Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

klava: klava: klava: klava:

allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın boşversene sen
işten ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın amaannn delilere bak yaa....

ya kizlar birazonceki mesajimi okumadiniz galiba montignac amcamizi kaybetmisiz ben bugun ogrendim siz biliyomuydunuz :1no2:

allah rahmet eylesin çok işimize yaradı....

sonunda yani nihayet....
Acaba yapmaya değermi.
İçmeyi bırakınca ters etki yapmasın metobolizma durmasın delikafadulden delikafadulden

yani giden kiloları sabitliyormuş geralmıyormuşuz ama dikkat ederseniz almassanız etmesseniz gene birazda olsa geri gelir...

Anadolu'da yaygın olarak yetişen aksöğütten (Salix alba) günümüzün mucize ilacı olarak bilinen aspirin üretilir. Aspirin modern tıp tarafından 19. yüzyılda keşfedilmesine rağmen ülkemiz insanı aksöğütten binlerce yıldan beri ilaç yapmaktaydı, halen de yapmaktadır: Söğüdün bilimsel nitelemesi olan Salix kelimesinin kökü olan "sal" kelimesi Latincede sağlıkla ilgilidir ve bu ağacın tıbbi özellikleri Antikçağ'dan beri bilinmektedir. Amasya'nın Merzifon İlçesi dolayında aksöğüt ağacından, iltihaplı yaralara karşı halk ilacı yapılmaktadır. (8) 6 Mayıs Hıdrellez kutlamalarında Anadolu kadınları söğüt dallarının kaynatılmasıyla elde edilen suda çocuklarını yıkayarak onların sağlıklı ve hastalıklara dayanıklı olmalarını amaçlarlar. (9) Hititler'den beri Anadolu insanı söğüt ağacından ilaç yapmaktadır; aspirinin keşfinde, Anadolu'nun bu insanlık mirası ilaç bilgisini koruyarak yeni nesillere aktarmasının da payı vardır.

bunuda buldum kızlar..safinazcım hangi yöntem olursa olsun verdikten sonra homini gırtlak yersen almamk için robot falan olmak lazım cnm alınır yani...ama dikkat ederseniz sorun olmaz...

çamlıca biz çok oldu öğreneli cnm topikçe yasını bile tuttuk.montiye uygun olsa helva kavurup yiycektik ama uymuyor diye kemiklerinide sızlatmak istemedik amcamızın yemedik...

ayy hiç gülesim yoktu

mersiiiiiiiii ellerine sağlık opuyorumnanaktan

yani giden kiloları sabitliyormuş geralmıyormuşuz ama dikkat ederseniz almassanız etmesseniz gene birazda olsa geri gelir...

hımmm biz verelimde geri gelirse bizde söğüte geri dönerik sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ay zilicim aktarda bulabilirmiyiz ki bence bulamayız popüler olan hiç bişeyi getirmiyo adamlar:)

bunuda buldum kızlar..safinazcım hangi yöntem olursa olsun verdikten sonra homini gırtlak yersen almamk için robot falan olmak lazım cnm alınır yani...ama dikkat ederseniz sorun olmaz...

kız böyle bir diyetin ardından insan homini gırtlak yermi anacım yaaa beslenme şeklini değiştiriyor insana bu monti ayrıca orda anlatmaya çaıştığım şey şuydu sanırım yanlışta yazdı emin değilim ama galiba sema abla idi yoğurt detoksu yaptıktan sonra metoblizma durdu kilo kaybı yoktu buda onun gibi olmasın demek istediydim

okuyorum okuyorum bi türlü yazamadım ..acil hasta cıktı vs vs onlarla uğrastım..
şişmdide idrar tahlili yapıcam o dönerken yazayım dedim ..
ketum abla hoşgelmişssin :)) kötü bi deneyim olmus ama olsun en azından denedin hakkında hayırlısı olsun...
zilicim ben bi sorayım aktarlara varmı ki küpe alıcaktım eğer varsa önce bunu denerim
çamlıca haberimiz var baya rahmet okuduk arkasından...

Allah iyiliğini versin canım...öldük burda meraktan...çıka çıka söğütmü çıktı...sempatiksalakcinnihemencik googlee amcama sorup bakıyorum...teşekkür ederiz arkadaşına ve sana bizlerle paylaştığınız içinopuyorumnanaktan
çamlıca biz çok oldu öğreneli cnm topikçe yasını bile tuttuk.montiye uygun olsa helva kavurup yiycektik ama uymuyor diye kemiklerinide sızlatmak istemedik amcamızın yemedik...
:roflol::roflol::roflol:
evet canım herşeyde bi hayır vardır..teşekkürleropuyorumnanaktan

Maalesef..bu kadar duyarsız olmalarına şaşmamak elde değil, insanlık nereye gidiyor böyle bilmiyorum, allah sonumuzu hayrettsin...

Aminnnnnn...

Zilicim bu iki yağ hem sarkmaya karşı hem de selülit için mi, ikisi yeterli oluyor mu? arkadaşların daha önce verdikleri yağ karışımını şuan alıp uygulamam ekonomik açıdan mümkün değil ama bu ikisi yeterli oluryorsa bunları alabilirim..küçücük şişelerde yağlar 5 ila 8 TL arasında değişiyorboshayallersmile

Aksöğüt, aspirinin orijinal kaynağı olmakla birlikte, mideyi o kadar rahatsız etmez. Çayı yapmak için, bir çay kaşığı aksöğüt kabuğunu kaynayan suya karıştırıp, üstü kapalı olarak 15 dakika bekletin. Kabuklarını süzdükten sonra içilebilir.

kızlar birde ne zamandır sorucam unutyorum şu marketlerde satılan vitalis diye birşey var. süte katıp yeniyo meyvelsi flan var içeriğine baktım tm buğday taneleri falan diyor. o da yasak mı diyette?

hoşbulduk canım, ne yazık ki öyle oldu...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar birde ne zamandır sorucam unutyorum şu marketlerde satılan vitalis diye birşey var. süte katıp yeniyo meyvelsi flan var içeriğine baktım tm buğday taneleri falan diyor. o da yasak mı diyette?

içinde şeker var ise yasak canım
Ama bunun en iyi cevabını aeben ablamız vede zili verebilir sanırım.

aeben ablamız bugün zaten pek uğrayamadı maalesef:S

evt safinaz canım onlar iyi olsun gehrisi boş.zilligurtinin yazdığınıda bulmak lazım bir araştirim

aksöğüt kabuğu ararken neler buldum:) faydalı olur umarım bir bakın kızlar...

http://sagliginonemi.blogcu.com/nefes-kokusu-bas-agrisi-adet-sancisi-hafiza-problemi-pra/3940568

tamam meyvenullcum çünkü hersabah aynı şeyi yemek bazen sıkıyor:=) iş yerine almayı düşünüyorum öyle br şey sence iimidir=?

Bir bilgeye sormuşlar:

Bir insanın zekâsını nereden anlarsınız?

Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa? O kadar akıllı insan yoktur ki!
Bir bilgeye nasıl bu kadar doğru kararlar alabildiğini sormuşlar: Deneyim demiş. O deneyimi nasıl kazandın diye sormuşlar: Hatalarımla demiş

Bir bilgeye sormuşlar:

Efendim canınız ne istiyor
Bilge cevaplamış: Canım hiçbir şey istememeyi istiyor ve devam etmiş...
Bu ruh halinin adı gönül yorgunluğudur...

Bir bilgeye Nasıl insan oluruz? Diye sormuşlar

Üç adım atlama gibi bir cevap vermiş bilge kişi:
önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir
insanlığa attığın ilk adım budur... Sana kötülük yapanlara iyilik yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın.
Nihayet sana iyilik yapanla kötülük yapan arasında bir fark
hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun.

Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye?

´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? Demişler...
´Sevilmek´ demiş... Peki, neden sevmek sevilmekten önce geliyor? Demişler...
O da demiş ki ´insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir...

Bilgeye Sormuşlar insan neden dilek diler?

İnsan gerçekleşmesi için diler ama bilmez ki gerçekleştirmek için dilemek gerek.

Bir bilgeye sormuşlar en mutlu insan kimdir?

İşte o dağdaki çobandır demiş.
Neden diye sormuşlar. Çünkü demiş insan bildikleriyle yaşar,onun bildikleri koyunları ve çevresiyle sınırlı,kendisini mutsuz edecek veya kafasını karıştıracak fazla bir bilgiye sahip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…