: Meyvem sabah ve öyleninde yeşilik yok . ...
derincim ilk aşamada sana önerim sakın yemeni azaltma kısıtlamaya gitme . bol bol ye özeliklede salatanı .. ilk atapda beyaz un şeker .vs. gıdalardan uzak kaldıgın için kilo vermen güzel olur ...
mesela öğlen ben tatlı tabağı ile ıspanaklı yumurtamı yedim bir okadarda karışık salatamı azmı çokmu bilemiyorum ama doymadım inanki inşallah alışacağım
bende bu hafta güzel kilo vereceğime inanıyorum çünki ben abur cuburu hamurişini kestiğimde güzel kilo veriyorum sporda yaparsam eğer
hafta sonuda montiye başlayacağımı bilmediğimden bir sürü diyet bisküvi kraker almıştım mavi yeşil ikindide yemek için ama bu diyette yok arkadaşım vereyim olmazsa onları
derincim peynirin yaglı ise ekmek yemegdigin ögünlerde ye o peyniri
bence kendine yagsız peynir al derim bennn
kuru meyvlerde meyveyle aynı güzelim niye yemeyesin ...Masumm canım saolasın.leslie yi bi tek indiremeyen benimya( safinaz bana göndercekti ama göremdim bugün byralarda.
Kızlar sabah kahvaltıdan önce meyve yerine ne yiyebilirim başka kuru kayısı yada incir olabilirmi.bide kuru yemiş hangi öğünlerde yiyebilirim
harika ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünkü menüm:
kahvaltı
3 dilim una denge ekmek(halkemeğin organik tambuğdayını kullanıyorum normalde boyutları daha minik olmasına rağmen aynı 3 dilimde daha çok tokluk hissediyordum)
2 kk az yağlı peynir
bir bardak light süt
domates biber salatalık
2 çay kaşığı z.ezmesi
öğlen:
bir tabak tavuk sote
salata
yoğurtlu ıspanak salatası
ara:
mandalina
akşam:
fırında kabak mücver
salata
yoğurt
bir degişiklik olmadı abla ama şöle bri durum var regli olucam başladııı oda yanıltırmı bilemiyorum
kilo dan yana bielmiyorum ama en azındna beni yola getirdi kaçamaklarımı küt diye kestii
artık süperrr sıfır kaçaklı menülerim sizlerleeee
hiç yokdan iyidir yagmurum . yagların ilk 25 dk sonra erimeye başladıgınıda unutma . 5 dk.da benim için eklesen .:kedi::kedi:..teşekkür ederim aebencim...akşamları eve geçte gitsem yorgunda olsam mutlaka bantta yürüyecem....30 dk yetermi acaba çok sıkılıyorum da:kedi:
ara ögün var derin...kızlar ikindi öğünü yok değilmi yoksa birtek meyva serbestmi yada süt
öğlen yumurtalı ıspanak yoğurt ve salatamı yedim akşam yemeğinide çok geç yemek istemiyorum
öğlen eşim liğt süt ve yoğurt getirdi .ama peynirim liğt değil. dün almıştım peyniri pazar günleri alıyoruz eşimde yemiyor mecbur onu bitirip haftaya diyet peynir alırım. tulum peyniri tuzsuz kaşarımsı başka peynir yiyemiyordum ama alışacağım artık
az .yada çok yemek kişinin kendine alışkanlıklarına göre degişir derin . herzaman nekadar yiyip doyuyorsan okadar ye ...yogurda ekle menüne . salatanı daha fazla yap ...mesela öğlen ben tatlı tabağı ile ıspanaklı yumurtamı yedim bir okadarda karışık salatamı azmı çokmu bilemiyorum ama doymadım inanki inşallah alışacağım
bende bu hafta güzel kilo vereceğime inanıyorum çünki ben abur cuburu hamurişini kestiğimde güzel kilo veriyorum sporda yaparsam eğer
hafta sonuda montiye başlayacağımı bilmediğimden bir sürü diyet bisküvi kraker almıştım mavi yeşil ikindide yemek için ama bu diyette yok arkadaşım vereyim olmazsa onları
leblebi var ama ben genelde ara deyilde yiyemediginiz bir ögünde öneriyorum leblebi masumum ....derin normalde leblebşde yiyebilirsin ama yumurta oldugu için leblebi yiyemezsin bu ögünde
umarım yanlış bilgi vermedimohaoldumsmile
yok masumum günde 3 porsuyonu geçmiyorsun sanırım .aben abla ben sabah kahvaltıdan önce yiyorum meyve
birde ögleden sonra yiyorum
bide akşam yiyorum abartıyorum snaki biraz dimiii
teşekkür ederim banucum sen nasılsın? haftasonu misafirim vardı hiç dinlenemeden geçti cnm opuyorumnanaktansema abla nasılsınn
hiç yokdan iyidir yagmurum . yagların ilk 25 dk sonra erimeye başladıgınıda unutma . 5 dk.da benim için eklesen .:kedi::kedi:..
..
tamam meyvem koşullar ne gerektiriyorsa güzelim ..yerimsenibenaeben ablacım ne ilcede nede evde yeşillik yok çünkü gecen haftadan kalan bi kac bişi var sadece o kadar yorgunum ki merkezede gidemem gece hiç uyumadım yoldaydım...yarın markete gelirse carsambaya olur yeşilliğim ama gelmezse ancak cuma alıcam..
derin peynri ve yogurt ekemkel yenir güzelim bi mahsuru yokki .tek dikkat etmen gereken yagsız olmaları ....olabilir o zaman canım düşünemedim. öğlen yemeğind ekmek olmadığı için hem peynir hem yoğurt yiyebiliyormuyuz
çok yararı besinler özelikle badem ve ceviz . günlük 3.4. tane yemeye çalışıyorum ben .aeben saol canım öğle yapayım yanımda getirip yada akşam yemeğinde fındık yada ceviz yada badem yiyeyim.
:dance::lepiteşekkür ederim banucum sen nasılsın? haftasonu misafirim vardı hiç dinlenemeden geçti cnm opuyorumnanaktan
tamam aebencim 45 dk yaparımopuyorumnanaktan
süper gelsin bu hafta 2li rakamlar .....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bugünki menüm...
yolda
1 şişe su,4 kuru kayısı ( ilacımı içmeyi unuttum )
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
kıymalı karnıbahar,yoğurtlu patlıcan salatası
ara
elma
akşam
ıspanak sote,yoğurt,salata
su,yeşilçay,çay,elma çayı,papatya çayı
spor inş akşama 45 dk
süper gelsin bu hafta 2li rakamlar .....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
neden olmasım yagmurum herşey istemekle ....olumunekankayizsmileayy canım yaa keşke görsem sokakta çocuk sevindiricem adadım...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?