günaydııın canlarrr en erkenci benim herhalde:) 2.günümün menüsünü paylaşmaya geldimmm
KAHVALTI
08:00
elma 1 ad.
09:00
light beyaz peynir
uno tam buğday ekmeği 2 dilim .
tariş siyah zeytin ezmesi 1 çay kaşığı falan dı sanırım
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. (abencim kuru kayısı yeme demiş bende artık sabah kalkar kalkmaz yiyorum kayısımı üstünede yeşil çay.))
1. ARA ÖĞÜN
12:30
mandalina 1 ad.
ÖĞLE YEMEĞİ
13:00
tavuk kebap 3 tane ama boyutları köftenin biraz daha büyüydü. tadıda çok kötü zaten bir daha asla almıycam:)) ( dün aldıklarımdan tost makinesini ızgara olarak kullanıp pişirdim:))
karnıyarık bu da fırında.ve yağsız pişirmiş annem ufak bir parça yedim.
yoğurt light bir kase bile değil di.
salatalık 1 tane
.
2. ARA ÖĞÜN yoook 1 saat oryantel dersi ve mekik yaptım::)))
AKŞAM YEMEĞİ
18:00
burda gördüğüm kabağı yaptım yumurtalı olandan 3 kabaktan yaptım ufak boydakinden zeytinyağı kullandım yumurta koyacağım için tuzda koymadım domates suyu ile pişirdim mükemmel oldu kızlar:)
1.5 tabak yemişim :) .ama yemekten sonra çatlıyodum:)
penguen - közlenmiş kırmızı biber 1.tane
yoğurt light 1 kase
salatalık 1 ad.
sonra saat 9 gibi bir elma ve bir bardak süt içtim kızlar light süt
işte 2.günümde böyle geçti kızlar yanlışlarım mutlaka olmuştur. uyarılarınızı bekliyorum:)
ve gerçekten kendimi çok mutlu hissediyorum kilo vermek şu an hayat amacım gibi oldu hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:S
merhabaa kilo vermek için istemek yeterli cnm mein ol başarıcaksın
kahvaltıda kaysı yemişsin ögünlerle birlikte yemiyoruz meyveyi
ya 3 saat sonra yada en az 20 dk önce yemeye çalışıyoruz
onun dışınd MENÜN İİ
birde yedigin peynir neydi acaba bazı markalar %12 yaglı oluyor lıgyt yazsada üstünde dikkat ett bizim için en uygunu bimdeki aknaz
aknazın lightı var mı
şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim de
Evet light olanı var, pembe kutuda opuyorumnanaktan
çamlıcam iştehınmı azaldı ?
akşamına salata ve yogurt eklemeyi unutma ....aklinialirimsmile
kabak tarifini laceyimmi verdi ..opuyorumnanaktan
harika bir menün sonunu kestaneyle uçurmuşun meyvem ...:umursamaz:bu günyediklerim
kalkınca 1 elma,
kahvaltı kıymalı yumurta domates zeytin peynir(yağlı) annemlerde az yağlı peynir yoktu..
öğlen tuavuk salata ayran
aksam balık satala fırında mantar(kaşarlı) 20 dk sonra ayran
yemekten 2,5 saat sonra 5 kestane
masumum kaçamakda ne oluyur 6.li rakamları görmüşken ..alsanaalsanasmileslmm arkadaşlarr
acilen şu çorba tarifne ihtiyacımmm var kaçamklardan sonra yaptıgımız vara tarifini bulamadım yaaa
baya düzensiz gitti birkaç gün kurtarır beni diye düşünüyorum
yafrum henginize laf atayım ben .naniknanikayyy aramıza ne çok katılan olmuş öleee
zilicim
cnmm ne güsle motive etmişsin öyle bizi
sagol iiki varsınızzzz ssen ve aben ablam
aben ablaaa
benimle nedne konuşmuyrusn küsmüyüzzz topike gelmişsin bana iki laf etmemişsinnn
bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumben
4.er kaşık masumum ama yemene baglı ben göz kararı katıyorum ve nohutu fazla koyyorum .aradım buldum ben bunu yapmak istiyorum 2 gün bu saatten sonra kim girer bilmiyorum ama ölçüsü nedir acaba bununnn
bilmiyorumkismilebu tür günlerde erttesi gün çok dikkatli olmalısın laceyim ..proteine yüklen bugün bari ...iyi geceler kızlar , biraz önce geldik eve . öğleden sonra ve akşam gittiğim arkadaş oturmalarında montiyle hiç alakası olmayan yiyecekler vardı. hepsinin tadına baktım ancak. çok saçma bir gündü. tek güzel tarafı sabah montili kahvaltı vee 70 dk hızlı tempo yürüyüş:uhm:
alkisalkisalkisyeni olmana ragmen gayet başarılı . mimü...günaydııın canlarrr en erkenci benim herhalde:) 2.günümün menüsünü paylaşmaya geldimmm
KAHVALTI
08:00
elma 1 ad.
09:00
light beyaz peynir
uno tam buğday ekmeği 2 dilim .
tariş siyah zeytin ezmesi 1 çay kaşığı falan dı sanırım
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. (abencim kuru kayısı yeme demiş bende artık sabah kalkar kalkmaz yiyorum kayısımı üstünede yeşil çay.))
1. ARA ÖĞÜN
12:30
mandalina 1 ad.
ÖĞLE YEMEĞİ
13:00
tavuk kebap 3 tane ama boyutları köftenin biraz daha büyüydü. tadıda çok kötü zaten bir daha asla almıycam:)) ( dün aldıklarımdan tost makinesini ızgara olarak kullanıp pişirdim:))
karnıyarık bu da fırında.ve yağsız pişirmiş annem ufak bir parça yedim.
yoğurt light bir kase bile değil di.
salatalık 1 tane
.
2. ARA ÖĞÜN yoook 1 saat oryantel dersi ve mekik yaptım::)))
AKŞAM YEMEĞİ
18:00
burda gördüğüm kabağı yaptım yumurtalı olandan 3 kabaktan yaptım ufak boydakinden zeytinyağı kullandım yumurta koyacağım için tuzda koymadım domates suyu ile pişirdim mükemmel oldu kızlar:)
1.5 tabak yemişim :) .ama yemekten sonra çatlıyodum:)
penguen - közlenmiş kırmızı biber 1.tane
yoğurt light 1 kase
salatalık 1 ad.
sonra saat 9 gibi bir elma ve bir bardak süt içtim kızlar light süt
işte 2.günümde böyle geçti kızlar yanlışlarım mutlaka olmuştur. uyarılarınızı bekliyorum:)
ve gerçekten kendimi çok mutlu hissediyorum kilo vermek şu an hayat amacım gibi oldu hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum:S
zilimden ...kaydirigubbakcemile3kardeşimm kabağa bayılmış bugün yeniden yap diyor kızlar böyle başka tarifleri nereden bulutuz?
eminmisin çamlıcam ?kabak yemegi meşur oldu bacım ...aksam yemegime yogurdumu ekledim aebencim saolasin nasihatlarin icin opuyorumnanaktan kabak yemegi tarifinide lacey den aldim gayet lezzetliydi ama benden baska hickimse yemedi nedense gayet hafif bir tarif.
olumunekankayizsmilegünaydın monticiler şimdi tam buğday ekmeği alamaya gidiyorum
opuyorumnanaktangünaydınnnn keyifli ve montili bir gün diliyorum. kaydirigubbakcemile3
hayır meyvem bozulmadı okdar önemli deyil sakın üzülme ...a.syumurtadaki doymuş yaglar . yumurtanın içinde bulunan başka bir madde sayesinde fazla emilmiyormuş . kitabin bir yerinde okumuştum ..az öncekahvaltı yaptım ama daha montiye dün baslamısgibi öyle bi hata yaptımki yumurtayla ekmek yedim bide herkese kıyma kavurması yemicem etleekmek yemez montide diyorum artık doydum kalkıcam sofradan eyvah die bi bğırdm yumurtayma ekmek yemişsim ohaoldumsmile
kızlar bozulmadı dimi montim ...
nasıl böyle bi hata yaptım ben yaaa mafoldumben
eaben abla napcam şimdi ben...
kafamçokkarıştı çok kötüyüm midem bulanıyor kusmak istiyorum mafoldumben
entegre . dogol ekmek olarakda geçiyor azracım ... rengi koyu bir renk ve sert oluyor biraz doyurucu ....kızlar fırına gittim tam buğday ekmeği almaya
sordum o abla doğal ekmek dedi
doğrumu gidip yanlış ekmek almayım
ne kadar su içiyorsun mimu???masummm eet bugünn uyanır uyanmaz yedim o yüzden kayısımıı:) uyarın için teşekkür ederim yaaa kızlar bu kabız dan sorun yaşayan var mı?
not aldım gamzen haftaya listeye düzenlerim ....başlangıç kilom........85
1. hafta................83.8
2.hafta.................83.2
3.hafta.................82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?