Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum umarım banada yer vardır. zilimin desteği ile ...
çünki yıllardır beyaz un ve şeker pates ve pirinçsiz yaşayamayan bir insan olduğum için açıksaı sizi hergün takip etmeme rağmen özelliklede
( ziligurtinin tariflerini motivasyonundan faydalanmak için giriyordum topiğe) monti diyetine başlamaya korkuyordum.yapamazsam diye... zilicim cesaretlendirdi beni umarım yarı yolda bırakmam..
şu anda gözümü karartarak başlama nedenim cumadan beri tamamne hayata küsmem .çünki baskülüm bozulmuş 118 zannediyordum cuma günü aczanedetartıldım 125 kilo geldim şok oldum hayat küstüm adeta . bu arada boyum 1 78 kilom şu anda 125 diyeyim heralde eczanedeki doğrudur ..yarın baskülümü servise gönderiyorum tam olarak kilomu bildiririm daha sonra...
bu gece monti menümle işe başladım gerçi daha hiç birşeyi bilmiyorum sayenizde öğreneceğim
akşam yemeği
tavuğun göğüs kısmı (yarısı) bol salata (1 tatlı kaşığı yağ ile) yoğurt

hoşgeldin derincim
akşam yemeğin montiye uygun canım sabah tam yaparsan kahvaltını öğlende sebzeli etli salatalı ve yoğurtlu sıkı bi yemekle arada da meyve yersen akama zaten acıkmıyorsun
monti bence çok sağlıklı ve dengeli bir beslenme tarzı
eğer istersne eminim yaparsın

gelelim zilimin kabak tarifine inanamıyorum çünkü o yemeği bugün yaptım
ben nasıl yaptım
6 tane kabağı rendeledim
içine 3 sap yeşil soğan ince ince doğradım
3 yumurta kırdım
iki dilim light peynir
çok çok az yağ belki bir yemek kaşığı yoktur
200 ml yoğurt
baharat koydum
karıştırıp borcama döktüm ve fırında pişirdim
nasıl olmuş yoğurt montiye ters düşmemiştir umarım
un yok die yoğurt koydum

bugünkü menüm monti dışıydı
sabah:
dolmalık biber kırmızı biberi çok az yağ ile kavurdum içine pastırma doğradım
ondan dört kaşık aldım
2 dilim yağsız peynir
bir bardak çay
domates salatalık

öğlen:
3 adet kurabiyebilmiyorumkismile
bir bardak çay

akşam:
salata
200 ml yoğurt
bir dilim mücver
3 kaşık z.yağlı kereviz

ama işin güzel yanı(kurabiye ile mahvettikten sonra kalmadı biliyorum ama
2 saat tempolu yürüyüş
bir saatten fazla karadeniz yöresi folklör oynadım

iyi akşamlar kızlar derinciğim aramıza hoşgeldin. arkadaşlar bugün tatamen organik bal kabağı buldum .montiye uygun nasıl yaparım . ziliciğim sende vardır tarif

bu gün yediklerim
sabah 9 da:yumurta ekmek domates peynir zeytin..
14 de süt
15:30 dda kıymalı patlıcan yoğurt yumurta
17:00 1 dilim peynir 2 köfte
20:30 balık salata

bu gün birazkarısık oldu yarın düzene giricem yine...
kabak tatlısı vardı yengemlerde diyetteyim yemicem dedim kadın bana sen ne kadra uğrasırsan uğras zayıflayamazsın yapın öyle sen incelmezsin dedi cok sinirlendm millete inat bayrama kadar 60 olmam lazım...

vvisper hoşgeldin ..
yenimi başladın montiye yazılarını pek göremedim ?
akşam salata ve yogurdunun yanına ana yemegin var dimi?
dişin içinde geçmiş olsun ...

aslında birara hep yazıyordum ama ara verince yazmaya utandım. bugün tekrar başladım.tartım bozuk o yüzden bilmiyorum kilomu.servise götüreceğim yarın sanırım cuma kilo bildirimi yapabilirim.

menümü yazayım
sabah klasik monti kahvaltısı..

16.10 : 1 elma

akşam : pirinçsiz kabak yemeği,salata ve yoğurt

suyu 1 lt içtim dişimden dolayı yazmıştım zaten.geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.

ayyyy aben ablaa ben ilk 90 kilo iken derdimki 70 olayım yeter
sonra deidm 65 olayım 63 olayım deken 60 olmaya karar verdim

60 yeter diye düşündüm hep ama şimdiide 58 fikri cazipp geliyyyy

masum aynı şeyleri ben diyorum şimdi takıldım kaldım 83-84 lerde ..bir 70 leri göremedim.sen başardın darısı bana inşallah

görürüsn wisperrrrr yeterki azizmli ve istikrarlı ol
buraya gel paylaşımd abulun motiven artsın cnm

derincim aramıza hoşgeldin.monti gerçekten insanın sınırlarını zorlamayan bir beslenme biçimi cnm.alıştıktan sonra makarnayı pilavı aramayacağına eminim.zaten az haşlanmış spagetti olarak makarnada yenebiliyor tatlım.okuduklarından iyi çıkarımlar yapmış ve akşam yemeğini montiye çok uygun beslenerek yapmışsın.menülerini sabahtan yemeden önce bildirirsen gerekli düzeltmeleri yaparız burda arkadaşlarla..tam uyarak gidersen ilk hafta en az 1,5 kilo gider bakta gör zili demişti dersin ama noooolur kaçamak yapma tatlım...birde imkanın varsa hergün 45-60 dk yürü dahada artar diyetin etkisi...ve sarkmalar olmaz vücudunda...

laceyim var öyle bir kabak tarifim.bende gebe iken yer dururdum canım istedikçe.amma velakin içerisinde pekmez varben buharlı pişiricimde kabağı pişiricinin sepetine koyup kısa sürede yumuşacık haşlıyordum susuz olarak.(bu kısmı buharlı pişirici yoksa su ile yapabilirsin) tabağa aldıktan sonra üzerine bir iki yemek kaşığı pekmez bir yemek kaşığı tahin ve bolca ceviz hindiatan cevizi rendesi ile süslüyordum.
ammmmmaaaaa bu tarif size uymuyor....benim babam şeker hastası biliğiniz gibi.ve onlar için fruktozlar var doğal meyve şekeri ..onlarla pişiriyordu annem babam için .bu seçeneğin biri marketten fruktoz alarak yapabilirsin...yada aroma marka şekersiz elma suyu var kabağı onunla haşlayabilirsin ben bunuda denedim bir on gün kadar evvel hem hafif mayhoş oldu tadı güzeldi..üzerinede bolca ceviz serpersin al sana monti kabak tatlısı:))
kızlar valla ben en iyisi monti restorant açayım.sizde müşteri olun .ben pişirip yedirmeyide çok severim.siz hep gelirsiniz hem sohbet ederiz hem yersiniz içersiniz:))

Son düzenleme:

bende snein monti diyeti ile rahat zayıflayacagını düüşünüyorum cnmm
azmetmek yeterlş bence bu işte ve kararlı olmak sendede bu kararı görüyorum zaten
biz burda birbirimize çok yardımcı oluyoruz zilim ve aben abla başta olmak üzere sanada yardımcı oluruz tabiki

akşam yemegin tam monti menüsü olmuş cnm

ama biz eti yani proteini öglen
sebze yemekleirni akşam tercih ediyoruz genelde

zilim ilk müşterin ben olurum snaırsam
cnm fruktoz şurubunu bualabilrimiyiz marketlerde

birde bu aramnın elma suyundan genelde bahsediyorsun sne şekersiz mi eger öle ise alıp içlelim heman:içelim:

birde size çok alasasız bir olay alatıcam çok sinirlendigim için

şimdi benim sürekli gittgiim bir parfümerim var
perşembe oraya gidip krem alıcma deidm nemlendirici
diederma alabirlirsiniz dedi bayan
ne kadar deidm bir tanesi 35 lira
ama siz farklısınız size ikisini 35liraya vercem dedi
neyse alıp çıktım

haftasonu tesadüfen giridigm bir parfümeride
2 lisnin kampayalı fiyatının 16.5 oldugunu ögrendm
hemen eve gelip netten bi baktım gerçekten fiyatlar öyle yani en pahalı 20 liraa

nasıl sinirlendim anlamadım siz olsanız ne yapardınız?

masumcum cnm önce fruktoz şekerden bahsedeyim cnm.oda meyve şekeri.aebenimde bir kez kullanmıştı diye okudum yalnış hatırlamıyorsam.yalnış hatırlıyorsamda şimdiden pardon...ama yerinde olsam fruktozu kullanmazdım çünki montide nasıl çok şekerli meyveleri pek tercih etmiyorsak buda şekerli meyvelerin özlerinden elde ediliyor cnm.hatta en yoğun meyve şekeri diyebilir fruktoz şekeri için.ilk etapta kullanmasanız iyi edersiniz.zaten meyve yiyebiliyorsunuz...aromanon %100 şekersiz meyve suları var cnm.ama onlarıda içmeyin derim ben ilk etapta.bir bardak meyve suyunda meyve posası olmadığı gibi bir elme yiyip doyacaksan ve şeker ihtiyacını karşılacaksan meyve suyu olunca iş değişiyor.bir bardak elma suyu en az 2 yada 2,5 elmadan çıkıyor.durduk yere o kadar şekeri yükleme vücuduna insülin seviyeni dalgalandırma ....
aebenim gelince oda yapar bu konuda yorumlarını ....
parfümerine git ve hangi eczanede yada sitede düşük söyledilerse fiyatını söyle kendisine ve bir daha kendilerini tercih etmeyeceğiniz onlara güvendiğin için ordan alışveriş ettiğini ama güveninin sarsıldığını anlat..bana sen yapabilirmiydin dersen yapamazdım ben bu konularda pek ses edemeyen bir tipim.ama yapım bu değişemiyorum ve bu yüzden bir çok yerde hakkım yeniliyor.ama sen yapablecek gibiysen yap.insanı enayi yerine koymalarına hiç tahammülüm yok...

zilicim anladım cnm haklısın tabi elma dururken neden suyunu içelimdimi ama
bugün çocuklara vişne suyu yaptım yazın dolaba koydugum vişnelerden ama aklıma gelmedi
ayırmak şekersiz kısmındna birazcık kendime

parfümeri olayına gelince çok sinirlendim gerçekten ama salaklık bende gidip gidip oradan aldıgım için
yarın ark tlf ile arayoıp fiyatını sorucak bakalım ne kadar diyecekler
ama gdiip sölüycme içimde kalmasın

bu arada zilicim ben pırasa kavurmuştum bugün ve yarın için yumurtalı yerimd iye
ama detoks yaptım bugün ve iki gün yapıcma diye buzluga attım pırasmı inşş bir şey olmaz birde

ben yarınd ayaparım die dşşüşünmüştüm detksu ama sanırım yapmıycamm

özlemcim yeşil çay içtim
birde başka çay içeyim

ayran çorbası detoksu yaptım bugün

evet okudum canım o yüzden süt filanda yazmadım ya çorbayı içiceksin ki geç oldu saat geriye bi hava bide su kalıyor :)
sen ılık suyu iç çözüm olmazsa hemen vur kafayı yat :)))

yarın tartılıcak mısın detoks işe yaradı mı görmek için? ben 20 ekimde ki doğum günüm için 75.9 u görmek istiyorum bende mi yarın yapmsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…