buna sevindim ikindide meyva yemek istiyorum çünki . ben dün akşam aniden başladığım için montiye dün almıştım peynirimi ama bir ara markete çıkığ alacağım yine bunuda br şekilde bitiririm.
bravo canım. tebrik ederim seni..ben bir tane ile başedemiyorken sen iki tane ile( gerçi benimki iki oğlana bedelde)benim nazlı kızım 12 senede geldi pir geldi bende o olsun diye senelerce spor salonlarında geçirdim gnlerimi çok seiyorum salona gitmeyi ama maalesef kimsede durmuyor..doğduğundan beri çığlık çığlığa ağlıyor inanki bir haftadır sakinledi biraz çok yoruluyordum bütün gün onunla uğraşmaktan uyutmak mesleydi uykuya dlama problemi vardı...hangi birini anlatsamkiii ben 3 sefer başladım leslieye bırakmam zorunda kaldım yaptırmıyor o uyurken apayım desem ya uyuyorum uyuyuna bütüngün ev işiydi yemekti onunla uğraşmakt yoruluyorum yada uyumuşken işlerimi bitireyim diyordum ama bu sefer ne olursa lsun yapacağım gece yapacağım yine de yağpacağım
kızlar şu anda irademle karşıkarşıyayım
canım aşırı derecede tatlı istiyor
4 mandalina ve bir elma yedim ama bana mısın demiyor
Allahım yardım et manyak mıyım neyimmmm
dondurma kavanozuna düşmek istiyorumm
kim kazanacak sizce??
yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:
olumunekankayizsmileyemedim yemedim yemedim
oh çok şükür
buzdolabında ki helva ve dondurmaya karşı durdum yemedim
4 mandaline bir elma birazda fındık la günü kapatıyorum
darısı diğer krizlerin başına
eve gider gitmez yatıcam yoksa selülitlerime kardeş gelebilir her an :)
herkese ii akşamlarrrr
ziliicim merhaba cnm çok şükür bugün adet oldumm ve hamile degilim ama her ay aynı korkuyu bende yaşıyorum malesef cnm bird eben 3. çocugu düşünmüyorum cnmyorucu bir günü daha geride bıraktık.bu gün ders çıkışı bir okuldan arkadaşa uğradım kitaplarını vermek için..kadıncağıza acıdım ve halime şükür ettim .ikiz kızları var.kapıyı açtıklarında yüzlerini görünce şaşkına döndüm,annesinin makyaj malzemeleri ile birbirini fena halde boyamışlar,yüzleri sat komandoları gibi simsiyah yemyeşil ne arasan var. içeriye girdim ve beş dakika ayak üstü kitaplarını verip çıkana kadar yataklarının üzerinde ayakkabıyla gezmekten tutunda,çikolatalı ekmekleri misafir odası koltuklarına yapıştırmaya,annesinin fondötenini fortmantonun aynasına sıkmaya kadar daha neler neler hepsini 5 dk.da yaptılar.vallahi gözüm korktu ve oğlum artık yaramazlaşmaya başladı diye yakınmaya başlayacakken yuttum tüm bildiklerimi kendimi evime zor attım.ve artık asla çocuğum yaramaz,yemiyor ,içmiyor demiycem diye kendime söz verdim.Allahım kabus gibiydiler..birde kadının eşi görev için başka bir şehirde kadın hem çalışıyor hemde iş çıkışı o iki canavara yetişiyor...hemen aklıma masum geldi.birde onunkiler erkek..allah sabır versin...
bu arada akrep neden artık montici değil?mezunmu oldu?buraya pek giremiyor takımlarda isede ben hiç girmiyorum oralara.bilen biri varsa bilgi versin merak ettim:?
masum sen ikinciye hamile olmayasın cnm adetin geciktiya bu gün bile ikizleri görünce senin gebe olma ihtimalini düşündüm ve korktum cnm...
iyi akşamlar kızlar , bugün okul ile ilgili bir konuda çok canım sıkıldı. aynı veliyi 3 seneden beri çekiyorum. ama kadında gram düzelme yok. en zoru cahil insanlarla uğraşmaklmaz:
menüm şöyle
sabah : 2 dilim tb ekmekli kahvaltı.
öğle sadece çay içtim 3 adet diyet bisküvi(aslında götürmüştüm yanımda ama moral bozukluğundan yiyemedim=
akşam : 5 -6 çatal yumurtalı pırasa , yoğurt ve 3 çatal salata
görüşmek üzere
cnm ne kadar zor olursa olsun tek çocuk asla ve asla ikiz gibi olamazzz bu benzetmeye ben ve bütün ikiz anneleri hep sinir oluruz
benim çocukalrımda inan çok zor çocukalrr 2 yaşına gridilerr ve daha hala uyku düzenleri yok gece enaz 2 şer defa kalkarlar cnm
allah sabrını veriyor işteee minik prensesinnlee çok uzuzn yaşa inşşş hep mutlu ol cnm nazlı melegin ile
olamazzzzzz umarım sne kazanmışdırrrr
aşagıda okudum süperisnn özlem bu tatlı krizleir için kuru kaysının
içine tarçın serp cnm yada elmanın faydası oluyorrr
kız güldürdün beni akşam akşammmmm
olumunekankayizsmile
ziliicim merhaba cnm çok şükür bugün adet oldumm ve hamile degilim ama her ay aynı korkuyu bende yaşıyorum malesef cnm bird eben 3. çocugu düşünmüyorum cnm
büyük konuşmak istemem ama yeter allah bunlara can saglıgı versin
yarama zikizlere gelince kaç yaşındalar bilemiyorum ama benimkiler daha 2 yaşını bitirdiler ve hayır deidigmde anlarlar dolap karıştırma huyları ykktur çünkü zamanında engelledim cnm onları üzemeden ve kendimi yormadan yanlış oldugunu anlatırım hep
onların bakaımları hep düzenlidir
9 d akahvalrı,12 de ögle yemegi 12.30 uyku 15.30 tatlı meyve ne varsa evde yerler
akşam 7 de akşam yemegini yerler benim kreş ögretmeni ark hayret ediyor zaten nasıl bu kadar düzenlisin diye ama mecburum ben buna yoksa ne işim biter nede gücüm
yani işin aslı zor cnm ikiz bebekler ama zamanınd adur yapmayı ögretirisen senin için ii oluyor ilerde
ayrıca aklına gelmemde ne güzel mutlu oldum vallazemuszemus
benim görümcemde ögretmen ve hep aynı şeyden şikatyet eder cnm allah sabır versin
bence aklından bile geçirmeeeeeeeeeee
sanırım caın hamu işi istiyor valla karar senin güzelim kurban bayramına pek bişi kalmadı
birde kimdi o yengenmiydi sen zayıflayamazsın diyen???
onun dediklerini doğrulatma lütfen....
kısss yemek yiyip yatılırmı evde bişiler yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü yap tv izle öyle hemen yatılırmı anacım hareket et azcık biliyorum yoldan geldin yol yorgunusun ama olsun
yiyip yatma hemen en az yarım saat birşeylerle oyalan....
günaydııınnn güseell monticiler
meyvenulll en sevdiğim çiçektir papatyaaaa:) içim açıldı
günün güzel geçsinn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
inş tatlım bugün 1er kg gitsin bedenizmiden
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben sabah tartıldım olduğum yerde sabittim birde dün akşamı meyveyle geçiştirmeme rağmen:S:S moralim bozuldu:S
canım regl oldum dememişmiydin ben regl döneminde +4 ü görüyorum:S
inş cumaya kadar gider bu şişlik.. yoksa cuma günü cok üzülürüm ağlarım o kadar üzülürüm ben kac haftadır kilo vememiyorum gecen hafta 600 gr verdim sevindim bu hafta alırsam ki ailemin yanına gittim orda bile bozmamdım kahrolurum yaa öyle böyle değil...
birde nescafe yada türk kahvesi yasak mı?
onu öğrneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?