bilmiyorum yine olmuycak gibi geliyo kendimi ince hayal bile edemiyorum safinazcım
meyvem sabah ve öyleninde yeşilik yok . ...günaydın güzellerr...
bu gün yiceklerim
sabah tost süt
öğlen domates corba yoğurt fındık
aksam beyaz lahana yemeği yoğurt..
afiyet olsun çamlıcam ...alkisalkisalkisgunaydin arkadaslar umarim guzel bir gun olur hepiniz icin
benim bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost(t.b),1 domates ve capuccino
ara 1 elma
oglen pazi kavurma ve ayran
ara 1 portakal
aksam kabak dolmasi pirincsiz ve ayran
biliyruk ....kaydirigubbakcemileben montiyi bıraktımm zayıflamayı daadelikafadulden
süpersin ...kaydirigubbakcemile5günaydııın canlarımmm :) tartılmaktan piskopat olcam ben yaaa sabah olsunda hemen tartılıyım istiyorumm dün resmen diyeti bozmak için önüme herşey geldiii ama ben naaptımmm 1 parça bile kaçamak yookk
sabah 8:30 da 2 kayısı yedim üstüne yeşil çay
10:30 da 4 dilim tb ekmeği ( pazar kahvaltısı olduğu için abarttım biras:))
light peynir
domates salatalık
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ve biraz acı bi sos ama içinde çok az yağ vardı...
14:30 da bir elma
15:00 da fırında yağsız karnıyarık yedim
pırasa yapmış annem ama sağolsun pirinçli ama tek bir tane bile pirinç yutmadan ayırdımm iki kaşık falan
1 parçada haşlanmış pirzola tavuk
sonra ben dışarıya çıktım nargile içmeyeee anaaam tophaneye gittik masada meyveler çerezlerrr buzlu bademlerrr :)
meyveler de salkım salkım üzümler.. erkek arkadaşımda ye yeee diye tepemde sonra baktı ben yemicem o da yemedi kaldırttı masadan hepsini ordada bir şekersiz çay ve su içtimm:):)
akşam 19:30 da iki parça tavuk yoğurt veee minnacık salata:)
akşam yatmadan da bir elma yedim uyudum kızlarrr:) nasılım
tünaydın azracım ....günaydın a.s.monticiler
geçmiş olsun safiş . özledik senin yazılarını ...ŞenizGünaydın hanımlarrr nasılsınız bakalım
ne çok yazılar yazılmış öyle oku oku gözlerim yoruldu vallaa yaaaa
valla haftasonumu montie uygun geçirdim ama inanın hangi gün ne yemiştim hatoırlamıyorum yaaa o yüzden de menü yazmyorum geçmişe dair... Biraz hastayım hala tam iyileşemedim birazdan doktor gidicem bakalım derdim neymiş.....
Gelince yine yazarım kıslar....
saygılar bizden efem ....:1rolleyes:aben ablammmm saygılarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yavaş yavaş öğreneceğim artık zaten ben senelerdir diyetten dolayı az yağ ile pişiriyorum yemeklerimi eşimde yağlı yiyemiyor..kızım izin verdiği sürece leslie ilede yürüyeceğim.şimdi uyudu ama 8 den beri koşturuyorum şimdi bende uzanacağım yanına dinleneyim braz ..bir ara yaparım sporumu artık opuyorumnanaktanderincim meülerinde hata yok cnm.montide öğlenleri protein akşamlarıda sebze tavsiye ediliyor.yağ konusunda çok kısıtlama yok.ama bolda kullanma tabii.spor yapmanada sevindim.dahada çabuk kurtulacaksın kilolardan hemde metabolizman hızlanır...
kırmızıyla yazmıştım tlyonum .a.s
hadi bakalım bismillah ....opuyorumnanaktan
menün gayet başarılı derincim ....
tabiki içebilirsin ... ama montide okdar çok çorba seçenegi yok malesef ...en gözde çormamız mercimek ...içine un. patat .havuç katma ama ..
kısben 2 gün tartılmayın diye bişi yazmadım cadı ..kaydirigubbakcemile3özlem yarın tartılırım ama aben ablam 2 gün tartılmayın yazmış
birde bu 2 gün yapılıyor kararsız kaldım acaba yarında yapsammı yoksa 1 gün yetermii
kolaygelsin zilim .....opuyorumnanaktanmasum gitmiş arkadaşlar umarım bişey yemez.ama detoksdaysa bir bardak ayranda içebilirdi.hem toklukda sağlardı.ama ben geç kalmışım:)) bende yatayım yorgunluktan tabanlarım sızlıyor yarın dünyanın inşaat pisliğini temizliycem dahave öğleden sonrada öğrencimin evine derse gideceğim(tabii oğluşuma öğrencimin annesi bakıyor biz piyano çalışırken:)) sabah görüşürüz kızlar herkese allah rahatlık versin byeemirmirmirmir
laceyim isabetli bir karar olmuş bal kabagının degeri yüksek ...teşekkürler ziliciğim , fruktoz , pekmez işi evdekilere uymaz canım. bizim pipiriklililer yemez hepsi bana kalır bende normal yapıp yememeye karar verdim. aslında pazarda gördüğümde çok sevmeme rağman almadım ama bunu gittiğimiz köy gezisinde elime tutuşturdular. almamazlık olmazdı.
.
kaydirigubbakcemile3masum orda mısın hatun aç mısın hala
uyuyak bence biz :)
kıslar furukdoz meyve şekeri ama 1. aşmada bukadar şeker yüklemeye gerek yok ...masumcum cnm önce fruktoz şekerden bahsedeyim cnm.oda meyve şekeri.aebenimde bir kez kullanmıştı diye okudum yalnış hatırlamıyorsam.yalnış hatırlıyorsamda şimdiden pardon...ama yerinde olsam fruktozu kullanmazdım çünki montide nasıl çok şekerli meyveleri pek tercih etmiyorsak buda şekerli meyvelerin özlerinden elde ediliyor cnm.hatta en yoğun meyve şekeri diyebilir fruktoz şekeri için.ilk etapta kullanmasanız iyi edersiniz.zaten meyve yiyebiliyorsunuz...aromanon %100 şekersiz meyve suları var cnm.ama onlarıda içmeyin derim ben ilk etapta.bir bardak meyve suyunda meyve posası olmadığı gibi bir elme yiyip doyacaksan ve şeker ihtiyacını karşılacaksan meyve suyu olunca iş değişiyor.bir bardak elma suyu en az 2 yada 2,5 elmadan çıkıyor.durduk yere o kadar şekeri yükleme vücuduna insülin seviyeni dalgalandırma ....
aebenim gelince oda yapar bu konuda yorumlarını ....
parfümerine git ve hangi eczanede yada sitede düşük söyledilerse fiyatını söyle kendisine ve bir daha kendilerini tercih etmeyeceğiniz onlara güvendiğin için ordan alışveriş ettiğini ama güveninin sarsıldığını anlat..bana sen yapabilirmiydin dersen yapamazdım ben bu konularda pek ses edemeyen bir tipim.ama yapım bu değişemiyorum ve bu yüzden bir çok yerde hakkım yeniliyor.ama sen yapablecek gibiysen yap.insanı enayi yerine koymalarına hiç tahammülüm yok...
BAKIN KISLAR BU DURUMLARDA AÇ KALMAYIN MİGDENİZ ZİL ÇALIYORSA BİLİNKİ ŞEKERİNİZDE DÜŞECEK . BU MONTİDE EN AZ YÜKSELMASİ KADAR TEHLİKELİ ..anammm midem zil çalıyyyyyyyyyy napcem ben((
sinir olamamak eldemi böylelerine ..:umursamaz:.. meyvem en güzel cevabi sen vereceksin onlara kiloları def ederek ..ben sana güveniyorum canım bunlar seni yıldırmasın bilekis azmini kamçılasın ...kaydirigubbakcemile5bu gün yediklerim
sabah 9 da:yumurta ekmek domates peynir zeytin..
14 de süt
15:30 dda kıymalı patlıcan yoğurt yumurta
17:00 1 dilim peynir 2 köfte
20:30 balık salata
bu gün birazkarısık oldu yarın düzene giricem yine...
kabak tatlısı vardı yengemlerde diyetteyim yemicem dedim kadın bana sen ne kadra uğrasırsan uğras zayıflayamazsın yapın öyle sen incelmezsin dedi cok sinirlendm millete inat bayrama kadar 60 olmam lazım...
aslında birara hep yazıyordum ama ara verince yazmaya utandım. bugün tekrar başladım.tartım bozuk o yüzden bilmiyorum kilomu.servise götüreceğim yarın sanırım cuma kilo bildirimi yapabilirim.
menümü yazayım
sabah klasik monti kahvaltısı..
16.10 : 1 elma
akşam : pirinçsiz kabak yemeği,salata ve yoğurt
suyu 1 lt içtim dişimden dolayı yazmıştım zaten.geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
masum aynı şeyleri ben diyorum şimdi takıldım kaldım 83-84 lerde ..bir 70 leri göremedim.sen başardın darısı bana inşallah
zilim ilk müşterin ben olurum snaırsam
cnm fruktoz şurubunu bualabilrimiyiz marketlerde
birde bu aramnın elma suyundan genelde bahsediyorsun sne şekersiz mi eger öle ise alıp içlelim heman:içelim:
çok can sıkıcı... ben olsam aynı saat gitmiştim hatta sen yakın olsan senin yerinede gitmiştim masumum ..aklinialirimsmile çünki ben haksızlıga hiç gelemem kraldan çokda kralcıyımdır bu ben yada tanıdıgım biri olsun hemen hakkımı ve hakını savunurum ...birde size çok alasasız bir olay alatıcam çok sinirlendigim için
şimdi benim sürekli gittgiim bir parfümerim var
perşembe oraya gidip krem alıcma deidm nemlendirici
diederma alabirlirsiniz dedi bayan
ne kadar deidm bir tanesi 35 lira
ama siz farklısınız size ikisini 35liraya vercem dedi
neyse alıp çıktım
haftasonu tesadüfen giridigm bir parfümeride
2 lisnin kampayalı fiyatının 16.5 oldugunu ögrendm
hemen eve gelip netten bi baktım gerçekten fiyatlar öyle yani en pahalı 20 liraa
nasıl sinirlendim anlamadım siz olsanız ne yapardınız?
derincim ilk aşamada sana önerim sakın yemeni azaltma kısıtlamaya gitme . bol bol ye özeliklede salatanı .. ilk atapda beyaz un şeker .vs. gıdalardan uzak kaldıgın için kilo vermen güzel olur ...canım yavaş yavaş öğreneceğim artık zaten ben senelerdir diyetten dolayı az yağ ile pişiriyorum yemeklerimi eşimde yağlı yiyemiyor..kızım izin verdiği sürece leslie ilede yürüyeceğim.şimdi uyudu ama 8 den beri koşturuyorum şimdi bende uzanacağım yanına dinleneyim braz ..bir ara yaparım sporumu artık opuyorumnanaktan
teşekkürler aeben. olsun artık mercimekle yetineceğiz bol baharat limonn miss missszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?