TABKİKİ SEN KAZANACAKSIN DİYAR....kızlar şu anda irademle karşıkarşıyayım
canım aşırı derecede tatlı istiyor
4 mandalina ve bir elma yedim ama bana mısın demiyor
Allahım yardım et manyak mıyım neyimmmm
dondurma kavanozuna düşmek istiyorumm
kim kazanacak sizce??
yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:
sağol canımda bizimki biraz çok nazlı açamadığında bile yıkıyor ortalığı yoksa yuvarlak kolay takılır ama yine bir deniyeyim bakalım bugübn ne yapacak
sağolasın Sema ablacım nasılsın?
AFİYET OLSUN DERİN MENÜN GAYET GÜZEL OLACAK ...
AKŞAM İÇİN RIRASA VE MERCİMEGİ TAVSİYE EDERİM BARBUNYA BİRAZ KALSIN GL.DEGERİ SINIRDA ...
BALIKLA PEYNİR GÜZEL GİDİYOR AMA TAKINTIN VARSA YEMEYE BİLİRSİN . BEN SENELERDİR YİYYORUM BURDAKİ KISLARDA HİÇ VUKATIMIZ YOK .kaydirigubbakcemile3
ARALARDA MEYVE YEMEYİ UNUTMA ...
derincim öyle her istediğini yaparsan nasıl başa çıkacaksın...şimdiki çocuklar ağlayarak her istediklerini yaptırmayı öğrenmişler...biraz zor olacak ama bırak ağlasın...dikkatini başka şeylere çekerek dolapları unutturmaya çalış tatlım...yada sadece içinde zararsız şeyler olanı karıştırmasına izin ver...sengözlerimebaksanab
GİDERKEN BİŞİLER ALAMAZMISINaç kaldım yeaaa
menümü yarın yazıcam ama öğlen yarım tabak bile olmayan 1 kepçe nohut 3 tane ufak enginar ve mercimek çorbası içtim onda doydum ama 12:30daydı şimdide işten çıkmama 1 saat var koştur koştur spora gitmem lazım evdede bana göre yemek yook vee canımm kabak istiooo
meyvede getirmedim sabahühühü sporda kesin bayılırım:S
GÜZEL TARİF DİYERIM YAGI MÜNKÜN OLDUGUNCA AZ TUTUN AMA KARBONHİDRATLARIN YANINDA .patlıcanları kızartmak yerine fırında pişrime yönetemiyle yaparsak bence montilik çorba dimi arkadaşlar ???
ZİLİM BU BEBELERİN YARAMAZLIGI ;BAZAN DOGRU ÇOÇUKLARIN KİŞİLİGİNDEN AMA FAZLASI AİLE DEN KAYNAKLANIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....yorucu bir günü daha geride bıraktık.bu gün ders çıkışı bir okuldan arkadaşa uğradım kitaplarını vermek için..kadıncağıza acıdım ve halime şükür ettim .ikiz kızları var.kapıyı açtıklarında yüzlerini görünce şaşkına döndüm,annesinin makyaj malzemeleri ile birbirini fena halde boyamışlar,yüzleri sat komandoları gibi simsiyah yemyeşil ne arasan var. içeriye girdim ve beş dakika ayak üstü kitaplarını verip çıkana kadar yataklarının üzerinde ayakkabıyla gezmekten tutunda,çikolatalı ekmekleri misafir odası koltuklarına yapıştırmaya,annesinin fondötenini fortmantonun aynasına sıkmaya kadar daha neler neler hepsini 5 dk.da yaptılar.vallahi gözüm korktu ve oğlum artık yaramazlaşmaya başladı diye yakınmaya başlayacakken yuttum tüm bildiklerimi kendimi evime zor attım.ve artık asla çocuğum yaramaz,yemiyor ,içmiyor demiycem diye kendime söz verdim.Allahım kabus gibiydiler..birde kadının eşi görev için başka bir şehirde kadın hem çalışıyor hemde iş çıkışı o iki canavara yetişiyor...hemen aklıma masum geldi.birde onunkiler erkek..allah sabır versin...
bu arada akrep neden artık montici değil?mezunmu oldu?buraya pek giremiyor takımlarda isede ben hiç girmiyorum oralara.bilen biri varsa bilgi versin merak ettim:?
masum sen ikinciye hamile olmayasın cnm adetin geciktiya bu gün bile ikizleri görünce senin gebe olma ihtimalini düşündüm ve korktum cnm...
BENCEDE AKŞAM İÇİN BİR ÇARE BULMAN LAZIM OKADAR SAAT AÇ KALMIŞIN . BİRDE ÜSTÜNE AGIR SPOR....bugünn kü menümü yazıyım bendeeee
sabah 07:00 elma ve suu
08:30
2 dilim tb ekmeğini kızarttım peynir salatalık ve yeşil çaay
12:45
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe nohut etsiz
3 ufak enginar
birkaç parça salatalık
üstüne yaseminli yeşilçay
akşaaam yoook
yani şöyle 8 de eve geldimm spora gitmek için yola çıktım bir elma yedim. sonra 1 saat spor çok terlemedim çünkü 10 dak. yürüdüm ve feci enerjisiz kaldım:S:S
sonra az önce 1 portakal 1 elma yedim ama tuzlu ihtiyacım vardı 1 parça peynir yedim...
sonrada sütümü içtim kızlar işte böylee akşam için çare bulmam lazım:S
teşekkür ederim safişcim...iyiyim diyeyim...boynum ağrıyor birazcıkbilmiyorumkismile
geçmiş olsun hayırdı ablacım?
tersmi yattın yastık falanmı değiştirdin yoksa bir hasarmı var boyunda fıtık vs.
Bu arada bantla olan uzaktan aşkınızı samimi hale getirip yakınlaşmışsınız çok sevindim senin adına :dance: :dance:
haaa bu arada kızlar acilll verilecek kilolar için tamamen %100 doğal bir yöntem bulmuş durumdayım.ama hemen sölemem..azzzz sonraa....reklamlardan sonra.....
ziligurti 40 kilomuu ohaoldumsmile hemde bir senede mükemmelsin yaaa sırf montiyle mi peki ekstradan neler yaptın menülerin nasıldı ooofff oofff idolümsün ablasaygılar
sağol safişcim boynum için bir yere gitmedim teşhis ne bilmiyorum..şunu biliyorum stres gerginlik olduğunda ağrıyor..doktora gitmeden olmayacak...hiçte sevmemlmaz:bıktım hastanelerden de doktorlardan da:1no2:
Safinaz canım iyiyim kızımda iyi teyzesi allaha şükür ishali kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?