Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aynı ilaç senle bnm ki bnde halsizlik değil de felaket mide bulantısı yapıyor
herkesde farklı etki demekki

azracım nihayet senide montici yapıcaz .. ama bak 1 ay geçsin aeben ben neden şimdiye dek senin tekliflerine kulak asmamışım dersin ...kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin ...opuyorumnanaktan

:teytey::teytey:
inşallah aebenm öyle derim inşallah:Saruboceq:

bu günyediklerim

kalkınca 1 elma,
kahvaltı kıymalı yumurta domates zeytin peynir(yağlı) annemlerde az yağlı peynir yoktu..
öğlen tuavuk salata ayran
aksam balık satala fırında mantar(kaşarlı) 20 dk sonra ayran
yemekten 2,5 saat sonra 5 kestane

menemenimi sbah için yapmıstım oda fazla geldi bende kalanını aksam yogurtlayıp yedim yemekte ceşit olsun diye ama karbonhidratla etin karıstırılamayacagını unutmusum daha dogrusu ben mercimegi karbonhidrat yerine koymadımbilmiyorumkismile bugun sema ablayla konusunca o soyledi bir daha daha dikkatli olucam:sinifsinif:

kıslar listede kendinni görmek isteyen yada (?) yerleri eksik olan arkadaşlar
yada kilo bildirmeyeyn .(ketumum gibi).
eklerlerse listeye bende eklerim .....

başlangıç kilom........85
1. hafta................83.8
2.hafta.................83.2
3.hafta.................82

bu gün hiç giremedim yorgunluktan,evde yer yerinden oynuyor bir türlü yerleşemiyoruz,terası kış bahçesine çevirmeye çalışıyoruz..balkon camlarıyla ortalık inşaat pisliğinden geçilmiyor,oğlum emekleye emekleye merdivenleri tırmanıp oraya kaçıyor bu gün çıldırmadıysam bir daha çıldırmam.yarında boya işleri olacak .temizlikçi kadın almıyorum kendi yaptığımdan başka hiç bir şeyi beğenmiyorum.kadın daha bir kirletecekmiş gibi geliyor ama elden ayaktan düşmek üzreyim kızlar vallahi....

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.azra özellikle azra senin kısa sürede çok kilo vereceğini düşünüyorum bu diyetle.çok hızlı bir şekilde istediğin kiloya yaklaşacaksın...verilecek kilo ne kadar fazlaysa o kadar çok gidiyor kilolar...ilk hafta bile en az !,5 kg gidecek gibi bence....
aebenim kabak tarifi benim uyduruğum ama yaratıcı monticiler eklemeler yaparak çeşitlemeler yapmışlar afiyetlede yemişler....
şimdilik kaçıyorum herkese iiii geceler....

slmm arkadaşlarr
acilen şu çorba tarifne ihtiyacımmm var kaçamklardan sonra yaptıgımız vara tarifini bulamadım yaaa
baya düzensiz gitti birkaç gün kurtarır beni diye düşünüyorum

ayyy aramıza ne çok katılan olmuş öleee
zilicim
cnmm ne güsle motive etmişsin öyle bizi
sagol iiki varsınızzzz ssen ve aben ablam

aben ablaaa
benimle nedne konuşmuyrusn küsmüyüzzz topike gelmişsin bana iki laf etmemişsinnn
bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumben

aradım buldum ben bunu yapmak istiyorum 2 gün bu saatten sonra kim girer bilmiyorum ama ölçüsü nedir acaba bununnn

bunu yapıcam ama salatalık kalmamı evde yarınd açıkamam bende marul yiycme umarım olarr
birde ölçü fark edermi acaba göz kararımı yoksam

iyi geceler kızlar , biraz önce geldik eve . öğleden sonra ve akşam gittiğim arkadaş oturmalarında montiyle hiç alakası olmayan yiyecekler vardı. hepsinin tadına baktım ancak. çok saçma bir gündü. tek güzel tarafı sabah montili kahvaltı vee 70 dk hızlı tempo yürüyüş:uhm:

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. dilerim sağlıklı bir şekilde kilolarınıza veda edersiniz

günaydııın canlarrr en erkenci benim herhalde:) 2.günümün menüsünü paylaşmaya geldimmm

KAHVALTI
08:00
elma 1 ad.

09:00
light beyaz peynir
uno tam buğday ekmeği 2 dilim .
tariş siyah zeytin ezmesi 1 çay kaşığı falan dı sanırım
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. (abencim kuru kayısı yeme demiş bende artık sabah kalkar kalkmaz yiyorum kayısımı üstünede yeşil çay.))

1. ARA ÖĞÜN
12:30
mandalina 1 ad.

ÖĞLE YEMEĞİ
13:00
tavuk kebap 3 tane ama boyutları köftenin biraz daha büyüydü. tadıda çok kötü zaten bir daha asla almıycam:)) ( dün aldıklarımdan tost makinesini ızgara olarak kullanıp pişirdim:))

karnıyarık bu da fırında.ve yağsız pişirmiş annem ufak bir parça yedim.

yoğurt light bir kase bile değil di.
salatalık 1 tane
.
2. ARA ÖĞÜN yoook 1 saat oryantel dersi ve mekik yaptım::)))

AKŞAM YEMEĞİ
18:00
burda gördüğüm kabağı yaptım yumurtalı olandan 3 kabaktan yaptım ufak boydakinden zeytinyağı kullandım yumurta koyacağım için tuzda koymadım domates suyu ile pişirdim mükemmel oldu kızlar:)
1.5 tabak yemişim :) .ama yemekten sonra çatlıyodum:)
penguen - közlenmiş kırmızı biber 1.tane
yoğurt light 1 kase
salatalık 1 ad.

sonra saat 9 gibi bir elma ve bir bardak süt içtim kızlar light süt

işte 2.günümde böyle geçti kızlar yanlışlarım mutlaka olmuştur. uyarılarınızı bekliyorum:)

ve gerçekten kendimi çok mutlu hissediyorum kilo vermek şu an hayat amacım gibi oldu hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:S

az öncekahvaltı yaptım ama daha montiye dün baslamısgibi öyle bi hata yaptımki yumurtayla ekmek yedim bide herkese kıyma kavurması yemicem etleekmek yemez montide diyorum artık doydum kalkıcam sofradan eyvah die bi bğırdm yumurtayma ekmek yemişsim ohaoldumsmile

kızlar bozulmadı dimi montim ...
nasıl böyle bi hata yaptım ben yaaa mafoldumben

eaben abla napcam şimdi ben...

kızlar fırına gittim tam buğday ekmeği almaya
sordum o abla doğal ekmek dedi
doğrumu gidip yanlış ekmek almayım

meyveciiimm inş. bişe olmaz yaaaa bir de bu leslie linkleri nerede canım yaaaa ???

ben tam buğday ekmeğin migrostan aldım şekerler. ondan kllanan var mı?

günaydın kızlarrr
ayy meyvecim nasıl güldüm kıs sabah sabah ama geçenlerde akrep ti sanırım etle mercimek yemişti yani oluyor cnm aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…