hoş geldin . menülerini ve daha sık katılımını bekliyoruz .....olumunekankayizsmilekızlar mrb.Ben pazartesi başladım monti diyetine ogün sabah tartındığımda 57 kilo geldim 3 gün sonra yani bugün tartındım 55,8 olmuş.Bu kadar kısa sürede çok iyi ya
diyete devamm
sende hoş geldin mimu. arkadaşlar sorularını yanıtlamış sanırım ...olumunekankayizsmilemerhaba;
sabahtan beri şu konuyu okuyorum ve bende bu diyete başlamak istiyorum.
temel esaslar neler ben mesela sabah peynir yumurta salatalık etimek yiyorum yanlış mı yapıyorum
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncukdan kuş yaptım konacak pencerene ...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanklava::mymeka:döv dedinya bende şeyini çıkarayımkötükedihüso:mymeka::roflol:
çok şükür geçti canım...keşke daha önce yapsaymışım...hayata çok geç başladım..neyse yaaa kendi geçmiş dertlerimle sizide üzdüm....boşverinnnn hayat herşeye rağmen devam ediyor...veeeeeeee
bugün benim doğumgünümmmmmmmm:kedi:zemuszemus
kaç yaşında kadının doğumgünümü olurmuş demeyin....lülülülülülü
mevvem ne oldu güzelim herşey iyi gidiyordu ...bilmiyorumkismiledün yasadığım tüm kötülüklere rağmen aksam kacamak yapmadımaslında masumun kacamak yapması engelledi beni yedim ama artık daha mutsuzum demesi..
dünden beri hayatımda hiçbir fark yok daha az ağlıyorum ve alısmaya basladım sadece..
nedense yüzük hala parmağımda ama hiç cıkartmak gelmiyo içimden...
diğer konu ilede ilgili bişey yapmadım..bekliyorum sadece....
masumum haftaya bende çıkabilirim sosyeteye buluşak kıs ...kaydirigubbakcemile3 o kalablıkda kendimizi kaybediyoruz nasıl birbirimizi bulaçaksak hehe ..yarınn sosyete pazarına gidicem üstüme giyicek hiç bir şeyim kalmamışş
ben severim pazarları giidp bakıcam ne var ne yok alışvriş yapıcam geçen yılki kışlık herşeyim çok bol geliyor
aeben ablacım bi sürü sey oldu cok uzun anlatması ... kötülükler olmayada devam ediyor ama bu gün kendimi cok mutlu hissediyorum.. zayıfladım cünkü :teytey:
bu arada senden zayıfım gectim seni :jeyyar: :jeyyar:
benim olmuştur.... karşımdakinin mutlugu benim hüznümü geçmiştir bazan ....boshayallersmileSevinmediğine sevindiğin oldu mu hiç?
Sevinmediğine sevindiğin oldu mu hiç?
not aldıklarım .....
masum .....69 900gr.
meyvem ....63.00gr.
safiş ........63 200gr.
çamlıcam ....100gr.
lacey .........70 200gr.
hoşgeldin talyon .... günlük degişikliller normaldir ....günaydın kızlar nasılsınız.)
sabah tartıldım 558 le başlamıştımya 55.4 geldim(( oysa çarşamba günü sabah 55.1 dim anlamadım valla (( neyse inşallah vericem bu fazlalıkları. az sonra dünkü menümü yazıcam....
opuyorumnanaktanben sabitim bu hafta veremedim...reglim almadığıma şükrediyorum...toparlanmam lazım haftaya kilo vermeye başlamalıyım...en önemlisi spora başlamalıyım...evde koşu bandı var ama aramızdaki aşk sadece uzaktan bakışmadan ibaret:roflol::roflol::roflol:
100,9 aebencim opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ikizlerlemi gidiyorsun kıs o kalabalıga ....aben ablaaa
ben haftayada gdiicem aldıgım bir kaç şey olmadı üsütüme belki karşılişırızzz
elimizi pankart yapalım
monti yazalım sütünede kocaman
günaydın
kilom 69.9
giden:700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?