Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yatmadan önce bir göz atayım dedim diyarcımla masumcum kaynatmışlar:) kabak tarifimi beğendiğiniz için sevindim kızlar...hem çok basit hemde lezzetli oluyor.ben kabağın sulu yemeğini çok beğenmiyorum,kabak tek başına pek lezzetli bir sebze değil birde suda pişince iyice yavan bir tad alıyor gibi geliyor bana...(annemin yaptığı kıymalı hali hariç) masum senin yapacağın yumurtalı pırasayı biz bu akşam yedik çok lezzetli oluyor mutlaka pırasayı sevenler denesin ben eşimin tabağına böldükten sonra kendi yiyeceğim kısmına peynirde ufalıyorum çok güzel oluyor isterseniz öylede deneyin birde üstüne pul biber offf...

diyarcım is yerin yürünecek mesafedeyse yürüyerek git spor olur.yada biraz erken çık bir durak önce in yürü eve gelirkende bir durak önce in yürü eğer mümkünse tabii.çok geç geliyorsan gece gece yolda tek başına yürüme..
birde markete alışverişe giderken aç gitmemek lazım kızlar ben bunu çoook önce bir tv programında diyetisyenden duymuştum .denedim ....ne zaman aç gittiysem lüzumlu lüzumsuz ne bulduysam alıyorum.yada alışveriş merkeziyse yemek yemeden eve gelmiyorum...boşuna kalori yüklemesi yapıyorum kendime...çok mecbura kalmadıkça aç çıkmıyorum evden ve gördüğüm her şeye saldırmıyorum böylelikle...deneyin bunu gerçekten çok farkediyor....
diyarcım ve masumcum ara sıra hepimizde oluyor bu motivasyon düşmesi durumu...ama yiyip dahada düşürmektense önümüze bakalım değilmi...?
hatada yapsak kaçamakta yapsak yolumuzu yarılamışken neden başa dönelim? böyle durumlarda beni düşünüp toparlanın...o odun gibi bacaklarım 38 bedene indiyse sizin neden olmasın:? wallahi bak motive olun diye yazmıyorum(ama genede olun yani) bu gün okuldan arkadaşa oturmaya giderken bayramda aldığım ve daralttığım pantolonumu giydim.38 bedendi pantolon adam 36 ayarına getirdim abla dedi prova yaptıracak vaktim yoktu 1 cm daralt demiştim ,kalıbıda boldu sanırım. sürekli gittiğim terzi zaten adam ,pantolonu alırken hiç bakamadım oğlum arabanın içindeydi ve arabamı caddeye bırakmıştım hemen girip aldım eve geldim bir baktım içim gitti ne hale getirmiş dedim içimden zurna gibi incecik yapmış nasıl giyeyim ben bunu dedim sinirlenerek....dolaba kaldırmadan önce bi deneyeyim elastik belki olur dedim valla hiç sıkmadan oldu:) içimden anaaaa ben bu kadar zayıfmıymışım yahu dedim ve mutlu oldum...
bende 96 kilo iken biri bu günleri göreceğimi söyleseydi dalga geçiyor diye düşünürdüm.ama isteyince oluyor gerçekten.azmin elinden kurtulan hiç bir şey yok unutmayın....

Son düzenleme:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan keyifli bir gün diliyorum.
masumcuğum afiyet olsun canım. bundan sonra kabağı böyle yaparız,yemek türü olan zaten yenmiyordu bizde. pırasada böyle güzel oluyor. ziliciğimin dediği gibi peynirde koyarız birazkaydirigubbakcemile2
sabah 1 saat yürüyüş yaptım açık havada.öğleden sonra okuldan arkadaşa akşamda eşimin iş arkadaşına gideceğiz. tehlikeli bir gün . en az hasarla atlatırım inşallah. görüşmek üzere

gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan
sabah yuruyusumu leslie bacimla yaptim bugun cok eglenceliydi Dun butungun indirmeye ugrastim ama olmadi bende youtube den izleyerek yapmaya basladim.bakalim hayirlisi bayagi eglenceli geciyo simdilik 1 mille basladim diger videolari buldukca arttiricam.indiremeyen arkadaslara duyrulur.

BU ARADA BEN BU KABAK TARIFINI KACIRDIM KIZLAR BI DAHA YAZMAN MUMKUNMU LACEYCIM opuyorumnanaktan
DEGISIK TATLAR IYI OLUR ARADA BIR SIMDIDEN TESEKKURLER CANIM

günaydııınn kızlarrrr montie dee ilk günümü dün bitirdim. biliyorsunuz dün ilk günümdü menümü yazmaya geldim:) ayrıca bu leslie nedir beni bilgilendirirmisiniz?

KAHVALTI

07:00
elma 1 ad.

08:30 .
eti etimek tuzsuz 3 dilim ( bugünden itibaren tam buğday ekmeğine geçtim)
beyaz peynir 1 kib. kut.
karper peynir (üçgen) 1 ad. ( iş yerinde 1 adet kalmıştı)
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. ( üzerine birde yeşilçay içiyorum mis oluyoo:)

1. ARA ÖĞÜN

11:30 mandalina 2 ad.

ÖĞLE YEMEĞİ

13:00

salatalar (yağsız) ama tam bir porsiyon değildi bir kaç kaşık sadece yeşillikti.
brokoli 3 tane falan ufak parçaydı.
patlıcan kebabı bundan yiyip yiyemiceğimden emin olmadığım için kuru kısmından sadece bir kaşık aldım o da iki üç ufak parçaya denk geldi
cacık 2 kase içtim :).
türk kahvesi - şekersiz 1 fincan

2. ARA ÖĞÜN
16:30
armut 1 ad. .

17:30
elma 1 ad.

AKŞAM YEMEĞİ
20:30 Şu migrostaki hazır tavuk kebaplarından aldım onlardan 3 parçayı mikrodalgada ısıttım light yoğurtla beraber yedim.

kuru kayısı 4 ad. ve üzerine yeşil çay tabiki.

evet kızlar nasıl menümm doğrularım yanlışlarım nelerrr acil değerlendirme bekliyorum:

BU ARADA BEN BU KABAK TARIFINI KACIRDIM KIZLAR BI DAHA YAZMAN MUMKUNMU LACEYCIM opuyorumnanaktan
DEGISIK TATLAR IYI OLUR ARADA BIR SIMDIDEN TESEKKURLER CANIM

günaydın canım olumunekankayizsmile dün akşam ilk defa denedim çok beğendik . kabakları ben kabakları ince küp küp doğradım. önce 2 adet soğanı zeytin yağında birazcık sararttım. daha sonra kabakları ekleyip kısık ateşte kavuruyoruz. ben içine 2 domates rendeledim 20 dk kısık ateşte domatesin suyu ile pişti daha sonra evdeki kişi sayısına göre yumurta çırpıp üzerine döktüm . yumurtalarda pişince üzerine pul biber dökerek servis yaptım

günaydınlar herkese bende dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

öğlen
beyaz leblebi
200 ml lıght süt

ara
1 elma

akşam
2 adet fırında tavuk baget
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber .

merhaba kızlar
bnde montici olmak istiyorum
ama nasıl yapacam hiçbir bilgim yok
lütfen çok rica ediyorum yardımcı olun
bu işin sırrı nedir 6. takıma maşallah önce
herkes kilo veriyor
demek ki doğru yöntem bu
bir kitabı varmış sanırım nerden temin edebilirim
ismi nedir yazarı kimdir
lütfen arkadaşlar çok rica ediyorum bana da öğretin

aebenn ilk yazısını okudum da
işte bnm sorunum zaten insülin direncim mevcut
bu monti bana göre sanırım
zaten bn bu kan şekerimle başaçıkabilmek için glokofen kullanıyorum
sanırrım bu diyetle de en azında çiftli rakamları görüyorum diye düşünüyorum

merhaba hoşgeldin bende montiye dün başladım gördüün gibi hedefim büyük yolum uzun :) benimde çok sorum var

sen kaç kilo vermek istiyorsun canım?

makarna, ekmek, dışı jelatinli yani hazır gıdalar (cips kola bisküvi vs....) şeker ve şeker türevleri hepsi yasak anladığım kadarıyla

ZİLİM ZİLİM ZİLİM sabah sabah beni motive ettin walla gözümyaşardı inan bende görecek miyim bu dana bacakların inceldiklerini
bende 97 ile başladım bu işe senle aynıymışız demek ki ümit var
bana da şimdi deseler bacakların incelecek basenlerin gödecek inanmam ama madem ki sen yaptın demek umut var hala
burda ki herkes muhteşem
masum, aeben sen safiş,yağmurcum herkes iyi ki var
toparlanıyorum zaten kaçamak yapmıyor gibiyim sadece umudum azalıyor gibi bazen

herkese iyi haftasonları

yürüyüş kış zor ama eliptik bisikletin teknik servisinden haftaya cumartesine randevu aldım salona taşıtıcam böylece daha çok yapma imkanım olacak spor şart evet

ay çok yazdım öpüym siziiiolumunekankayizsmile

ve unlu gıdalar da yasak anladığım kadarıyla aslında kitabını almak isterdim ama yedikçe zayıfla ince kal kitabı maalesef tükenmiş:S yeni kitabında da bu diyetten bahsediyormu bilmiyorum:S

merhaba hoşgeldin bende montiye dün başladım gördüün gibi hedefim büyük yolum uzun :) benimde çok sorum var

sen kaç kilo vermek istiyorsun canım?

bnmde çoook kilo vermm lazım
şuan 116,5 kilom bn 80 85 olmak istiyorum tabii inşallah o kiloya düşersem 70 hedeflicem

ve unlu gıdalar da yasak anladığım kadarıyla aslında kitabını almak isterdim ama yedikçe zayıfla ince kal kitabı maalesef tükenmiş:S yeni kitabında da bu diyetten bahsediyormu bilmiyorum:S

sen şuan kaçlsın ve kaç olmak istiyorsun

makarna, ekmek, dışı jelatinli yani hazır gıdalar (cips kola bisküvi vs....) şeker ve şeker türevleri hepsi yasak anladığım kadarıyla

hoşgeldin azracığım . evet canım saydıklarının hepsi yasak onun dışında pirinç , patates, beyaz un ve beyaz undan yapılan bütün gıdalar , şeker ve içinde şeker barındıran herşey , şeker ihtiyacımızı meyvelerden alıyoruz . meyvelerden de muz , kavun , karpuz yasak , üzüm ara öğünlerde yasak ama ana öğünlerde üzüm yiyebiliyoruz . köftelerimizi ekmeksz yapıyoruz . baklagil tükettiğimiz öğünleri etle karıştırmamaya özen gözteriyoruz .

pirinç te değil mi
çok seviyorum işte bn pilavsız yemek düşünemem ama belli artık dü şü ne cem

azracım ben 88.8 im şu an 73 70 arası olmak istiyorum canım

azracım ben 88.8 im şu an 73 70 arası olmak istiyorum canım

çok da değilmiş cnm en azından bnmki si kadar değil
15 kilo felan
inşallah verirsin cnm
bu monti işe yarıyor bilesin
6.takımdan biliyorum
mezun edip edip duruyorlar
bn nerdeyse 2 yıl dollacak 8. takım üyesiyim hmde kaptanıyım
ama velakin 112,5 dan aşağını göremedim halen :

nazcım simerenyayla hmn hmn aynı kilodaydık şimdi o bnden kat be kat ii
o da mı montiyle verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…