aebenn ilk yazısını okudum da
işte bnm sorunum zaten insülin direncim mevcut
bu monti bana göre sanırım
zaten bn bu kan şekerimle başaçıkabilmek için glokofen kullanıyorum
sanırrım bu diyetle de en azında çiftli rakamları görüyorum diye düşünüyorum
deplin aralarda kuru yemiş pek önermiyoruz özelilklede akşamları .. vede meyveyle zaten beraber yenmez...8meyveyle hiçbişi beraber yenmez..)bugün yiyeceklerim
sabah:yarım elma
20dk.sonra 1tb ekmeği kk azyağlı peynir 1 domates 1 salatalık
112 açık çay
öğlen:1tb etsiz kuru fasülye
1kase yoğurt
ara:1 hurma 1 elma
akşam:1tb mercimek çorba ,etsiz patlıcan yemeği ,yoğurt
fırında yapıyorum süper oluyo.patlıcan biber domates sogan sarımsak hepsini çiğden doğrayıp tesiye koyuyorum biraz tuz biraz karabiber biraz sıvı yağ salçalı su ve fırına ...yanında mercimek içmeyecekseniz kuşbaşı et de koyabilirsiniz.
ara:meyve,ceviz
aaa belki arkadaşımla Türk kahvesi içerim yasak biliyorum ama nscafe kadar kaeinli değil:))))
mimu canım 6.takımada hoşgeldin bu arada vakit bulup yazamadım ...arkadaşlar mesela nelerle neler yenmez bunları bilmemekte çok kötü mesela arkadaş mercimek ve et demiş:S yanlış şeler tüketmeyelim:S
bu haftanın listesini birazdan yaparım . ama ilk sayfada eskiye dönük kilo kayıtlarıda var bakabilirsiniz ...Bu diyetle kim ne kadar zamanda ne kadar kilo verdi acaba? Yazabilir misiniz? :))6. grup gayet başarılı. Ben de merak ettim :))
gamzecim yaptıgın hazır soslar yasakdan çok saglıga okdar zararlıki . içindekiler bölümünü oku canım ..kızlar ben bişi sorucam yemekleri hazır sosla pişirmek yasakmı montide ben tavuklarımı dun aksam su yeni cıkan fırın sosuyla pişirdimde acaba yanlısmı yaptımbilmiyorumkismile
dunku menumude yazayım
sabah
3 dilim denge ekmek peynir yumurtasız menemen
öğle
ıspanak salata yogurt
aksam
yumurtasız yaptıgım menemeni yogurladım 2 kasık ondan mercimek corbası 3 kasık kadar ıspanak salata 3 tane tavuk baget :kedi:ayyy aksam biraz fazlamı olmus acabaeyvahedigeldismile
azracım nihayet senide montici yapıcaz .. ama bak 1 ay geçsin aeben ben neden şimdiye dek senin tekliflerine kulak asmamışım dersin ...kaydirigubbakcemile5bnmde çoook kilo vermm lazım
şuan 116,5 kilom bn 80 85 olmak istiyorum tabii inşallah o kiloya düşersem 70 hedeflicem
mimü( KANINA ÖZEL MONTİGNAC .)BU KİTABİ AL GÜZELİM YEDİKÇE ZAYIFLADAN DAHA İYİ DİYET AÇISINDANDA ...ve unlu gıdalar da yasak anladığım kadarıyla aslında kitabını almak isterdim ama yedikçe zayıfla ince kal kitabı maalesef tükenmiş:S yeni kitabında da bu diyetten bahsediyormu bilmiyorum:S
MİMÜ KAHVALTINDA YANLIŞLAR İLK GÜN ZAMANLA SENDE UTURTURSUN ...günaydııınn kızlarrrr montie dee ilk günümü dün bitirdim. biliyorsunuz dün ilk günümdü menümü yazmaya geldim:) ayrıca bu leslie nedir beni bilgilendirirmisiniz?
KAHVALTI
07:00
elma 1 ad.
08:30 .
eti etimek tuzsuz 3 dilim ( bugünden itibaren tam buğday ekmeğine geçtim)
beyaz peynir 1 kib. kut.
karper peynir (üçgen) 1 ad. ( iş yerinde 1 adet kalmıştı)
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. ( üzerine birde yeşilçay içiyorum mis oluyoo:)
1. ARA ÖĞÜN
11:30 mandalina 2 ad.
ÖĞLE YEMEĞİ
13:00
salatalar (yağsız) ama tam bir porsiyon değildi bir kaç kaşık sadece yeşillikti.
brokoli 3 tane falan ufak parçaydı.
patlıcan kebabı bundan yiyip yiyemiceğimden emin olmadığım için kuru kısmından sadece bir kaşık aldım o da iki üç ufak parçaya denk geldi
cacık 2 kase içtim :).
türk kahvesi - şekersiz 1 fincan
2. ARA ÖĞÜN
16:30
armut 1 ad. .
17:30
elma 1 ad.
AKŞAM YEMEĞİ
20:30 Şu migrostaki hazır tavuk kebaplarından aldım onlardan 3 parçayı mikrodalgada ısıttım light yoğurtla beraber yedim.
kuru kayısı 4 ad. ve üzerine yeşil çay tabiki.
evet kızlar nasıl menümm doğrularım yanlışlarım nelerrr acil değerlendirme bekliyorum:
azracım hiç merak etme yeterki sen iste ....opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
bnde montici olmak istiyorum
ama nasıl yapacam hiçbir bilgim yok
lütfen çok rica ediyorum yardımcı olun
bu işin sırrı nedir 6. takıma maşallah önce
herkes kilo veriyor
demek ki doğru yöntem bu
bir kitabı varmış sanırım nerden temin edebilirim
ismi nedir yazarı kimdir
lütfen arkadaşlar çok rica ediyorum bana da öğretin
diyarcım bundan önceki kiloları nasıl verdiysek kalanlarıda öyle vericez güzelim yılmak yok .....zemuszemusiçmem mi içiyorum tabi ki normalde yeşil çay içiyordum ondan öncede 5 i bi yerdenin matesi hariç funda,kekik,biberiye,yeşil çay karşıtırıp içiyordum. şimdi ikisiri içiyorum işte
yolum o kadar uzun ki bazen nerede durduğumu nasıl devam ediceğimi bilmiyorum.
özellikle sporsu bacaklarımın erimiyeceğinide biliyorum
welhasıl kelam işte böyle
afiyet olsun laceyim ...menü verince daha iyi oluyor dimi...aklinialirimsmileiyi geceler kızlar , ziliciğim dilerim bizde senin gibi 2. aşamaya geçebiliriz canım. henüz 1. aşamaya dahi adapte olamadımeyvahedigeldismile
bugünkü menüm
sabah : 1.5 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 y. zeytin, domates ve salatalık söğüş, yarım demet maydanoz
öğle: 2 dilim tb ekmekli tost, ayran
akşam : kabakları soğanla kavurup yumurta kırdım üstüne (ziliciğimin tarifi), yoğurt, salata
not: evdekiler kabağa bayıldılaropuyorumnanaktan
ara: 1 bardak nar suyu (dilerim yasak değildir=
su: 1.5 lt su
spor: 50 dk leslie
gamzecim sen epeydir burdasın lsteye yazmadıymışmıyım canım seni.??:uhm: [QUOTE=malesef canım 2 haftadır yokum listede ben:sinifsinif::kedi:[/QUOTE .!.::kedi::kedi::kedi:
akşamın pek az olmuş diyarcım ...herşlere ii akşamlar
bugünkü menüm
kahvaltı
3 dilim tb ekmeği
2 kk az yağlı peynir(bim bitti evde az yağlı vardı mecburen bu hafta onu yerim)
4 zeytin
bir bardak light süt
domates salatalık
öğlen:
2 haşlanmış baget
salata
yoğurt
ara:
bir armut
akşam:
bir elma
a.s.bir hafta daha bitti kızlar...herkese iyi haftasonları iyi tatiller öpüldünüz en sulusundansempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2oh oh kıvır ..kaydirigubbakcemile3aebencimm kah.da yanlarına not düştüklerimden başka yanlış yok dimii bende sabah bir arkadaşın yazdığı kabağı yapıyorum şimdi:) diyetle mutluyummm bşrde oryantel dersinden geliorum
çamlıcam iştehınmı azaldı ?merhaba arkadaslar
bende hemen bugunki menumumyazayim
sabah sadece 1dilim ekmek t.b ,1 domates peynir ve capuccino
ara 1portakal
oglen 3 tane kofte,salata ve ayran
ara 2 erik
aksam lacyden aldigim kabak yada kuru fasulye etsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?