Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorum canım haklısın bir süre sonra olabilir yapab,lirim bunun garantisi yok....
Bakalım neler olucak on haftaya kadar ömrümüz olurda görürsek...

kızlar dünkü menüm

Kahvaltı 07.30
3 dilim kızarmış tb ekmek
1 kupa yeşil çay
domates salata söğüş
ligt peynir yarım dilim....

Öğlen 12.00
bir tabak kuru fasulye
salata
yoğurt

Akşam 18.30
kıymalı kabak yemeği
salata
ayran...

meyvecim 5 mil yapmaya başlıycma ben leisle ile
ama agrı mı gelir diyorsun

1 yıldır spor yapıyorum cnmm agrı gelmez diye ümit ediyorum ama sence?

meyvecim 5 mil yapmaya başlıycma ben leisle ile
ama agrı mı gelir diyorsun

1 yıldır spor yapıyorum cnmm agrı gelmez diye ümit ediyorum ama sence?

canım bence ağır gelmez sürekli spor yapıyorsan..zaten 5 milde 1-2-3 seklinde ayrılmıs durumda yorulduğun yapamayacağını hissedersen bırakırsın...

zilicim...ben halimden cok memnumun kaydirigubbakcemile2 haftaya 62 olucam inanıyorummm tabi sizin desteğinizle tek basıma zor ..

meyvecim bu çok uzun 68 dk diyor
bütün hepsinin toplamımı anlamaıdm ben yanlış bir şey indirmedim inş

ay meyveee bana salakkkkk salakkkkkkkkkkkk
diyebilirisin hiç bişey anlamaıdm indirdiigm snein verdigin sitede dgeişik videolar var mesela
5 milimden 3 video var onlar ne kııııııııı

ay meyveee bana salakkkkk salakkkkkkkkkkkk
diyebilirisin hiç bişey anlamaıdm indirdiigm snein verdigin sitede dgeişik videolar var mesela
5 milimden 3 video var onlar ne kııııııııı

bilmiyorum ki o konuyu bende anlamadım :roflol: :roflol: :roflol:
benim indirdiğim 5 mil de 8 link vardı 8 tane video indirdim :roflol: :roflol: :roflol:

bilmiyorum ki o konuyu bende anlamadım :roflol: :roflol: :roflol:
benim indirdiğim 5 mil de 8 link vardı 8 tane video indirdim :roflol: :roflol: :roflol:

allah alllah ben bir video indiridim çıldırcm şimdi yawwwwwwwwwwwww

montici hatunlar 6. takımda boş yerimiz var her hangi bir takımda yer almayan arkadaşımız varsa bekliyoruz 6. takıma takımın çoğunluğu monti yapıyor zaten .

bende dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak patlıcan yemeği
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber

ara
1 elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt

kilomda bu sabah 59,2 çıktı malesef -1,1 kilodayım dün regli oldum umarım onun etkisindendir

bugünki menüm....
sabah
su, tiroid ilacım,1 mandalina

kahvaltı
denge ekmek,peynir,salatalık,zeytin,çay

öğle
kabak yemeği,yoğurt,salata

ara
mandalina

akşam
meyva,süt
su,yeşilçay,iksir,ıhlamur,çay,elma çayı
spor yok ama yarın sabah başlamam lazım kızlar oklavayı hakediyorum...buraya yazmassam hepiniz dövün beni.........

kaydirigubbakcemile3yapma ya zilim gerçekden astımı bu cadılar ben yokken .....kötükedihüso
yav siz bana ne bakıyonuz . ben her zaman dememmi iyi bir örnek olmasamda iyibir hocayımdır diye ....:roflol::roflol::roflol:sempatiksalakcinni
işlerim az kaldı gelicem artık . başta kendimi sonrada sizi bi güzel sopalarım artıkın hiç süpeniz olmasın ..:roflol:
her daim klava:elimde ...olumunekankayizsmile

başta masumum olmak üzere bak bu hafta veryansız ediyordun . nerdeyse 1 kilo vermiş hemde regl olmadıgı halde .naniknaniksengözlerimebaksanab

kıslar gerçekden bende bu hafta iyi deyildim ama kendi hatam .bunu kabul ediyorum ...boshayallersmile
burda hepinizin gün boyu ne yedigini içtigini eleştiriyoruz ama en iyi bekçiniz yine kendinizsiniz ..a.s.
neden kilo vermediginiz yada neden durdugunuzu inanın kendi içinizde degerlendirirseniz nerde hata yaptıgınızı yine en güzel kendiniz açıklarsıznız ...

sizleri çok seviyorum inanan hepde yanınızda olacagım ...olumunekankayizsmile

hatta lafı bilem var ..
..kambersiz ve sopasız dügün olurmu ..:roflol:..

Son düzenleme:

aebenim ablam sensiz 6. takım ve monti linki olmaz tabiki gelde 6. takımada salla oklavalarını onlarda cozuttular baya .

mimücüm eklerim canım listeye ....
menülerinizi günlük bütün olarak ekleyinki yorum yapalım . bu sıralar yokum ama arkadaşler yorumlar hatalarınızı yazar
günaydın herkese... benide eklemeyi unutmayın lütfennnnnn

bu hafta 82 kg
gamzecim sen epeydir burdasın lsteye yazmadıymışmıyım canım seni.??:uhm:

aebenim ablam sensiz 6. takım ve monti linki olmaz tabiki gelde 6. takımada salla oklavalarını onlarda cozuttular baya .
biliyom nazlım takımdaki kıslarda saldı . gelicem bekleyin ..Şeniz
sende üzülme reglin geldiginde hep şişiyorsun a.s. iştahında kabardı yine belli ...benim gibi.-tatlicadiarzu-

biliyom nazlım takımdaki kıslarda saldı . gelicem bekleyin ..Şeniz
sende üzülme reglin geldiginde hep şişiyorsun a.s. iştahında kabardı yine belli ...benim gibi.-tatlicadiarzu-

regliden önce iştahım pek bir kabarıktı ablam ama 2 gündür tam montiye uygun devam ediyorum . hedefim var bayrama kadar 55 kilo olmak istiyorum yarın spor salonunada yazılacağım . pazartesi sporada başlıyorum inşallah .

bir hafta daha bitti kızlar...herkese iyi haftasonları iyi tatiller öpüldünüz en sulusundansempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…