bu şekilde hergün omaz mimü ...aebenim peki bu şekilde yemek iyi değil mi?
bazan spordan önce yemek yelisin ...hep meyve türü olmaz ...a.snabıım ablacım spordan dönmem 9buçuğu geçiyo sonrada duş ve hemen yatak ama şimdi meyvemi yedikten yarım saat sonra 4 5 tane badem ve light süt içicem
masummm nasıl engelledin canım dolap karıştırmalarını vallahi bütün gün dolap lar yere iniyor mutfakta salonda vestiyerde kendi dolabı ben diğer odayı toplarken diğerini dağıtıyor eline vurdum olmadı konuştum olmadı bağırdım olmadı çığlık çığlığa ağlıyor birde dişlerini sıkarak öyle bir titriyorki banaaaa bu yaşta bu sinir vallahi bir alem bu çocuklarrr
kız masum sana ben nazar ettim walla
ama sen spor yaptıkça sana imrendim kıskanmadım ki hatta feyz almaya çalıştım
bence sen diren hava soğuksa lesli yap indirmiştin denedin mi ???
selam kızlar ben geldim maşallah ne kadar yazışmışsınız ölee oku oku bitmeid aklımda kalanları yazıcam
derincim...........
cnm bende baglayıp engelleidm ama sanırım siizn kız bira zşımartılmış ve bundan kaynaklıda yerde gökte durmaz olmuş şimdi cnm bu huylarındna vazgeçirmlisin onu yavaş yavaş dahada inatlaştırmadan
zilicim....
cnmm aksögüt kabugu adet söktürücü etksiinden kaynaklı mantıklı ghelmişti ama ak ın yazdıklarındna sonra tereddüt ettim açıkcasıııı
ak81
merhaba ben adet söktürücü olarak civan perçemi içiyorum hergün 1 fincan
onun hakkında bilgi verebilirmisin banaaa
özlemcimmm
dogum günün kutlu olsun hep mutlu ve çıtır ol inşşşşB]
mimu sabah sorduğun soruya cvp vermeyi unuttum az evvel aklıma geldi tekrar girdim yazayım diye cnm.ben bu diyetle 40 kg verdim cnm. 14-15 ay gibi bir zamanda..
kitap işine gelince evet kitap yok piyasada ama DNR'larda kitabı hemen ediyorlar.ben sormuştum bir keresinde varmı diye ,o zamanda arkadaşlar arıyordu nerden buluruz diye onlara yardımcı olayım diye araştırmıştım.alışveriş merkezlerinde DNR mağazaları var.istersen getirirler.fiyatıda aklımda yalnış kalmadıysa 12 lira civarıydı cnm umarım bulursun..
hep uzun mesajlar yazıyorum kızlar okumak belki zor gelebilir ama oğlumdan fırsat buldukça diyeceklerimi bir çırpıda deyip çıkıyorum...mazur görün..
derincim okuduğum çocuk eğitimi kitaplarında üç yaşına kadar çocuğunuzla inatlaşmak yerine onunla aynı safta durun yazıyor ve ben bunu uygulamaya başlayalı iyi sonuçlar alıyorum cnm.bağladım kapakları,oğlum kapağın başına gidip açamayınca ıııh ıııh diye hem gösteriyor hemde mızırdanıyor bende kapağı açılmayan bir şeymiş gibi yokluyorum görsün açılmadığını üstelemesin diye..aaa açılmıyormuş diyorum- baka kalıyor şaşkın şaşkın...tekrar ııh ııh diye gösteriyor açamadık annecim gel başka bişeylerle oynayalım diye ordan çaktırmadan uzaklaştırıyorum.işim varsada mama sandalyesi kurtarıcım oluyor.en azından ben iş yaparken bir yaramazlık yapamayacağından emin oluyorum.önündeki tabla kısmınada oyuncaklarını koyuyorum yada ilgisini çeken silikon fırın tutacakları var oyuncak gibi ve ona zarar vermeyecek cinsten bişeyler veriyorum o oyalanırken işlerimi görüyorum cnm...naçizane önerilerimdi....umarım işine yarar...ama daha çektiğin kadar çekmeyeceksin cnm bunu unutma..az kaldı biraz sabır,kendini ifade edemedikleri için sinirleniyorlar,anlamaya ve yardımcı olmaya çalışarak atlatacapız bunları...herşey güzel olacak......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?