Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

azracım kahve nescafe yasak canım aeben abla cok cok seven haftada 1 kez içebilir demişti ..
düşkün değilsen içme derim..
ben nescafeyi 3 ü birada olarak cok seviyorum özellikle vanilyalı süt tozuyla oldumu bayılırım ama hiç içmedim montiye basladıktan sonra 60 ,6 olduğumda bi içeyim kendimi ödüllendireyim dedim oruc bozmusum gibi oldu monti falan hak getire kendimi 62,7 de gördüm sonrası malum ramazan bayram sonuc 67,7 hersey nescafeyle basladı anlıcan tek suclu o ben sucsuzum :roflol:
içme sen içme ..

günaydın fıstıklar...
meyvem sen hiç kaşamak yapma bak cuma tartıda havalara nasıl uçacaksın...bol su iç cnm ödemini ancak bu şekilde atabilirsin.vücut su topluyor malum bu dönemde.kışında hiç su içilmiyor ama yanına şişeni koy bu gün bu bitecek diye şartla kendini.bende hiç içemem kışın bazen bir bardak bazen hiç.o sebeplede hep yazın 55 -56 gelirken kışın 57-58 gelirim.ama bu kış 56 yı geçmemek için elimde biberon gibi su şişemle geziyorum valla.öğrencime derse giderken,misafirliğe giderken,dışarı çıkarken şişe hep çantamda.aklıma gelidkçe içiyorum.canım istemese bile.
eşim artık takılmaya başladı zordan içtiğimi gördükçe.köyden indim şehreydi galiba filmin adı.halit akçatepe zeki alasya metin akpınar kemal sunal falan vardıya.altın buldukları halde bozdurana kadar su içip karın doyuruyorlardı.orda halit akçatepe "suya bakameyyom himmed abeeey kusacaaaam" diyordu.eşimde bana bakıp bakıp gülerek suya bakemeyooom himmed abeyy diyor kaydirigubbakcemile3
gerçekten bakamıycak duruma geldim ama vallahi içmeyi aksattığım gün hemen tarıya yansıyor buda yetmezmiş gibi sabah uyandığımda parmaklarımı zor açıyorum ödemden...sende iç bol bol...
ve iş yerin uzaksa yürüyerek git gel.hiç değilse evde yapamasanda yolda yağmış olursun sporu.bu diyet işi sporla desteklemeyince ağır aksak gidiyor cnm.ben dün dersten geldim wc ye zor girebildim vakit darlığından.alışveriş poşetlerini kapının kenarına bıraktım o sırada eşim içeri ben dışarı fırladım...yağmur başlamak üzreydi arkadaşı aradım yağmadan gidip gelelim yoksa kalacak yürüyüş diye.koşar adım gidip geldik 7 km yolu.mutlaka yürü cnm.....hem en ucuz hem en sağlıklı spor..birde saati yok,gecesi yok gündüzü yok...ve hayat boyu yapılamayan sporları bıraktığınızda etler yumuşamaya başlıyor.ama yürüyüş hayat boyu yapılabiliecek bir spor....

derincim kızının dolap karıştırmasını engellemek için kapaklarını bağla cnm iple.bende öle yapıyorum özellikle mutfak dolaplarıyla fortmantoyu.birde mutfak dolaplarında kireç sökücü çamaşır duyu vs. oluyor allah korusun..sonraki üzüntü bir şeye fayda etmiyor...

zilugurti sen kaç kilo verdin monti ile :) merak içindeyim kilon çok güzel çünkü

zilicim ne güzel yazmışın...benimde çantamdan şu şişe eksik olmaz yaz kış...su içmekte sorunum yokta benim sorunum wc:kedi:iş ev arası uzak buna birde malum istanbul trafiği eklenince özellikle akşam bazen 2,5 3 saatte ancak evde olabiliyorum..halimi siz düşünün artık....apt girdiğimde merdivenleri nasıl çıktığımı hatırlamıyorum:roflol::roflol::roflol:
derincim dolap kapaklarına paket lastiği takabilirsin..yerimseniben

canım kacamak olayı yok zaten cıktı o artık hayatımdan sırnaşık şey
su konusunda haklısın bolca içmem gerek yeşil çayıda cok içiyorum zaten..inş dediğin gibi cuma havalarda bulurum kendimi...
bide suya bakemeyooom himmed abeyy kısmına cok güldüm.. :roflol:
bi ara benimde öyleydi su içmekten midem bulanıyordu ama olsun içmek lazım..
5 gündür spor yapamıyorum iş yerim eve 5 dk uzaklıkta tek yürüyüş o hayatımda sabah 5 öğlen eve git gel 10 aksam 5 toplamda 20 dk yürüyorum ve iş yerindede sürekli oturuyorum evde yürüyüşlerime tekarr baslamam lazım ağrım giderse aksama mutlaka yapcam zaten..
cuma günü inş vermiş olurum olumunekankayizsmile

sema abla bende iş yerinde rezil oluyorum yaa 15 dk da bi wc ye gidesim gelio tabi kendimi sıkıp süreyi yarım saate cıkartıyorum ama 9 da bi baslıyorum en az 4 kere millet gülüyo artık dediğin gibi eve de zor atıom kendimi hıı bu 4 öğleden önceki 4 bide öğleden sonra 3 falan daha oluyo :roflol: :roflol: :roflol:
rezillik yaa kendimizi güldürüp duruyoruz ama olsun biz sağlıklısını yapıoz rezil olsakda :roflol:

aeben ablamız nerelrde yaaa bugün kü notumuzu vermedi

selam kızlaaarrrrrrrrrrr ben geldim

nasılsınız bakalım bugün?
Biraz geç kaldım bugün buraya gelmekte işlerim vardı...

eee ne var ne yok bakalım hanımlar bir yaramazlık yoktur umarım....

günaydınlar herkese derincim bende paket lastiği tavsiye ederim bende oglumun acmasını engellemek için paket lastiği kullanıyorum ama dolap tutacakların yuvarlak sekildeyse tabi bu öneri uzun ve duz sekildeyse baglamak zorundasın

ziligurti günaydın canım .vallahi dün bende 3 litre şişeye doldurdum onu bitirdim tabii bu yeşilçay ıhlamur derken 4 litreyi geçmiştir bütün gün wcden çıkamadım.gecede 3 kez kalktım ben 3 sene önce diyetisyene gittiğimde 5 litre su vermişti zorla içiyordum ama wcde yatıyordum.yine 5 içmem lazım ama zamanla çoğaltırım kışın hakikattende gitmiyor..himmettt aaabeyyy çok güldüm yaaaaaaa
canım mutfak dlaplarına takmayı düşünüyrum ama benim kızım çok aksi tutup açamadığında b,le nasıl kendini yerlere atıyor çığlık çığlığa ağlıyor mecbur ellerimle açıyorum .bütün gün onun dağıttıklarını toplamaktan başım dönüyor .gerçi ben banyo dolabında tutuyorum ilaçları ama dağıtmasın yaniiii yoruldum toplamaktan

takarım canım ama mıknatıstan dolayı bazen çekince gelmiyor kapak diye kıyameti koparıyor konuşuyorumda anlamıyor

günaydın kızlar ben erken kalkıyorum ama kızımdan dolayı oturup yazamıyorum kıyameti koparıyor o oturup yazacakmış pc havalarda uçuyor şimdi uyuttum .
sabah
3 tam buğday ekmeği kızarmış 3 yeşil zeytin dom salt roka maydonoz ıhlamur
şimdide yeşil çayımı içiyorum
öğle balık salata (yanında süt ürünü ne alırım karar veremedim bizler yemeyiz balıkla beraber yoğurt peynir )
akşamada karar veremedim barbunya var onumu pişirsem mercimek yemeğimi yapsam pırasamda var kararsızım bakalım

sağol canımda bizimki biraz çok nazlı açamadığında bile yıkıyor ortalığı yoksa yuvarlak kolay takılır ama yine bir deniyeyim bakalım bugübn ne yapacak

tünAYDIN MONTİCİ GÜZELLER . GEÇ KALDIM DİMİ??
SABAH YÜRÜYÜŞ, PİLATES ,DUŞ ,EV İŞİ DERKEN GEÇİKİYORUM KUSURUMA BAKMAYI ARTIKIN ...boshayallersmile

AZ DAHA BEKLESEN DAHA İYİYDİ AMA ÇOK AÇLIK HİSETİYSEN YİYEBİLİRSİN ...
kızlar yaa dün istiklalde girmedğim kitapevi kalmadı ama kitabı bulamadım:S siz nerelerden aldınız moralim bozuldu yaaa:S
NETTENDE BULABİLİRSİN MİMU .
GAMZEM ÖNCELİKLE NEDEN TATLI İSTEDİGİNE BİR BAKALIM MONTİDE TATLI NİYETİNE NE YİYORUZ MEYVE .

EEEE SENİN MENÜNDE NEDEN HİÇÇÇ YOK ...aklinialirimsmile
EGER TATLIDA DEYİLSE SORUN NEDEN ARA YAPMIYORSUN KUZUM .??

Son düzenleme:
AFİYET OLSUN DERİN MENÜN GAYET GÜZEL OLACAK ...
AKŞAM İÇİN RIRASA VE MERCİMEGİ TAVSİYE EDERİM BARBUNYA BİRAZ KALSIN GL.DEGERİ SINIRDA ...
BALIKLA PEYNİR GÜZEL GİDİYOR AMA TAKINTIN VARSA YEMEYE BİLİRSİN . BEN SENELERDİR YİYYORUM BURDAKİ KISLARDA HİÇ VUKATIMIZ YOK .kaydirigubbakcemile3
ARALARDA MEYVE YEMEYİ UNUTMA ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…