aynı ilaç senle bnm ki bnde halsizlik değil de felaket mide bulantısı yapıyorhoş geldin canım...opuyorumnanaktan
aynı durumdan bende muzdaribim hem hipo triodim var hemde insülin direncim var bende glifor diye bir ilac kullanıyorum senin direncin ne durumda ilacını nasıl alıyosun ben sabah aksam yarım alıyorum bu bile cok halsizlik yapıyor bende sende nasıl bir etki yaratıyor opuyorumnanaktan
azracım nihayet senide montici yapıcaz .. ama bak 1 ay geçsin aeben ben neden şimdiye dek senin tekliflerine kulak asmamışım dersin ...kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin ...opuyorumnanaktan
gamzecim yaptıgın hazır soslar yasakdan çok saglıga okdar zararlıki . içindekiler bölümünü oku canım ..
akşamına gelince şimdi menemeni neden yumurtasız yaptın . mercmek var diyemi?
öyleyse yagmurdan kaçarken doulya yakanmışın et yemişsin baklagilin yanında ..kaydirigubbakcemile3bi üst mesajinda yazdım canım etle baklagil tüketmiyoruz ...
kıslar listede kendinni görmek isteyen yada (?) yerleri eksik olan arkadaşlar
yada kilo bildirmeyeyn .(ketumum gibi).
eklerlerse listeye bende eklerim .....
zilim senin kilo aldıgını sanmam canım maşallah çok dikkatlisin ...olumunekankayizsmile.
bak bunu hatırlattıgın iyi oldu kıslarla paylaşayım diyorum hep unutuyorum ...hazır konu açılmışken ... sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ...
HATUNLAR ... BAKIN eger (örnek olarak )nevracım ve zilim gibi tatilden döndügünüzde .. yada benim gibi 2 günlük aşırı kaçamak yapıp baskül fırladıgında ...
acıl toparlanma tedbiri var . en azından bende işe yarıyor ....
bir bilinmeyen de deyil ...a.s
bakliyat dada diger adıyla ayran çorbası .
montiyede uygun .
normal ekmekli monti kahvaltısı yapıyorum ...
ayrdındanda nohut. yarma (aşurelik bugday ) yeşil mercimek ..
yerkende yogurt katıyorum . yaglı yagsız fazla farketmiyor .ama yarım yaglı kulanmakda fayda var .nede olsa bakliyat ... vede yanında salatalık yiyorum .içine katmıyorum ...
bunu öyleden itibaren her iki satte yada açıktıgınızda 3.4. satte bir yiyorsunuz ..
önemli bir ayrıntı ama 2 günden uzun yapmayın tekrar kilo alırsınız ...a.s
bunu sadece 1. 2 günlük telafi olrak düşünün ... ama dedigim gibi 2. günden uzun yapmayın . vede fazla sık yapmayın ...yararından çok zararı olur aklınızda olsun ...
ama 1 günlük için çok telafi edici .vurgulamadan geçemiycegim .a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?