safişcim alınma bens ana yalan söylüyorusnd emiyorum ama belli bir süre sonra sende yapacaksın kaçamk
mesela ben temmzudan beri monticiyim kaçamagım 3 veya 4 türr
onun dışınd akaçamaksız yaptım yani 8.5 aylık diyet serüvenimden edindiigm bilgi kadarıyla ister istemez 5 hafta 10 hafta sonra mutlaka bri yerde kaçırıyorsunn
meyvecim 5 mil yapmaya başlıycma ben leisle ile
ama agrı mı gelir diyorsun
1 yıldır spor yapıyorum cnmm agrı gelmez diye ümit ediyorum ama sence?
meyvecim bu çok uzun 68 dk diyor
bütün hepsinin toplamımı anlamaıdm ben yanlış bir şey indirmedim inş
ay meyveee bana salakkkkk salakkkkkkkkkkkk
diyebilirisin hiç bişey anlamaıdm indirdiigm snein verdigin sitede dgeişik videolar var mesela
5 milimden 3 video var onlar ne kııııııııı
bilmiyorum ki o konuyu bende anlamadım :roflol: :roflol: :roflol:
benim indirdiğim 5 mil de 8 link vardı 8 tane video indirdim :roflol: :roflol: :roflol:
allah alllah ben bir video indiridim çıldırcm şimdi yawwwwwwwwwwwww
slm kızlar,neredeyse herkes kilo vermiş ama kimse halinden memnun değil :uhm:
ve bir şeyi unutuyorsuuz arkadaşlar ideal kilonuza yaklaştıkça kilo verme hızınız gözle görülür şekilde azalacak.bu herkes için geçerli.ben eskiden hafta bir bazen birbuçuk kiloyu rahatlıkla verirken şimdi ayda ancak veriyorum.masumcum o kadar kiloyu nasıl verdin cnm ,şurda kalan 3-5 kilodanmı korkuyor gözsün tatlım??aynı şekilde meyvem sende kendini yemiycem diye proğramlamaktansa nasıl yemeden durucam diye kodluyorsun...bu hafta onca atlattığın şeye rağmen kaçamak yapmadıysan bayramdada yapmassın cnm hiç merak etme...
veeee.....aebenim sana gelelim ablacık....sen bir süredir çok uğrayamıyorsun o sebeple çok fazla haberdar değilsin anlaşılan ama kızların motivasyonları zaten düşmeye başlamıştı senin bu yazdığında tuz ekti üzerine :1rolleyes: burda masumu ve meyveyi motive edeceğim diye göbişim çatlıyordu aplam :roflol: artık ne desem iflah olmayacaklar..
kızlarrr ne güzel kilo veriyorsunuz ama gözünüze az geliyor.zaten ilk başından beri biliyorsunuz her hafta birer ikişer kilo gitmeyeceğini...hatta takılmaların olacağını yada +ları göreceğinizi.insanız nefsimize yenilip kaçamaklar da yapıyoruz ama olsun durmak yok yolumuza devam edeceğiz ara ıra tökezleyip düşsek bile....
bu güne kadar olan çabalarınızı düşünüp kendi kendize ne kadar az yolunuzun kaldığını düşünün. birde bei aklınıza getirin ara sıra..artık istediğim şeyleri azar azar olsada yiyebilidğimi...ve sizinde bunları yapmak için az bir zamanınızın kaldığını düşünün..başta aebenim sen...
hatta lafı bilem vaaarrr..:roflol::roflol:
aeben aeben kalksana ...
lambaları yaksana.....
topik elden gidiyor....
çaresine baksana....:teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile3yapma ya zilim gerçekden astımı bu cadılar ben yokken .....kötükedihüso
yav siz bana ne bakıyonuz . ben her zaman dememmi iyi bir örnek olmasamda iyibir hocayımdır diye ....:roflol::roflol::roflol:sempatiksalakcinni
işlerim az kaldı gelicem artık . başta kendimi sonrada sizi bi güzel sopalarım artıkın hiç süpeniz olmasın ..:roflol:
her daimklava:elimde ...olumunekankayizsmile
başta masumum olmak üzere bak bu hafta veryansız ediyordun . nerdeyse 1 kilo vermiş hemde regl olmadıgı halde .naniknaniksengözlerimebaksanab
kıslar gerçekden bende bu hafta iyi deyildim ama kendi hatam .bunu kabul ediyorum ...boshayallersmile
burda hepinizin gün boyu ne yedigini içtigini eleştiriyoruz ama en iyi bekçiniz yine kendinizsiniz ..a.s.
neden kilo vermediginiz yada neden durdugunuzu inanın kendi içinizde degerlendirirseniz nerde hata yaptıgınızı yine en güzel kendiniz açıklarsıznız ...
sizleri çok seviyorum inanan hepde yanınızda olacagım ...olumunekankayizsmile
hatta lafı bilem var ..
..kambersiz ve sopasız dügün olurmu ..:roflol:..
mimücüm eklerim canım listeye ....günaydınnn dün sabah tartıldığımda 89.6 ydım bugün 89.0 çıktım birde dün 4Lt ye yakın su içtim.
kalkar kalkmaz hem hazırlandım hem elmamı yedim.
işe geldim.
3 tane kepekli etimek yedim ( mecburdum çünkü tam buğday ekmeği bulamadım h.sonu alıcam ve iş yerinde paket vardı bugün onunla devam ediyim dedim. )
1 kk peynir 1 salatalık yedim.
yanındada yeşil çay içtim.
2 tanede kayısı yedim kabız olduğum için onu yiyip üstüne yeşil çay içmek biraz rahatlatıyo.
he bu arada dolabımda 1 tane karper kalmıştı. onuda bitirdim:) nasıl kızlar bu arada benide listeye eklerseniz sevinirim.
gamzecim sen epeydir burdasın lsteye yazmadıymışmıyım canım seni.??:uhm:günaydın herkese... benide eklemeyi unutmayın lütfennnnnn
bu hafta 82 kg
hey allahım ille yapacaksın bişi umarım artı olarak yansımazda hayal kırıklığına uğramazsın canım....
uyanığa bak sen uyanıkkk bana olmazsa anneme olur çok çakalsın sen zaarrr
birde annenden parasını alırsın zaaarr sana aldım dye
sen bana yine laf atmadın ya neyse hadi ben bişi demiyorum sana :umursamaz:
sen kendini böyle hissedersen olmaz hoca osurursa cemaat s..r biliyorsun ablaaa biz sen örnek alıyoruz lütfen toparla kendini zaman zaman oluyor böyle şeyler sonuçta...
QUOTE]
anacım hergeldigimde hepinize laf atsam günüz pc de geçer kıs.......kaydirigubbakcemile3
şu hoca cemaat meselesinide gelince aynen katılıyorum ...naniknanik:roflol::roflol::roflol:
ama abdestimi alıp geliyorum vallahi ozaman korkun benden kaçaçak monti çukurumu ararsınız bilmem ...:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik
biliyom nazlım takımdaki kıslarda saldı . gelicem bekleyin ..Şenizaebenim ablam sensiz 6. takım ve monti linki olmaz tabiki gelde 6. takımada salla oklavalarını onlarda cozuttular baya .
biliyom nazlım takımdaki kıslarda saldı . gelicem bekleyin ..Şeniz
sende üzülme reglin geldiginde hep şişiyorsun a.s. iştahında kabardı yine belli ...benim gibi.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?