sabah uyanınca 1 elma
3 dilim tam bığday ekmeği kk peynir domates salatalık roka maydonoz 2 biber 5 zeytin ve ıhlamur tarçınlı
öğle yumurtalı ıspnak hazırladım yanında bol salata ve yoğurt
akşam içinse haşlama sebze yoğurt salata düşünüyorum
haşlama sebzenin yanında çorba içebliyormuyuz arkadaşlar
sabah uyanınca 1 elma
3 dilim tam bığday ekmeği kk peynir domates salatalık roka maydonoz 2 biber 5 zeytin ve ıhlamur tarçınlı
haklısın canım inanıyorum bu sefere bakalım:)
sende çokgüsel kilo vermişsin ne kadar srdü montiyle mi yaptın hepp eyvahedigeldismile
safinazcım geçmiş olsun kızın için tez zamanda iyileşip seni peşinden koştursun :)
sağol canımderincim ben içebiliyoruz diye biliyorum ama kesin konuşmuyum arkadaşlar daha tecrübeli
tamam canım . doğruyaaa şehriye çorbası yapamam tarhana yapsam içinde un var domates çorbası yapsam yinede 2 yemek kaşığı un konuluyor .hangi çorbaları içiyorsunuz sizler birde öğün araları 3 saat yetrlimi.derincim
sebzenin yanında et ve ürünleri yok ise çorba içebiliyorsun
zaten mercimek çorbasına patate, un yada havuç koymuyoruz
sen ne çorbası yapmayı düşünüyorsun?
merhaba sebze yaninda corba icebilirsiniz sadece corbanin icinde un yadacpatates havuc olmamjasi lazim.mesala mercimek icebilirsiniz tabi icinde bu saydiklarim olmamali.
ben mercimek çorbası yapıyorum içine soğan domates salça kırmızı dolmalık biber koyuyorum ama kereviz pırasa da koyduğum oluyor birde kırmızı mercimek tabi ki onları pişirip blanderdan geçiriyorum baharatlı ve limonlu içiyorum
bir kerede buğday çorbası yapmıştım ama bunları yani baklagilli çorbaları yerken yanında et yemiyoruz kesinlikle
yoğurtlu soğanlı aşurenin içindeki buğday varya biz gendime diyoruz işte onunla çorba yapmıştım
sağol canım nerelisiniz eşim kayserili onlarda gendime diyor bayılırım o çorbaya nohutlu buğdaylı biz un ve yumurtada koyuyoruz ama artık n ve yumurtayı koymam .kendime ayrı yaparım. mercimek çorbasınında öyle yaparım artık
yagmurum 3 haftadır aynısın canım nedenki????
tam takipedemiyorum kaçamagınmı var .???
ay bacım tam 2li rakamlara dayanmışken lütfen dikkat ....9 lu rakamları gördügündeki sevinci düşünn .... allahhhhh.....
kırmızıyla yazmıştım tlyonum .a.saeben saolc anım.nerde hata var söylersen tekrarlamıyayım canım
hadi bakalım bismillah ....opuyorumnanaktanhoşbulduk aeben..hatırlamışsın kışın bir ara yine başlamıştım ama çabuk pes etmiştim iki günde .ama bu sefer pes etmek yok çok kararlıyım bugün güne bile mutlu başladım.akşam ev gezmeğine gittiğim halde yemedim bir süre gitmeyeceğim yada gidersem hiçbirşey yemeyeceğim çok teşekkürler desteğiniz için
bugün tartıldım kilom122
menün gayet başarılı derincim ....sabah uyanınca 1 elma
detoks sana yaramadı desene yagmurum ...:umursamaz:aebencim bende bilmiyorum neden böyle oldu...ayran detoksunu yaptığımdan beri gr gitmiyor...kaçamağım yokkötükedihüsosenağlama
yemek aralarında spor daha saglıklı diye biliyorum masumum ... tok da açda olmayacaksın ....selam herkeseee
zilimmm çıkmamışsındır inşş kızlar ben işiy sormka istiyorum spor ve yemek ilişkisi
yani spordan ne kadar önce ve sonra yemeliyiz saattleri bir türlü ayarlayamıyorum yaaa
bu konud abir bilgi eidnirsem eger ayarlama yapıcma yemek saatleirme göre
opuyorumnanaktangünaydınlar herkese....opuyorumnanaktan
detoks sana yaramadı desene yagmurum ...:umursamaz:
ama bu hafta pas etme sporda yapki hızlansın bünyen ..birde bu hafta proteine egırlık ver ....
yemek aralarında spor daha saglıklı diye biliyorum masumum ... tok da açda olmayacaksın ....
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?