Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben varımm huhuuu guclubacismile

safinazcım ailemin yanından dönünce böyle oluyorum ben yanlız olmak gercekten cok zor ..
becayiş işi olmadı tatlım kız tokatla yapmıs becayişi ben gec kalmısın..
diğer meselede düzene giriyor gibiydi bu gün tekrar rafa kalktı anlıcan ben senden daha fazla ağlanıom :roflol:

Safinaz canım işlerim çok kdv yetiştirmem lazım(

ooyyyy allah yardımcın olsun canım ne diyim....
Neyse sık dişini az kaldı....

anladım canım daha ne kadar ailenden uzak kalacaksın? Yakınlarında görev alamıcakmısın?

becayiş işi olmadı demek hakkında hayırlısı canım boşver....

düzene giriyor demek sen bu konuya fazla takılmamaya çalış boşver nikahlı kocan değil yaa amaaannn saalla gitsin...

yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:

canım bende bıraktım zaten hiç bişi düşünmüyrum..
eve gidip yemek yiyip yatıcam...

yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:

bence aklından bile geçirmeeeeeeeeeee

sanırım caın hamu işi istiyor valla karar senin güzelim kurban bayramına pek bişi kalmadı

birde kimdi o yengenmiydi sen zayıflayamazsın diyen???
onun dediklerini doğrulatma lütfen....

canım bende bıraktım zaten hiç bişi düşünmüyrum..
eve gidip yemek yiyip yatıcam...

kısss yemek yiyip yatılırmı evde bişiler yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü yap tv izle öyle hemen yatılırmı anacım hareket et azcık biliyorum yoldan geldin yol yorgunusun ama olsun
yiyip yatma hemen en az yarım saat birşeylerle oyalan....

yemedim yemedim yemedim
oh çok şükür
buzdolabında ki helva ve dondurmaya karşı durdum yemedim
4 mandaline bir elma birazda fındık la günü kapatıyorum
darısı diğer krizlerin başına
eve gider gitmez yatıcam yoksa selülitlerime kardeş gelebilir her an :)
herkese ii akşamlarrrr

hadi gözün aydın umarım yanınad birileri yerken bile gözün görmeyecek kadar kararlı vede iradeli olursun canım....

iyi akşamlar...

Iyi akşamlar kızlar.

iyi akşamlar tatlım....

meyvenullll kaydirigubbakcemile guclubacismile alsanaalsanasmile

bence sen msjı aldın

aç kaldım yeaaa

menümü yarın yazıcam ama öğlen yarım tabak bile olmayan 1 kepçe nohut 3 tane ufak enginar ve mercimek çorbası içtim onda doydum ama 12:30daydı şimdide işten çıkmama 1 saat var koştur koştur spora gitmem lazım evdede bana göre yemek yook vee canımm kabak istiooo

meyvede getirmedim sabah ühühü sporda kesin bayılırım:S

meyvenullll kaydirigubbakcemile guclubacismile alsanaalsanasmile

bence sen msjı aldın

ayyy allah korusun madem daha iştesin dışarıdan bişiler söyle ye akşam yemeğini yapmış olursun sporada tok gidersin spor vaktine kadar hazmedersin zaten yediklerini güzelim yaa....

safinazcım o mümkün olmuyo işte:S iş yerine yemek söylemek falan :S çözüm arıyorum kendime :S burada molalar bile saatli gerçi ben yönetimde olduğum için farketmiyo ama örnek olmak zorundasın vs.:S

huuuu kimseler yok muuu
EKŞİLİ MAHLUTA

Malzemeler:

2 su bardağı kırmızı mercimek
1 adet orta boy patlıcan
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 adet limon suyu
1 çay kaşığı tuz

sosu için:

4 yemek kaşığı zeytinyağ
6 diş sarımsak
1 yemek kaşığı kuru nane

Hazırlanışı:

1- Bir tencerede kırmızı mercimek üstüne geçecek kadar suyla doldurup mercimekler pişirin. Köpüğünü alıp kırmızı biberi ekleyip pişirmeye devam edin.
2- Tavla zarı büyüklüğünde doğranmış patlıcanları 1 çay bardağı sıvı yağda kızartın. Süzgeçle bir tabağa alın. Limon suyu ve tuzu katıp harmanlayın.
3- Patlıcanları pişmekte olan kırmızı mercimeklerin içine ekleyin. Su gerekli olursa 2 su bardağı su ekleyin. Yoğunluğunu arzunuza göre ayarlayın. Bir taşım kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın.
4- Dövülmüş sarımsağı zeytinyağında 1-2 dakika kavurduktan sonra naneyi ilave edip ocaktan alın. Servis yapılırken tabakların üstüne yağdan gezdirin. Afiyet olsun.

montiye uygun die düşündüğüm için tarifi buraya yapıştırdım
tarif missgibi.com dan alıntıdır umarım yapar beğenir hep birlikte zayıflarızzz
eylemlerimiz devam edicek bekleyin :))

patlıcanları kızartmak yerine fırında pişrime yönetemiyle yaparsak bence montilik çorba dimi arkadaşlar ???

yorucu bir günü daha geride bıraktık.bu gün ders çıkışı bir okuldan arkadaşa uğradım kitaplarını vermek için..kadıncağıza acıdım ve halime şükür ettim .ikiz kızları var.kapıyı açtıklarında yüzlerini görünce şaşkına döndüm,annesinin makyaj malzemeleri ile birbirini fena halde boyamışlar,yüzleri sat komandoları gibi simsiyah yemyeşil ne arasan var. içeriye girdim ve beş dakika ayak üstü kitaplarını verip çıkana kadar yataklarının üzerinde ayakkabıyla gezmekten tutunda,çikolatalı ekmekleri misafir odası koltuklarına yapıştırmaya,annesinin fondötenini fortmantonun aynasına sıkmaya kadar daha neler neler hepsini 5 dk.da yaptılar.vallahi gözüm korktu ve oğlum artık yaramazlaşmaya başladı diye yakınmaya başlayacakken yuttum tüm bildiklerimi kendimi evime zor attım.ve artık asla çocuğum yaramaz,yemiyor ,içmiyor demiycem diye kendime söz verdim.Allahım kabus gibiydiler..birde kadının eşi görev için başka bir şehirde kadın hem çalışıyor hemde iş çıkışı o iki canavara yetişiyor...hemen aklıma masum geldi.birde onunkiler erkek..allah sabır versin...

bu arada akrep neden artık montici değil?mezunmu oldu?buraya pek giremiyor takımlarda isede ben hiç girmiyorum oralara.bilen biri varsa bilgi versin merak ettim:?
masum sen ikinciye hamile olmayasın cnm adetin geciktiya bu gün bile ikizleri görünce senin gebe olma ihtimalini düşündüm ve korktum cnm...

tüm tarifleri bir yerde toplasak yaaa:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…