lahana corbası eskide kaldı unut onu :roflol: :roflol: o bi hataydı kötü bi anı işte :roflol:
bunuda bi deniyeyim ..uslanmam ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bu montiye dokunmuyo montiyi birebir yapıcam bu sadce yardımcı olucak 1 küpe yaklasık 2 yıl kullanılıyormus olmadı anneme veririm :roflol: :roflol:
HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR ARKADASLAR a.s.
KILO VEREN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM HARIKASINIZ VALLA
BEN GECEN HAFTA 54,700 DUM BUGUN 54.600 GELDIM 100 GR. CIK GITMIS AMA OLSUN GIDIYO YA ....
günaydınnnnnnnn......
günaydın kızlar...
kıslar listeleri akşam yada yarın eklerim siz yazın not düşüyorum ...
bu hafta benim açımdan hiç hoş geçmedi . :umursamaz:
gözle görülür kaçamak vs olmasada . artı çıktım . 63.5 kiloyum . 700 gr almışım nasıl bir bünyem var ya ...artık yoruldum ..
.bazan şevkimi kaybediyorum itiraf etmem lazım . :umursamaz:..
tekrar başlayalı 3 hafta oluyor . ama al ver derken oldugum yerde sayılırım ...
sanırım bünyede iyce alıştı bu beslenmeye ... bu hafta spor da yapamadım ...
üzgünüm ...bi türlü kendimde eskisi gücüde bulamıyorum ...
ama atlatıcam kıslara.s
ben seki kilomu yeniden istiyorum . ne güzel 38 .40 beden arasıydım ...:hulya:
40. 42 olmuşum ohaoldumsmiletatil . ramazan . bayram hepsi üst üstte geldi yoksa kısa vadelerde toparlardım . biliyorum bunlarda arkasına sıgınılacak bir sebeb deyil ..:umursamaz:.
ama kaplumbaga hızıyla verip tavşan hızıylada geri almak çok moralimi bozuyor ...kaydirigubbakcemile3 canım saggolsun dimi ama ...bunun altındanda kalkıcam inşallah ...
aeben ablacım bi sürü sey oldu cok uzun anlatması ... kötülükler olmayada devam ediyor ama bu gün kendimi cok mutlu hissediyorum.. zayıfladım cünkü :teytey:
bu arada senden zayıfım gectim seni :jeyyar: :jeyyar:
ben sabitim bu hafta veremedim...reglim almadığıma şükrediyorum...toparlanmam lazım haftaya kilo vermeye başlamalıyım...en önemlisi spora başlamalıyım...evde koşu bandı var ama aramızdaki aşk sadece uzaktan bakışmadan ibaret:roflol::roflol::roflol:
100,9 aebencim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız.)
sabah tartıldım 558 le başlamıştımya 55.4 geldim(( oysa çarşamba günü sabah 55.1 dim anlamadım valla (( neyse inşallah vericem bu fazlalıkları. az sonra dünkü menümü yazıcam....
kızlar iki gündür sular keisk ev rezalet ötesiiii
kızlar benden sölemsii
sakın kaçamak yapmayınnn gerçekten çok mutsuzum kaçamak yaptıgımdan beri yediigm için kilo alacagım vsss degil
bi huzursuzluk var bi dengesizlik kaçamk yaptıgımdan beriiii
kızlar benim acil çıkmam laızm kızımı hastaneye götürücem.hafta sonuda giremem öptüm herkesi...
hey allahım ille yapacaksın bişi umarım artı olarak yansımazda hayal kırıklığına uğramazsın canım....
uyanığa bak sen uyanıkkk bana olmazsa anneme olur çok çakalsın sen zaarrr
birde annenden parasını alırsın zaaarr sana aldım dye
sanada hayırlı cumalar şekerrr....
olsun azda olsa veriyorsun haftaya daha çok gidebilir.
Günaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Sanada günaydınnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sen bana yine laf atmadın ya neyse hadi ben bişi demiyorum sana :umursamaz:
sen kendini böyle hissedersen olmaz hoca osurursa cemaat s..r biliyorsun ablaaa biz sen örnek alıyoruz lütfen toparla kendini zaman zaman oluyor böyle şeyler sonuçta...
a.s a.s a.s
koşu bandı ile aynı aşkı bizde yaşıyoruz sositososito ne kadan mikemmel demiiiii
birde utanmadan burda yazıyorum bunu laelaelaelaelae
Günaydın şeker iyiyiz sen nasılsın
oy oy oy susuzluk çok kötü allah vermesin yaaaaa
tamam artık at içindeki sıkıntıyı takılma bu kadar madem o kadar mutsuz oldun sende düzenli yap montiyi şekercim yaaaa yapma kaçamak falan bilmiyorumkismile
kendine iyi bak kızınıda şekercim hoşçakal.....
İyi tatiller....
hey allahım ille yapacaksın bişi umarım artı olarak yansımazda hayal kırıklığına uğramazsın canım....
uyanığa bak sen uyanıkkk bana olmazsa anneme olur çok çakalsın sen zaarrr
birde annenden parasını alırsın zaaarr sana aldım dye
...
masummm sana çok özeniyorum. ne kadar da verdin bu kadar kiloyu. süper yaa bende aynen öyle vermek istiyorum şu an ideal kilomdasın. bende 70 olmak istiyorum hemde çoook boyun kaç acaba?
ben zaten düzeli yapıyorum montiyi
arada bir kaçamagı herkes yapar yapmıyorum diyen yalan sölerrrrr
benim anlatmak istedgim o yiyecekleri yiyince mutlu olmuyorsunuz demek ti
napım yaa bayramdan cok korkuyorum o güzel baklavalar...böreklerr..kavurmalarr.. anneannemin dolmaları ..offff oofff şimdi bile azım sulandı nasıl canım istedi...
çikolataları hiç saymıyorum farkındaysan...
gecen bayram aralıksız yemiştim bi ara haret edemicem sandım :roflol: :roflol:
bu bayram bi sekilde yememem gerek...
yok kızz parasını alırmıyım annemden sende.. zaten kullandığımıda söylemicem sır olcak sırrr :kedi:
slm kızlar,neredeyse herkes kilo vermiş ama kimse halinden memnun değil :uhm:
ve bir şeyi unutuyorsuuz arkadaşlar ideal kilonuza yaklaştıkça kilo verme hızınız gözle görülür şekilde azalacak.bu herkes için geçerli.ben eskiden hafta bir bazen birbuçuk kiloyu rahatlıkla verirken şimdi ayda ancak veriyorum.masumcum o kadar kiloyu nasıl verdin cnm ,şurda kalan 3-5 kilodanmı korkuyor gözsün tatlım??aynı şekilde meyvem sende kendini yemiycem diye proğramlamaktansa nasıl yemeden durucam diye kodluyorsun...bu hafta onca atlattığın şeye rağmen kaçamak yapmadıysan bayramdada yapmassın cnm hiç merak etme...
veeee.....aebenim sana gelelim ablacık....sen bir süredir çok uğrayamıyorsun o sebeple çok fazla haberdar değilsin anlaşılan ama kızların motivasyonları zaten düşmeye başlamıştı senin bu yazdığında tuz ekti üzerine :1rolleyes: burda masumu ve meyveyi motive edeceğim diye göbişim çatlıyordu aplam :roflol: artık ne desem iflah olmayacaklar..
kızlarrr ne güzel kilo veriyorsunuz ama gözünüze az geliyor.zaten ilk başından beri biliyorsunuz her hafta birer ikişer kilo gitmeyeceğini...hatta takılmaların olacağını yada +ları göreceğinizi.insanız nefsimize yenilip kaçamaklar da yapıyoruz ama olsun durmak yok yolumuza devam edeceğiz ara ıra tökezleyip düşsek bile....
bu güne kadar olan çabalarınızı düşünüp kendi kendize ne kadar az yolunuzun kaldığını düşünün. birde bei aklınıza getirin ara sıra..artık istediğim şeyleri azar azar olsada yiyebilidğimi...ve sizinde bunları yapmak için az bir zamanınızın kaldığını düşünün..başta aebenim sen...
hatta lafı bilem vaaarrr..:roflol::roflol:
aeben aeben kalksana ...
lambaları yaksana.....
topik elden gidiyor....
çaresine baksana....:teytey::teytey::teytey:
masumcum debrikler walla dün yaptığım kaçamağın bedelini ödüyorum bu sabah
mutlumuyum die sordum hayır mutsuz oldum yedikten sonra şimdi bile düşününce midem bulanıyor
eskiye göre yine harika tutyorum boğazımı ama tabi eğer kilo vermek istiyorsam çok çok dikkatli olmak lazım hele ki bu zamanlar
demem odur ki
arkadaşlar tutalım kendimizi zafere az zaman kala pes etmiyek
şimdi öğlen yemeğine gidicem bakalım kendi sözlerimi tutcam mı :)
öpüyorum bütün kilo verenleri
veremeyenleri iki kere öpüyorum :))
slm kızlar,neredeyse herkes kilo vermiş ama kimse halinden memnun değil :uhm:
ve bir şeyi unutuyorsuuz arkadaşlar ideal kilonuza yaklaştıkça kilo verme hızınız gözle görülür şekilde azalacak.bu herkes için geçerli.ben eskiden hafta bir bazen birbuçuk kiloyu rahatlıkla verirken şimdi ayda ancak veriyorum.masumcum o kadar kiloyu nasıl verdin cnm ,şurda kalan 3-5 kilodanmı korkuyor gözsün tatlım??aynı şekilde meyvem sende kendini yemiycem diye proğramlamaktansa nasıl yemeden durucam diye kodluyorsun...bu hafta onca atlattığın şeye rağmen kaçamak yapmadıysan bayramdada yapmassın cnm hiç merak etme...
veeee.....aebenim sana gelelim ablacık....sen bir süredir çok uğrayamıyorsun o sebeple çok fazla haberdar değilsin anlaşılan ama kızların motivasyonları zaten düşmeye başlamıştı senin bu yazdığında tuz ekti üzerine :1rolleyes: burda masumu ve meyveyi motive edeceğim diye göbişim çatlıyordu aplam :roflol: artık ne desem iflah olmayacaklar..
kızlarrr ne güzel kilo veriyorsunuz ama gözünüze az geliyor.zaten ilk başından beri biliyorsunuz her hafta birer ikişer kilo gitmeyeceğini...hatta takılmaların olacağını yada +ları göreceğinizi.insanız nefsimize yenilip kaçamaklar da yapıyoruz ama olsun durmak yok yolumuza devam edeceğiz ara ıra tökezleyip düşsek bile....
bu güne kadar olan çabalarınızı düşünüp kendi kendize ne kadar az yolunuzun kaldığını düşünün. birde bei aklınıza getirin ara sıra..artık istediğim şeyleri azar azar olsada yiyebilidğimi...ve sizinde bunları yapmak için az bir zamanınızın kaldığını düşünün..başta aebenim sen...
hatta lafı bilem vaaarrr..:roflol::roflol:
aeben aeben kalksana ...
lambaları yaksana.....
topik elden gidiyor....
çaresine baksana....:teytey::teytey::teytey:
güzelim sen beni yanlış anladın sanırım. Ben sadece hala mutsuz olduğun için kendine eziyet ettiğini anlatmaya çalıştım ama galiba yanlış anlaşıldım :kedi: neyse...
Ayıca ben üç haftadır montiyi kaçamaksız yapanlardanım canım asla yalan söylemedim burda ne yediysem o hatta hafta içi canoım çok kuru pasta yaş pasta türü şeyler istedi burda da yazmıştım lakin onda bile kalktım bir kase yoğurt yedim sade.... Neden yalan söyliyip kendimi kandırayımki
ooyyy daha şimdiden gözünde canlandırıyorsun bayram menülerini şin var valla şeker ben sana ne diyim
eh alma parasını ama bence sende kullanma ihtiyacın olduğunu sanmıyorum....
süpperrrsinn canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz
masumcum kalori hesabını nasıl yaptın peki? bende hem sağlıklı besleniyorum hemde kalori hesabımı tutuyorum :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?