Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

derincim ben içebiliyoruz diye biliyorum ama kesin konuşmuyum arkadaşlar daha tecrübeli

derincim
sebzenin yanında et ve ürünleri yok ise çorba içebiliyorsun
zaten mercimek çorbasına patate, un yada havuç koymuyoruz
sen ne çorbası yapmayı düşünüyorsun?

merhaba sebze yaninda corba icebilirsiniz sadece corbanin icinde un yadacpatates havuc olmamjasi lazim.mesala mercimek icebilirsiniz tabi icinde bu saydiklarim olmamali.

haklısın canım inanıyorum bu sefere bakalım:)

sende çokgüsel kilo vermişsin ne kadar srdü montiyle mi yaptın hepp eyvahedigeldismile

inanmaya devam etmelisin bence tatlım ben burdaki herkesin başaracağına inanıyorum çünkü kendimde dahil

canım ben yaz başında sadece ir hafta lahana çorbası diyetini yaptım bir haftada beş kilo verdim sonra bıraktım hiç bir şey yapmadım
üç haftadırda monti uyguluyorum ve bu güne kadar montide toplam 3.800 gr. verdim yani üç haftada.... monti bana çok yaradı umarım sanada yarar....

safinazcım geçmiş olsun kızın için tez zamanda iyileşip seni peşinden koştursun :)

sağol canım benim.... opuyorumnanaktan

derincim ben içebiliyoruz diye biliyorum ama kesin konuşmuyum arkadaşlar daha tecrübeli
sağol canım
derincim
sebzenin yanında et ve ürünleri yok ise çorba içebiliyorsun
zaten mercimek çorbasına patate, un yada havuç koymuyoruz
sen ne çorbası yapmayı düşünüyorsun?
tamam canım . doğruyaaa şehriye çorbası yapamam tarhana yapsam içinde un var domates çorbası yapsam yinede 2 yemek kaşığı un konuluyor .hangi çorbaları içiyorsunuz sizler birde öğün araları 3 saat yetrlimi.

şu anda 1 mille lesliemide yaptım kızım izin vermedi artık o uyuyunca biraz daha yaparım

ben mercimek çorbası yapıyorum içine soğan domates salça kırmızı dolmalık biber koyuyorum ama kereviz pırasa da koyduğum oluyor birde kırmızı mercimek tabi ki onları pişirip blanderdan geçiriyorum baharatlı ve limonlu içiyorum
bir kerede buğday çorbası yapmıştım ama bunları yani baklagilli çorbaları yerken yanında et yemiyoruz kesinlikle
yoğurtlu soğanlı aşurenin içindeki buğday varya biz gendime diyoruz işte onunla çorba yapmıştım

sağol canım nerelisiniz eşim kayserili onlarda gendime diyor bayılırım o çorbaya nohutlu buğdaylı biz un ve yumurtada koyuyoruz ama artık n ve yumurtayı koymam .kendime ayrı yaparım. mercimek çorbasınında öyle yaparım artık

üüff birazdan öğle yemeği bugün pazartesi olduğu için ya nohut çıkar ya kurufasulye ya da mantı falan :S sağlıksız besliyolar beni burdaaa yine aç kaldımmm

mercimek çorbasıınıda kesin unlu yapıyorlardır ya da patates havuç falan koyuyorlardır:S

mutsuzlaştım birden:S

bizde ayran çorbası diyoruz ama içinde nohut yok yumurtalı unlu gendimeli yapılıyor ben montiye uydurdum sadece gendime koyuyorum yoğurt soğan birde baharat o çorbayı yediğim öğünlerde diğer yediklerime dikkat ediyorum

biz tunceliliyiz canım

aebencim bende bilmiyorum neden böyle oldu...ayran detoksunu yaptığımdan beri gr gitmiyor...kaçamağım yokkötükedihüsosenağlama

merhaba millet......
hayırlı haftalar herkese...opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...opuyorumnanaktan
geçmişe pek bakamadım bayağı sayfa birikmiş...
hafta sonu yatılı misaifirim vardı nete giremedim...

derincim meülerinde hata yok cnm.montide öğlenleri protein akşamlarıda sebze tavsiye ediliyor.yağ konusunda çok kısıtlama yok.ama bolda kullanma tabii.spor yapmanada sevindim.dahada çabuk kurtulacaksın kilolardan hemde metabolizman hızlanır...

selam herkeseee

zilimmm çıkmamışsındır inşş kızlar ben işiy sormka istiyorum spor ve yemek ilişkisi
yani spordan ne kadar önce ve sonra yemeliyiz saattleri bir türlü ayarlayamıyorum yaaa

bu konud abir bilgi eidnirsem eger ayarlama yapıcma yemek saatleirme göre

birde detoksta dgeilim çünkü dün çok açlık hissettim aben ablamda ben birgün yapıyorum diyinc edeidm bir gün yapayım birde bayram dönüşü yaparım dedim

bu arada sanırım regli olacam yuppiii:)))

aeben saolc anım.nerde hata var söylersen tekrarlamıyayım canım
kırmızıyla yazmıştım tlyonum .a.s
hadi bakalım bismillah ....opuyorumnanaktan
menün gayet başarılı derincim ....
tabiki içebilirsin ... ama montide okdar çok çorba seçenegi yok malesef ...en gözde çormamız mercimek ...içine un. patat .havuç katma ama ..

aebencim bende bilmiyorum neden böyle oldu...ayran detoksunu yaptığımdan beri gr gitmiyor...kaçamağım yokkötükedihüsosenağlama
detoks sana yaramadı desene yagmurum ...:umursamaz:
ama bu hafta pas etme sporda yapki hızlansın bünyen ..birde bu hafta proteine egırlık ver ....
yemek aralarında spor daha saglıklı diye biliyorum masumum ... tok da açda olmayacaksın ....
günaydınlar herkese....opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim aebencim...akşamları eve geçte gitsem yorgunda olsam mutlaka bantta yürüyecem....30 dk yetermi acaba çok sıkılıyorum da:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…