amaaaa az önceki mesajda yazdığım gib pek yakındaaaa çok yakındaaa burda çok zihnisinir fikirlerle sizlerleyimmmm
haaa bu arada kızlar acilll verilecek kilolar için tamamen %100 doğal bir yöntem bulmuş durumdayım.ama hemen sölemem..azzzz sonraa....reklamlardan sonra.....
selam kızlarrr,
ablanız 1 haftalık kariyer denemesinden sonra aranıza geri döndü:))))...pazar günü işi bırakmak zorunda kaldım, bana söyledikleri gibi sabah 8, akşam 19 çalışma düzeni yoktu..akşamın 10buçuğuna kadar çalışmak benim gibi çocuklu birine hiç mi hiç uygun değil, kızlarımın perişan olmasına gönlüm razı gelmedi, herşeyden önce anneyim, onları mağdur etmeye hakkım yok, yani anlıyacağınız iş aramaya devammm...bu arada marketin personele çıkarttığı yemek karbonhidrat bombardımanıydı resmen, genelde bakliyat, yanında ya makarna ya da pilav vardı, arada 1-2 yoğurttta olduğu oldu o zaman ana yemek ve yoğurdu yedim, uygun olmadığında ise sadece mercimek çorbası içtim, sabah kahvaltısında sadece salata oluyordu ve ben maalesef poğaça ya da simitle geçiştirmek durumunda kaldım..yarı aç yarı tok geçen bi haftanın sonunda kilom 55.1:)) bu kadar şeye rağmen 300 gr. vermişim yine.. de en güzel yanı da bu...ama 2 gündür acaip iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyor, şu saat oldu yemek yemedim ama kendimi tok hissediyorum, bunun iyi birşey olmadığını da biliyorum ama yok canım yemek yemek istemiyor((
. GAMZEM ÖNCELİKLE NEDEN TATLI İSTEDİGİNE BİR BAKALIM MONTİDE TATLI NİYETİNE NE YİYORUZ MEYVE . EEEE SENİN MENÜNDE NEDEN HİÇÇÇ YOK ...aklinialirimsmile EGER TATLIDA DEYİLSE SORUN NEDEN ARA YAPMIYORSUN KUZUM .??[/QUOTE .!.:ben cardar ekmegi yiyoruz diye biliyodum oda yasakmıs hemen bıraktım onu meyve konusuna gelince bensabahları yiyorum meyve bazen ara olarak yediğim zaman ilk haftalar farkettim bunu meyveden yarım saat sonra acıkmaya baslıyorum ve aksam ogunumu erken yapmak zorunda kalıyorum sutte içsem fayda sı olmuyor bende oglen guzelce yiyorum aksama kadar fazla acıkmıyorum dolayısıyla ara ogun yapmıyorum adet donemimdeyim tatlıdan cok yani canım bişiler yemek istiyor opuyorumnanaktan
azracım kahve nescafe yasak canım aeben abla cok cok seven haftada 1 kez içebilir demişti ..
düşkün değilsen içme derim..
ben nescafeyi 3 ü birada olarak cok seviyorum özellikle vanilyalı süt tozuyla oldumu bayılırım ama hiç içmedim montiye basladıktan sonra 60 ,6 olduğumda bi içeyim kendimi ödüllendireyim dedim oruc bozmusum gibi oldu monti falan hak getire kendimi 62,7 de gördüm sonrası malum ramazan bayram sonuc 67,7 hersey nescafeyle basladı anlıcan tek suclu o ben sucsuzum :roflol:
içme sen içme ..
hoşgeldin ketum opuyorumnanaktan
iş olayı uymamış demek baştan söz verdikleri gibi olsaydı herşey çok farklı olabilirdi neyse sağlık olsun zorlayacak değilsin yaaaa durmak yok yola devam....
Bu arada monti yapamadığın halde 300 gr. gitmesi iyidir heralde....
Ayrıca sanırsam ne kadar umurumda değil desende iş yrinden ayrılmış olman seni üzmüş ve iştahını kapatmış olabilir. Zorlada olsa azda olsa yemelisin birşeyler.....
safişcim ben bunu uzun zamandır çekiyorum ara ara yokluyor beni ama gitmedim bir yere gitmem gerek aslında ama çalışınca izin almak zor canım ssk da uğraşmak zor özeli bütçem kaldırmaz..offf ki offffffff:umursamaz:zilim burdaki herkesin idolü oldu
o olmasa ne yaprdık bilmem
İYİKİ VARSIN ZİLİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zaten tüm hastalıkların başı stres değilmi ablacım yorgunluk ve benzeri durumlarda peş sır gelir yazıkki.... Bence ihmal etme ablam yaaa hiç kimse sevmez hastaneleri ama ne yapacaksın sağlık bu allah başka dertler vermesin. Bence git röntgen mr ne varsa çektir baktır en azından birşeyler varsada baştan yakala sonradan üzülme..... :teselli: :teselli:
sağol zilicim...formüller dökülüyor yavaş yavaş...opuyorumnanaktanyağmur geçmiş olsun cnm..
mimu evet tatlım 40 kilo hatta bir kaç kilo fazlası var eksiği yok cnm.montiyi sporla birleştirdim cnm.işten gelirdim gece yarısı olurdu eve varmam zaten.evimize yakın bir küçük stad vardı.kan ter içinde kalana kadar koşardım.dilim dışarı çıkana kadar wallahi.eve gelir duş alır bir güzelde buğday özü ve portakal yağı ile yağlanırdım kırkpınar pehlivanları gibi :)) selülit olmasın sarma olmasın diye..olmadıda çok şükür.....atıştırmak istediğimdede ya meyve yada beyaz leblebi yerdim bir avuç kadar...öle yani....birde kaç gündür yazacak oluyorum unutuyorum.ben yemeğe salata ve yoğurtla başlardım kızlar..onlarla karnım neredeyse doyacak hale gelirdi hemen zaten.salata gaz yapıp mideyi şişiriyorya yoğurtta aynı aten gaz yapar...midem dolar gibi olmaya yakın yemeğimi yerdim.dolayısıyla bir koca tabak yiyeceğime yarım tabakla doyar kalkardım...tabakta salata kalacağına yemek kalırdı....
umarım sizdede işe yaracak formüllerdir uyguladuklarım....
amaaaa az önceki mesajda yazdığım gib pek yakındaaaa çok yakındaaa burda çok zihnisinir fikirlerle sizlerleyimmmm
selam kızlarrr,
ablanız 1 haftalık kariyer denemesinden sonra aranıza geri döndü:))))...pazar günü işi bırakmak zorunda kaldım, bana söyledikleri gibi sabah 8, akşam 19 çalışma düzeni yoktu..akşamın 10buçuğuna kadar çalışmak benim gibi çocuklu birine hiç mi hiç uygun değil, kızlarımın perişan olmasına gönlüm razı gelmedi, herşeyden önce anneyim, onları mağdur etmeye hakkım yok, yani anlıyacağınız iş aramaya devammm...bu arada marketin personele çıkarttığı yemek karbonhidrat bombardımanıydı resmen, genelde bakliyat, yanında ya makarna ya da pilav vardı, arada 1-2 yoğurttta olduğu oldu o zaman ana yemek ve yoğurdu yedim, uygun olmadığında ise sadece mercimek çorbası içtim, sabah kahvaltısında sadece salata oluyordu ve ben maalesef poğaça ya da simitle geçiştirmek durumunda kaldım..yarı aç yarı tok geçen bi haftanın sonunda kilom 55.1:)) bu kadar şeye rağmen 300 gr. vermişim yine.. de en güzel yanı da bu...ama 2 gündür acaip iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyor, şu saat oldu yemek yemedim ama kendimi tok hissediyorum, bunun iyi birşey olmadığını da biliyorum ama yok canım yemek yemek istemiyor((
ketum hoşgeldin cnm,sen daha işe başlamadan önce sana bunları söyleyecektim ama hevesini kırmak ve yalnış anlaşılmak istemedim.o kadar evrak hazırlamaya uğraşmaz ve para vermezdin boşuna bari..bir arkadaşın kızına bakan genç bir bayan vardı oda markette kasiyerlik işi buldu diye arkadaşı yarı yolda koyup gitmişti ve kız hemen bakıcıda bulamadı 3 yaşında kızı 1 hafta okula getirmek zorunda kalmış ve ikiside perişan olmuştu.sonra bakıcı kız aynen sana verilen ve tutulmayan sözler gibi bir durumla karşılaşıp geri gelmiş ve tekrar çocuğa bakmak için arkadaşa yalvardı resimen ve arkadaşta el mahkum ne kadar sinirlensede kabul etmek zorunda kalmıştı...
ama olsun bulursun başka işler..snin gibi hatuna işmi yok...çocuklar herşeyden önemli ...aramıza tekrar dönmenede ayrıca sevindirik olduk topikçe dimi kıslar....:)
flaş flaşşş flaaaşşş şok şok şok.....damping damping ,zamping zamping...azzz sonraa........nasıl hemen kilo verilir??nasıl zararsız kilo verilir?kilo vemresi yavaşlayınca ne ile hızlandırılır...azzz sonraaaaa...burdaaa........bekleyinn....................laelaelaelaelae
hoşbulduk safişş, umurumda değil demedim ki zaten ama kızlarım gerçekten perişan oldular, aç kaldılar bu hafta formalarını bile yıkamaya vakit olmadı..büyük kızım gecenin 11'inde benden çorba yapmamı isteyince yok dedim böyle olmazz, en iyisi işi bırakmak...markette yönetici konumunda ne kadar kişi varsa hepsine durumumu izah ettim ama hiç mi hiç tolerans göstermiyorlar adam bana çocuklarını merak etme allah bakar onlara diyince, yok artık, yuh artık dedim eretesi günü de bıraktım işi ama muhakkak bana uyacak bir iş mutlaka vardır, aramaya devamm:)))
her şeyde bir hayır vardır ketumcum...inş istediğin gibi bir bulursun...opuyorumnanaktan
bunumu dediler size Allah bakar onlara afedersiniz ama yuh demek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?