Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yağmur geçmiş olsun cnm..
mimu evet tatlım 40 kilo hatta bir kaç kilo fazlası var eksiği yok cnm.montiyi sporla birleştirdim cnm.işten gelirdim gece yarısı olurdu eve varmam zaten.evimize yakın bir küçük stad vardı.kan ter içinde kalana kadar koşardım.dilim dışarı çıkana kadar wallahi.eve gelir duş alır bir güzelde buğday özü ve portakal yağı ile yağlanırdım kırkpınar pehlivanları gibi :)) selülit olmasın sarma olmasın diye..olmadıda çok şükür.....atıştırmak istediğimdede ya meyve yada beyaz leblebi yerdim bir avuç kadar...öle yani....birde kaç gündür yazacak oluyorum unutuyorum.ben yemeğe salata ve yoğurtla başlardım kızlar..onlarla karnım neredeyse doyacak hale gelirdi hemen zaten.salata gaz yapıp mideyi şişiriyorya yoğurtta aynı aten gaz yapar...midem dolar gibi olmaya yakın yemeğimi yerdim.dolayısıyla bir koca tabak yiyeceğime yarım tabakla doyar kalkardım...tabakta salata kalacağına yemek kalırdı....
umarım sizdede işe yaracak formüllerdir uyguladuklarım....

amaaaa az önceki mesajda yazdığım gib pek yakındaaaa çok yakındaaa burda çok zihnisinir fikirlerle sizlerleyimmmm

selam kızlarrr,

ablanız 1 haftalık kariyer denemesinden sonra aranıza geri döndü:))))...pazar günü işi bırakmak zorunda kaldım, bana söyledikleri gibi sabah 8, akşam 19 çalışma düzeni yoktu..akşamın 10buçuğuna kadar çalışmak benim gibi çocuklu birine hiç mi hiç uygun değil, kızlarımın perişan olmasına gönlüm razı gelmedi, herşeyden önce anneyim, onları mağdur etmeye hakkım yok, yani anlıyacağınız iş aramaya devammm...bu arada marketin personele çıkarttığı yemek karbonhidrat bombardımanıydı resmen, genelde bakliyat, yanında ya makarna ya da pilav vardı, arada 1-2 yoğurttta olduğu oldu o zaman ana yemek ve yoğurdu yedim, uygun olmadığında ise sadece mercimek çorbası içtim, sabah kahvaltısında sadece salata oluyordu ve ben maalesef poğaça ya da simitle geçiştirmek durumunda kaldım..yarı aç yarı tok geçen bi haftanın sonunda kilom 55.1:)) bu kadar şeye rağmen 300 gr. vermişim yine.. de en güzel yanı da bu...ama 2 gündür acaip iştahsızım canım hiç bişey yemek istemiyor, şu saat oldu yemek yemedim ama kendimi tok hissediyorum, bunun iyi birşey olmadığını da biliyorum ama yok canım yemek yemek istemiyor((

hoşgeldin ketum opuyorumnanaktan
iş olayı uymamış demek baştan söz verdikleri gibi olsaydı herşey çok farklı olabilirdi neyse sağlık olsun zorlayacak değilsin yaaaa durmak yok yola devam....

Bu arada monti yapamadığın halde 300 gr. gitmesi iyidir heralde....

Ayrıca sanırsam ne kadar umurumda değil desende iş yrinden ayrılmış olman seni üzmüş ve iştahını kapatmış olabilir. Zorlada olsa azda olsa yemelisin birşeyler.....

ziliciim bende artık bi ondan bi ondan değil her tabağuı tek tek bitirce ilkönce salata sonra yoğurt sonra yemek gibi öyle daha faydalı bencede...

bende haftada 2 gün aerobik 1 gün oryantel kalan 2 günde de fitness yapacağım canım umarım bir işe yarar:S

ayrıca bilgisayar ekranlarına kilitlendik sihirli tarifi bekliyoruz

ziliiiiiiiiiiiii herkesi buraya topladın sen nereye kayboldun nerde şu sihirli tarifin.......

ketum hoşgeldin cnm,sen daha işe başlamadan önce sana bunları söyleyecektim ama hevesini kırmak ve yalnış anlaşılmak istemedim.o kadar evrak hazırlamaya uğraşmaz ve para vermezdin boşuna bari..bir arkadaşın kızına bakan genç bir bayan vardı oda markette kasiyerlik işi buldu diye arkadaşı yarı yolda koyup gitmişti ve kız hemen bakıcıda bulamadı 3 yaşında kızı 1 hafta okula getirmek zorunda kalmış ve ikiside perişan olmuştu.sonra bakıcı kız aynen sana verilen ve tutulmayan sözler gibi bir durumla karşılaşıp geri gelmiş ve tekrar çocuğa bakmak için arkadaşa yalvardı resimen ve arkadaşta el mahkum ne kadar sinirlensede kabul etmek zorunda kalmıştı...
ama olsun bulursun başka işler..snin gibi hatuna işmi yok...çocuklar herşeyden önemli ...aramıza tekrar dönmenede ayrıca sevindirik olduk topikçe dimi kıslar....:)

flaş flaşşş flaaaşşş şok şok şok.....damping damping ,zamping zamping...azzz sonraa........nasıl hemen kilo verilir??nasıl zararsız kilo verilir?kilo vemresi yavaşlayınca ne ile hızlandırılır...azzz sonraaaaa...burdaaa........bekleyinn....................laelaelaelaelae

:1shok::1shok:
1 bar nescafe neler açmış başına öyle

hoşbulduk safişş, umurumda değil demedim ki zaten ama kızlarım gerçekten perişan oldular, aç kaldılar bu hafta formalarını bile yıkamaya vakit olmadı..büyük kızım gecenin 11'inde benden çorba yapmamı isteyince yok dedim böyle olmazz, en iyisi işi bırakmak...markette yönetici konumunda ne kadar kişi varsa hepsine durumumu izah ettim ama hiç mi hiç tolerans göstermiyorlar adam bana çocuklarını merak etme allah bakar onlara diyince, yok artık, yuh artık dedim eretesi günü de bıraktım işi ama muhakkak bana uyacak bir iş mutlaka vardır, aramaya devamm:)))

safişcim ben bunu uzun zamandır çekiyorum ara ara yokluyor beni ama gitmedim bir yere gitmem gerek aslında ama çalışınca izin almak zor canım ssk da uğraşmak zor özeli bütçem kaldırmaz..offf ki offffffff:umursamaz:
sağol zilicim...formüller dökülüyor yavaş yavaş...opuyorumnanaktan

her şeyde bir hayır vardır ketumcum...inş istediğin gibi bir bulursun...opuyorumnanaktan

ya kizlar birazonceki mesajimi okumadiniz galiba montignac amcamizi kaybetmisiz ben bugun ogrendim siz biliyomuydunuz :1no2:

maalesef öyleymiş zilicim, tecrübe etmeden bilmek mümkün değil...valla iki satır yazınla moral buldum, sağol varol...ben de aranıza dönmekten çok mutluyumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bunumu dediler size Allah bakar onlara afedersiniz ama yuh demek istiyorum...

hadi daha fazla meraklandırmayayım ...hakikatten topik kalabalıklaşmış....şu an yanımda bu kiloları veren arkadaşım..hiç boğazına daanamayan biri bu arkadaşım.okuldan.adıda firuzan..sizlerle tanıştığınada memnun olmuş efemmm...müşerrek oldum diyor kendileri....(eze eze suyunu çıkarttım tamam hemen geçiyorum önemli mevzumuza:))

ben uzun zamandır görmüyordum bu arkadaşımı.106 kiloymuş önceden ama tüm okula yalan söyleyip 90 diyormuş onuda az evel öğrendim lülülülülülü şu anda 77 kiloymuş efenizm kendileri gene yalan söylüyor olabilir diye gittim tatıya çıkarttım walla laelaelaelaelae

şaka maka kızlar yarı yarıya incelmiş görseniz...o eski halinden eser kalmamış...boyuda 177 cm valla hafif balık etli gibi olmuş ama onuda verir eminim...
sırrı ise AKSÖĞÜT KABUĞU çayıymış kızlar bende yeni duydum ve sizlere bahsetmeden evvel araştırayıım sağlıksız bir şeyse size hiç söylemiim diye ama allahın bildiğimiz söğüdün kabuğuymuş.bunu çayını her gün 3 kupa içmiş.onada ankaradan bir arkadaşı yollmaış nlar kendileri imal etmiş bunu ama aktardada vardır diyor arkadaş.montiye benzer bir beslenme şkelide uygulamış kızartmayı pilavı falan kesmiş ama 3 aydada 30 ilo verilmezya bu kadar kesme ile aksöğüt kabuğu çayı ile vermiş yani...nette çok bilgi yok ama kısıtlıda olsa araştırdıklarımdan çok işe yarayan bir bitki olduğunu anladım.bulursanız deneyin.zararı olmaz diye düşünüyorum .ama bu çayı içiyoruz diye sakın montiyi salmayın.işte sırrım buydu..oh söledim rahatladım....inşallah işinize yarayan bir bildi olur.zayıflaya zayıflaya söğüt yaprağına benzersiniz...kuruyun dal gibi olun inşallaaah:)laelaelaelaelae

çamlıca biz çok oldu öğreneli cnm topikçe yasını bile tuttuk.montiye uygun olsa helva kavurup yiycektik ama uymuyor diye kemiklerinide sızlatmak istemedik amcamızın yemedik...

Aksöğüt kabuğu ile zayıflama – Aksöğüt kabuğu zayıflatırmı

Aksöğüt ağacı, gümyanın her yerinde yaygın bir biçimde yetişen ve boyu 25-40 metre arası olan bir söğüt türüdür. Aksöğüt ağacının özelliği, kabuklarından tıpta ve zayıflama alanında faydalanılmasıdır. Misal olrak günlük hayatımızda yoğun bir biçimde kullandığımız Aspirin’in yapılışında aksöğün kabuğu kullanılmaktadır. Aksöğüt kabuğunun ateş kesici, ağrı dindirici ve adet sökücü etkisi vardır. Bitkiler arasında Aksöğüt kabuğu, sindirim sistemini düzenlemesi ve kabukta bulunan bitkisel esansiyel yağlar ve yağ asitleri ile kalıcı zayıflama olanağı sağladığı bilinmektedir. Sindirime iyi gelen bitkiler arasında Aksöğüt kabuğu hazmı kolaylaştırır ve bağırsak şişkinliğine tembelliğine kesin ve doğal çözüm sunar.

nette bulduğum bir yazıyı da paylaşayım sizlerle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…