safinazım çıkmışsın ama ben yazayımda yarın sabah okursun sen artık...
akşamları yemeğine çorbayı tabiiki ilave edebilirsin.tek çorba içilecek yada tek yemek yenecek diye bir kayıt yok montide cnm.akşam yediğin ıspamağın yanına mercimek çorbası lurmuş mesela .ama etli bir menü olacaksa akşam o zaman olmaz çorba.etle ekmek ve tahıl gurubu aynı öğün tüketilmiyor biliyorsun.yada bir kase mercimek çorbası içip ardından bir tabakta nohut yeme yani.ikiside aynı gurup yiyecek fazlaca karbonhidrat tüketmiş olursun..
şunuda belirteyim cnm mesela ıspanak yiyeceksin yanındada mercimek çorbası.o zaman ıspanağı yumurtalı yapma.yoğurtlu yap.hem süt ürünü yüketmiş olursun hem sebze.
umarım soruna yanıt verebilmişimdir cnm....
selammm
pazara gittim bugün ama bi tişört almışım çok kötü nasıl aldım bilemiyorum onu kör oldum heralde çok cnm sıkıldı haftaya götürüp degiştircem umaırm geri para iadeside yaparlar
çünkü tezgahta başka bişiy yoktu alıcak
hala aadet olamadım çok cnm sıkkın tam düzeldi derken yine geciktii ve yine şişlik ödem ve kilo verememe
offfffffffff çok cnm sıkkın bu aralar en iisii ben biraz gelmeyim buralara sizind ekeyfinizi kaçırmayım
iyi akşamlar güzeller ......
masumcuğum sakın böyle şeyler düşünme. azmin nerde kaldı. burdan uzaklaşmak eminim motivasyonunu dahada kaybetmene sebep olur. lütfen yarından itibaren yeniden başla. ödem için bol bol su ve yeşil çay iç.
kızlar ben pko yum
yani polikistikover adet düzensizligim var buda metabolizmamı yavaşlatıyor kilo vermemi engelliyor vede ödem yapıyor
bir kaç aydır adetlerim düzgündü ama şimdi yine geçti iki gün
aman iki günde nedirki diyemiyorum çünkü düzensiz bir yapım var ve buda benim motivasyonumun bzulmasına sebep oluyrr
yarın tartı günü ne ektinki biçeceksin diyeceksiniz ama dikakt etsem yine aynı hatta daha fazla rakamı görüccem zaten
bu kadar aydr yememek direnmek degi,lde şu pko yordu benii
hay allah demek pko var sende senin daha çok zamana ihtiyacın var o halde canım daha sabırlı olman gerekli..... :teselli: :teselli:
günaydın
kilom 69.9
giden:700 gr
günaydın canımm opuyorumnanaktan
benden cok vermişsin ...
başlama tarihi.. 13.09.10
ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600gr.(kaçamak )
5.hafta........63,000 gr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
günaydın kızlar bu gün cok mutluyum annemlere gidiyorum sırnaşık şey
hafta sonumu onlarla geciricem yolculuk ödem yapabilir şimdiden basladım yeşil cayımı içmeye sonucda 5 bucuk saatlik yol..
sabah tartıya defalarca cıktım 62,9 olsun die ama yok her defasında 63,0 gösterdi...
dün aksam meyve sütü menüm o kadar acıktım okadaracıktım ki 3 bardak süt içtim 1 elma ve 2 armut kacamak yapmamak için zor tuttum kendimi yemicen die sartlanınca yenmiyor..
ama bütün aksam midem kazındı..
haftasonuda kararlıyım yemicem kurban bayramında babama süpriz yapcam 59 olup daha 1 ay var veririm heralde 3,5-4 kiloyu..
bu günkü menüm belli değil ankadaran gidersem öğlen evdeyim ama cankırıdan gidersem öğlen bilet almaya gidicem..
sabah biberli omletle süt tükettim
öğlen çorba söylerim lokantadan (burda baska bişi yok çünkü çorbacıyla pideci var)
aksamda yulaf ezmesi yoğurtlu
ama dediğim gibi bu menü kesin değil öğles durumu karısık biraz dr işi cıkmazsa o bırakıcak astiye ama işi cıkarsa çankrıdan direk gidicem :1rolleyes:
meyvecim iiki kaçamak yapmadın cnm
ben anadım ki kaçamak yapınca benim dengem bouluyor mutsuz oluyorum keyfim kaçırıyo r cidden bakk
evde sular yok 2 gündür kahvaltı hazırlayısımda yok süt kuruyemiş yiycem ama
sütüm tam yaglı yagsız kalmamış bir kereye mhsus içsem ne olur kii
günaydın
kilom 69.9
giden:700 gr
bende anlamaıdm nasıl oldu adette olmadım oysa ki
haftaya daha güzel gider umarım adet olursunda..bende anlamaıdm nasıl oldu adette olmadım oysa ki
zevcannnn günaydın tatlııımmmm senin adına inan çok sevindim sakın bir daha hedef kilona gelinceye kadar kaçamak yapma olurmu şekerim tut kendini sık dişini bak baskülde eksiler görününce insanın nasıl yüzü gülüyor değilmi?
Eğer olurda görüşemeden gidersende sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım dikkatli ol yollarda. Anneciğinle babacığınla güzel vakit geçir bol bol.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
--------------------------------------------------------------------------------
bu arada kızlar haftanın son iş gününden herkese kocamaaaaaannnnnnnnnn günaydııınnnnnnnnnnnn
Bu hafta fazla kilo verememişim sadece 800 gr. gitmiş
Bugünkü kilom : 63.200 gr.
haftaya daha güzel gider umarım adet olursunda..
saol safişcim bend eöyle düşünüyorumcanım bayramda 59 kasım sonu 57 planlıyorum bayramı yemeden nasıl geçiriceksem en büyük sıkıntı o kaydirigubbakcemile3
yetiştin bana yetiştin ..
gecmem gerek seni:roflol:
safişcim 800 gr mı begenmiyormusun bacımmm bence gayet ii yani
ben bugün spagetti yiycmem
olursun canım yaa inat et yapacam de yeme kaçamak yapma düzenli yap montiyi olacağına eminim ben. Bari kurban bayramı cozutmadan geçsin be gülüm...
hadi sen benle yarış belki böylece gaza gelir ve kendine hakim olursun
gold slim alıcam :roflolazartesi sipariş veririm heralde o yememi engellicek :roflol:
geçicem seni..
günaydın monti güzelleri .....
hayırlı cumalar .........
günaydın monti güzelleri .....
hayırlı cumalar .........
gold slim alıcam :roflolazartesi sipariş veririm heralde o yememi engellicek :roflol:
geçicem seni..
Günaydın abla sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aahhh aahhh zevcan ne diyim sana bilmiyorumki
lahana çorbasıydı zayıflama küpesiydi vs. s. bunlarla uğraşacağına motiyi düzenli yapıo kaçamak yapmasan zaten beni kesin geçersin be güzelim çünkü artı sen birde spor yapıyorsun kesin geçersin yani neden böyle şeylerle uğraşıyorsunki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?