Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

anladım derincim ama aemin olki geçmeyecek gün yok tatlımmm
hepsi geçiyor büyüdükçe kolaylaşıyor emin ol

evet canım sabır sabır en azından artık bu hafta anneme gidebiliyorum anneme bile gidemiyordum çığlık çığlığa geri geliyordu evi istiyordu birde başka bir evde uyumaya alışsa birşey istemeyeceğim

Merhaba arkadaşlar , bütün gün yine koşturmakla geçiyor günüm. burayada yazmak için bu saatlerde boş kalabiliyorum.
Montiyi benimsedim fakat arada ister istemez yasaklılardan yediğim oluyor. biraz kendime zaman tanımak istiyorum. monti ve spor konusunda . kitabı yeniden okuyup bir düzenleme yapmalıyım. aebenciğim , ziliciğim başta sizlere ve bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. gerçekten çok yardımcı oldunuz bana. sizlerin yazılarınızı okumaya devam edeceğim. hala öğrenecek çok şey var. dilerim güzel haberlerimi vereceğim sizlere . herşey için çok teşekkürler
sevgi ve sağlıkla kalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba masum... Civanperçemi yan etkisi az ve yararları fazla olan yalnız yine de orta güvenilir diyebileceğimiz bitkilerden. Adet döngüsüne katkıları(hem adet söktürücü hem düzenleyici hem de sinirlilik, endişe, sıkıntı gibi durumları engelleyici olarak) da çok. O yüzden bence kullan yalnız yine de bu sıkıntıların daimiyse bir doktora görün derim. Çünkü sıkıntılı geçen, düzensiz gelen veya az gelen adetler birtakım hastalıkların habercisi olabilirler, ve bu tarz bitkilerle tedaviyi geciktiriyor olabilirsin. Kontrollerinde de herhangi bir sorun yoksa her gün değil de ara ara (mesela ayda bir 10gün boyunca- adet zamanı gelmeden ve bittikten birkaç gün sonrasına kadar) kullan derim. Ve mutlaka eczaneden al-ne aldığından emin olmak istiyorsan...

Ay eczanemi kapattım ya, tavsiye vermeyi özlemişim, yazdıkça yazdımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...

kızlar bu gün yiyeceklerim belli değil evde bişi yok cuma günü heycandan annemlere gidicem die pazara gitmedim..
anlıcanız menüde yok sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir ve süt

öğlen belli değil aksamıda meyve ve süt düşünüyorum öğleden sonda bu günün menüsünü tam olarak eklerim..

diyacım doğum günün kutlu olsun canım yeni yasında incecik hatun olursun inş...

gunaydiiiiin kizlar a.s. burda lapa lapa kar yagiyo icim bi ferahladi bi ferahladi anlatamam.ne guzel sey bu ya zemuszemus

gunaydiiiiin kizlar a.s. burda lapa lapa kar yagiyo icim bi ferahladi bi ferahladi anlatamam.ne guzel sey bu ya zemuszemus

neresi orası .. sırnaşık şey

bende kar yağmasını cok severim ama 2 senedir yağmasın die dua eder oldum malun kırsal sartlar ve bende ufo var gecen sene bi kac gün soğuk oldu sularım dondu (

kar topu oynamayı özler oldum

günaydııınn herkeseeee:)

ben italyada yasiyorum canim ama bulundugum bolge deniz seviyesinden yaklasik 1000 m oldugu icin kisin ilk karlarini biz goruyoruz.

burasi cok guzel ama butun ailem turkiyede oldugu icin onlarsiz biraz zor oluyo:gitme: .bu arada ucakla 2 saat kadar suruyo canim gelirsen beklerim..

bende ailemde ayrıyım türkiye sınırları içindeyiz ama hiç bi anlamıyok .kendi aracınla gitmeye kalksan 3 bucuk 4 saat.
senin durumun benden daha ii bence..
merak ediyorum italyayı inş bi gün gezmeyek nasip olur.. boshayallersmile

Günaydınnnnnnnnnnn güzellerrrr gününüz aydın neşeniz bol olsun inşallah...

kızlaarr saat 5den beri nerdesinizz kimse gelmemmiş miii aaaaaaaaaaaa şok oldum

kaçmış herkes kayıp....

bu arada yarın doğumgünüm pastamdan yemiyim dimi???
ama pastamı seçtim pastaneden ve siparişi verdim(işyeri geleneği muhakak pastamız alınır)

pastam: beyaz çikolatalı muzlu ve krokantlı

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM SEVDİKLERİNLE NİCE SENELERE

ayy ne kadan mikemmeeelll doya doya izle bayanssulusmile

günaydııınn herkeseeee:)

Günaydınnnnnnn

kızlar dünkü menüm

Kahvaltı 07.15
2 dilim tb ekmek
bir domates bir salata
kk light peynir ve yeşil çay.

Öğle 12.30
tavuk şiş ızgara
salata ve cacık

Akşam 19.30
kıymalı patlıcan yemeği bir tabak
yoğurt ve salata

Hiç ara yapmıyorum
Günde 4-5 su bardağı ile ıhlamur içiyorum.
Su ise 1 lt. ancak oluyordur....

günaydın kızlar nasılsınız?????

dünkğ menüm

3 d.t.b.ekmeği tuzsuz salça sosu sürülmüş 6-7 zeytin
2 br.şekeriz çay

öğlen
1 kase yoğurt
1/2 porsiyon kabak yemeği
2 adet köfte
salata

ara 1 süt ve elma belli aralıklarala:)

akşam
1 porsiyon kıymalı karnabahar
dometes salatalık biber
1 kase yoğurt

1 mandalina 2 dlm armut

gün içinde 2 kupa yeşil çay ve 1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…