Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

: Meyvem sabah ve öyleninde yeşilik yok . ...

aeben ablacım ne ilcede nede evde yeşillik yok çünkü gecen haftadan kalan bi kac bişi var sadece o kadar yorgunum ki merkezede gidemem gece hiç uyumadım yoldaydım...yarın markete gelirse carsambaya olur yeşilliğim ama gelmezse ancak cuma alıcam..

derincim ilk aşamada sana önerim sakın yemeni azaltma kısıtlamaya gitme . bol bol ye özeliklede salatanı .. ilk atapda beyaz un şeker .vs. gıdalardan uzak kaldıgın için kilo vermen güzel olur ...

mesela öğlen ben tatlı tabağı ile ıspanaklı yumurtamı yedim bir okadarda karışık salatamı azmı çokmu bilemiyorum ama doymadım inanki inşallah alışacağım

bende bu hafta güzel kilo vereceğime inanıyorum çünki ben abur cuburu hamurişini kestiğimde güzel kilo veriyorum sporda yaparsam eğer
hafta sonuda montiye başlayacağımı bilmediğimden bir sürü diyet bisküvi kraker almıştım mavi yeşil ikindide yemek için ama bu diyette yok arkadaşım vereyim olmazsa onları

derincim montide sınırlaması yok tatlım doyana kadar yeee
abartmadan tabş birde eger doymadıysan kuruyemiş ye fındık ve cevizz

ayyy aben abla pardon yaa nedne aklımda 2 gün tartılmayın kamış kiii

kuru meyvlerde meyveyle aynı güzelim niye yemeyesin ...
eger kahvaltı öncesi canınız pek istemiyorsa benim gibi öyleden sonra aranızda mayvenizi mutlaka yiyin . şekeri vucud ondan alıyor ....
kuru yemişi miktarını abetmemek kaydıyle ögünlerle bereber yiyoruz.(hehangibir ögünde ) ama aralarda yemiyoruz ....
harika ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkür ederim aebencim...akşamları eve geçte gitsem yorgunda olsam mutlaka bantta yürüyecem....30 dk yetermi acaba çok sıkılıyorum da:kedi:
hiç yokdan iyidir yagmurum . yagların ilk 25 dk sonra erimeye başladıgınıda unutma . 5 dk.da benim için eklesen .:kedi::kedi:..
ara ögün var derin...

meyve .. yagsız süt yada süt ürünü ...katı yumurta ..

meyveyi öneririm helede sabah kahvaltıdan önce yememişseniz .

peynirin yagsız olanını yemeye calış derincim . ama mecbursan yine beyaz peynirini ye tulum yada kaşardan iyidir ....

derin normalde leblebşde yiyebilirsin ama yumurta oldugu için leblebi yiyemezsin bu ögünde

umarım yanlış bilgi vermedimohaoldumsmile

aben abla ben sabah kahvaltıdan önce yiyorum meyve
birde ögleden sonra yiyorum
bide akşam yiyorum abartıyorum snaki biraz dimiii

[B
]derincim
spor konusunda sana naci iszane fikrimi söylemek istiyorum ben cnım çıkana kadar spor yaptım
ikizleirm var benim geçen yıl daha küçüklerdi ayaklarım altında dolanırlardı
yapma oglum etme oglum diye diye spor yaprdım gün içinde fırsatım yoksa eşim işten gelince akşam yaprıdm
artıks en düşün iki bebekle akşama kadar ugraş sonrada spor yap okadar yorulurdumki birde çocucuklarım uymazdı sabaha kadar uyku düzneleri çok bozuktu buna ragmen hep spor yaptım cnm vede hiç sarkmadım yazın ise sabah 6 da kalktım ve spora gittim hep sonrada gün boyu iki yaramazla ugraştım ama hep gititmm

sporu aksatma derim ben ne olursa olsun
[/B]

az .yada çok yemek kişinin kendine alışkanlıklarına göre degişir derin . herzaman nekadar yiyip doyuyorsan okadar ye ...yogurda ekle menüne . salatanı daha fazla yap ...

aeben saol canım öğle yapayım yanımda getirip yada akşam yemeğinde fındık yada ceviz yada badem yiyeyim.

derin normalde leblebşde yiyebilirsin ama yumurta oldugu için leblebi yiyemezsin bu ögünde

umarım yanlış bilgi vermedimohaoldumsmile
leblebi var ama ben genelde ara deyilde yiyemediginiz bir ögünde öneriyorum leblebi masumum ....
zaten bu saydıklarımı hepsini bir arada yenecek yazmadım DİİkKAT herbiri ayrı ara için geçerli ...

aben abla ben sabah kahvaltıdan önce yiyorum meyve
birde ögleden sonra yiyorum
bide akşam yiyorum abartıyorum snaki biraz dimiii
yok masumum günde 3 porsuyonu geçmiyorsun sanırım .
kitabi okusaydın .klava:kahvaltı öncesi meyve ve 1 br meyve suyu içildigini görürdün ... 1 br meyve suyunda nerden baksan 2 porsiyon meyve var . tekrar bir meyve daha derken . 3.4. porsiyonu buluyor ... normaldir çünki şeker ihtiyacını bundan alıyoruz ...
genelde kıslar sabah 1.2. kuru kaysıyla yetiniyor . bence azzzzz.:hulya:

Son düzenleme:
sema abla nasılsınn
teşekkür ederim banucum sen nasılsın? haftasonu misafirim vardı hiç dinlenemeden geçti cnm opuyorumnanaktan
hiç yokdan iyidir yagmurum . yagların ilk 25 dk sonra erimeye başladıgınıda unutma . 5 dk.da benim için eklesen .:kedi::kedi:..

..

tamam aebencim 45 dk yaparımopuyorumnanaktan

tamam meyvem koşullar ne gerektiriyorsa güzelim ..yerimseniben
olabilir o zaman canım düşünemedim. öğlen yemeğind ekmek olmadığı için hem peynir hem yoğurt yiyebiliyormuyuz
derin peynri ve yogurt ekemkel yenir güzelim bi mahsuru yokki .tek dikkat etmen gereken yagsız olmaları ....
aeben saol canım öğle yapayım yanımda getirip yada akşam yemeğinde fındık yada ceviz yada badem yiyeyim.
çok yararı besinler özelikle badem ve ceviz . günlük 3.4. tane yemeye çalışıyorum ben .
teşekkür ederim banucum sen nasılsın? haftasonu misafirim vardı hiç dinlenemeden geçti cnm opuyorumnanaktan

tamam aebencim 45 dk yaparımopuyorumnanaktan
:dance::lepilumunekankayizsmile

bugünki menüm...

yolda
1 şişe su,4 kuru kayısı ( ilacımı içmeyi unuttum )

kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay

öğle
kıymalı karnıbahar,yoğurtlu patlıcan salatası

ara
elma

akşam
ıspanak sote,yoğurt,salata

su,yeşilçay,çay,elma çayı,papatya çayı
spor inş akşama 45 dk

süper gelsin bu hafta 2li rakamlar .....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende dünün raporumu vereyim pazar oldugundan saatler biraz şaştı ama hafta sonu için fena deyildi..

kahvaltı .
2 dl ekmek ...az peynir .... sos .. maydonoz .....

ara .
1 dl peynir..

öglen
1 tb tavuklu patlıcan .. 1kş yogurt .. 3 ceviz ....

akşam ...
bol yeşil salata ... 1 dl ekmek ... 1 çt .peynir.(yagsız )
yemekden sonra 1 kupa süt (yagsız )

ara...
2 şer dl . elma, ayva . mandalina .

Kıslar biraz geçmiş okudum, bugünkü menümü yazayım,

Sabah 1-2 kayısı kuru, light süt
Öğle(12) 4tb ekmeği ile lor peynir zeytin salatalık biber
akşamüstü(4) ton balıklı salata ayran...olacak
akşam(8) sebze yemeği salata yoğurt...olacak
İki porsiyon meyve 10.30gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…