Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hımmm anladım zilim çok teşekkür ederim birtanem
demekki sebze yemeğinin yanında mercimek çorbası tüketebilirim bu güzel haber sositososito sositososito sositososito

ıspanağı zaten yumurtalı yapmam birtanem eşim sevmez pek sade yaparım pirinçsiz

aaaa gözün döndü heralde orda farklı geldi sanaaa ohaoldumsmile

canım yaaaaa ne demek gelmemek olurmu hiç öyle şey lütfen saçmalama iyi olunca geleceksin kötüyke gelmeyeceksin ne demekmiş o biz sadece iyi gündemi burdayız lütfen ayağını kesme gelmeye devam et....

iyi akşamlar güzeller ......

aplaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiinnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bu gün cok mutluyum annemlere gidiyorum sırnaşık şey
hafta sonumu onlarla geciricem yolculuk ödem yapabilir şimdiden basladım yeşil cayımı içmeye sonucda 5 bucuk saatlik yol..
sabah tartıya defalarca cıktım 62,9 olsun die ama yok her defasında 63,0 gösterdi...
dün aksam meyve sütü menüm o kadar acıktım okadaracıktım ki 3 bardak süt içtim 1 elma ve 2 armut kacamak yapmamak için zor tuttum kendimi yemicen die sartlanınca yenmiyor..
ama bütün aksam midem kazındı..
haftasonuda kararlıyım yemicem kurban bayramında babama süpriz yapcam 59 olup daha 1 ay var veririm heralde 3,5-4 kiloyu..
bu günkü menüm belli değil ankadaran gidersem öğlen evdeyim ama cankırıdan gidersem öğlen bilet almaya gidicem..

sabah biberli omletle süt tükettim
öğlen çorba söylerim lokantadan (burda baska bişi yok çünkü çorbacıyla pideci var)
aksamda yulaf ezmesi yoğurtlu

ama dediğim gibi bu menü kesin değil öğles durumu karısık biraz dr işi cıkmazsa o bırakıcak astiye ama işi cıkarsa çankrıdan direk gidicem :1rolleyes:

meyvecim iiki kaçamak yapmadın cnm
ben anadım ki kaçamak yapınca benim dengem bouluyor mutsuz oluyorum keyfim kaçırıyo r cidden bakk

evde sular yok 2 gündür kahvaltı hazırlayısımda yok süt kuruyemiş yiycem ama
sütüm tam yaglı yagsız kalmamış bir kereye mhsus içsem ne olur kii

başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600gr.(kaçamak )
5.hafta........63,000 gr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

zevcannnn günaydın tatlııımmmm senin adına inan çok sevindim sakın bir daha hedef kilona gelinceye kadar kaçamak yapma olurmu şekerim tut kendini sık dişini bak baskülde eksiler görününce insanın nasıl yüzü gülüyor değilmi?
Eğer olurda görüşemeden gidersende sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım dikkatli ol yollarda. Anneciğinle babacığınla güzel vakit geçir bol bol.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bencede canım iiki tutmusum kendimi ama cok zorlandım.. :sinifsinif:
tatlım bence yağlı süt içme peynir ye onun yerine yeşil cayla birliktede kuruyemiş yee..

--------------------------------------------------------------------------------

bu arada kızlar haftanın son iş gününden herkese kocamaaaaaannnnnnnnnn günaydııınnnnnnnnnnnn

Bu hafta fazla kilo verememişim sadece 800 gr. gitmiş
Bugünkü kilom : 63.200 gr.

bende anlamaıdm nasıl oldu adette olmadım oysa ki
haftaya daha güzel gider umarım adet olursunda..
saol safişcim bend eöyle düşünüyorumcanım bayramda 59 kasım sonu 57 planlıyorum bayramı yemeden nasıl geçiriceksem en büyük sıkıntı o kaydirigubbakcemile3

yetiştin bana yetiştin ..
gecmem gerek seni :roflol:

safişcim 800 gr mı begenmiyormusun bacımmm bence gayet ii yani

ben bugün spagetti yiycmem

olursun canım yaa inat et yapacam de yeme kaçamak yapma düzenli yap montiyi olacağına eminim ben. Bari kurban bayramı cozutmadan geçsin be gülüm...

yetiştin bana yetiştin ..
gecmem gerek seni :roflol:

hadi sen benle yarış belki böylece gaza gelir ve kendine hakim olursun

safişcim 800 gr mı begenmiyormusun bacımmm bence gayet ii yani

ben bugün spagetti yiycmem

yok birtanem beğenmemek değil tabikide
montide üçüncü haftam biliyorsun
ilk hafta 1.300
ikinci hafta 1.700
verdim onlara kıyasla bu hafta az gitti dedim anladın????

günaydın monti güzelleri .....

hayırlı cumalar .........

günaydın monti güzelleri .....

hayırlı cumalar .........

Günaydın abla sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gold slim alıcam :roflolazartesi sipariş veririm heralde o yememi engellicek :roflol:
geçicem seni..

aahhh aahhh zevcan ne diyim sana bilmiyorumki
lahana çorbasıydı zayıflama küpesiydi vs. s. bunlarla uğraşacağına motiyi düzenli yapıo kaçamak yapmasan zaten beni kesin geçersin be güzelim çünkü artı sen birde spor yapıyorsun kesin geçersin yani neden böyle şeylerle uğraşıyorsunki...

lahana corbası eskide kaldı unut onu :roflol: :roflol: o bi hataydı kötü bi anı işte :roflol:

bunuda bi deniyeyim ..uslanmam ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bu montiye dokunmuyo montiyi birebir yapıcam bu sadce yardımcı olucak 1 küpe yaklasık 2 yıl kullanılıyormus olmadı anneme veririm :roflol: :roflol:

HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR ARKADASLAR a.s.
KILO VEREN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM HARIKASINIZ VALLA
BEN GECEN HAFTA 54,700 DUM BUGUN 54.600 GELDIM 100 GR. CIK GITMIS AMA OLSUN GIDIYO YA ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…