Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

TABKİKİ SEN KAZANACAKSIN DİYAR....
EGERKİ ÇOKK AÇLIK KİRİZİ GEÇİRİRSEN 1 DL EKMEK YE ...EN İYİ AÇLIK BASTIRMA YÖNTEMİDİR ...
yarın sabah kahvaltıda poğça yesem başıma neler gelebilir... yiceğimden değilde öğreneyim günün günü var :roflol: :roflol: :roflol:

VALLAHİ BİLEMEM . Bİ GÜZEL SOPA BEKLİYOR AMA ONA EMİN OLABİLİRSİN ..
kötükedihüso

sağol canımda bizimki biraz çok nazlı açamadığında bile yıkıyor ortalığı yoksa yuvarlak kolay takılır ama yine bir deniyeyim bakalım bugübn ne yapacak

derincim öyle her istediğini yaparsan nasıl başa çıkacaksın...şimdiki çocuklar ağlayarak her istediklerini yaptırmayı öğrenmişler...biraz zor olacak ama bırak ağlasın...dikkatini başka şeylere çekerek dolapları unutturmaya çalış tatlım...yada sadece içinde zararsız şeyler olanı karıştırmasına izin ver...sengözlerimebaksanab

tühhh geç kaldın canım yaaa bekledim şimdiye kadar pişiyor artık akşam yemeğimde barbunya neyse haftaya almam artık.eşimde yemez bugünlük yiyeyim artık.
meyva yazmayı unutmuşum zaten ikindide elma yiyorum akşamda meyva ve süt

dün akşam bantta 45 dk yürüyüşümü yaptım...zemuszemus

bugünki menüm...
sabah
iksir,tiroid ilacı

yolda
4 kuru kayısı,su

kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay ,( domates 10 lira boshayallersmile)
öğle
yumurtalı ıspanak,yoğurt

ara
meyvem yok,belki süt içerim

akşam
tonlu salata,yoğurt,

su,iksir,yeşilçay,elma çay,ıhlamur
spor
bişey çıkmassa 45 dk yürüyüş

sorma canım sorma huysuz ve tatlı bir kızım var .zaten başka şeylerde yapmam dolaplarda engellyemiyorum çoğu zaman.birde kucağımda sürekli inmek istemiyor benimde o arada yapmam gereken yemekti ütüydü işim oluyor kucağımda durmasındansa dağıtsın topluyayım diyorum ama işim yoksa eğer izin vermiyorum oyalıyorumlmaz:

GİDERKEN BİŞİLER ALAMAZMISIN
patlıcanları kızartmak yerine fırında pişrime yönetemiyle yaparsak bence montilik çorba dimi arkadaşlar ???
GÜZEL TARİF DİYERIM YAGI MÜNKÜN OLDUGUNCA AZ TUTUN AMA KARBONHİDRATLARIN YANINDA .
ZİLİM BU BEBELERİN YARAMAZLIGI ;BAZAN DOGRU ÇOÇUKLARIN KİŞİLİGİNDEN AMA FAZLASI AİLE DEN KAYNAKLANIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....

AKREBİME GELİNCE .
BOGAZINA YENİK DÜŞTÜ ...alsanaalsanasmile
EN SON PAYLAŞIM ALANINA PÜSKÜÜTÜMDEN BALLI EKMEK RESMİ İSTİYORDU ...lülülülülülü
OKURSA YAZIMI GELSİN ...kaydirigubbakcemile3
BENCEDE AKŞAM İÇİN BİR ÇARE BULMAN LAZIM OKADAR SAAT AÇ KALMIŞIN . BİRDE ÜSTÜNE AGIR SPOR....lmaz:

YANINDA EN AZINDAN BOL MEYVE BULUNDUR ARDINA 1 PAKET YAGSIZ SÜT AL MİMÜ BUNLARI EVDEN ÇANTANA KOYABİLİRSİN . İŞDEN ÇIKMADANDA YERSİN BUNLARI .... AKŞAM EVE GELİNCEDE HAFİFBİR AKŞAM YEMEGİ YERSİN ...

teşekkür ederim safişcim...iyiyim diyeyim...boynum ağrıyor birazcıkbilmiyorumkismile

geçmiş olsun hayırdı ablacım?
tersmi yattın yastık falanmı değiştirdin yoksa bir hasarmı var boyunda fıtık vs.

Bu arada bantla olan uzaktan aşkınızı samimi hale getirip yakınlaşmışsınız çok sevindim senin adına :dance: :dance:

kızlar dünkü menüm :

Kahvaltı 07.00
1 dilim tb ekmek
yarım salata yarım domates kk ligt peynir ve yeşil çay....

Öğle 12.00
Yarım tabak hindi sote salata ayran

Ara 16.00
Bir Bardak light süt....

Akşam 19.00
Tonbalıklı salata
közlenmiş biberli yoğurt....

Hastalığımdan dolayı pek birşey yiyemedim....

aebencim bende ona çözüm olarak birtek meyve düşünüyorum akşamları bugün yanımda bir portakal bir elma vardı iki tanede mandalina verdiler yemekte. bende saat 5 6 gibi yiyim onları diyorum meyva salatası çok mu olur? bakkaldan da süt aldırırım bir bardaklık sonrada spora giderim bu akşam bir de aerobik var
olur mu aebencim yoksa fazlamı olur:S

mimu sabah sorduğun soruya cvp vermeyi unuttum az evvel aklıma geldi tekrar girdim yazayım diye cnm.ben bu diyetle 40 kg verdim cnm. 14-15 ay gibi bir zamanda..
kitap işine gelince evet kitap yok piyasada ama DNR'larda kitabı hemen ediyorlar.ben sormuştum bir keresinde varmı diye ,o zamanda arkadaşlar arıyordu nerden buluruz diye onlara yardımcı olayım diye araştırmıştım.alışveriş merkezlerinde DNR mağazaları var.istersen getirirler.fiyatıda aklımda yalnış kalmadıysa 12 lira civarıydı cnm umarım bulursun..
hep uzun mesajlar yazıyorum kızlar okumak belki zor gelebilir ama oğlumdan fırsat buldukça diyeceklerimi bir çırpıda deyip çıkıyorum...mazur görün..

derincim okuduğum çocuk eğitimi kitaplarında üç yaşına kadar çocuğunuzla inatlaşmak yerine onunla aynı safta durun yazıyor ve ben bunu uygulamaya başlayalı iyi sonuçlar alıyorum cnm.bağladım kapakları,oğlum kapağın başına gidip açamayınca ıııh ıııh diye hem gösteriyor hemde mızırdanıyor bende kapağı açılmayan bir şeymiş gibi yokluyorum görsün açılmadığını üstelemesin diye..aaa açılmıyormuş diyorum- baka kalıyor şaşkın şaşkın...tekrar ııh ııh diye gösteriyor açamadık annecim gel başka bişeylerle oynayalım diye ordan çaktırmadan uzaklaştırıyorum.işim varsada mama sandalyesi kurtarıcım oluyor.en azından ben iş yaparken bir yaramazlık yapamayacağından emin oluyorum.önündeki tabla kısmınada oyuncaklarını koyuyorum yada ilgisini çeken silikon fırın tutacakları var oyuncak gibi ve ona zarar vermeyecek cinsten bişeyler veriyorum o oyalanırken işlerimi görüyorum cnm...naçizane önerilerimdi....umarım işine yarar...ama daha çektiğin kadar çekmeyeceksin cnm bunu unutma..az kaldı biraz sabır,kendini ifade edemedikleri için sinirleniyorlar,anlamaya ve yardımcı olmaya çalışarak atlatacapız bunları...herşey güzel olacak......

haaa bu arada kızlar acilll verilecek kilolar için tamamen %100 doğal bir yöntem bulmuş durumdayım.ama hemen sölemem..azzzz sonraa....reklamlardan sonra.....

ziligurti 40 kilomuu ohaoldumsmile hemde bir senede mükemmelsin yaaa sırf montiyle mi peki ekstradan neler yaptın menülerin nasıldı ooofff oofff idolümsün abla saygılar

sağol safişcim boynum için bir yere gitmedim teşhis ne bilmiyorum..şunu biliyorum stres gerginlik olduğunda ağrıyor..doktora gitmeden olmayacak...hiçte sevmemlmaz:bıktım hastanelerden de doktorlardan da:1no2:

ziligurti 40 kilomuu ohaoldumsmile hemde bir senede mükemmelsin yaaa sırf montiyle mi peki ekstradan neler yaptın menülerin nasıldı ooofff oofff idolümsün abla saygılar

zilim burdaki herkesin idolü oldu
o olmasa ne yaprdık bilmem

İYİKİ VARSIN ZİLİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol safişcim boynum için bir yere gitmedim teşhis ne bilmiyorum..şunu biliyorum stres gerginlik olduğunda ağrıyor..doktora gitmeden olmayacak...hiçte sevmemlmaz:bıktım hastanelerden de doktorlardan da:1no2:

zaten tüm hastalıkların başı stres değilmi ablacım yorgunluk ve benzeri durumlarda peş sır gelir yazıkki.... Bence ihmal etme ablam yaaa hiç kimse sevmez hastaneleri ama ne yapacaksın sağlık bu allah başka dertler vermesin. Bence git röntgen mr ne varsa çektir baktır en azından birşeyler varsada baştan yakala sonradan üzülme..... :teselli: :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…