laceyim var öyle bir kabak tarifim.bende gebe iken yer dururdum canım istedikçe.amma velakin içerisinde pekmez varben buharlı pişiricimde kabağı pişiricinin sepetine koyup kısa sürede yumuşacık haşlıyordum susuz olarak.(bu kısmı buharlı pişirici yoksa su ile yapabilirsin) tabağa aldıktan sonra üzerine bir iki yemek kaşığı pekmez bir yemek kaşığı tahin ve bolca ceviz hindiatan cevizi rendesi ile süslüyordum.
ammmmmaaaaa bu tarif size uymuyor....benim babam şeker hastası biliğiniz gibi.ve onlar için fruktozlar var doğal meyve şekeri ..onlarla pişiriyordu annem babam için .bu seçeneğin biri marketten fruktoz alarak yapabilirsin...yada aroma marka şekersiz elma suyu var kabağı onunla haşlayabilirsin ben bunuda denedim bir on gün kadar evvel hem hafif mayhoş oldu tadı güzeldi..üzerinede bolca ceviz serpersin al sana monti kabak tatlısı:))
kızlar valla ben en iyisi monti restorant açayım.sizde müşteri olun .ben pişirip yedirmeyide çok severim.siz hep gelirsiniz hem sohbet ederiz hem yersiniz içersiniz:))
birde size çok alasasız bir olay alatıcam çok sinirlendigim için
şimdi benim sürekli gittgiim bir parfümerim var
perşembe oraya gidip krem alıcma deidm nemlendirici
diederma alabirlirsiniz dedi bayan
ne kadar deidm bir tanesi 35 lira
ama siz farklısınız size ikisini 35liraya vercem dedi
neyse alıp çıktım
haftasonu tesadüfen giridigm bir parfümeride
2 lisnin kampayalı fiyatının 16.5 oldugunu ögrendm
hemen eve gelip netten bi baktım gerçekten fiyatlar öyle yani en pahalı 20 liraa
nasıl sinirlendim anlamadım siz olsanız ne yapardınız?
laceycim
gerçekten çok canım sıkıldı ya enayi yurduna konuldum kimseye güvenmiyceksi demekki
hoşgeldin derincim
akşam yemeğin montiye uygun canım sabah tam yaparsan kahvaltını öğlende sebzeli etli salatalı ve yoğurtlu sıkı bi yemekle arada da meyve yersen akama zaten acıkmıyorsun
monti bence çok sağlıklı ve dengeli bir beslenme tarzı
eğer istersne eminim yaparsın
hoşbulduk canım. inşallah başarabilirim sizlerden öğreneceğim artık hergün menülerinizi okuyrak
gelelim zilimin kabak tarifine inanamıyorum çünkü o yemeği bugün yaptım
ben nasıl yaptım
6 tane kabağı rendeledim
içine 3 sap yeşil soğan ince ince doğradım
3 yumurta kırdım
iki dilim light peynir
çok çok az yağ belki bir yemek kaşığı yoktur
200 ml yoğurt
baharat koydum
karıştırıp borcama döktüm ve fırında pişirdim
nasıl olmuş yoğurt montiye ters düşmemiştir umarım
un yok die yoğurt koydum
bugünkü menüm monti dışıydı
sabah:
dolmalık biber kırmızı biberi çok az yağ ile kavurdum içine pastırma doğradım
ondan dört kaşık aldım
2 dilim yağsız peynir
bir bardak çay
domates salatalık
öğlen:
3 adet kurabiyebilmiyorumkismile
bir bardak çay
akşam:
salata
200 ml yoğurt
bir dilim mücver
3 kaşık z.yağlı kereviz
ama işin güzel yanı(kurabiye ile mahvettikten sonra kalmadı biliyorum ama
2 saat tempolu yürüyüş
bir saatten fazla karadeniz yöresi folklör oynadım
hoşbulduk canımiyi akşamlar kızlar derinciğim aramıza hoşgeldin. arkadaşlar bugün tatamen organik bal kabağı buldum .montiye uygun nasıl yaparım . ziliciğim sende vardır tarif
zilicim çok sağol canım motivasyon ve desteklerin için .inşallah kaçamakta yapmayacağım canım mesela bu akşam gezmeğe haberliydik hayatımda ilk defa tabağımı geri çevirdimm..inşallah bu hırsım hiç geçmez...derincim aramıza hoşgeldin.monti gerçekten insanın sınırlarını zorlamayan bir beslenme biçimi cnm.alıştıktan sonra makarnayı pilavı aramayacağına eminim.zaten az haşlanmış spagetti olarak makarnada yenebiliyor tatlım.okuduklarından iyi çıkarımlar yapmış ve akşam yemeğini montiye çok uygun beslenerek yapmışsın.menülerini sabahtan yemeden önce bildirirsen gerekli düzeltmeleri yaparız burda arkadaşlarla..tam uyarak gidersen ilk hafta en az 1,5 kilo gider bakta gör zili demişti dersin ama noooolur kaçamak yapma tatlım...birde imkanın varsa hergün 45-60 dk yürü dahada artar diyetin etkisi...ve sarkmalar olmaz vücudunda...
laceyim var öyle bir kabak tarifim.bende gebe iken yer dururdum canım istedikçe.amma velakin içerisinde pekmez varben buharlı pişiricimde kabağı pişiricinin sepetine koyup kısa sürede yumuşacık haşlıyordum susuz olarak.(bu kısmı buharlı pişirici yoksa su ile yapabilirsin) tabağa aldıktan sonra üzerine bir iki yemek kaşığı pekmez bir yemek kaşığı tahin ve bolca ceviz hindiatan cevizi rendesi ile süslüyordum.
ammmmmaaaaa bu tarif size uymuyor....benim babam şeker hastası biliğiniz gibi.ve onlar için fruktozlar var doğal meyve şekeri ..onlarla pişiriyordu annem babam için .bu seçeneğin biri marketten fruktoz alarak yapabilirsin...yada aroma marka şekersiz elma suyu var kabağı onunla haşlayabilirsin ben bunuda denedim bir on gün kadar evvel hem hafif mayhoş oldu tadı güzeldi..üzerinede bolca ceviz serpersin al sana monti kabak tatlısı:))
kızlar valla ben en iyisi monti restorant açayım.sizde müşteri olun .ben pişirip yedirmeyide çok severim.siz hep gelirsiniz hem sohbet ederiz hem yersiniz içersiniz:))
hoşbulduk canım zaten ben sizleri az çok tanıyorum artık çünki hergün girip okuyordum ..ama cesaretim yoktu yapamam diyordum inşallah başarabilirim...canım daha hiçbirşey bilmiyorum inanki hem beni uyaracaksınız hemde menülerinizden öğreneceğim artık akşamüzeri zilim davet edince bende hemen geldim aranıza inşallah kızımdan vakit bulduğumda geçmişide okurum..demkki proteini akşam yiyeceğiz bugün yemekte tesadüf eseri tavuk vardı zaten öğrenmiş oldum bu arada tatlım sağolbende snein monti diyeti ile rahat zayıflayacagını düüşünüyorum cnmm
azmetmek yeterlş bence bu işte ve kararlı olmak sendede bu kararı görüyorum zaten
biz burda birbirimize çok yardımcı oluyoruz zilim ve aben abla başta olmak üzere sanada yardımcı oluruz tabiki
akşam yemegin tam monti menüsü olmuş cnm
ama biz eti yani proteini öglen
sebze yemekleirni akşam tercih ediyoruz genelde
masum gitmiş arkadaşlar umarım bişey yemez.ama detoksdaysa bir bardak ayranda içebilirdi.hem toklukda sağlardı.ama ben geç kalmışım:)) bende yatayım yorgunluktan tabanlarım sızlıyor yarın dünyanın inşaat pisliğini temizliycem dahave öğleden sonrada öğrencimin evine derse gideceğim(tabii oğluşuma öğrencimin annesi bakıyor biz piyano çalışırken:)) sabah görüşürüz kızlar herkese allah rahatlık versin byeemirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?