Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünn kü menümü yazıyım bendeeee

sabah 07:00 elma ve suu

08:30

2 dilim tb ekmeğini kızarttım peynir salatalık ve yeşil çaay

12:45

1 kase mercimek çorbası
1 kepçe nohut etsiz
3 ufak enginar
birkaç parça salatalık

üstüne yaseminli yeşilçay

akşaaam yoook

yani şöyle 8 de eve geldimm spora gitmek için yola çıktım bir elma yedim. sonra 1 saat spor çok terlemedim çünkü 10 dak. yürüdüm ve feci enerjisiz kaldım:S:S

sonra az önce 1 portakal 1 elma yedim ama tuzlu ihtiyacım vardı 1 parça peynir yedim...

sonrada sütümü içtim kızlar işte böylee akşam için çare bulmam lazım:S

iyi akşamlar kızlar , bugün okul ile ilgili bir konuda çok canım sıkıldı. aynı veliyi 3 seneden beri çekiyorum. ama kadında gram düzelme yok. en zoru cahil insanlarla uğraşmaklmaz:
menüm şöyle
sabah : 2 dilim tb ekmekli kahvaltı.

öğle sadece çay içtim 3 adet diyet bisküvi(aslında götürmüştüm yanımda ama moral bozukluğundan yiyemedim=

akşam : 5 -6 çatal yumurtalı pırasa , yoğurt ve 3 çatal salata
görüşmek üzere

cnm ne kadar zor olursa olsun tek çocuk asla ve asla ikiz gibi olamazzz bu benzetmeye ben ve bütün ikiz anneleri hep sinir oluruz
benim çocukalrımda inan çok zor çocukalrr 2 yaşına gridilerr ve daha hala uyku düzenleri yok gece enaz 2 şer defa kalkarlar cnm
allah sabrını veriyor işteee minik prensesinnlee çok uzuzn yaşa inşşş hep mutlu ol cnm nazlı melegin ile

olamazzzzzz umarım sne kazanmışdırrrr
aşagıda okudum süperisnn özlem bu tatlı krizleir için kuru kaysının
içine tarçın serp cnm yada elmanın faydası oluyorrr

yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:

kız güldürdün beni akşam akşammmmm

olumunekankayizsmile
ziliicim merhaba cnm çok şükür bugün adet oldumm ve hamile degilim ama her ay aynı korkuyu bende yaşıyorum malesef cnm bird eben 3. çocugu düşünmüyorum cnm
büyük konuşmak istemem ama yeter allah bunlara can saglıgı versin

yarama zikizlere gelince kaç yaşındalar bilemiyorum ama benimkiler daha 2 yaşını bitirdiler ve hayır deidigmde anlarlar dolap karıştırma huyları ykktur çünkü zamanında engelledim cnm onları üzemeden ve kendimi yormadan yanlış oldugunu anlatırım hep
onların bakaımları hep düzenlidir
9 d akahvalrı,12 de ögle yemegi 12.30 uyku 15.30 tatlı meyve ne varsa evde yerler
akşam 7 de akşam yemegini yerler benim kreş ögretmeni ark hayret ediyor zaten nasıl bu kadar düzenlisin diye ama mecburum ben buna yoksa ne işim biter nede gücüm
yani işin aslı zor cnm ikiz bebekler ama zamanınd adur yapmayı ögretirisen senin için ii oluyor ilerde

ayrıca aklına gelmemde ne güzel mutlu oldum vallazemuszemus

benim görümcemde ögretmen ve hep aynı şeyden şikatyet eder cnm allah sabır versin

tabikide canım iki tane çocuk le bir tane birmi ben yaramazlığını anlatmak adına öyle yazdım .çocuktur illaki yapacak ama benimki biraz aşırı yapıyor..inanki 12 senede kavuşmasam depresyona girerdim zilimmm biliyor geçen kış bana çok destek verdi yine ama benim kızımı hiçbirşey susturamıyordu şimdiki halimize çok şükür zamanla düzelecek heralde allah hepimizin çocuklarına sağlık versin ama hakikatten çok yorucu sabah 8 den beri koşturuyorum inanki az önce uyududa bende nete girdim .ama yorgunluktan oturamıyorum yatıp dinlenmem lazım allah sabrını veriyor annelik böyle birşeymiş......

masummm nasıl engelledin canım dolap karıştırmalarını vallahi bütün gün dolap lar yere iniyor mutfakta salonda vestiyerde kendi dolabı ben diğer odayı toplarken diğerini dağıtıyor eline vurdum olmadı konuştum olmadı bağırdım olmadı çığlık çığlığa ağlıyor birde dişlerini sıkarak öyle bir titriyorki banaaaa bu yaşta bu sinir vallahi bir alem bu çocuklarrr

yok kız yiceğimden değil tamam canım istiyor ama yemiyorum dün sabah terminalde yazahanede otururken verdiler geri ceviremedim aldım cantaya koydum işe gelince arkadasa verdim yemedim.aklıma geldi kazara öyle bi hata yaparsam neler olabilirki die şey ettimm kaydirigubbakcemile3

valla dün gece yedim yemeğimi yattım aslına bakarsan ben her gece öyle yapıom spor yapmadığım zamanlarda yiyorum kanepeye uzanıyorum tv izlerken uyuyorum sonra gece uyanıp yatağıma gidiyorum :roflol:

aksam yaptığım aktiviteler bunlar asırı sosyalimdir sırnaşık şey

günaydın monti güzellleri

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

a.s. a.s. a.s.

bu sabah regl oldum ve 1 kilo artıdayım

kalkınca 2 mandalina
sabah 1dilimden küçük bi peynirli tost 2 bardak süt çay kasığının ucuyla recel
öğlen salata yoğurt..
aksam taze fasulye kavurması(yumurtalı) salata yoğurt az tursu...

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar
canim sabah sabah disari cikip yuruyus yapmak istiyo ama oyle sogukki disarisi felaket anlatamam,neyse once bugunku menumu yazim leslie le bi yuruyus yaparim belki
sabah 2 dilim ekmekten hazirlanmis tost,yarim domates ve capuccino
saat 9 gibi yesil cay
ara 1 elma
oglen boooool sebzeli hamsili mucver ve domates sogus
ara 1 portakal
aksam kabak dolmasi pirincsiz ve yogurt

günaydııınnn güseell monticiler

meyvenulll en sevdiğim çiçektir papatyaaaa:) içim açıldı

ben sabah tartıldım olduğum yerde sabittim birde dün akşamı meyveyle geçiştirmeme rağmen:S:S moralim bozuldu:S

canım regl oldum dememişmiydin ben regl döneminde +4 ü görüyorum:S

günaydın monticiler
açıkcası tam uygulayamıyorum ama şimdilik benimsemeye çalışıyorum bu da bir başarıdır bnm için
insanlar alışkanlıklarından çok çabuk vazgeçemiyor maalesef
ama sabah dayanamadım tartıldım 500 gr gitmiş :lepi: 2 günde onu belirteyim

ben sabah tartıldım olduğum yerde sabittim birde dün akşamı meyveyle geçiştirmeme rağmen:S:S moralim bozuldu:S

canım regl oldum dememişmiydin ben regl döneminde +4 ü görüyorum:S

inş cumaya kadar gider bu şişlik.. yoksa cuma günü cok üzülürüm ağlarım o kadar üzülürüm ben kac haftadır kilo vememiyorum gecen hafta 600 gr verdim sevindim bu hafta alırsam ki ailemin yanına gittim orda bile bozmamdım kahrolurum yaa öyle böyle değil...

canım hem regl dönemimde hemde ailenin yanında bozmmaışsın rejimi bu regl şişkinliğidir hem ne güzel kilo vermişsin moralini bozmaaaa

Kızlar günaydın nasılsınız? Ben geçen salı 55.8 54.8 olmuşum kıyafetlerle beraber):

Dünkü menüm
sabah
yarım mandalina
3 dl.t.b.ekmeği tuzsuz salça sürülmüş
6 zeytin
çay

öğlen
1 tabak semizotu
1 tabak salata
ara
1 elma 1 erik
akşam
4 minik ızgara köfte(akşam kırmızı et önerilmiyor ama evde tavuk kalmamış)
1 tabak salata
1 kase yoğurt

gün için de 2 kupa yeşil çay 1,5 lt.su
akşam yatarl-ken 4 dlim mandalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…