Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gecmiş olsun safişcim..

günaydın hatunlar .....
sizlere söz vermiştim bu hafta sporu fülliycem diyte .. sabah baya yürüdüm şimdide pilatese kaçıyorum .evide toplayıp gelirim .....opuyorumnanaktan

derincim hoşgeldin ..opuyorumnanaktan.
senin diyet mazini biliyorum güzelim ..opuyorumnanaktanelimizden geldigince yardım ederiz yeterki sen kararlı ol .. bir süre eş dost gezmelerine ara ver çünkü karşı koymak zor olur ....yerimseniben
bütür beyaz un ve şeker i.beslenmeden sonra montiye geçişde monti baya etkilidir ..a.s

günaydın hatunlar .....
sizlere söz vermiştim bu hafta sporu fülliycem diyte .. sabah baya yürüdüm şimdide pilatese kaçıyorum .evide toplayıp gelirim .....opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ABLACIM .BENDE SENİN AKSİNE BU HAFTA SONU HİÇ SPOR YAPAMADIM..
İŞLERİNİ HALLET BEKLETME BİZİ .. zemuszemus

menüne sadece öylen ögünün kötü diyarım ....başka göze baten bişi yok ...a.s
sporun içinde tebrikler .....alkisalkisalkis

kızlar günaydın .. nasılsınız.malum kızım hasta olduğu için ve ben hastanelerde süründüğüm için diyetim tam olmadı sanki yinede elimden geldiğince uydum.

cuma
1 erik
sabah
3 dlm t.b ekmeği tuzsuz salça sürdüm üzerine
8 zeytin şekersiz çay

öğlen
1 simit mecburen hastanedeydim

akşam telafi ettim ama
4/1 tabk domates soğan biber kavurması
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

yatarken 1 armut

cumartesi
3 d.t.b.ekmeği
6-7 zeytin bol yeşillik domates salatalık şekersiz çay

öğlen
az sebze yemeği 1 kaşık kadar yoğurt salata

akşam
yarım tabak barbunya
salata yoğurt

pazar
3 dl t.b.ekmeği light krem peynir sürülmüş
5-6 zeytin domates salatalık yeşillik
şekersiz çay
öğlen
4/1 tabak etli patlıcan bol yeşillikli salata yoğurt

ara 1 mandalin 1 kupa yeşl çay
akşam
yarım porsiyon barbunya domates yeşil biber salata yoğurt

yatarken
1 mandalin tabi günlük 2 lit su

kızlar ya karışık olmuş olabilir inanın hem kızım hasta hemde kışlık çıkar yıka ütüle yazlık kaldır yıka ütüle ev komple temizlendi şu an pilim bitmiş durumda.

iyi akşamlar kızlar derinciğim aramıza hoşgeldin. arkadaşlar bugün tatamen organik bal kabağı buldum .montiye uygun nasıl yaparım . ziliciğim sende vardır tarif
laceyim umarım yememişindir . bal kabagının degerine hiç baktınmı .??lmaz:

tlyoncum öncelikle kızınada sanada geçmiş olsun ...opuyorumnanaktan
menülerin çok güzel olmuş tebrikler ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
. sadece bikaç yerde hata var okadar ..

benide iş çıkışı spor bekler kızlarr

hayalim 3 kelime o da şöyle 73 kilo olmak

gecmiş olsun safişcim..

sağol birtanem geldim sonunda sinüzit dedi dr. yine bir sürü ilaççç...
Çokta severim ilaç içmeyi ben bayılırım.... :bbo:

günaydın hatunlar .....

günaydın ablaa
hadi yap sporunuda gel...

benide iş çıkışı spor bekler kızlarr

hayalim 3 kelime o da şöyle 73 kilo olmak

zor değil bu sana bağlı istedikten sonra olmayacak bir şey değil bence.... yerimseniben

bilmiyorum yine olmuycak gibi geliyo kendimi ince hayal bile edemiyorum safinazcım

bilmiyorum yine olmuycak gibi geliyo kendimi ince hayal bile edemiyorum safinazcım

ama böyle düşünürsen zaten 1-0 yenik başlamış olursun şekerim yaaa....
Önce sen inanmalısın bunun gerçekten oalcağına ve inandığını başarabilmelisin....

Burda o kadar insan bu başarıyı elde etmişken senmi edemiceksin? Neden?

hoşbulduk aeben..hatırlamışsın kışın bir ara yine başlamıştım ama çabuk pes etmiştim iki günde .ama bu sefer pes etmek yok çok kararlıyım bugün güne bile mutlu başladım.akşam ev gezmeğine gittiğim halde yemedim bir süre gitmeyeceğim yada gidersem hiçbirşey yemeyeceğim çok teşekkürler desteğiniz için

bugün tartıldım kilom122

sabah uyanınca 1 elma
3 dilim tam bığday ekmeği kk peynir domates salatalık roka maydonoz 2 biber 5 zeytin ve ıhlamur tarçınlı
öğle yumurtalı ıspnak hazırladım yanında bol salata ve yoğurt
akşam içinse haşlama sebze yoğurt salata düşünüyorum
haşlama sebzenin yanında çorba içebliyormuyuz arkadaşlar

haklısın canım inanıyorum bu sefere bakalım:)

sende çokgüsel kilo vermişsin ne kadar srdü montiyle mi yaptın hepp eyvahedigeldismile

derincim şimdiden başarılar
eminim ilk hafta tamamen uyarsan epey bi kilo vericeksin:)
yardım istersen burdayız

safinazcım geçmiş olsun kızın için tez zamanda iyileşip seni peşinden koştursun :)

herkese ii haftalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…