Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun ak....opuyorumnanaktan

ben kaçar kıslar hava güzel.... kuaför araştırayım....boya badana zamanı geldi... ..kaydirigubbakcemile3.

aebencim ben arayı erken yaptım
o kadar çok uykum var ki birde canım çoook dondurma istiyordu tatlı bişiler çekiyor cnaım
yemiyim die 4 tane mandalinayı yuvarladım biraz önce iyi geldi ama öğlen et yemeği yemiştim ve 4 saat değil sadece 2,5 saat geçti üzerinden

kızlar yaa dün istiklalde girmedğim kitapevi kalmadı ama kitabı bulamadım:S siz nerelerden aldınız moralim bozuldu yaaa:S

benim kitabım yok tatlım bilmiyorum o yüzden burda arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum ..

aslında almak lazım yaaa çok güsel bilgiler varmış içinde aeben ablamızda okuyun diyo zatenD:

geçmiş olsun safiş . özledik senin yazılarını ...Şeniz

sağol ablacım bizde seni özledik valla
hastalıktan olsa gerek hiç elim tuşlara gitmiyor okuyorum ama nedense yazmak içimden gelmiyor melankolik oldum zaaaarrr

anam detks bandamı yaramıycakk
yaramı yaramazmı bilmiyorum ama beni hizaya getirdigi kesinnn
tam gaz montii

süpperrrr bu gazı hiç kesme şeker

çok yakın bir arkadaşımmm
bebegini kaybetmişti 6 aylık hamile iken
geçen yıl

şimdi yine hamileymiş çok sefindimmmm

oyyyy canımmm bundan büyük mutlulukmu olur allahım kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah. Rabbim hiç bir kadını bu yolda bırakmasın :Saruboceq:

Masumm canım saolasın.leslie yi bi tek indiremeyen benimya( safinaz bana göndercekti ama göremdim bugün byralarda.

canım ben dört bölümün üçünü indirdim dördüncü bitmek üzere sen bana özelden adresini yaz ben sana cd leri kargo yapayım tatlım ok?

ben kaçar kıslar hava güzel.... kuaför araştırayım....boya badana zamanı geldi... ..kaydirigubbakcemile3.

wooww süpperrr kendini iyi hissedersin hadi bakalım ablaaa yenile kendini

benim kitabım yok tatlım bilmiyorum o yüzden burda arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum ..

bende bende şeker
nabersin zevcan iyimisin? Nasıl geçti haftasonun ailenle güzel vakit geçirdinmi kafan dağıldımı birazcık?

safinaz canım hastasın sanırım çok geçmiş olsun.... tamam cnaım yazrım az sonra zahmet vermiyorum umarım sana.

İİMM SAFİŞCİM...HAFTASONUM COK GÜZELDİ BU SABAH YİNE YUVAMA GERİ DÖNÜNCE BUNALIMIMDA GERİ DELDİ benneyaptımki
SEN NASILSIN NASILDI HAFTA SONUN...

kızlar boynumda felaket bir ağrı var ve kolumla başıma vurdu resmen ağrısı off eve gitmek istiyorum((

buna sevindim ikindide meyva yemek istiyorum çünki . ben dün akşam aniden başladığım için montiye dün almıştım peynirimi ama bir ara markete çıkığ alacağım yine bunuda br şekilde bitiririm.
derin normalde leblebşde yiyebilirsin ama yumurta oldugu için leblebi yiyemezsin bu ögünde
leblebide mi var ooo güzelllzemuszemus
umarım yanlış bilgi vermedimohaoldumsmile

bravo canım. tebrik ederim seni..ben bir tane ile başedemiyorken sen iki tane ile( gerçi benimki iki oğlana bedelde)benim nazlı kızım 12 senede geldi pir geldi bende o olsun diye senelerce spor salonlarında geçirdim gnlerimi çok seiyorum salona gitmeyi ama maalesef kimsede durmuyor..doğduğundan beri çığlık çığlığa ağlıyor inanki bir haftadır sakinledi biraz çok yoruluyordum bütün gün onunla uğraşmaktan uyutmak mesleydi uykuya dlama problemi vardı...hangi birini anlatsamkiii ben 3 sefer başladım leslieye bırakmam zorunda kaldım yaptırmıyor o uyurken apayım desem ya uyuyorum uyuyuna bütüngün ev işiydi yemekti onunla uğraşmakt yoruluyorum yada uyumuşken işlerimi bitireyim diyordum ama bu sefer ne olursa lsun yapacağım gece yapacağım yine de yağpacağım

iyi gunler monticiler bugunku menum
sabah:4 dilim cavdar ekmeği zeytin salatalık peynir biraz yogurt
öğlenırasa yogurt salata salatamda cevizde vardı
akşam:salata yogurt kabak yemeği
kızlar bu arda irmikte yasaklar arasındamı birde adet donemimdeyim canım tatlıdan cok surekli bişiler yemek istiyor ne yapmalıyım yardım montiye uygun tatlı varmı acaba

Son düzenleme:
kızlar şu anda irademle karşıkarşıyayım
canım aşırı derecede tatlı istiyor
4 mandalina ve bir elma yedim ama bana mısın demiyor
Allahım yardım et manyak mıyım neyimmmm
dondurma kavanozuna düşmek istiyorumm
kim kazanacak sizce??

tarcınlı karanfilli yeşil cay acil olarak içmen lazım sen kazanmalısın...

bende hergün 2 kupa tarçınlı karanfilli limonlu yeşil çay içiyorum umarım gider şu kilolar

safinaz canım hastasın sanırım çok geçmiş olsun.... tamam cnaım yazrım az sonra zahmet vermiyorum umarım sana.

sağol birtanem malesef hala atlatamadım yaaaa

ne zahmeti aşk olsun tatlım yaaaa indirme işlemi bitsin cd leri yollarım yolladıktan sonrada yazarım zaten...

İİMM SAFİŞCİM...HAFTASONUM COK GÜZELDİ BU SABAH YİNE YUVAMA GERİ DÖNÜNCE BUNALIMIMDA GERİ DELDİ benneyaptımki
SEN NASILSIN NASILDI HAFTA SONUN...

şştttt ne bunalımı beee o nerden çıktı şimdi allah allah kendine gel bakim saçmalama lütfen....

Ne oldu senin diğer iş (ayrılık mevzusu) yokmu bir haber
Birde becayiş ne oldu???

ben iyiyim canım yaa nasıl olayım
cumartesi temizlik yaptım evde canım çıktı yardımcı kadına rıyorum kendime hala güvenilir birini bulamadım banada zore geliyor hem iş hem ev hem çocuk iki katlı ev alt kast bitiyor üst kat dağınık işler hep var yani..... aman ne çok ağlandım dimi....

Pazarda gezdik kocişle ama tad aldımmı hayır neden hastayım çünkü :çok üzgünüm:

kızlar boynumda felaket bir ağrı var ve kolumla başıma vurdu resmen ağrısı off eve gitmek istiyorum((

ağrı kesici al hatta izin al erken çık güzelim yaa....

sakınnnnnnnnnnn bunu sen kazanmalısın
geçen hafta aynısı başıma geldi aldım elime bir kase yoğurt onu yedim....
sende dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…