flaş flaşşş flaaaşşş şok şok şok.....damping damping ,zamping zamping...azzz sonraa........nasıl hemen kilo verilir??nasıl zararsız kilo verilir?kilo vemresi yavaşlayınca ne ile hızlandırılır...azzz sonraaaaa...burdaaa........bekleyinn....................laelaelaelaelae
hoşbulduk safişş, umurumda değil demedim ki zaten ama kızlarım gerçekten perişan oldular, aç kaldılar bu hafta formalarını bile yıkamaya vakit olmadı..büyük kızım gecenin 11'inde benden çorba yapmamı isteyince yok dedim böyle olmazz, en iyisi işi bırakmak...markette yönetici konumunda ne kadar kişi varsa hepsine durumumu izah ettim ama hiç mi hiç tolerans göstermiyorlar adam bana çocuklarını merak etme allah bakar onlara diyince, yok artık, yuh artık dedim eretesi günü de bıraktım işi ama muhakkak bana uyacak bir iş mutlaka vardır, aramaya devamm:)))
ya kizlar birazonceki mesajimi okumadiniz galiba montignac amcamizi kaybetmisiz ben bugun ogrendim siz biliyomuydunuz :1no2:
hadi daha fazla meraklandırmayayım ...hakikatten topik kalabalıklaşmış....şu an yanımda bu kiloları veren arkadaşım..hiç boğazına daanamayan biri bu arkadaşım.okuldan.adıda firuzan..sizlerle tanıştığınada memnun olmuş efemmm...müşerrek oldum diyor kendileri....(eze eze suyunu çıkarttım tamam hemen geçiyorum önemli mevzumuza:))
ben uzun zamandır görmüyordum bu arkadaşımı.106 kiloymuş önceden ama tüm okula yalan söyleyip 90 diyormuş onuda az evel öğrendim lülülülülülü şu anda 77 kiloymuş efenizm kendileri gene yalan söylüyor olabilir diye gittim tatıya çıkarttım walla laelaelaelaelae
şaka maka kızlar yarı yarıya incelmiş görseniz...o eski halinden eser kalmamış...boyuda 177 cm valla hafif balık etli gibi olmuş ama onuda verir eminim...
sırrı ise AKSÖĞÜT KABUĞU çayıymış kızlar bende yeni duydum ve sizlere bahsetmeden evvel araştırayıım sağlıksız bir şeyse size hiç söylemiim diye ama allahın bildiğimiz söğüdün kabuğuymuş.bunu çayını her gün 3 kupa içmiş.onada ankaradan bir arkadaşı yollmaış nlar kendileri imal etmiş bunu ama aktardada vardır diyor arkadaş.montiye benzer bir beslenme şkelide uygulamış kızartmayı pilavı falan kesmiş ama 3 aydada 30 ilo verilmezya bu kadar kesme ile aksöğüt kabuğu çayı ile vermiş yani...nette çok bilgi yok ama kısıtlıda olsa araştırdıklarımdan çok işe yarayan bir bitki olduğunu anladım.bulursanız deneyin.zararı olmaz diye düşünüyorum .ama bu çayı içiyoruz diye sakın montiyi salmayın.işte sırrım buydu..oh söledim rahatladım....inşallah işinize yarayan bir bildi olur.zayıflaya zayıflaya söğüt yaprağına benzersiniz...kuruyun dal gibi olun inşallaaah:)laelaelaelaelae
çamlıca biz çok oldu öğreneli cnm topikçe yasını bile tuttuk.montiye uygun olsa helva kavurup yiycektik ama uymuyor diye kemiklerinide sızlatmak istemedik amcamızın yemedik...
Aksöğüt kabuğu ile zayıflama – Aksöğüt kabuğu zayıflatırmı
Aksöğüt ağacı, gümyanın her yerinde yaygın bir biçimde yetişen ve boyu 25-40 metre arası olan bir söğüt türüdür. Aksöğüt ağacının özelliği, kabuklarından tıpta ve zayıflama alanında faydalanılmasıdır. Misal olrak günlük hayatımızda yoğun bir biçimde kullandığımız Aspirin’in yapılışında aksöğün kabuğu kullanılmaktadır. Aksöğüt kabuğunun ateş kesici, ağrı dindirici ve adet sökücü etkisi vardır. Bitkiler arasında Aksöğüt kabuğu, sindirim sistemini düzenlemesi ve kabukta bulunan bitkisel esansiyel yağlar ve yağ asitleri ile kalıcı zayıflama olanağı sağladığı bilinmektedir. Sindirime iyi gelen bitkiler arasında Aksöğüt kabuğu hazmı kolaylaştırır ve bağırsak şişkinliğine tembelliğine kesin ve doğal çözüm sunar.
nette bulduğum bir yazıyı da paylaşayım sizlerle....
yani giden kiloları sabitliyormuş geralmıyormuşuz ama dikkat ederseniz almassanız etmesseniz gene birazda olsa geri gelir...
bunuda buldum kızlar..safinazcım hangi yöntem olursa olsun verdikten sonra homini gırtlak yersen almamk için robot falan olmak lazım cnm alınır yani...ama dikkat ederseniz sorun olmaz...
Allah iyiliğini versin canım...öldük burda meraktan...çıka çıka söğütmü çıktı...sempatiksalakcinnihemencik googlee amcama sorup bakıyorum...hadi daha fazla meraklandırmayayım ...hakikatten topik kalabalıklaşmış....şu an yanımda bu kiloları veren arkadaşım..hiç boğazına daanamayan biri bu arkadaşım.okuldan.adıda firuzan..sizlerle tanıştığınada memnun olmuş efemmm...müşerrek oldum diyor kendileri....(eze eze suyunu çıkarttım tamam hemen geçiyorum önemli mevzumuza:))
ben uzun zamandır görmüyordum bu arkadaşımı.106 kiloymuş önceden ama tüm okula yalan söyleyip 90 diyormuş onuda az evel öğrendim lülülülülülü şu anda 77 kiloymuş efenizm kendileri gene yalan söylüyor olabilir diye gittim tatıya çıkarttım walla laelaelaelaelae
şaka maka kızlar yarı yarıya incelmiş görseniz...o eski halinden eser kalmamış...boyuda 177 cm valla hafif balık etli gibi olmuş ama onuda verir eminim...
sırrı ise AKSÖĞÜT KABUĞU çayıymış kızlar bende yeni duydum ve sizlere bahsetmeden evvel araştırayıım sağlıksız bir şeyse size hiç söylemiim diye ama allahın bildiğimiz söğüdün kabuğuymuş.bunu çayını her gün 3 kupa içmiş.onada ankaradan bir arkadaşı yollmaış nlar kendileri imal etmiş bunu ama aktardada vardır diyor arkadaş.montiye benzer bir beslenme şkelide uygulamış kızartmayı pilavı falan kesmiş ama 3 aydada 30 ilo verilmezya bu kadar kesme ile aksöğüt kabuğu çayı ile vermiş yani...nette çok bilgi yok ama kısıtlıda olsa araştırdıklarımdan çok işe yarayan bir bitki olduğunu anladım.bulursanız deneyin.zararı olmaz diye düşünüyorum .ama bu çayı içiyoruz diye sakın montiyi salmayın.işte sırrım buydu..oh söledim rahatladım....inşallah işinize yarayan bir bildi olur.zayıflaya zayıflaya söğüt yaprağına benzersiniz...kuruyun dal gibi olun inşallaaah:)laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:çamlıca biz çok oldu öğreneli cnm topikçe yasını bile tuttuk.montiye uygun olsa helva kavurup yiycektik ama uymuyor diye kemiklerinide sızlatmak istemedik amcamızın yemedik...
evet canım herşeyde bi hayır vardır..teşekkürleropuyorumnanaktan
Maalesef..bu kadar duyarsız olmalarına şaşmamak elde değil, insanlık nereye gidiyor böyle bilmiyorum, allah sonumuzu hayrettsin...
yağmur geçmiş olsun cnm..
mimu evet tatlım 40 kilo hatta bir kaç kilo fazlası var eksiği yok cnm.montiyi sporla birleştirdim cnm.işten gelirdim gece yarısı olurdu eve varmam zaten.evimize yakın bir küçük stad vardı.kan ter içinde kalana kadar koşardım.dilim dışarı çıkana kadar wallahi.eve gelir duş alır bir güzelde buğday özü ve portakal yağı ile yağlanırdım kırkpınar pehlivanları gibi :)) selülit olmasın sarma olmasın diye..olmadıda çok şükür.....atıştırmak istediğimdede ya meyve yada beyaz leblebi yerdim bir avuç kadar...öle yani....birde kaç gündür yazacak oluyorum unutuyorum.ben yemeğe salata ve yoğurtla başlardım kızlar..onlarla karnım neredeyse doyacak hale gelirdi hemen zaten.salata gaz yapıp mideyi şişiriyorya yoğurtta aynı aten gaz yapar...midem dolar gibi olmaya yakın yemeğimi yerdim.dolayısıyla bir koca tabak yiyeceğime yarım tabakla doyar kalkardım...tabakta salata kalacağına yemek kalırdı....
umarım sizdede işe yaracak formüllerdir uyguladuklarım....
amaaaa az önceki mesajda yazdığım gib pek yakındaaaa çok yakındaaa burda çok zihnisinir fikirlerle sizlerleyimmmm
yani giden kiloları sabitliyormuş geralmıyormuşuz ama dikkat ederseniz almassanız etmesseniz gene birazda olsa geri gelir...
okuyorum okuyorum bi türlü yazamadım ..acil hasta cıktı vs vs onlarla uğrastım..
şişmdide idrar tahlili yapıcam o dönerken yazayım dedim ..
ketum abla hoşgelmişssin :)) kötü bi deneyim olmus ama olsun en azından denedin hakkında hayırlısı olsun...
zilicim ben bi sorayım aktarlara varmı ki küpe alıcaktım eğer varsa önce bunu denerim
çamlıca haberimiz var baya rahmet okuduk arkasından...
Aksöğüt, aspirinin orijinal kaynağı olmakla birlikte, mideyi o kadar rahatsız etmez. Çayı yapmak için, bir çay kaşığı aksöğüt kabuğunu kaynayan suya karıştırıp, üstü kapalı olarak 15 dakika bekletin. Kabuklarını süzdükten sonra içilebilir.
kızlar birde ne zamandır sorucam unutyorum şu marketlerde satılan vitalis diye birşey var. süte katıp yeniyo meyvelsi flan var içeriğine baktım tm buğday taneleri falan diyor. o da yasak mı diyette?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?