Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dün yediklerim
sabah:
2 tane haşlanmış yumurta
2kk light peynir
domates biber salatalık
bir bardak light süt

öğlen:
tavuklu salata
ayran

ara:
2 avuç fındık beyaz leblebi karşımı
2 bardak ayran
2 tane kestane(yasak olduğunu bilmiyordum yemiş oldum)
iki avuç da iğde benzeri meyve

masumum istiyorsan yap canım . ben 1 gün yapıyorum genelde ...
birde bu çorbayı 2 satte bir içiyorsun öyle 2 ögün deyil kuzum . az ,az sık .sık .
ben öyleyin başlıyordum 2 satte bir .
birde tuzsuz ,yagda olmayınca . basküle yansıyor ..yanında salatalıkgın yoksa az yeşilik ye .tuz atma sakın .
2.3 kş.da aşagı yukarı 1 kaseye denk geliyor mimu .. yogurtda ölçü yok güzelim ne yersen ..en saglıklı besinlerden biri .
notumu aldım diyarım.. gözümden kaçmış ..a.s
kilo vermen az geliyorsa sporla dengele .proteini artır .

abenn ablaaaa selammm
selam hem ikiz annesi hem çıtır hatun ...zemuszemus
masumum cuma tebrik edemedim 6'lı rakamlarını güzelim hayırlı olsun darısı 5li rakamlara .:jeyyar:
bayrama kadar senden kaçamak duymak istemiyorum ...

perşembe buluşuyormuyuz .ikizlerlemi geliyorsun kuzum o kalabalıga .?.sengözlerimebaksanab

afiyet olsun diyar...

kıslar ketumum yok ... işe başladı galiba ... kilo bildirmeyede gelmedi.
akşamları girse bari...

abowwwwwwwwwwww ben koca kase yedim ablaaa yanlış yaptım desene

perşebme günü gidicemm aldıklarımı dgeiştirmek için
sen kaçta gidiceksin abla buluşalım çokk sevinirim gerçekten
bayrama kadar yok ablaa söz kaçamak filan

eee şimdi ben acıkmadım çok yediigmden azcık yiyimmmi yinede
yanınd ayelillik yedim yag ve tuz da 0 sadece çok yemem olayı karıştırdı

ha bride yok abla ikizlerle girermiiym ku oraya hiçç

sabah klasik kahvaltı (geç yaptım öğlenle birleşti)

16.10 : 1 elma

öğlen yemediğim salata ve yoğurdu akşam yiyeceğim.

su içemiyorum dişimin ağrısından...

abllaaa tşk ederim tebrik ettigin için
5 li rakamlar mı dedinnn?
hiç düşünmemiştim bilmiyorumkismile

masumum çok yediysen 3 saat sonra ye o zaman .sonrakileri 2 saat yaparsın ...

...çarşamba konuşalım iyce belli olsunda .a.s sabah eşimle çıkarım ama başka işlerimde var kızılayda ...ögrenci kartı vs. çıkartıcam .

sabah klasik kahvaltı (geç yaptım öğlenle birleşti)

16.10 : 1 elma

öğlen yemediğim salata ve yoğurdu akşam yiyeceğim.

su içemiyorum dişimin ağrısından...
vvisper hoşgeldin ..
yenimi başladın montiye yazılarını pek göremedim ?
akşam salata ve yogurdunun yanına ana yemegin var dimi?
dişin içinde geçmiş olsun ...
abllaaa tşk ederim tebrik ettigin için
5 li rakamlar mı dedinnn?
hiç düşünmemiştim bilmiyorumkismile
masumum bundan 3 sene evvel bana 5'li rakamları görecegimi söyleseler ..şaşırdılar herhalde derdim kaydirigubbakcemile3.ki ben genç kızken bile 67 kilolardaydım .3 bebem var 35 yaşındayım ama gördüm 5li rakamları ....sengözlerimebaksanab.
sen neden göremeyesin ?zemuszemusherşey istemekle ..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

ok ozamann sen bana haber veririsinn abla zaten çocukları babanneye bırakıcam

ablaa oturup biyerde tiramusu ve kahve içeriz dimiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ayyyy aben ablaa ben ilk 90 kilo iken derdimki 70 olayım yeter
sonra deidm 65 olayım 63 olayım deken 60 olmaya karar verdim

60 yeter diye düşündüm hep ama şimdiide 58 fikri cazipp geliyyyy

ok ozamann sen bana haber veririsinn abla zaten çocukları babanneye bırakıcam

ablaa oturup biyerde tiramusu ve kahve içeriz dimiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
bak bunu için söz veremem masumum ... çünki çoçukların okuldan dönüşlerine yetişmem lazım ... ve baya işim çok .. seni görsem o yeter bana ...Şeniz

ayrıca tiramusuda neymişş...alsanaalsanasmile

ayyyy aben ablaa ben ilk 90 kilo iken derdimki 70 olayım yeter
sonra deidm 65 olayım 63 olayım deken 60 olmaya karar verdim

60 yeter diye düşündüm hep ama şimdiide 58 fikri cazipp geliyyyy
bu bir hastalık vallahi sonu yok ..aklinialirimsmile daha neler cazip gelecek ayolll....zemuszemus

zilim alttan alttan bakma ses ver kuzum ....

slm kıssslarr....pazar olmasına rağmen aebenim ve masumum burdasınız..bende işten güçten fırsat buldum ancak girdim.evde boya badana işleri var.oğlumla çocuk odasına kapandık oturuyoruz.eşimde ara sıra kapıdan kafasını uzatıp kış başında nerden buluyorsun böyle işleri deyip duruyor. bi daha gelirsen valla ustalara söliycem bütün evi yapsınlar diye dedim gitti sempatiksalakcinni

benim uydurmasyon tariflerim ver ver bitmez arkadaşlar...siz tarif isteyin yeter.ben egeli arkadaşlara ne zaman gitsem bir çeşit otu illa yumurtayla kavrup yerlerdi.bende ot delisi biri olarak onlardan ne öğreniyorsam bir şeyler ekleyip çıkarıp kendi damağımıza göre uyarlayıp yapıyorum...bu şekilde pırasayıda yapıyorum ben oda süper oluyor.hele birde pırasa ıspanak ve ısırgan kavurup üstüne yumurta kırdınızmı Allahım Allahımmm....sizin ellerinizi benim ayaklarımı bağlasınlar (ki en çok ben yiyebileyim)
birde ben montiye uygun unsuz mücver yapıyorum.onuda deneyin severseiz yapın...
kabakları rendeliyorum isteğe bağlı olarak dereotuda doğruyorum içine(kendime koyup eşime koymadan ayırıyorum) un koyulmadığı için içine bir yumurta kırıp bolca baharat katıyorum ve tuz tabiki.birde aknaz peyniri ufalayın içine onları biraz harmanlayıp çok azıcık sıvıyağ koyup kızdırdığınız genişçe bir tavaya ister irice köfte halinde kaşık kaşık dökün istersenizde tümünü çevirebilirim derseniz kalınca bir krep gibi dökün.(ben öle yapıyorum bir seferde pişiyor) bir kapak yardımıyla çeviriyorum krep benzeri büyük mücverimi...yanınada ayran ohhh nefiss bir monti menüsü....
ama kabakları rendeledikten sonra kabakların suyunu mutlaka sıkın unda olmadığı için çorba gibi olur yoksa...birde ben içine bir iki dalda taze soğan doğruyorum çok incecik süppppper oluyor.dur akşama yapiim bari...cokacimcoook

aben abla bu çorbayı 1 günde yapsam 2 günde yapsam sonuç aynı olacaksa 1 gün yapayım bende

zilim kolay gelsin cnm ve süper bir tarfi dahaaa
valla okurkenn hayal ettim süperrr
evde kabagım var detoksum bitince yapayım hemenn

aben ablammm tabiki görelim accık yiterrr hatta kızılayda buluşup pazara yürüyelimmm

eşim geldi kaçtım ....
masumum 2 gün yap madem başladın ....
zilim mucuks ..

entegre . dogol ekmek olarakda geçiyor azracım ... rengi koyu bir renk ve sert oluyor biraz doyurucu ....
hadi bakalım menülerini bekliyorum ...opuyorumnanaktan

bu çok koyu değil
inşallah doğrudur
yada sizler hangi markeeten alıyorsunuz yani bilindik migros da tansaş da varsa gideyim alayım bir bakayım
bime sordum yoktu orda
aslında menü vermeyi pek sevmm kendi takımımda bilmiyorumkismile
ama burası bnm takımm değil bnde mecbur vercemkaydirigubbakcemile3
sizler yanlışmı doğrumu söleyeceksinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…