anladım derincim ama aemin olki geçmeyecek gün yok tatlımmm
hepsi geçiyor büyüdükçe kolaylaşıyor emin ol
selam kızlar ben geldim maşallah ne kadar yazışmışsınız ölee oku oku bitmeid aklımda kalanları yazıcam
derincim...........
cnm bende baglayıp engelleidm ama sanırım siizn kız bira zşımartılmış ve bundan kaynaklıda yerde gökte durmaz olmuş şimdi cnm bu huylarındna vazgeçirmlisin onu yavaş yavaş dahada inatlaştırmadan
zilicim....
cnmm aksögüt kabugu adet söktürücü etksiinden kaynaklı mantıklı ghelmişti ama ak ın yazdıklarındna sonra tereddüt ettim açıkcasıııı
ak81
merhaba ben adet söktürücü olarak civan perçemi içiyorum hergün 1 fincan
onun hakkında bilgi verebilirmisin banaaa
özlemcimmm
dogum günün kutlu olsun hep mutlu ve çıtır ol inşşşşB]
gunaydiiiiin kizlar a.s. burda lapa lapa kar yagiyo icim bi ferahladi bi ferahladi anlatamam.ne guzel sey bu ya zemuszemus
ben italyada yasiyorum canim ama bulundugum bolge deniz seviyesinden yaklasik 1000 m oldugu icin kisin ilk karlarini biz goruyoruz.
ne güzel yaaa :1rolleyes:
uçakla istanbula ne kadar sürüyo..
burasi cok guzel ama butun ailem turkiyede oldugu icin onlarsiz biraz zor oluyo:gitme: .bu arada ucakla 2 saat kadar suruyo canim gelirsen beklerim..
kızlaarr saat 5den beri nerdesinizz kimse gelmemmiş miii aaaaaaaaaaaa şok oldum
bu arada yarın doğumgünüm pastamdan yemiyim dimi???
ama pastamı seçtim pastaneden ve siparişi verdim(işyeri geleneği muhakak pastamız alınır)
pastam: beyaz çikolatalı muzlu ve krokantlı
gunaydiiiiin kizlar a.s. burda lapa lapa kar yagiyo icim bi ferahladi bi ferahladi anlatamam.ne guzel sey bu ya zemuszemus
günaydııınn herkeseeee:)
günaydın kızlar nasılsınız?????
nasılsın safinaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?