Her öğünde mutlaka 1 süt ürünü ve salata olması lazım . Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar zamanla arkadaşların menülerini takip edersen daha çabuk anlarsın ve hayata geçirirsin canım .

ziligurti resimlerini kaldırdın mı? görebilmemiz mümkün mü?

uzun zamandır giremedim ama pazartesi koyarım demiştin.koydun mu acaba?

ben de reglim herşey berbat oldu.bir kez daha başaramadım.Allah yardımcım olsun.yarın yine başlıyorum...

çok sağol yanlışlarımı düzeltirseniz böyle çok sevinirim. Bende kilotakibi.com dan öğünlerimi yazıyıorum. bir de kuru kayısı tüketiyorum bazen ara ürünlerde. günlük olarak bende buraya yediklerimi yazsam aranıza katılmış olurmuyum?

mimu hoşgeldin aramıza cnm.naz arkadaşımızında dediği gibi yumurta yediğin öğünde ekmek yok cnm.peyniri hem yumurta hem ekmekle aynı öğünde serbest tutmuş bu diyet.ve sadece sabahları tam buğday ekmeği yeniyor.etimek yeme onun yerine tam buğday ekmeği al tüket sabahları.1-2-3 dilim ne kadarla doyuyorsan artık...sen menülerini yemeden önce günlük olarak bildirirsen burdaki herkes sana yardımcı olur...
wisper cnm resimleri koydum kaldırdım cnm bir ara yine koyarım....
safinaz cnm eşine yaptığın yemekleri montiye uyarla sende ye..mesela bizdede kızartma yapılıyor hemde bende yiyiyorum.hatta burda yazın hep tarifini vermiştim.fırında kızartıyoruz biz.ve tadından bir şeyde kaybetmiyor afiyetle yiyiyoruz.hem kendine hem eşine yemek yapmak ve yorulmak zorundada kalmassın cnm.eşine makarna yapacağına spagetti yap kendine 6 dk.haşladıktan sonra ayır onunkini biraz daha pişir birlikte yiyin...yani senin içinde hem kolay olur hemde eşin yemeğini yerken sen ot yemekten kurtulursun cnm...

meyvem geldim cnm senin verilecek kilon yokmuşki cnm..gayet fit görünüyorsun...oplum sana bayılacak walla:)) görücüye gelirken çikolata almadık montiye uymuyor diye meyve sepeti yaptırdık şekerim şöle jan janlı falan:)a.s.

tabi canım sen menülerini buraya yaz burdaki bütün arkadaşlar elinden geldiğince yardımcı olur ve yanlışlarını söyler . zaten 1 haftadan sonra tamamen alışmış olursun ne yiyip yiyemeyeceğin konusunda ...

parmaklarımın ucu ile yağa banıp sürüp fırına veriyorum bunu diyorsun dimi şeker?
Makarna içinde akşam uğraşmak istemedim ıspanak var diye yoksa aklıma gelmişti makarna ama ıspanağa sardım ben

canım yaa bişi sorucam öğlen ve akşam yemeğinde tek ana yemekmi olması gerekli?
mesela montiye uygun çorba yapsam bir kase arkasından da sebze yemeği yada et vs. yesem oluyormu? Ben çorba içmek istiyorum ama sadece çorba yoğurt salata tok tutmaz o yğzden içmiyorum sadece ana yemeği tüketiyorum?

sema ablacım mutlu yıllar
Şeniz doğum günün kutlu olsunn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
teşekkürler meyvecim...olumunekankayizsmile

bende çorba ihtiyacımı mercimekle geçiştiriyorum...tavuklu şehriye ve acılı tarhana favorimdir ama malesef yiyemiyoruz....:1no2::1no2:

bugünki menüm....
sabah
yarım elma,su tiroid ilacım

kahvaltı
denge ekmek,peynir,domates,zeytin,çay
ara
yarım elma
öğle
yeşil mercimek,kabak yemeği,yoğurt
ara
mandalina
akşam
kabak,salata,yoğurt

su,yeşilçay,iksir,ıhlamur,adaçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…