Günaydın hanımlarrr nasılsınız bakalım
ne çok yazılar yazılmış öyle oku oku gözlerim yoruldu vallaa yaaaa
valla haftasonumu montie uygun geçirdim ama inanın hangi gün ne yemiştim hatoırlamıyorum yaaa o yüzden de menü yazmyorum geçmişe dair... Biraz hastayım hala tam iyileşemedim birazdan doktor gidicem bakalım derdim neymiş.....
Gelince yine yazarım kıslar....
derincim hoşgeldin ..opuyorumnanaktan.selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum umarım banada yer vardır. zilimin desteği ile ...
çünki yıllardır beyaz un ve şeker pates ve pirinçsiz yaşayamayan bir insan olduğum için açıksaı sizi hergün takip etmeme rağmen özelliklede
( ziligurtinin tariflerini motivasyonundan faydalanmak için giriyordum topiğe) monti diyetine başlamaya korkuyordum.yapamazsam diye... zilicim cesaretlendirdi beni umarım yarı yolda bırakmam..
şu anda gözümü karartarak başlama nedenim cumadan beri tamamne hayata küsmem .çünki baskülüm bozulmuş 118 zannediyordum cuma günü aczanedetartıldım 125 kilo geldim şok oldum hayat küstüm adeta . bu arada boyum 1 78 kilom şu anda 125 diyeyim heralde eczanedeki doğrudur ..yarın baskülümü servise gönderiyorum tam olarak kilomu bildiririm daha sonra...
bu gece monti menümle işe başladım gerçi daha hiç birşeyi bilmiyorum sayenizde öğreneceğim
akşam yemeği
tavuğun göğüs kısmı (yarısı) bol salata (1 tatlı kaşığı yağ ile) yoğurt
günaydın hatunlar .....
sizlere söz vermiştim bu hafta sporu fülliycem diyte .. sabah baya yürüdüm şimdide pilatese kaçıyorum .evide toplayıp gelirim .....opuyorumnanaktan
menüne sadece öylen ögünün kötü diyarım ....başka göze baten bişi yok ...a.shoşgeldin derincim
akşam yemeğin montiye uygun canım sabah tam yaparsan kahvaltını öğlende sebzeli etli salatalı ve yoğurtlu sıkı bi yemekle arada da meyve yersen akama zaten acıkmıyorsun
monti bence çok sağlıklı ve dengeli bir beslenme tarzı
eğer istersne eminim yaparsın
gelelim zilimin kabak tarifine inanamıyorum çünkü o yemeği bugün yaptım
ben nasıl yaptım
6 tane kabağı rendeledim
içine 3 sap yeşil soğan ince ince doğradım
3 yumurta kırdım
iki dilim light peynir
çok çok az yağ belki bir yemek kaşığı yoktur
200 ml yoğurt
baharat koydum
karıştırıp borcama döktüm ve fırında pişirdim
nasıl olmuş yoğurt montiye ters düşmemiştir umarım
un yok die yoğurt koydum
bugünkü menüm monti dışıydı
sabah:
dolmalık biber kırmızı biberi çok az yağ ile kavurdum içine pastırma doğradım
ondan dört kaşık aldım
2 dilim yağsız peynir
bir bardak çay
domates salatalık
öğlen:
3 adet kurabiyebilmiyorumkismile
bir bardak çay
akşam:
salata
200 ml yoğurt
bir dilim mücver
3 kaşık z.yağlı kereviz
ama işin güzel yanı(kurabiye ile mahvettikten sonra kalmadı biliyorum ama
2 saat tempolu yürüyüş
bir saatten fazla karadeniz yöresi folklör oynadım
laceyim umarım yememişindir . bal kabagının degerine hiç baktınmı .??iyi akşamlar kızlar derinciğim aramıza hoşgeldin. arkadaşlar bugün tatamen organik bal kabağı buldum .montiye uygun nasıl yaparım . ziliciğim sende vardır tarif
kızlar günaydın .. nasılsınız.malum kızım hasta olduğu için ve ben hastanelerde süründüğüm için diyetim tam olmadı sanki yinede elimden geldiğince uydum.
cuma
1 erik
sabah
3 dlm t.b ekmeği tuzsuz salça sürdüm üzerine
8 zeytin şekersiz çay
öğlen
1 simit mecburen hastanedeydim
akşam telafi ettim ama
4/1 tabk domates soğan biber kavurması
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
yatarken 1 armut
cumartesi
3 d.t.b.ekmeği
6-7 zeytin bol yeşillik domates salatalık şekersiz çay
öğlen
az sebze yemeği 1 kaşık kadar yoğurt salata
akşam
yarım tabak barbunya
salata yoğurt
pazar
3 dl t.b.ekmeği light krem peynir sürülmüş
5-6 zeytin domates salatalık yeşillik
şekersiz çay
öğlen
4/1 tabak etli patlıcan bol yeşillikli salata yoğurt
ara 1 mandalin 1 kupa yeşl çay
akşam
yarım porsiyon barbunya domates yeşil biber salata yoğurt
yatarken
1 mandalin tabi günlük 2 lit su
kızlar ya karışık olmuş olabilir inanın hem kızım hasta hemde kışlık çıkar yıka ütüle yazlık kaldır yıka ütüle ev komple temizlendi şu an pilim bitmiş durumda.
gecmiş olsun safişcim..
günaydın hatunlar .....
sizlere söz vermiştim bu hafta sporu fülliycem diyte .. sabah baya yürüdüm şimdide pilatese kaçıyorum .evide toplayıp gelirim .....opuyorumnanaktan
benide iş çıkışı spor bekler kızlarr
hayalim 3 kelime o da şöyle 73 kilo olmak
bilmiyorum yine olmuycak gibi geliyo kendimi ince hayal bile edemiyorum safinazcım
derincim hoşgeldin ..opuyorumnanaktan.
senin diyet mazini biliyorum güzelim ..opuyorumnanaktanelimizden geldigince yardım ederiz yeterki sen kararlı ol .. bir süre eş dost gezmelerine ara ver çünkü karşı koymak zor olur ....yerimseniben
bütür beyaz un ve şeker i.beslenmeden sonra montiye geçişde monti baya etkilidir ..a.s
ama böyle düşünürsen zaten 1-0 yenik başlamış olursun şekerim yaaa....
Önce sen inanmalısın bunun gerçekten oalcağına ve inandığını başarabilmelisin....
Burda o kadar insan bu başarıyı elde etmişken senmi edemiceksin? Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?