Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyorum yine olmuycak gibi geliyo kendimi ince hayal bile edemiyorum safinazcım
lmaz:lmaz:
günaydın güzellerr...

bu gün yiceklerim
sabah tost süt
öğlen domates corba yoğurt fındık
aksam beyaz lahana yemeği yoğurt..
meyvem sabah ve öyleninde yeşilik yok . ...
gunaydin arkadaslar umarim guzel bir gun olur hepiniz icin
benim bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost(t.b),1 domates ve capuccino
ara 1 elma
oglen pazi kavurma ve ayran
ara 1 portakal
aksam kabak dolmasi pirincsiz ve ayran
afiyet olsun çamlıcam ...alkisalkisalkis
ben montiyi bıraktımm zayıflamayı daadelikafadulden
biliyruk ....kaydirigubbakcemile

süpersin ...kaydirigubbakcemile5

aben ablammmm saygılarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın a.s.monticiler
tünaydın azracım ....
geçmiş olsun safiş . özledik senin yazılarını ...Şeniz

anam detks bandamı yaramıycakk
yaramı yaramazmı bilmiyorum ama beni hizaya getirdigi kesinnn
tam gaz montii

aben ablammmm saygılarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saygılar bizden efem ....:1rolleyes:
bugün detoks yapmamışın . dün memnun kaldınmı kilo durumundan ...?

Son düzenleme:
bugünkü menüm:
kahvaltı
3 dilim una denge ekmek(halkemeğin organik tambuğdayını kullanıyorum normalde boyutları daha minik olmasına rağmen aynı 3 dilimde daha çok tokluk hissediyordum)
2 kk az yağlı peynir
bir bardak light süt
domates biber salatalık
2 çay kaşığı z.ezmesi

öğlen:
bir tabak tavuk sote
salata
yoğurtlu ıspanak salatası

ara:
mandalina

akşam:
fırında kabak mücver
salata
yoğurt

bir degişiklik olmadı abla ama şöle bri durum var regli olucam başladııı oda yanıltırmı bilemiyorum
kilo dan yana bielmiyorum ama en azındna beni yola getirdi kaçamaklarımı küt diye kestii
artık süperrr sıfır kaçaklı menülerim sizlerleeee

çok yakın bir arkadaşımmm
bebegini kaybetmişti 6 aylık hamile iken
geçen yıl

şimdi yine hamileymiş çok sefindimmmm

Masumm canım saolasın.leslie yi bi tek indiremeyen benimya( safinaz bana göndercekti ama göremdim bugün byralarda.

Kızlar sabah kahvaltıdan önce meyve yerine ne yiyebilirim başka kuru kayısı yada incir olabilirmi.bide kuru yemiş hangi öğünlerde yiyebilirim

canım yavaş yavaş öğreneceğim artık zaten ben senelerdir diyetten dolayı az yağ ile pişiriyorum yemeklerimi eşimde yağlı yiyemiyor..kızım izin verdiği sürece leslie ilede yürüyeceğim.şimdi uyudu ama 8 den beri koşturuyorum şimdi bende uzanacağım yanına dinleneyim braz ..bir ara yaparım sporumu artık opuyorumnanaktan

teşekkürler aeben. olsun artık mercimekle yetineceğiz bol baharat limonn miss missszemuszemus

özlem yarın tartılırım ama aben ablam 2 gün tartılmayın yazmış
birde bu 2 gün yapılıyor kararsız kaldım acaba yarında yapsammı yoksa 1 gün yetermii
kısben 2 gün tartılmayın diye bişi yazmadım cadı ..kaydirigubbakcemile3
2.günden fazla yapmayın demişimdir ...
kolaygelsin zilim .....opuyorumnanaktan
laceyim isabetli bir karar olmuş bal kabagının degeri yüksek ...
2 sene önce yeni başladıgımda bende yemiştim soracak kimse olmadıgın sonra laram yenmez geç kalmışım demişti ..sempatiksalakcinni
masum orda mısın hatun aç mısın hala
uyuyak bence biz :)
kaydirigubbakcemile3
kıslar furukdoz meyve şekeri ama 1. aşmada bukadar şeker yüklemeye gerek yok ...
gereksiz her şeker dalgalanması insülüin salgılar buda kilovermeyi engeller ...
benimde aklıma ayva tatlısı gelmişti furukdozla ama bu kilodayken YEMEMMMM...:umursamaz:
HAZIR MEYVE SULARINA GELİNCE İSTERSE % 100 YAZSIN MASUMUM İÇMA MEYVE SUYU SIKILDIKDAN KISA BİR SÜRE SONRA HİÇ VİTAMİN BIRINDIRMIYOR CANIM ...ÖNEMLİ OLAN TAZE SIKIP İÇMEK ...
BEN ONLARIN KATKISIZ OLDUKLARINIDA SANMIYORUM ..:umursamaz:

NE GÜZEL MANDALİNE MEYSİMİ NASILDA SULU . NEDEN ONLARIN SUYUNU SIKIP İÇMİYORSUN . YA KAHVALTIDAN ÖNCE YADA ÖYLEDEN SONRA ARANDA .?
anammm midem zil çalıyyyyyyyyyy napcem ben((
BAKIN KISLAR BU DURUMLARDA AÇ KALMAYIN MİGDENİZ ZİL ÇALIYORSA BİLİNKİ ŞEKERİNİZDE DÜŞECEK . BU MONTİDE EN AZ YÜKSELMASİ KADAR TEHLİKELİ ..
o yüzden aç kalmayın saat kaç olursa olsun ... 1 dl peynir senin işini görürdü masumum ....

birde ben ayran yaparken akşam yemeginde balık ,salata yediginde olmuştur ..opuyorumnanaktan
sinir olamamak eldemi böylelerine ..:umursamaz:.. meyvem en güzel cevabi sen vereceksin onlara kiloları def ederek ..ben sana güveniyorum canım bunlar seni yıldırmasın bilekis azmini kamçılasın ...kaydirigubbakcemile5
..
bu menün pazar menüsü sanırım, o yüzden saaatleri pek uymamış, ama genel olarak güzel canım afiyet olsun .
yibe bol proteinli bir gün olmuş .bu haftada kilo verecegine eminim ..olumunekankayizsmile.

vikper ne demek utanmak ben kaçkere bırakıp başladım biliyormusun .aklinialirimsmile
her zaman bekleriz canım ...
pazar geç kalkdıgından 2 ögün olmuş sanırım ...afiyet olsun ...
zilim ilk müşterin ben olurum snaırsam
cnm fruktoz şurubunu bualabilrimiyiz marketlerde

birde bu aramnın elma suyundan genelde bahsediyorsun sne şekersiz mi eger öle ise alıp içlelim heman:içelim:
lmaz:
çok can sıkıcı... ben olsam aynı saat gitmiştim hatta sen yakın olsan senin yerinede gitmiştim masumum ..aklinialirimsmile çünki ben haksızlıga hiç gelemem kraldan çokda kralcıyımdır bu ben yada tanıdıgım biri olsun hemen hakkımı ve hakını savunurum ...

kızlar ikindi öğünü yok değilmi yoksa birtek meyva serbestmi yada süt
öğlen yumurtalı ıspanak yoğurt ve salatamı yedim akşam yemeğinide çok geç yemek istemiyorum
öğlen eşim liğt süt ve yoğurt getirdi .ama peynirim liğt değil. dün almıştım peyniri pazar günleri alıyoruz eşimde yemiyor mecbur onu bitirip haftaya diyet peynir alırım. tulum peyniri tuzsuz kaşarımsı başka peynir yiyemiyordum ama alışacağım artık

derincim ilk aşamada sana önerim sakın yemeni azaltma kısıtlamaya gitme . bol bol ye özeliklede salatanı .. ilk atapda beyaz un şeker .vs. gıdalardan uzak kaldıgın için kilo vermen güzel olur ...

Masum valla ben gider iade ederdim. Ne kadar ayıpya bide devamlı gideiyorsan tam ayıp olmuş.

derincim peynirin yaglı ise ekmek yemegdigin ögünlerde ye o peyniri
bence kendine yagsız peynir al derim bennn

perşemebe gidicem kızlar
ama eminim üste çıkacakalr ve bugün aradım sordum 16.800 dedi
kutuyu okudum üzerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…