afiyet olsun ak....opuyorumnanaktanKıslar biraz geçmiş okudum, bugünkü menümü yazayım,
Sabah 1-2 kayısı kuru, light süt
Öğle(12) 4tb ekmeği ile lor peynir zeytin salatalık biber
akşamüstü(4) ton balıklı salata ayran...olacak
akşam(8) sebze yemeği salata yoğurt...olacak
İki porsiyon meyve 10.30gibi
ben kaçar kıslar hava güzel.... kuaför araştırayım....boya badana zamanı geldi... ..kaydirigubbakcemile3.
kızlar yaa dün istiklalde girmedğim kitapevi kalmadı ama kitabı bulamadım:s siz nerelerden aldınız moralim bozuldu yaaa:s
benim kitabım yok tatlım bilmiyorum o yüzden burda arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum ..
geçmiş olsun safiş . özledik senin yazılarını ...Şeniz
anam detks bandamı yaramıycakk
yaramı yaramazmı bilmiyorum ama beni hizaya getirdigi kesinnn
tam gaz montii
çok yakın bir arkadaşımmm
bebegini kaybetmişti 6 aylık hamile iken
geçen yıl
şimdi yine hamileymiş çok sefindimmmm
Masumm canım saolasın.leslie yi bi tek indiremeyen benimya( safinaz bana göndercekti ama göremdim bugün byralarda.
ben kaçar kıslar hava güzel.... kuaför araştırayım....boya badana zamanı geldi... ..kaydirigubbakcemile3.
benim kitabım yok tatlım bilmiyorum o yüzden burda arkadaslardan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum ..
kızlar boynumda felaket bir ağrı var ve kolumla başıma vurdu resmen ağrısı off eve gitmek istiyorum((
buna sevindim ikindide meyva yemek istiyorum çünki . ben dün akşam aniden başladığım için montiye dün almıştım peynirimi ama bir ara markete çıkığ alacağım yine bunuda br şekilde bitiririm.kuru meyvlerde meyveyle aynı güzelim niye yemeyesin ...
eger kahvaltı öncesi canınız pek istemiyorsa benim gibi öyleden sonra aranızda mayvenizi mutlaka yiyin . şekeri vucud ondan alıyor ....
kuru yemişi miktarını abetmemek kaydıyle ögünlerle bereber yiyoruz.(hehangibir ögünde ) ama aralarda yemiyoruz ....
harika ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hiç yokdan iyidir yagmurum . yagların ilk 25 dk sonra erimeye başladıgınıda unutma . 5 dk.da benim için eklesen .:kedi::kedi:..
ara ögün var derin...
meyve .. yagsız süt yada süt ürünü ...katı yumurta ..
meyveyi öneririm helede sabah kahvaltıdan önce yememişseniz .
peynirin yagsız olanını yemeye calış derincim . ama mecbursan yine beyaz peynirini ye tulum yada kaşardan iyidir ....
derin normalde leblebşde yiyebilirsin ama yumurta oldugu için leblebi yiyemezsin bu ögünde
leblebide mi var ooo güzelllzemuszemus
umarım yanlış bilgi vermedimohaoldumsmile
[B
]derincim
spor konusunda sana naci iszane fikrimi söylemek istiyorum ben cnım çıkana kadar spor yaptım
ikizleirm var benim geçen yıl daha küçüklerdi ayaklarım altında dolanırlardı
yapma oglum etme oglum diye diye spor yaprdım gün içinde fırsatım yoksa eşim işten gelince akşam yaprıdm
artıks en düşün iki bebekle akşama kadar ugraş sonrada spor yap okadar yorulurdumki birde çocucuklarım uymazdı sabaha kadar uyku düzneleri çok bozuktu buna ragmen hep spor yaptım cnm vede hiç sarkmadım yazın ise sabah 6 da kalktım ve spora gittim hep sonrada gün boyu iki yaramazla ugraştım ama hep gititmm
sporu aksatma derim ben ne olursa olsun
[/B]
kızlar şu anda irademle karşıkarşıyayım
canım aşırı derecede tatlı istiyor
4 mandalina ve bir elma yedim ama bana mısın demiyor
Allahım yardım et manyak mıyım neyimmmm
dondurma kavanozuna düşmek istiyorumm
kim kazanacak sizce??
safinaz canım hastasın sanırım çok geçmiş olsun.... tamam cnaım yazrım az sonra zahmet vermiyorum umarım sana.
İİMM SAFİŞCİM...HAFTASONUM COK GÜZELDİ BU SABAH YİNE YUVAMA GERİ DÖNÜNCE BUNALIMIMDA GERİ DELDİ benneyaptımki
SEN NASILSIN NASILDI HAFTA SONUN...
kızlar boynumda felaket bir ağrı var ve kolumla başıma vurdu resmen ağrısı off eve gitmek istiyorum((
kızlar şu anda irademle karşıkarşıyayım
canım aşırı derecede tatlı istiyor
4 mandalina ve bir elma yedim ama bana mısın demiyor
Allahım yardım et manyak mıyım neyimmmm
dondurma kavanozuna düşmek istiyorumm
kim kazanacak sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?