Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler meyvecim...olumunekankayizsmile

bende çorba ihtiyacımı mercimekle geçiştiriyorum...tavuklu şehriye ve acılı tarhana favorimdir ama malesef yiyemiyoruz....:1no2::1no2:

canım benimde favorim mercimek bayılırım diğerlerini aramam ama çorba içince yemek yiyebiliyormuyuz montide bunu soruyorum ben yaaaa

iyi akşamlar kızlar ben kaçar...

sanada iyi akşamlar ablaaa haydin iyi eğlen pasta fazla yeme sakın doğum günü pastasından

hepinize ilginiz için teşekkür ederim çok mutlu ıoldum şu an :) etimek ama form etimek yani kepekli ekmeğin etimek i:)

dün spor salonunda vücut ölçümümü yaptılar kas oranım ve yağ oranım çok çıktı. su oranım ise çok az. o yüzden bugün 3lt ye yaklaştım. öğlen yemekleri benim için problem çünkü iş yerinde ana yemekler ve salata oluyo. sebzeler de pirinçle falan piştiği oluyor. mesela yarın ki menüye baktım patlıcan kızartıyorlardı. sanırım o yasak. bende hergün salata yanında yoğurt ya da cacık tüketiyorum.

akşam da problem çünkü eve gitmem 19:30 hemen spora gidiyorum ve gelmem 9buçuk doğru düzgün beslenemiyorum yani.

dün akşam 1 elma kuru kayısı falan yedim ama her akşam öyle geçmez sanırım ölür kalırım:S

mimu cnm iş yerine getir yemeklerini kapalı kaba koyup.burda bir çok arkadaşımız çalışıyor ve o şekilde yapıyorlar.çalışmaya başladığımda bende kendime uygun yiyecekleri yanımda götüreceğim.benimde okulumda yemek çıkıyor aa mutlaka ye pilav ya makarna bişeyler oluyor.birde patatesli havuçlu et yemekleri oluyor yada kızartılmış köfte falan..ben kızartma yemiyorum pilav falan yemiyorum eti zaten parça olarak sulu yemekte hiç yemem.kırmızı et yemiyorum yani köfte dışında. ama evden götürüyordum çalışırken.öğretmen arkadaşlar var burda okula bile görütürp yiyiyorlar.
seninde öyle bir şansınvarsa akşam öğünün içinde bir şeyler koy yanına.salata götür yanında içine bir gün peynir parçaları koy,bir gün ton balığı ekle,bir gün haşlanmış nohut vs..yada yumurta ekle veya yanında yumurta ye..ayranda al iç oldu bitti işte..
akşam öğünlerini boş geçme cnm yada meyve ile geçiştirme spordan sonra dahada acıkıyor insan saldırıyor resmen.ama miden ağrır spor sonrası yersen ve geç olur.işten çıkmadan ye akşam yemeğini öyle çık cnm.eve gidip spora gidene kadar hazmedersin zaten...

mimu kepeklide olsa yemiyorlar cnm arkadaşlar etimek.ekmeğide kepekli yemiyoruz,tam buğday.bulamassan aklında bulunsun bimin ısparta ekmeğide tam buğdaylı..

Son düzenleme:
safinazım çıkmışsın ama ben yazayımda yarın sabah okursun sen artık...

akşamları yemeğine çorbayı tabiiki ilave edebilirsin.tek çorba içilecek yada tek yemek yenecek diye bir kayıt yok montide cnm.akşam yediğin ıspamağın yanına mercimek çorbası lurmuş mesela .ama etli bir menü olacaksa akşam o zaman olmaz çorba.etle ekmek ve tahıl gurubu aynı öğün tüketilmiyor biliyorsun.yada bir kase mercimek çorbası içip ardından bir tabakta nohut yeme yani.ikiside aynı gurup yiyecek fazlaca karbonhidrat tüketmiş olursun..
şunuda belirteyim cnm mesela ıspanak yiyeceksin yanındada mercimek çorbası.o zaman ıspanağı yumurtalı yapma.yoğurtlu yap.hem süt ürünü yüketmiş olursun hem sebze.
umarım soruna yanıt verebilmişimdir cnm....

ziligurti benim iş yerine getirmem biraz zor. ama evde tavuk köftesi falan yapıp yanımda getirip burada salata ile tüketebilirim. Sabah kahvaltımıda getiriyorum zaten :S Tam buğday ekmeği büyük fırınlarda olur mu acaba? peynir ve yoğurt light olacak dimi sütde aynı şekilde.

öğle yemeğinide bir şekilde hallederim ama akşam için bir formül bulmam lazım evden getiremem ya da işten çıkıcam evde hafif birşeyler yiyip spora öyle gidicem o da olmaz kii :S püüff:S

iyi aksamlar arkadaslar
hemencecik menumu yazayim
sabah
3 dilim ekmek t.b ,peynir ,zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen 1 parca izgara tavuk salata ve ayran
ara 1 portakal ve1 mandalina
aksam yine tavuk izgara ve ayran

aebencim valla simdi gordum yaziyi onemli degil bir kere daha yazarim
ilk hafta 55,3
2. hafta 55,3
3.hafta 54,7 geldim canim

mimu eğer evden yemek getiremiyorsan beyaz leblebi ve süt içersin ama bunu her akşam yapma tabii.işten çıkmadan önce dışardan yemek söyleme şansın varsa tavuk şiş ayran yada döner ayran falan gibi şeylerle halledersin cnm yeme işini.tam buğday bazı fırınlarda oluyormuş arkadaşlardan bulanlar var.ama bizim bir tanıdık unlu maüllerde çalışıyordu müşteri bizim bilmediğimiz yada o an bulunmayan bi ekmek istediğinde yerine bi köy ekmeği verip yolluyorz demişti.yani buna dikkat edin tam buğday istediğinizde başka bir şey vermesinler.üzerinnde yazsın içeriği.etiketinde.geçenlerde dilara koçak alacağınız ekmeğin içerik bölümünde ilk madde olarak tam buğday unu yazmalı yoksa tam buğday değildir dedi.ikinci üçüncü sırada yazıyorsa o tam buğday değilmiş yani kızlar bilginize...

selammm
pazara gittim bugün ama bi tişört almışım çok kötü nasıl aldım bilemiyorum onu kör oldum heralde çok cnm sıkıldı haftaya götürüp degiştircem umaırm geri para iadeside yaparlar
çünkü tezgahta başka bişiy yoktu alıcak

hala aadet olamadım çok cnm sıkkın tam düzeldi derken yine geciktii ve yine şişlik ödem ve kilo verememe
offfffffffff çok cnm sıkkın bu aralar en iisii ben biraz gelmeyim buralara sizind ekeyfinizi kaçırmayım

iyi akşamlar güzeller ......

iyiki 1 dk .da olsa girmişim . ne güzel haber aldım .:sm_cool::sm_cool:
nevracım rabbım saglıkla kucagına almak nasip etsin ...darısı tüm bebek isteyenlerin başına bacım ....
tutmayın aglıycam şimdi vallahi okadar sevindimmmmmm..delikafadulden:gitme:

hala aadet olamadım çok cnm sıkkın tam düzeldi derken yine geciktii ve yine şişlik ödem ve kilo verememe
offfffffffff çok cnm sıkkın bu aralar en iisii ben biraz gelmeyim buralara sizind ekeyfinizi kaçırmayım
alsanaalsanasmilelmaz:

iyi akşamlar kızlar
kahvaltım:
4 dilim tb ekmeği
1 dilim light peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
bir ayran

öğlen:
bir tabak etsiz kurufasulye
salata
yoğurt
2 minik kabak mücver

ara:
bir armut

akşam:
bir elma

lütfen masumcum gelmemezlik etme canımız sıkkın olsada birlikte kalalım sen anlat yardımcı oluruz

aebencim valla simdi gordum yaziyi onemli degil bir kere daha yazarim
ilk hafta 55,3
2. hafta 55,3
3.hafta 54,7 geldim canim
çamlıcam ben notumu almıştım güzelim yarın ekliycektim zaten ...kaydirigubbakcemile5

masumcuğum sakın böyle şeyler düşünme. azmin nerde kaldı. burdan uzaklaşmak eminim motivasyonunu dahada kaybetmene sebep olur. lütfen yarından itibaren yeniden başla. ödem için bol bol su ve yeşil çay iç.

iyi akşamlar canım hoş geldin. Şeniz

lütfen masumcum gelmemezlik etme canımız sıkkın olsada birlikte kalalım sen anlat yardımcı oluruz

başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600gr.(kaçamak )
5.hafta........63,000 gr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…