Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

özlem yarın tartılırım ama aben ablam 2 gün tartılmayın yazmış
birde bu 2 gün yapılıyor kararsız kaldım acaba yarında yapsammı yoksa 1 gün yetermii

masum gitmiş arkadaşlar umarım bişey yemez.ama detoksdaysa bir bardak ayranda içebilirdi.hem toklukda sağlardı.ama ben geç kalmışım:)) bende yatayım yorgunluktan tabanlarım sızlıyor yarın dünyanın inşaat pisliğini temizliycem dahave öğleden sonrada öğrencimin evine derse gideceğim(tabii oğluşuma öğrencimin annesi bakıyor biz piyano çalışırken:)) sabah görüşürüz kızlar herkese allah rahatlık versin byeemirmirmirmir

ana zilim gelmiş zilimmmmmmmmmmmm
hala geçerlimi ayran iiçeyim hemannn

teşekkürler ziliciğim , fruktoz , pekmez işi evdekilere uymaz canım. bizim pipiriklililer yemez hepsi bana kalır bende normal yapıp yememeye karar verdim. aslında pazarda gördüğümde çok sevmeme rağman almadım ama bunu gittiğimiz köy gezisinde elime tutuşturdular. almamazlık olmazdı.

masumcuğum gerçekten can sıkıcı bir durum. arkadaşına sordurduktan sonra onada düşük fiyat derlerse hemen götür canım. para iadesi yapmasalar bile en azından yerine başka ürünler alırsın.

zilim birde 2 gün mü yapmak gerkiyor bu detoksu devam edeyimmi yarın
yoksam 1 gün yitermiii
umarım görürüsn yazdıklarımı

laceycim
gerçekten çok canım sıkıldı ya enayi yurduna konuldum kimseye güvenmiyceksi demekki

ziliimmmm ordamısınn hayla cvp bekliyorum umarım çıkmamışsındır

iyi akşamlar kızlar derinciğim aramıza hoşgeldin. arkadaşlar bugün tatamen organik bal kabağı buldum .montiye uygun nasıl yaparım . ziliciğim sende vardır tarif
hoşbulduk canım
zilicim çok sağol canım motivasyon ve desteklerin için .inşallah kaçamakta yapmayacağım canım mesela bu akşam gezmeğe haberliydik hayatımda ilk defa tabağımı geri çevirdimm..inşallah bu hırsım hiç geçmez...
hoşbulduk canım zaten ben sizleri az çok tanıyorum artık çünki hergün girip okuyordum ..ama cesaretim yoktu yapamam diyordum inşallah başarabilirim...canım daha hiçbirşey bilmiyorum inanki hem beni uyaracaksınız hemde menülerinizden öğreneceğim artık akşamüzeri zilim davet edince bende hemen geldim aranıza inşallah kızımdan vakit bulduğumda geçmişide okurum..demkki proteini akşam yiyeceğiz bugün yemekte tesadüf eseri tavuk vardı zaten öğrenmiş oldum bu arada tatlım sağol

iyi geceler canım nasılda yorulmuşsundur tahmin edebiliyorum çocukla çok zor oluyor

lesile ablayıda indirdim yatıyo evde valla ama başlamam lazımm

benim bilgisayarda her boyu var o ablanın :) 2 kere yaptım sadece ama zevkli
ben dışarıda yürümeyi daha çok seviyorum ama
kış için bunu yapcaz mecburen yoksam ankaradasın donarsın mazallah sokakta spor yaparsan

günaydın güzellerr...

bu gün yiceklerim
sabah tost süt
öğlen domates corba yoğurt fındık
aksam beyaz lahana yemeği yoğurt..

gunaydin arkadaslar umarim guzel bir gun olur hepiniz icin
benim bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost(t.b),1 domates ve capuccino
ara 1 elma
oglen pazi kavurma ve ayran
ara 1 portakal
aksam kabak dolmasi pirincsiz ve ayran

ben montiyi bıraktımm zayıflamayı daadelikafadulden

günaydııın canlarımmm :) tartılmaktan piskopat olcam ben yaaa sabah olsunda hemen tartılıyım istiyorumm dün resmen diyeti bozmak için önüme herşey geldiii ama ben naaptımmm 1 parça bile kaçamak yookk

sabah 8:30 da 2 kayısı yedim üstüne yeşil çay

10:30 da 4 dilim tb ekmeği ( pazar kahvaltısı olduğu için abarttım biras:))
light peynir
domates salatalık
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ve biraz acı bi sos ama içinde çok az yağ vardı...

14:30 da bir elma

15:00 da fırında yağsız karnıyarık yedim
pırasa yapmış annem ama sağolsun pirinçli ama tek bir tane bile pirinç yutmadan ayırdımm iki kaşık falan
1 parçada haşlanmış pirzola tavuk

sonra ben dışarıya çıktım nargile içmeyeee anaaam tophaneye gittik masada meyveler çerezlerrr buzlu bademlerrr :)
meyveler de salkım salkım üzümler.. erkek arkadaşımda ye yeee diye tepemde sonra baktı ben yemicem o da yemedi kaldırttı masadan hepsini ordada bir şekersiz çay ve su içtimm:):)

akşam 19:30 da iki parça tavuk yoğurt veee minnacık salata:)

akşam yatmadan da bir elma yedim uyudum kızlarrr:) nasılım

Günaydın hanımlarrr nasılsınız bakalım
ne çok yazılar yazılmış öyle oku oku gözlerim yoruldu vallaa yaaaa

valla haftasonumu montie uygun geçirdim ama inanın hangi gün ne yemiştim hatoırlamıyorum yaaa o yüzden de menü yazmyorum geçmişe dair... Biraz hastayım hala tam iyileşemedim birazdan doktor gidicem bakalım derdim neymiş.....

Gelince yine yazarım kıslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…