Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablamız bugün zaten pek uğrayamadı maalesef:S

evet sanırım bu sıra işleri var onun pek uğrayamıyor eskisi gibi.

evt safinaz canım onlar iyi olsun gehrisi boş.zilligurtinin yazdığınıda bulmak lazım bir araştirim

evet canım denemekte fayda var...

aksöğüt kabuğu ararken neler buldum:) faydalı olur umarım bir bakın kızlar...

http://sagliginonemi.blogcu.com/nefes-kokusu-bas-agrisi-adet-sancisi-hafiza-problemi-pra/3940568

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ülkerin lifalıf yulaf ezmasi meyvesiz sade olanı var bunun dısındakiler yasak..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ellerine sağlık abla güzeldi vereliniortak

hımmm güzel bilgiler var a.s.

kızım ödev araştırması yapacakmış, şimdilik kaçtımmm, görüşürüz hanımlar...

:a015: :a015: :a015: :a015:

kızlarya soğan suyu nasıl bişi onumu yapsam acaba birde

kıs dellenme allaasen montiyi kaçamaksız düzenli yap accıkta hareket ediver zaten gider fazlalıklar nerden çıktı şimdi soğan suyu dur bir allasen nasıl içersin onu yaa iğrenç bir tadı varmışşşş :umursamaz:

kızlar ben kaçar kuzumu alayım gidipte öptüm hepinizi.

hadi git bakalım iyi akşamlar :a015:

kızlar karar verdim tartıda 79u gördüğüm an birine maddi yardım yapıcam elimden geldiği kadar mutluluğum x2 olur

kızlarya soğan suyu nasıl bişi onumu yapsam acaba birde

canım ben denedim iğrenç ötesi bişey...kafamçokkarıştımidem ağzımda dolaştım o gün...böööööggggggggg...hem onu daha çok kadın hastalığı yumurtalık iltihabı vs için içiyolar ben öğrendiğimde geç olmuştu...)) içmiştim bile...akannehirkafamçokkarıştı

Kızlar, sadece konuyu bildiğimden naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim. Bu ara ara tvde gördüğümüz, gazetede okuduğumuz, arkadaşlarımızdan duyduğumuz zayıflatan bitkiler var ya, bunlar sağlığınıza çok çok zararlı olabilir. Nasıl mı?

Örnek olarak bu aksöğüt kabuğundan gidelim. İçinde salisilik asit var. Yani Aspirin'in etken maddesi. Şimdi, sizde ortaya çıkmamış bir mide rahatsızlığı olabilir, ki bu durumda salisilik asit mide kanaması yapabilir, Allah korusun ani bir rahatsızlık ile ameliyata alınmanız gerekse salisilik asit kanama eğilimini yükseltmiş olduğundan beklemek gerekebilir, risk alırsınız. Bilmediğiniz ama saklı bir hemeoroid yani basur eğilimi varsa vücudunuzda, salisilik asit içtiğinizden kanama yaşayabilirsiniz. Ayrıca salisilik asit varisler için de hiç iyi değildir, sayılarını ve boyutlarını arttırabilirler.
Lütfen içtiğimiz, yediğimiz şeylere dikkat edelim, çünkü onlar sadece midemizde sindirilip barsaklarımızdan atılmıyor, vücudumuzun neredeyse her noktasına kan dolaşımı ile iletiliyor.

Başka bir nokta da aldığınız ürünlerin nereden alındığı. Ot çöp demeyin, aktardan aldığınız aksöğüt yaprağı yada kabuğunun gerçekten o bitkiye ait olduğundan nasıl emin olacaksınız? Ha aktarınız tanıdık ve sizi aldatmaz, peki ya onu da aldattılarsa?

Şu an Türkiye'de bitkilerle tedavinin eğitimini alan tek bir meslek grubu var: eczacılar. Lütfen bitkilerle ilgili tüm alışverişlerinizi eczanenizden yapın. Kahvaltılık adaçayı ıhlamurunuzdan nezle gripte kullandığınız nanenize, yemeklik kekiğinize kadar. En azından eğitimli biriyle ve bilinen markalarla muhatapsınız. Ters bir etkide size yardım edebilir, ya da böyle bir şey yaşamamak için sizi uyarabilirler.

Ukalalık gibi algılamayın, sadece uyarmak istedim...yerimseniben

evet benimde bildiğim genelde kadın hastalıklarında yumurtalık problemlerinde uygulanır bu kür....

bilgi için teşekkürler alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ohooo saat 5 olmuş daha yemek hazır değil! Ben hemen menü verip kaçar kıslar. Bugün biraz et bombardımanı oldu-olacak ya umarım kötü olmaz benim için...

Sabah öncesi 3 kuru kayısı ve su
Sabah 2 yumurta, lor, yeşillik, biber, salatalık, 2 zeytin
Öğle tavuk şiş, yoğurt salata
Akşam peynirli salata balık
belki 2 veya 1 porsiyon meyve

İyi akşamlar yarın görüşürüz...

kızlar birazdan akşam yemeği olarak 1 mandalina 1 portakal 1 elma yiyim diyorum (iş çıkışı direk spora gideceğim için hemde aerobik) yanında süt ve 3 4 tane badem yemek uygunmudur?

selam kıslar..
öyleyin site kapandı hepinize cevap yazamadım ..şimdide çoçuklar evde ne kadar izin verirlerse artık ......

kızlar birazdan akşam yemeği olarak 1 mandalina 1 portakal 1 elma yiyim diyorum (iş çıkışı direk spora gideceğim için hemde aerobik) yanında süt ve 3 4 tane badem yemek uygunmudur?
yanında deyilde 15 dk ardından uygundur mimü .

eve gidip uyumak istiyorumm....

az kaldı zevcan sık dişini yavrucum...

aeben ablam proteini onaylar her zaman aslında yaaa.... bir sakıncası olmaz sanırım...

İyi Akşamlar....

malesef bu konuda hiç bir fikrim yok canım.... :çok üzgünüm:

mönün gayet güzel ak'cım afiyet olsun ...alkisalkisalkis

dünkü menüm

öğlene kadar 1lt süt

öğle
bir kase cacık,yoğurtlu makarna,yarım simit,bir bardak ayran

ara
çikolatalı ve vişneli K bar

akşam
4-5 sardalye,salata,peynir bir kk

ara
nar,yarım mandalina

bir büyk kupa yeşil çay,ruhun deşifresi kitap,30 dk yürüyüş ve karın egzersizleri
3 lt su alkisalkisalkis bu kendime akşama toparladığım için hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…